تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 910 از 966 اولاول ... 410810860900906907908909910911912913914920960 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,091 به 9,100 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

کاربر فعال انجمن آموزش عالی Rossin's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام
    من فیزیک 1 رو حذف کردم.حالا میخواستم ببینم میشه ترم بعد فیزیک 1 و 2 رو با هم برداشت؟منظورم از نظر سختی درس هست یعنی وقت میشه به هر دو رسید و پاس کرد؟

و ایم که مثلا اگه فیزیک 1 و 2 رو هم نیاز کنم یه فیزیک ازمایشگاه 1 هم هست تو ترم بعد که پیش نیازش فیزیک 1 هست میشه اونم برداشت؟

مرسی
    سلام
    مباحث فیزیک 2 باید دنباله فیزیک1 باشه یعنی اول باید 1 رو بخونید اینجوری براتون سخت میشه مگراینکه قبلا فیزیک 1 رو افتاده باشید که یه پیش زمینه ای داشته باشید ازش شاید اسون تر بشه.
    فیزیک 1 رو 2 نمیشه همنیاز بشن چون فیزیک 1 خودش پیشنیازی داره موقع انتخاب واحد بهتون ارور میده که پیشنیازشو انتخاب کنید.
    اگر پیش نیازشو فیزیکارو باهم بگیرید ترم دیگه ترم پر از فیزیک و سنگینی دارید اگر امکانش براتون هست فیزیک 2 رو بذارید ترم بعدش یا توی تابستون که 12 واحد میدن انتخاب کنید.
    نظر من اینه چون خودم گرفتار درس های دنباله هم توی یک ترم شدم.

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Captain_America's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2014

پيش فرض

سلام. دوستان محل برگزاری امتحانات پایان ترم ارشد واحد الکترونیکی دانشگاه آزاد کجاست؟ آیا فقط در تهران برگزار میشه یا دانشجویان شهرستانی میتونند در شهرستان خودشون امتحان بدن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان من بعد از این ترم 26 واحدم میمونه که شامل دو تا تربیت..دو تا عمومی.یک کاراگاه و چهارتا ازمایشگاه و پروژه چهار تا هم سه واحدیه
    حالا چون ترم اخر نمیشم بهم 24تا نمیدن..به نظرتون ممکنه بتونم 20تا بردارم بعد 6تا دیگه رو معرفی به استاد بگیرم؟ فقط تو این 20تا دو تا اسلامی و تربیت 1و2 و چند تا ازمایشگاه پیش نیاز هست که اصولا نمیتونم با هم بردارم
    ممنون

داره خودمونی میشه aref232's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام، این چند هفته امتحان ها ما سنگ کلیه گرفتیم ، گواهی پزشک ببرم ترم رو برام حذف میکنن ؟ یکی از دوستان میگفت دکتر دانشگاه آزاد هم باید معاینت بکنه برای حذف ترم

میخوام اگر حذف کردند به مدت تحصیلیم اضافه نشه.
    Last edited by aref232; 17-01-2015 at 18:41.

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی چه موقع قراره شروع بشه؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

ثبت نام ورودی های جدید کارشناسی چه موقع قراره شروع بشه؟
    هنوز که اعلام نتایچ نیامده
    احتمالا مثل پارسال 9/11 میاد و از اون تاریخ میتونید برای ثبتنام برید.

همین ترم قبل برای ثبتنام یکی از دوستام که کاردانی هست رفتم هنوز اعلام نتایج نشده بود.
    بهمون گفتن شما پرینت تایید نهایی ثبتنام که اسم دانشگاه ما توش هستو بیارو ثبتنام کن! اصلا لازم نبود تا اعلام نتایج صبر کنه. فکر کنم این سیستم توی شهرستانا انجام بشه چون تهران که اینجوری نبود!

7. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه HGH 878's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    USI=United States Iran

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال داشتم خواهشا جواب بدین.
    من رشته برق قدرت ترم 5 هستم .
    میخواستم مهمان بگیرم و بقیه واحد هام (حدود 60 واحد) رو توی یه دانشگاه آزاد دیگه بگذرونم.
    میخواستم بدونم نمراتی که تو دانشگاه مقصد میگیرم به پای دانشگاه مبدا حساب میشه یا نه ؟؟

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

سلام ببخشید یه سوال داشتم خواهشا جواب بدین.
    من رشته برق قدرت ترم 5 هستم .
    میخواستم مهمان بگیرم و بقیه واحد هام (حدود 60 واحد) رو توی یه دانشگاه آزاد دیگه بگذرونم.
    میخواستم بدونم نمراتی که تو دانشگاه مقصد میگیرم به پای دانشگاه مبدا حساب میشه یا نه ؟؟
    سلام
    من مهمان شدم الان ترم سوم مهمانیم توی دانشگاه مقصده.
    تا ترم های پیش که ثبتنام ها برای مهمانی اینترنتی نبود اخر هر ترم من لیست نمراتمو میبردم مبدا که تهران باشه و توی کارنامه ام ثبت میشد ولی این دو ترم اخر فعلا نمرات توی کارنامه همین دانشگاه ثبت شده ودر پایان ترم مهمانیم لیست نمرات رو برای دانشگاه مبدا ارسال میکنن و در کارنامه کل ثبت میشه.
    چون وقتی مهمانیم مدرک از دانشگاه مبدای خودمون صادر میشه برای همین هرچی نمره اینجا بگیریم میره تو کارنامه کل دانشگاه اصلیمون!

10. این کاربر از Rossin بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    NeveRLanD

پيش فرض

دوستانی که موقع انتخاب واحدشون هست یه سوالی دارم ازتون :

من مبلغ بدهکاریم توی فرم شهریه 0 ریاله ولی برای انتخاب واحد که وارد میشم زده مبلغ 200هزارتومان بدهکار هستید!!
    اینو برای همه دانشجویان زده و بقولی میگن مبلغ شهریه خاص است!
    نشنیده بودم همچین چیزی تا به حال و اینکه این مبلغ توی بدهکاریم ثبت نشده نمیدونم اگر پرداخت بشه ثبت میشه یا و این پول کاملا بی دلیل و زوره بنوعی
    میخواستم ببینم برای شماهم اینجوری هست یا نه
    چون اگر مبلغی باشه که قراره اضافه بشه همه دانشگاه ها مثل ترم قبل که شهریه اضافه شد اعمالش میکنند و نه دانشگاه ما فقط و برای کل رشته ها!!

آموزشیم در کار نیست که جواب بده دانشگاهم خارج از شهره نمیشه رفت و پرسید

احتمالی که خودم میدم اینکه این مبلغ رو به عنوان پیش شهریه ترم برای انتخاب واحد میگیرن که همه یه پولی داده باشن و انتخاب واحد کنن و جیب دانشگاه بی نسیبو خالی نمونه!

اگر نظری در این مورد دارید یا برای خودتونم پیش اومده بگید لطفا
    ممنون

آخر فروم باز *Necromancer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006
    محل سكونت
    Graveyard

پيش فرض

هنوز که اعلام نتایچ نیامده
    احتمالا مثل پارسال 9/11 میاد و از اون تاریخ میتونید برای ثبتنام برید.

همین ترم قبل برای ثبتنام یکی از دوستام که کاردانی هست رفتم هنوز اعلام نتایج نشده بود.
    بهمون گفتن شما پرینت تایید نهایی ثبتنام که اسم دانشگاه ما توش هستو بیارو ثبتنام کن! اصلا لازم نبود تا اعلام نتایج صبر کنه. فکر کنم این سیستم توی شهرستانا انجام بشه چون تهران که اینجوری نبود!
    ممنون
    اگه با همون پرینت اولیه بشه خوبه ولی من فکر کنم مجبورم تا زمان اعلام نتایج صبر کنم چون ترم پیش طبقه اول یکی از دانشکده ها رو کلا برای مراحل ثبت نام اختصاص داده بودن ولی الان فکر نکنم هنوز بساطش رو برپا برپا کرده باشن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •