من هیچ پچ جدید و قدیمی رو نصب نکردم
این پچ gaming access اگر این 2 تا مشکل رو رفع کرده نصب کنم:
1- که واقعا" اعصاب خرد کن شده قدرت داوری
2- قوی شدن دروازه بان ها
باتشکر
بای بای
من هیچ پچ جدید و قدیمی رو نصب نکردم
این پچ gaming access اگر این 2 تا مشکل رو رفع کرده نصب کنم:
1- که واقعا" اعصاب خرد کن شده قدرت داوری
2- قوی شدن دروازه بان ها
باتشکر
بای بای
مهدي جان بهت PES2010 رو پيشنهاد كه رودست نداره و فوتبال عاليه
حتما ازش خوشت مياد
بله من هم با مهرداد موافقم چون بهترین گزینه برای پلتفورم PC بازی PES هست البته 2 مورد آخر تونستن من رو راضی کنن چون تا سال 2007 من معتقدم در پلتفورم PC فیفا به PES برتری داشته حتی با اینکه فیفا 08 کارنت و PES 2008 نکست بود باز هم پر واضح بود که فیفا 08 برتر هست. ولی خوب بعد از 08 نه یورو 2008 نه فیفا 09 و نه فیفا 10 برای PC مالی نبودن و به درد همون خارجی های عجیب الخلقه می خوره که نمی دونن چطوری پول خرج کنن میرن اورجینال می خرن. (من موندم اینا چطوری می تونن پای فیفا 10 کارنت پول بدن) به هر حال اگه کنسول داری فیفا 10 رو بخر که بهترین بازی ورزشی سال 2009 انتخاب شد (الحق که لیاقتش رو هم داشت که انتخاب بشه) ولی اگه کنسول ندارهی PES بخر.
یک خواهش عاجزانه از طرفدارای پر و پا قرص و تعصبی PES :
این پست من نقل قول نشه و بحثی مرتبط با مقایسه فیفا و PES هم ایجاد نشه چون پشت بندش احتمال کل کل می ره قبلا زیاد بحث شده و حتی توی گروه هم به همین نتیجه بالای رسیدیم که اکثرا موافق بودن و کسانی هم که نبودن مخالفتی هم نکردن. چون یه حقیقته چه فیفا فن باشیم چه PES فن.
کوچیک همگی شما هستم
دوستان نرم افزاري وجود داره كه باهاش بشه ميزان پولي رو كه اسپانسرها ميدن يا كلا اسپانسرها رو ويرايش كرد ؟
بالاخره اينا بايد در قسمتي از بازي باشن ديگه
سلام من پچ گیمینگ اکسس را نصب کردم ولی بعد از نصب هنگام اجرا با این ارور مواجه میشم بعد از این ارور وارد بازی میشه ولی یک جورایی بازی ارجینال انجام میشه انگار پچی نصب نیست.
gaming access .exe.unable to locate component
the aplication has filed to start because d3dx9-37 .dll was not found.re-installing the aplication may fix this problem.
فایل زیر را دانلود کنید و بعد از اینکه از حالت فشرده خارج کردید در پوشه بازی کپی کنید مشکلتون حل میشه.من هم همین مشکل را داشتم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by zibarezaei; 26-12-2009 at 12:09.
ویژگیهای پچ gaming access چیه؟
یک سوال امکان تغییر اسکوربرد هست بدون نصب دوباره پچ گیمینگ اکسس؟
سازنده برنامه PRO-EVO Editing Studio 2010 یکی دو روز پیش نسخه جدید این برنامه رو منتشر کرد و به قولی که در مورد اضافه کردن بنر ریلینک داده بود عمل کرد این نسخه رو از لینک زیر میتونید دریافت کنید .
با برنامه بنر ریلینک میشه بنرهای هر تیمیو که خواستید به بازیتون اضافه کنید . البته ظاهرا این بنرها فقط توی ورزشگاه کونامی نصب میشند من تحقیق میکنم ببینم میشه اونها رو توی سایر ورزشگاهها هم نصب کرد یا نه اگه به نتیجه ای رسیدم شما رو هم در جریان میزارم .
لینک نسخه جدید این برنامه :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از طریق این برنامه من بنر ایران رو به بازی خودم اضافه کردم :
دوست عزیز این دو بازی هر کدوم برتریهایی نسبت به هم دارند . هر کدوم دارای نقاط قوت و ضعفی هستند و نمیشه یکی رو کاملا برتر از دیگری دونست .اگه توی گروه مقایسه این دو بازی تشریف ببرید اونجا چند روزی میشه که بحث مقایسه رو با شروع کردیم البته بصورت مقدماتی و مختصر صحبتهایی مطرح شده به امید خدا بعد از ایام عزاداری بحثو با جدیت بیشتری پیش خواهیم برد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)