تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 910 از 1320 اولاول ... 4108108609009069079089099109119129139149209601010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,091 به 9,100 از 13198

نام تاپيک: 3G & 4G MCI / شرکت همراه اول

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوست عزیز سیم کارت شما معمولی هست باید برید تعویض کنید به usim.
    این عکس و یک نوع دیگه که رنگش سفید هست 3g هستند.
    فک کنم چون بسته فعلیم (هدیه 800 مگی) آلفا هستش 3G عه رفتم و سیم کارت رو فورجی کردم فعلا 3G عه ولی SMS بسته 15 گیگی هم اومد که اگه این بسته تموم شه 15 گیگ فعال میشه.
    اگه فورجی نشد خبر میدم.
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

منم چند ماه پیش تعویض سیم کارت به 4جی انجام دادم و سیم این شکلی که شما دارید گرفتم که فقط 3جی وصل میشد. ولی اون سیم کارتی که پست قبل دوستمون فرستاد و قاب سیم کلا ابی رنگ هست صدرصد 4جی هست چند تا گرفتم و همه به 4جی بدون مشکل وصل شدند
    فک کنم چون بسته فعلیم (هدیه 800 مگی) آلفا هستش 3G عه رفتم و سیم کارت رو فورجی کردم فعلا 3G عه ولی SMS بسته 15 گیگی هم اومد که اگه این بسته تموم شه 15 گیگ فعال میشه.
    اگه فورجی نشد خبر میدم.
    ممنون

داره خودمونی میشه mazarei's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    آپديت ويندوز فعال بوده، اگر از ويندوز ده استفاده ميكني تنظيمات قطع اپديت رو تو گوگل سرچ كن و ماركت ويندوز هم غير فعال كن

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Jan 2014

پيش فرض

اگه فورجی نشد خبر میدم.
    ممنون
    ربطی به 800 مگ هدیه نداره. تنظیمات شبکه گوشی رو بزارید روی lte . منطقه شما 4g همراه اول فعال هست یا ضعیف نیست؟ گوشیت 4g رو ساپورت میکنه؟ من با بسته 800 مگ هم به 4g وصل شدم.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

ربطی به 800 مگ هدیه نداره. تنظیمات شبکه گوشی رو بزارید روی lte . منطقه شما 4g همراه اول فعال هست یا ضعیف نیست؟ گوشیت 4g رو ساپورت میکنه؟ من با بسته 800 مگ هم به 4g وصل شدم.
    اول روی حالت LTE بود ولی 3G بود برگردوندم به 3G (حالت شبکه رو) همین الان دوباره برای تست زدم رو حالت LTE درست شد و الان نتم LTE هستش.
    ممنون

6. این کاربر از alireza_pes33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز matr!x_2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

خواستم سیمکارت اعتباری رو به یوسیم تبدیل کنم کد پستی پیامک کردم ولی میگه این طرح برای شما فعال نیست..! برم دفتر خدمات تبدیلش کنم چقد میگیرن؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

با سلام
    جهت اطلاع دوستان عزیز باید عرض کنم سرعت اینترنت فورجی همراه اول به دلیل حجم زیاد کاربران تا اطلاع ثانوی روی چهل مگابیت برای همه مشترکان همراه اول محدود شده است
    باتشکر
    همکنون 40مگابیت نیست بلکه 50تا60مگابیت متغیر دارم استفاده میکنم

وقتی میان جشنواره میزارن و اعلام میکنن و پیامک میدن اما کارشناس و کارشناسان اپراتور محترم همراه اول نمیدونه جشنواره گل گیاه چیه و خبر نداره بهترنیست یکم اطلاعات فنی رو ببرن بالا و ی اموزش درست حسابی بهشون بدن

حالا هم که امدید میگید 40مگابیت .. تا دیروز میگفتی که بروز رسانی و ارتقا و پهنای باند زیاد شده حالا امدید میگید کمبود پهنای باند هست

9. این کاربر از ALIRK بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Behrouz_se60's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    Isfahan

پيش فرض

سرعت شبانه من روی موبایلم محدود شده به 2 مگابیت.ولی روزانه تا 6 یا 7 مگابیت میگرفتم.موبایلم فقط 3g ساپورت می کنه

11. این کاربر از Behrouz_se60 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه comet's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2005
    محل سكونت
    Cyberspace

پيش فرض

اینجا دیدم چند روز پیش یه نفر اسکرین شات دانلود با سرعت 8 مگابایت رو گذاشته بود و امروز ساعت 8 صبح رفتم سراغ همون سروری که ایشون تست سرعت دانلود از اون رو گذاشته بود و گوشی رو هات اسپات کردم و طبقه هم کف یه فایل رو گذاشتم واسه دانلود و دیدم تا 5.5 مگابایت می رفت با فورجی اما استیبلش تقریبا 3.3 مگابایت بود در حالی کا آپلودبوی که روزای قبل با تری جی حدود 2 مگابایت بود الان حدود 1 مگابایت شده. این یعنی همه چیز رو نمی شه به محدود شدن سرعت از طرف اپراتور نسبت داد هر چند که با این هجومی که برای استفاده از ترافیک رایگان شبانه همراه اول هست طبیعیه که سقف بذاره و سرعتها قابل پیش بینی نباشه. همراه اول دیر شروع کرده فراگیر کردن فور جی رو و هنوز مونده تا بتونه بار و ترافیک شبانه رو پیش بینی و مدیریت کنه و الان با این طرحهای رایگان بیشتر در حال بررسی باگ های شبکه و قدرت مانور اون زیر ترافیک دانلود هستش. در حقیقت داره هزینه میکنه تا مشکلات شبکه اش رو شناسایی کنه و بعدا صرف نظر از رقابتی که برای جذب کاربر داره بسته به برنامه های بازاریابی و فروشی که داره در این طرحها تجدید نظر خواهد کرد. ایرانسل هم اوائل راه اندازی تا بهار 94 طرحهای کوتاه مدت مثل بسته 50 گیگی سه ماهه روزانه داشت که 75 هزار تومان می فروخت و من دو بار استفاده کردم اما با گسترش و ثبات شبکه و افزایش کاربران شاهد ناپدید شدن این بسته ها بودیم.

Last edited by comet; 12-10-2017 at 08:28.

13. این کاربر از comet بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال years's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011

پيش فرض

اینترنت شبانه روی سرعت 0.7 مگ انگار محدود شده
    اینم از اینترنت رایگان شون

15. این کاربر از years بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •