من بازی رو بلدم ولی چون سرعت اینترنتم پایینه نمیتونم آنلاین بازی کنم
شما از چه خط هایی استفاده میکنین؟
من بازی رو بلدم ولی چون سرعت اینترنتم پایینه نمیتونم آنلاین بازی کنم
شما از چه خط هایی استفاده میکنین؟
بیا بریم یه دست تیمی بازی کنیم بهت بگم Troll هیروئه یا نهTroll رو کلا جزو هیرو ها به حساب نیار تو بازی های تیمی
Weaver به شدت هیروی قدرتمندیه اگه جاگیریش درست باشه،ایتم های تانکشو که بست قابل کشتن نیست،مگر اینکه حریف Doom داشته باشه
Specter و Phantom رو به هیچ عنوان مقایسه نکن![]()
Specter و Phantom هم اصلا مقایسه نمیکنم چون قابل مقایسه نیستن اصلا Specter جزو هیروهای دست سوم بازی هست![]()
فکر خوبیه
بیاید بین بچه های پی سی ورلد مسابقه بزاریم
Ganker:
هیروی کیل بگیر تیم،زمان کمی رو در لاین می گذرونه تا لول مورد نیاز رو بگیره،بعد میره برای کیل مثال:
Bloodseeker,Spritbreaker
Tank:
هیروی پر جون و ارمور تیم که ماندگاریش تو جنگ زیاد هست و میتونه دمیج خوبی رو هم در اون زمانی که زنده هست وارد کنه،مثال:
Medusa,Specter,Doombringer
من باهاش بازی نکردم
ولی روش اینا رو می بندن:
Power of tread/Boots of travel
Aghanim
Hex
Silence
Necrobook
حیف که تیم ندارم
ولی حاضرم هر دوش رو در مقابل هم بازی کنم(SpecterVsTroll Ya Phantom)(هر چند حودم خیلی حرفه ای نیستم با اسپکتر)
مطمئنا تو هیچ بازیی اسپکتر جلوت نبوده،اگه می بود به هیچ عنوان چنین چیزی نمی گفتی![]()
Last edited by aran khan95; 11-10-2011 at 11:01.
Specter جزو هیروهای دست سوم بازی هست) نزننننننننننن این حرفففففووووووووو :|
Spectre هر چقدر هم قوی شه حریف pudge نمیشه...حداقل آخر بازی که اینطوریه: دی
آقا هر کی ادعا میکنه Spectre جزو هیروهای دست 3 نیست بیاد من با ترول تک به تک باهاش بازی میکنم(چه کار سختی
مثل این میمونه که پیکان بخواد با پورشه مسابقه بده
)
چطور میتونم از داخل خود بازی آنلاین بازی کنم ؟اخه من ورژنم 1.26هست ولی وقتی روی گزینه battle.netکلیک میکنم میگه ورژنت پایینه وباید اونو بالا تر ببری . من هرچی تو سایت بلیزارد گشتم پچ جدید تری ندیدم حالا کسی میتونه کمکم کنه (در ضمع نمیخوام از گارنا یا چیز دیگری استفاده کنم)
دسترسی به battle نداری چون باید اوجینال بازی رو داشته باشی.....
یه سوال فنی........؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
یه عوضی هم تیمیم بود ایتمایی رو که میخردیم از بین میبرد ..... چجوری اینکارو میکرد؟؟؟
منظورت از خط ، سرعت اینترنته ؟ من که 512 دارم خوبه ولی با 64 یه خورده Lag میشی ولی 128 خوبه ...![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)