تست های خارج بخصوص اختصصاصی ها نسبت به داخل سختتره بخاطر همین بهتره او نارو بصورت مجموعه ای حل نکنیم. در مورد شیمی اگه میتونین تست های خارج گروه ازماشی دیگه رو بررسی کنین. خیلی تاثیر داره.
تست های خارج بخصوص اختصصاصی ها نسبت به داخل سختتره بخاطر همین بهتره او نارو بصورت مجموعه ای حل نکنیم. در مورد شیمی اگه میتونین تست های خارج گروه ازماشی دیگه رو بررسی کنین. خیلی تاثیر داره.
من میخوام برا کنکور 92 از یه هفته دیگه شروع کنم فقط زبان رو هم میخوام شرکت کنم
کتاب های زیر رو دارم
دین و زندگی جامع گاج
عربی فقط گاج سبز محوری سوم
زبان فارسی 3 محوری گاج
انگلیسی میکرو گاج
ادبیات 2 آیندگان
ادبیات پیش گل واژه
کتاب آخر ادبیات مهر و ماه هم دارم
چه کتاب های دیگه ایرو باید تهیه کنم؟
Last edited by omidariyan; 25-05-2012 at 17:13.
برای زبان عمومی ( سوم و پیش) مبتکران بگیر نه گاج.
زبان تخصصی چی گرفتی ؟
حداقل 2تا کتاب یکی برای لغت یکی برای گرامر باید بگیری.
برای درک مطلب هم کتاب بگیری خیلی کمکت میکنه.
اینایی که نوشتم رو دارم
برا عربی میخوام ایاد فیلی بگیرم
برا تست ادبیات چی بگیرم؟
برا تخصصی هم 504 یا 1100 واژه و درک مطلب به زبان ساده و تیک ایت گاج و bridging in gap رو میخوام بگیرم
سلام. با وجود کتاب عربی به زبان ساده ایاد فیلی ، به کتاب فوت و فن هم نیازه؟
واسه تست عربی ، پرسش های چهار گزینه ای خیلی سبز خوبه یا نه؟
این دو کتاب هر دو کتاب های پر حجمی هستن . شما یه دونشم بخونین و مسلط بشین بهش کافیه ... !
در مورد اون هم میگن خوبه البته من خودم ندیدم !!!!
اقا من این کتابا رو هردوتاشونو بررسی کردم کامل اگه بخوایم از بعد کنکور نگا کنیم کتاب فوت و فن خیلی سبز کنکوری تره ولی بعضیا هستن حتی ساده ترین مفاهیم عربی رو هم بلد نیستن واسه اونا فوت و فن شاید سنگین باشه ولی ایادفیلی اومده از اول قشنگ همه چی رو توضیح داده مثه اینکه بخواد واسه کسی درس بده که هیچی بلد نیس یعنی از پایه اومده توضیح داده ولی مشکلی که داره اینه که قواعد عربی رو درس میده نه فقط اونایی که تو کنکور میاد.... من پارسال ایاد فیلی رو مبحثی چند تا مبحثش رو خوندم ولی کلا عربیم خوب بود تو کنکور 80% زدم امسالم دارم فوت و فن میخونم ایشالا واس 100% ..... دیگه تصمیم با خودته.
موفق باشی
دوستان واسه آموزش حسابان چی پیشنهاد میدید؟
رمزینه کتاب آموزش حسابان داره ؟
.................................................. ......
اگه کتاب هندسه پایه نشر دریافت رو تهیه کنم ، به کتاب گاج سفید هندسه 2 هم نیاز دارم ؟
البته من گاج سفید هندسه 1 رو دارم ولی سنگینه و کمکی بهم نکرد........
من سه تا کتاب اناری رو گرفتم
پیش و سوم رو هم باید بگیرم؟
در مورد حسابان :
اگه واسه نهایی میخوای گاج سبز کارتو راه مینداره اما کلی کتاب حسابان نشر الگو کتاب خوبیه . یخورده حجیم هست باید در طول سال باهاش پیش بری آموزشش هم کامله . یه قسمتی از کتابش رو هم میتونی از اینجا ببینی : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
+ اینکه امسال زیاد سعی نکن واسه تست زدن و ازین حرفا حسابان رو بخونی . بیشتر روی مفهوم تمرکز کن ... !
در مورد رمزینه هم اطلاعی ندارم . !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)