اگر منظورتون جاسمین نویر از بولگاری هست عطر گرم و شیرین مناسب فصل های گرم سال هست
در تهران مغازه های گل سنگ،هایلند، نمایندگی های سفیر درگلستان و تندیس و ...فروشگاههای معتبری هستند
اگر منظورتون جاسمین نویر از بولگاری هست عطر گرم و شیرین مناسب فصل های گرم سال هست
در تهران مغازه های گل سنگ،هایلند، نمایندگی های سفیر درگلستان و تندیس و ...فروشگاههای معتبری هستند
سلام
از همه ی اساتید محترم خواهش می کنم به این لینک یه نگاه کنند!!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همچین چیزی دیده بودید تابحال؟
راهی هست که تشخیص بدیم که عطرمون اصله؟
بچه ها ادکلن های geurlain (اگر درست نوشته باشمش!) هم تقلبی دارن؟
سلام بچهها خوبید؟ چه خبرا؟ من از ۲ سال گذشته دیگه هیچ عطری نگرفتم، ولی دیشب خوابیدم و صبح پا شدم و عجیب احساس میکردم نیاز به caron pour un homme دارم. نمیدونم چرا. اون زمان که ۱۲۵ میلش ۴۰ بود نگرفتم. کاش خریده بودم. قیمت مغازههای شهر رو دارید؟ سایتها دیدم ۷۵ میل رو ۸۱ زدن، گفتم شاید تو شهر ارزانتر پیدا بشه.
سلام . بوش چه سبکه ؟
ویزه چه سبک تیپایی ؟
ممنون
ندیده بودم اما شنیده بودم! فکر کنم جناب tehran cornerاگر اشتباه نکرده باشم مدتها پیش این هشدار رو داده بودند!
خب عطر بدون جعبه هرگز نخرید تا دچار این مشکل نباشید!
مطمئنا کسی عطرشو با جعبه دور نمیندازه! شیشه رو جور کنن جعبه رو چطور؟...
طریقه تشخیص عطر اصل از تقلبی چند صفحه قبل پست گذاشته بودم شاید کمک کنه (البته نه اینجوری که شیشه پر شده رو بشه تشخیص داد! این تنها راهش اینه عطر رو از جای معتبر بخرید و البته با جعبه و ...)
Last edited by Atghia; 26-06-2013 at 12:28.
سلام. بوش نوعی تلخ ملایم است . از نوتهاش گفته میشه lavender ( اسطوخودوس؟) و وانیل است. جالب نیست شیشه ۷۵۰ میل هم داره؟ تیپ هم همونی که تو عکس است کاملا بهش میاد!ولی پیر و جوان ازش استفاده میکنن
. بیشتر ۳۰ به بالا. کار ۱۹۳۴. یک کار کلاسیک مثل فیلمهای چارلی چاپلین
، ولی خب شاید دیگه مثل سابق طرفدار نداشته باشه.
یکی از دوستام تو کار پخش عطر وادکلن هستش و کارت ویزیت فروشگاهی که تو دبی شیشه خالی عطر رو پخش میکنه نشونم داد و گفت که شیشه های مشابه اصل هم دارن بعد میدن به شرکت هایی که رایحه مشابه اصل تولید میکنن شیشه ها رو پر کنه و بیاد واسه بازار ایران،تو ایران فروشنده ها بدون جعبه میدن میگن جعبش تو لنج خیس شد و از این حرفا، واسه همین هیچ وقت عطر بدون جعبه نخرید
روغن عطر همان موادِّ اوّلیّه ی معطر ترکیب شده بدون حلّال است. به بیان دیگر عطر خالص یا 100% غلظت و عطر روغنی عطری است که با حلّال روغنی و نه الکلی رقیق شده باشد.
راه شناخت این دو از یکدیگر این است که اگر استشمام روغن معطّر تند و سرگیجه آور است نشان می دهد عطر خالص است ولی اگر قابل استفاده می باشد نشان می دهد عطر روغنی است.
Last edited by sharif.1.attar; 26-06-2013 at 21:37.
سلام آقا آرمان عزیز...از کم پیدا بودنت معلوم بود تا اطلاع ثانوی زدی از دنیای عطر بیرون...بازگشتتو به دنیای عطر تبریک میگم...منم مثل شما بیرون بودم از این دنیا...چون سینوزیت مزمن داشتم و در زدن عطرم زیاده روی کردم سینوسام ریه ام داغون شد دیگه هفته ای یک بار هم به زور میتونم به خودم عطر بزنم...همه عطرام هم رو دستم باد کرده...ولی هنوزم عطرامو دوست دارم هر چند که فقط باید از دور نگاهشون کنم...
caron رو 75 میلشو چهار راه ولیعصر 80 تومن سراغ داشتم
افزایش شدید قیمت عطر متاسفانه یکی از مهم ترین دلیلشه! کلا" حضور فعال خیلی از دوستان کم شده!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)