من psp3000دارم بازی هاش باک می شه رم راهم عوض کردم updateکردم ولی باز هم باک می شود.
من psp3000دارم بازی هاش باک می شه رم راهم عوض کردم updateکردم ولی باز هم باک می شود.
واقعا ممنون از شما
شانس که نداریم 2باره رفتم gow بازی کنم وسطش باز دستگاه خاموش شد و زدم که 2 باره هکش کنم باز هنگ کرد :(
نمیدونم مشکل این گاوچیه هم کند اجرا میشه هم دستگاه رو خاموش میکنه و هک رو میپرونه من الان چجوری بفهمم مشکل از مموری هست یا نه ؟ یعنی راهی وجود داره بفهمم تقلبی هست یا نه ؟ آخه از این فروشگاه فتحی گرفتم گارانتیم داره مثلا
یه مشکل دیگه ام که جالبه اینه که رفتم 2باره رو چیکن تا هکش کنم اما باز خاموش شد و 2باره مجبورم برنامه setup ی که دادید بریزم انگار فایلهاش از بین میره بعد یه بار ریختن نمیدونم شایدم مشکل از مموری باشه حالا باید ببینم کار میکنه یا نه :(
ممنون از راهنماييت برادر. نشد كه نشد.فريمورم 5.50 هست.
سلام من یک مکشلی دارم تو بازی midnight club la remix.
تو بازی 2 نوع مسابقه داریم یکی مسابقات اصلی هست که ایکون مسابقه هی از علامت تعجب به علامت مسابقه تغییر میکنه و بالعکس که با انجام اون ها درصد تکمیل بازی بالا میره و یک نوع مسابقات دیگر که با انجام آنها درصد بازی بالا نمیره و ایکون اون ها تغییر نمیکنه(مسابقات فرعی).
تا 43 درصدی لس آنجلس رسیدم و دیگه نمیتونم مسابقه اصلی بدم یعنی مسابقه ی جدید اصلی باز نشده.
راستی دفعه ی قبلی تا 38 درصد بازی رفتم که اینطوی شد و حدودا 20 یا 30 مسابقه دادم و یک مسابقه ی اصلی باز شد که انجامش دادم مسابقش از اون هایی بود که تک نفرس و زمان هی کم میشه و باید نقاط زرد رنگ رو رد کنم تا به نقطه ی قرمز برسم.این مسابقه رو دادم و درصدم شد 39 درصد.ولی گفتم حتما اشکال از سیو و بازی رو از اول اومدم که تا 43 درصد بازی رسیدم و حدودا 20 یا 30 مسابقه دادم تا دوباره همون مسابقه باز شد و من انجامش دادم و حالا شد 44 درصد!
چیکار کنم تا مسابقات جدید باز بشن؟
ممکنه وقتی با کامپیوتر اتصال برقرار میکنم این مشکل به وجود بیاد؟
ممنون.
سلام
اقا علی تو اصفهان واسه خرید پی اس پی کجا برم؟کپی خور کردنشو کجا انجام میدند؟کجا بازیهاشو می فروشند؟لوازم جانبیش کجا گیر میاد؟
یعنی چی بازی هاش پاک میشه؟
به احتمال کپی خور دستگاه از بین میرود در این صورت بازی ها نمایش داده نمیشود شما فکر میکنی بازیها پاک میشوند.
خواهش میکنم.
برای تشخیص مموری اصل از این تقلبی ها کافی هست از داخل psp بروید روی مموری و کلید مثلث را بزنید.بعد هم information اگر جلوی magic gate زده بود ساپورت اصل هست.
اگر از فتحی خریدی که خودش نوشته از این رم های تقلبی سرعت بالا هست.
بعد برای کپی خور کردن فقط وفقط کافی هست یک باز برنامه های مورد نیاز را داخل psp بریزید.(اگر خودتون اک نکنید پاک نمیشوند.)
خواهش میکنم عزیز.
فریمورت 5.50GEN هست یا 5.50MHU
احتمالا بازی مشکل داره.بازی را از جای دیگه تهیه کن باید اجرا بشود.
سلام.من خودم این بازی را کامل نرفتم.
اما علی آقا (ali_ranger22) اگر اشتباه نکنم کامل رفته اند.از ایشون سوال کن راهنماییت میکنند.
سلام
توی اصفهان 3 جا را میشناسم.
- فروشگاه کارن(مجتمع پارک زیر زمین اول)
- فروشگاه پاسکال(مجتمع پارک زیر زمین اول)
- فروشگاه سرزمین رایانه(توحید میانی-ساختمان میلاد 2)
از بین این 3 تا به هیچ وجه پیش دومی نرو(پاسکال خیلی خیلی گرون فروشه)
کارن و سرزمین رایانه انصافشون بهتره.
من خودم مشتری کارن هستم و هرکدام از دوستام میخواستند کنسول بخرند از کارن گرفته اند.(اگر دوست داشتی از کارن بخری میتونی با خودم بری یا اشناگی من را بدی تخفیف هم میده)
کپی خور کردن را هم خود فروشنده واست رایگان انجام میده.
بازی ها و لوازم جانبی را هم هر 3 تا فروشگاه که گفتم دارند.
Last edited by choory; 18-07-2009 at 18:03.
مادر جاننننننننننن
علی اقا این پاسکال کنسولاش با طلا ساخته شده؟؟انگار می خواد پوله خونه پدرشو ازم بگیره.
من که گفتم.کلا پاسکال گرون فروش هست.همیشه 20-30 تومن گرون تر از بقیه جاها میده.
کنسول هاش هم هیچ تفاوتی با بقیه جاها نداره.![]()
با سلام خدمت همگی
من یک psp 2000 مدل قدیمی دارم و کپی خوریشم دائمی هست.
امروز رفتم بازی GTA برای psp گرفتم و ریختم تو مموری اما وقتی که سوار ماشین میشم بعضی جاها کم مییاره psp و تکه تکه اجرا میکنه و بعدش خوب میشه.
میخواستم بدونم اشکال از چیه و میشه درستش کرد؟؟؟
TANX
Last edited by m.behnam; 18-07-2009 at 18:56.
فرمت بازی چی هست؟ iso یا cso ؟
اگر iso هست و تیک میزنه عیب از مموری هست که سرعتش پایین هست.
در داخل منوی اصلی (xmb) کلید select را بزن و CPU CLOCK XMB و CPU CLOCK GAME را بزار روی حالت 333/166
سپس به منوی ریکاوری برو سپس به قسمت Configuration برو یک گزینه هست به نام Speed up ms accses بزارش روی حالت VSH & GAME ممکن هست مقداری مشکل برطرف شود.
اگر cso هست که طبیعی هست چون فشرده شده.شما به iso تبدیل کن نباید مشکلی داشته باشی.
با برنامه زیر میتونی فرمت ISO و CSO را به هم تبدیل کنی.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)