تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 910 از 1049 اولاول ... 4108108609009069079089099109119129139149209601010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,091 به 9,100 از 10487

نام تاپيک: سینمای خانگی

اگه نباشه جاش خالی می مونه farzadiii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ما تا چند سال گذشته سینمای سونی DAV-DZ610 داشتیم. صداش بیشتر Bass داشت و اون شفافیتی که باید ازش می گرفتم نشنیدم. پیش از اون هم مینی کامپوننت MHC-RV 5 رو داشتیم و اون هم همین جور بود. همه جور تنظیمشون هم کردم ولی هیچ یک شفافیت صدا نداشتند.
    الان چند وقتیه که سینمای پایونیر HTP-RS 777 گرفتم میتونم بگم صداش پیش اون دو تا خیلی برتره. معمولا با ولوم 25 تا 30 بهش گوش میکنم. درسته سیستم صوتی خیلی پیشرفته ای نیست اما من اون جزییاتی که در حد خودم میخواستم ازش شنیدم. حجم صدای بالایی داره و ولومش تا 70. یک بار تا 45 ولومش رو بالا بردم یه شی ء چوبی سبک که توی یه قاب چوبی به دیوار حدود 3-4 متر اونورتر قرار داشت افتاد.
    داداش منم دو تا سونی دارم یک sz1000 برای سالن و یک dz840 برای اتاقم صداشون عالیه حجم صدای زیادی دارند و بیس خوبی دارند
    اما شما اشتباه می کنید پایونییر rs777 را با سونی سری dz مقایسه می کنید چون باند های فاراند پایونییر ووفری هستند که همین باعث میشه حجم صدای بیشتری داشته باشید
    و این که سابش سینما شما 12 اینچ یا 10 اینچ هست که باعث میشه بیس عمیق تر و لرزش بیشتری داشته باشید
    اصلا در حد هم نیستند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

ما تا چند سال گذشته سینمای سونی DAV-DZ610 داشتیم. صداش بیشتر Bass داشت و اون شفافیتی که باید ازش می گرفتم نشنیدم. پیش از اون هم مینی کامپوننت MHC-RV 5 رو داشتیم و اون هم همین جور بود. همه جور تنظیمشون هم کردم ولی هیچ یک شفافیت صدا نداشتند.
    الان چند وقتیه که سینمای پایونیر HTP-RS 777 گرفتم میتونم بگم صداش پیش اون دو تا خیلی برتره. معمولا با ولوم 25 تا 30 بهش گوش میکنم. درسته سیستم صوتی خیلی پیشرفته ای نیست اما من اون جزییاتی که در حد خودم میخواستم ازش شنیدم. حجم صدای بالایی داره و ولومش تا 70. یک بار تا 45 ولومش رو بالا بردم یه شی ء چوبی سبک که توی یه قاب چوبی به دیوار حدود 3-4 متر اونورتر قرار داشت افتاد.
    داداش منم دو تا سونی دارم یک sz1000 برای سالن و یک dz840 برای اتاقم صداشون عالیه حجم صدای زیادی دارند و بیس خوبی دارند
    اما شما اشتباه می کنید پایونییر rs777 را با سونی سری dz مقایسه می کنید چون باند های فاراند پایونییر ووفری هستند که همین باعث میشه حجم صدای بیشتری داشته باشید
    و این که سابش سینما شما 12 اینچ یا 10 اینچ هست که باعث میشه بیس عمیق تر و لرزش بیشتری داشته باشید
    اصلا در حد هم نیستند

پروفشنال chaharnazm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

class d amplification
    direct energy construction
    dac
    چیستند و دیگر اینکه ورودی فونو برای چیه؟

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

class d amplification
    direct energy construction
    dac
    چیستند و دیگر اینکه ورودی فونو برای چیه؟
    مدارت امپ کلاس d از ترانزیستورهای ماست فت استفاده میکنند. خروجی در این مدارت مستقیم به خروجی بایاس متصل میشه
    در این مدارت توان تقویت بالا با کمترین جریان وجود دارد.

ورودی فونو امپیدانس بسیار بالای دارند و مخصوص دستگاه گرامافون هستند.

5. 2 کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید عزیز.من میخوام یه سیستم تا 3 تومن جمع کنم . خودم نظرم به آمپ پایونیر 1123 و باندای جامو هست . لطفا تو این مورد راهنماییم کنین. تو این رنج قیمت بهترین سیستمی که میشه جمع کرد چیه . اولین الو یت من یه صدای محشره . بعد هم که فیلم دیدن

آخر فروم باز davood-d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام و خسته نباشید خدمت همه اساتید عزیز.من میخوام یه سیستم تا 3 تومن جمع کنم . خودم نظرم به آمپ پایونیر 1123 و باندای جامو هست . لطفا تو این مورد راهنماییم کنین. تو این رنج قیمت بهترین سیستمی که میشه جمع کرد چیه . اولین الو یت من یه صدای محشره . بعد هم که فیلم دیدن
    بستگی داره تعریف شما از صدای محشر چی باشه

8. این کاربر از davood-d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

دوست عزیز اون کسی که حتی 20 میلیون هم هزینه کرده بازم به صدای محشر نرسیده
    بزار روشنت کنم در زمینه صوت و سیستم صوتی نهایت وجود نداره و بالای هر دست یک دست دیگری هست یعنی در صوت انتهایی وجود نداره و هر چقدر بیشتر هزینه کنید صدای بهتری نصیب شما می شود
    من پایونییر سری rs را پیشنهاد میدم با قیمت حدودا 2200 یا 2300
    اگر قوی تر می خوای من سینما سونی m7 را پیشنهاد میدم که هم قوی تر از پایونییر هست و هم طراحی و قیافه زیبا تری داره و هم این که 7.2 هست
    با قیمت 4 میلیون

اگه نباشه جاش خالی می مونه farredsky's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام .به نظرشما کدوم رو بگیرم
    1.سری rs333پایونیر
    2.rs 753
    3.es233
    فرق مهم اینها با هم چیه.قیمتشون حدود 2تا 2300
    4.دنون x500با بلند گو یاماها ( اکوستیک بلندگوها یاماها داشت که کوچک بودند )حدودد1 وجب)امادقیمت مناسبتر بود.با امپ 500 دنون 1850
    5.دنون x500باجامو 426( بدون ساب .) قیمت 2500
    6.دنون x500با بلندگوهای دنون 1312. قیمت2100
    7.سینما فیلیپس 1700

برای دنون 500 چه بلنگوی دیگه ای پیشنهادمیدین؟
    قیمت دنون 500= 1250
    قیمت دنون ایکس1000=1970

دنون 500usbنداره وپایونیر 523 منو ش ازhdmiدیده نمیشه و باید با کابلavوصل بشه تا منو داشته باشین.
    دنون تنظیم خودکار بلندگو نداره پایونیر داره(یک میکروفن داره که صداهارو بررسی میکنه و بلندکوها رو تنظیم میکنه)
    قیمت بلوری 160 پایونیر هم 480 که اگر دنون بگیرم به قیمتش اضافه میشه.

به جای دنون 500 امپ یاماها با همون قیمت هم داشت.اما مدلشو نمیدونم.یه ست با بلندگو پارادایم( یا همچین اسمی)تو یکی از مغازه ها بود 3 م قیمت داشت. قیمت بلندگو ها1700 تومن

چه مغازه های دیگه ای تو جمهوری یا جاهای دیگه تهران سراغ دارین؟من اکوستیک و راستین .پاساژشرکا( فقط 2 تامغازه امپ داشتند بقیه میز تلوزیون داشتند ) و یک مغازه بعد از پاساژ
    شرکا به سمت ولیعصر)( اسمشو نمیدونم ولی پایونیر یاماها و.. و سینما فیلیپس هم داشت) رفتم
    ممنون. ببخشید طولانی شد .اگر زودتر نظر بدین ممنون.آخه تا شنبه تهران هستم
    Last edited by farredsky; 29-05-2014 at 12:38.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوست عزیز اون کسی که حتی 20 میلیون هم هزینه کرده بازم به صدای محشر نرسیده
    بزار روشنت کنم در زمینه صوت و سیستم صوتی نهایت وجود نداره و بالای هر دست یک دست دیگری هست یعنی در صوت انتهایی وجود نداره و هر چقدر بیشتر هزینه کنید صدای بهتری نصیب شما می شود
    من پایونییر سری rs را پیشنهاد میدم با قیمت حدودا 2200 یا 2300
    اگر قوی تر می خوای من سینما سونی m7 را پیشنهاد میدم که هم قوی تر از پایونییر هست و هم طراحی و قیافه زیبا تری داره و هم این که 7.2 هست
    با قیمت 4 میلیون
    قربان من نظرم اون صدای محشری که شما بهش فکر میکنین نیست. تو اون محدوده 3 میلیون چه چیزی خوبه . در ضمن من خودم rs77 پایونیر رو دارم . یه چیزی میخوام که یه سر و گردن بالاتر از اون باشه .چند سال پیش بچه های همین فروم از کیفیت بالای باندای جامو تعریف میکردن .شما اطلاعاتی تو این زمینه دارین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

بستگی داره تعریف شما از صدای محشر چی باشه
    میدونین من یه آمپ قوی و خوب و تقریبا حرفه ای میخوام با یه جفت باند بسیار خوب و یه ساب فعلا تا بعدا بهش باندای بیشتری اضافه کنم . انتظار من از صدای خوب تو همون محدوده 3 تومن بهترین انتخاب و بهترین ست. ممنون از لطف شما

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •