تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 911 از 1404 اولاول ... 4118118619019079089099109119129139149159219611011 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,101 به 9,110 از 14034

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول psp (پست اول حتما خوانده شود !)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

من psp3000دارم بازی هاش باک می شه رم راهم عوض کردم updateکردم ولی باز هم باک می شود.

پروفشنال aliani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

فرمت بازی که فرمت استانداردی هست.
    به احتمال زیاد عیب از مموری هست سرعت خواندن اطلاعات از روش پایین هست و نمیتونه جواب Psp را بده و باعث تیک زدن میشه.(کلا خرید مموری غیر ارجینال این مشکل ها را هم دارد)

شما در XMB (منوا اصلی psp) کلید Select را بزن و CPU CLOCK GAME و CPU CLOCK XMB را بزار روی حالت 333/166
    باید مشکلت یکم برطرف بشود.

یک کار دیگه هم میتونی انجام بدی.
    برنامه CFWE را باز کن به قسمت Configuration برو یک گزینه هست به نام Speed up ms accses بزارش روی حالت VSH & GAME (اگر نام ها را اشتباه نوشتم ببخش از حفظ گفتم)
    واقعا ممنون از شما

شانس که نداریم 2باره رفتم gow بازی کنم وسطش باز دستگاه خاموش شد و زدم که 2 باره هکش کنم باز هنگ کرد :(

نمیدونم مشکل این گاو چیه هم کند اجرا میشه هم دستگاه رو خاموش میکنه و هک رو میپرونه من الان چجوری بفهمم مشکل از مموری هست یا نه ؟ یعنی راهی وجود داره بفهمم تقلبی هست یا نه ؟ آخه از این فروشگاه فتحی گرفتم گارانتیم داره مثلا

یه مشکل دیگه ام که جالبه اینه که رفتم 2باره رو چیکن تا هکش کنم اما باز خاموش شد و 2باره مجبورم برنامه setup ی که دادید بریزم انگار فایلهاش از بین میره بعد یه بار ریختن نمیدونم شایدم مشکل از مموری باشه حالا باید ببینم کار میکنه یا نه :(

داره خودمونی میشه raminhoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

خدارا شکر که مشکلت حل شد.خیلی خوشحال شدم.
    همان ChichHEN رنگی؟

مشکل از چی بود.چیکارش کردی که درست شد؟

سلام.
    چون بازی cso هست من هم امکان میدم عیب از ایمیج بازی باشه.اگر میتونی بازی را از یک جای دیگه تهیه کن ببین اون درسته یا نه.

شما در XMB (منوا اصلی psp) کلید Select را بزن و UMD ISO MODE را بزار روی یک از حالت ها
    M33 Driver یا Sony NP9660 (با هر دو حالت امتحان کن.)

راستی ورژن فریمورت چند هست؟
    ممنون از راهنماييت برادر. نشد كه نشد.فريمورم 5.50 هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه M_F_GAMER's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام من یک مکشلی دارم تو بازی midnight club la remix.
    تو بازی 2 نوع مسابقه داریم یکی مسابقات اصلی هست که ایکون مسابقه هی از علامت تعجب به علامت مسابقه تغییر میکنه و بالعکس که با انجام اون ها درصد تکمیل بازی بالا میره و یک نوع مسابقات دیگر که با انجام آنها درصد بازی بالا نمیره و ایکون اون ها تغییر نمیکنه(مسابقات فرعی).
    تا 43 درصدی لس آنجلس رسیدم و دیگه نمیتونم مسابقه اصلی بدم یعنی مسابقه ی جدید اصلی باز نشده.
    راستی دفعه ی قبلی تا 38 درصد بازی رفتم که اینطوی شد و حدودا 20 یا 30 مسابقه دادم و یک مسابقه ی اصلی باز شد که انجامش دادم مسابقش از اون هایی بود که تک نفرس و زمان هی کم میشه و باید نقاط زرد رنگ رو رد کنم تا به نقطه ی قرمز برسم.این مسابقه رو دادم و درصدم شد 39 درصد.ولی گفتم حتما اشکال از سیو و بازی رو از اول اومدم که تا 43 درصد بازی رسیدم و حدودا 20 یا 30 مسابقه دادم تا دوباره همون مسابقه باز شد و من انجامش دادم و حالا شد 44 درصد!
    چیکار کنم تا مسابقات جدید باز بشن؟
    ممکنه وقتی با کامپیوتر اتصال برقرار میکنم این مشکل به وجود بیاد؟
    ممنون.

در آغاز فعالیت king of travian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

سلام
    اقا علی تو اصفهان واسه خرید پی اس پی کجا برم؟کپی خور کردنشو کجا انجام میدند؟کجا بازیهاشو می فروشند؟لوازم جانبیش کجا گیر میاد؟

حـــــرفـه ای choory's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

من psp3000دارم بازی هاش باک می شه رم راهم عوض کردم updateکردم ولی باز هم باک می شود.
    یعنی چی بازی هاش پاک میشه؟
    به احتمال کپی خور دستگاه از بین میرود در این صورت بازی ها نمایش داده نمیشود شما فکر میکنی بازیها پاک میشوند.

واقعا ممنون از شما

شانس که نداریم 2باره رفتم gow بازی کنم وسطش باز دستگاه خاموش شد و زدم که 2 باره هکش کنم باز هنگ کرد :(

نمیدونم مشکل این گاو چیه هم کند اجرا میشه هم دستگاه رو خاموش میکنه و هک رو میپرونه من الان چجوری بفهمم مشکل از مموری هست یا نه ؟ یعنی راهی وجود داره بفهمم تقلبی هست یا نه ؟ آخه از این فروشگاه فتحی گرفتم گارانتیم داره مثلا

یه مشکل دیگه ام که جالبه اینه که رفتم 2باره رو چیکن تا هکش کنم اما باز خاموش شد و 2باره مجبورم برنامه setup ی که دادید بریزم انگار فایلهاش از بین میره بعد یه بار ریختن نمیدونم شایدم مشکل از مموری باشه حالا باید ببینم کار میکنه یا نه :(
    خواهش میکنم.
    برای تشخیص مموری اصل از این تقلبی ها کافی هست از داخل psp بروید روی مموری و کلید مثلث را بزنید.بعد هم information اگر جلوی magic gate زده بود ساپورت اصل هست.
    اگر از فتحی خریدی که خودش نوشته از این رم های تقلبی سرعت بالا هست.
    بعد برای کپی خور کردن فقط وفقط کافی هست یک باز برنامه های مورد نیاز را داخل psp بریزید.(اگر خودتون اک نکنید پاک نمیشوند.)

ممنون از راهنماييت برادر. نشد كه نشد.فريمورم 5.50 هست.
    خواهش میکنم عزیز.
    فریمورت 5.50GEN هست یا 5.50MHU
    احتمالا بازی مشکل داره.بازی را از جای دیگه تهیه کن باید اجرا بشود.

سلام من یک مکشلی دارم تو بازی midnight club la remix.
    تو بازی 2 نوع مسابقه داریم یکی مسابقات اصلی هست که ایکون مسابقه هی از علامت تعجب به علامت مسابقه تغییر میکنه و بالعکس که با انجام اون ها درصد تکمیل بازی بالا میره و یک نوع مسابقات دیگر که با انجام آنها درصد بازی بالا نمیره و ایکون اون ها تغییر نمیکنه(مسابقات فرعی).
    تا 43 درصدی لس آنجلس رسیدم و دیگه نمیتونم مسابقه اصلی بدم یعنی مسابقه ی جدید اصلی باز نشده.
    راستی دفعه ی قبلی تا 38 درصد بازی رفتم که اینطوی شد و حدودا 20 یا 30 مسابقه دادم و یک مسابقه ی اصلی باز شد که انجامش دادم مسابقش از اون هایی بود که تک نفرس و زمان هی کم میشه و باید نقاط زرد رنگ رو رد کنم تا به نقطه ی قرمز برسم.این مسابقه رو دادم و درصدم شد 39 درصد.ولی گفتم حتما اشکال از سیو و بازی رو از اول اومدم که تا 43 درصد بازی رسیدم و حدودا 20 یا 30 مسابقه دادم تا دوباره همون مسابقه باز شد و من انجامش دادم و حالا شد 44 درصد!
    چیکار کنم تا مسابقات جدید باز بشن؟
    ممکنه وقتی با کامپیوتر اتصال برقرار میکنم این مشکل به وجود بیاد؟
    ممنون.
    سلام.من خودم این بازی را کامل نرفتم.
    اما علی آقا (ali_ranger22) اگر اشتباه نکنم کامل رفته اند.از ایشون سوال کن راهنماییت میکنند.

سلام
    اقا علی تو اصفهان واسه خرید پی اس پی کجا برم؟کپی خور کردنشو کجا انجام میدند؟کجا بازیهاشو می فروشند؟لوازم جانبیش کجا گیر میاد؟
    سلام
    توی اصفهان 3 جا را میشناسم.
    • فروشگاه کارن(مجتمع پارک زیر زمین اول)
    • فروشگاه پاسکال(مجتمع پارک زیر زمین اول)
    • فروشگاه سرزمین رایانه(توحید میانی-ساختمان میلاد 2)

از بین این 3 تا به هیچ وجه پیش دومی نرو(پاسکال خیلی خیلی گرون فروشه)
    کارن و سرزمین رایانه انصافشون بهتره.

من خودم مشتری کارن هستم و هرکدام از دوستام میخواستند کنسول بخرند از کارن گرفته اند.(اگر دوست داشتی از کارن بخری میتونی با خودم بری یا اشناگی من را بدی تخفیف هم میده )

کپی خور کردن را هم خود فروشنده واست رایگان انجام میده.
    بازی ها و لوازم جانبی را هم هر 3 تا فروشگاه که گفتم دارند.
    Last edited by choory; 18-07-2009 at 18:03.

7. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت king of travian's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    نصف جهان

پيش فرض

مادر جاننننننننننن
    علی اقا این پاسکال کنسولاش با طلا ساخته شده؟؟انگار می خواد پوله خونه پدرشو ازم بگیره.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

مادر جاننننننننننن
    علی اقا این پاسکال کنسولاش با طلا ساخته شده؟؟انگار می خواد پوله خونه پدرشو ازم بگیره.
    من که گفتم.کلا پاسکال گرون فروش هست.همیشه 20-30 تومن گرون تر از بقیه جاها میده.
    کنسول هاش هم هیچ تفاوتی با بقیه جاها نداره.

پروفشنال m.behnam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YaZd

پيش فرض

با سلام خدمت همگی
    من یک psp 2000 مدل قدیمی دارم و کپی خوریشم دائمی هست.
    امروز رفتم بازی GTA برای psp گرفتم و ریختم تو مموری اما وقتی که سوار ماشین میشم بعضی جاها کم مییاره psp و تکه تکه اجرا میکنه و بعدش خوب میشه.
    میخواستم بدونم اشکال از چیه و میشه درستش کرد؟؟؟
    TANX
    Last edited by m.behnam; 18-07-2009 at 18:56.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با سلام خدمت همگی
    من یک psp 2000 مدل قدیمی دارم و کپی خوریشم دائمی هست.
    امروز رفتم بازی GTA برای psp گرفتم و ریختم تو مموری اما وقتی که سوار ماشین میشم بعضی جاها کم مییاره psp و تکه تکه اجرا میکنه و بعدش خوب میشه.
    میخواستم بدونم اشکال از چیه و میشه درستش کرد؟؟؟
    فرمت بازی چی هست؟ iso یا cso ؟

اگر iso هست و تیک میزنه عیب از مموری هست که سرعتش پایین هست.
    در داخل منوی اصلی (xmb) کلید select را بزن و CPU CLOCK XMB و CPU CLOCK GAME را بزار روی حالت 333/166
    سپس به منوی ریکاوری برو سپس به قسمت Configuration برو یک گزینه هست به نام Speed up ms accses بزارش روی حالت VSH & GAME ممکن هست مقداری مشکل برطرف شود.

اگر cso هست که طبیعی هست چون فشرده شده.شما به iso تبدیل کن نباید مشکلی داشته باشی.

با برنامه زیر میتونی فرمت ISO و CSO را به هم تبدیل کنی.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

12. 3 کاربر از choory بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •