تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 910 از 1135 اولاول ... 4108108609009069079089099109119129139149209601010 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,091 به 9,100 از 11349

نام تاپيک: كلوپ خودروهاي آمريكايي

در آغاز فعالیت شورولت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

روی نوا تایمر برف پاکن نیسانی نصب کردم به قول شما بدون دستکاری روی مدارش مستقیم نصب شد از فروشگاه شهاب رایانه خریدم که با پست ارسال کردن و راهنمای نصبش هم داخل بسته بندیش بود
    لینک: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    با تشکر از kcnc که حوصله به خرج دادن و جواب مرا دادمد.

فرستاده شده از P8ِ من با Tapatalk

2. 3 کاربر از شورولت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت شورولت's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2014

پيش فرض

سلام دوستان
    می خواستم برای افزایش کارایی روی نوا یک فن کلاچ پاترول ۶ سیلندر و فن ۷ پر رونیز که هر دو از خودروهای نیسان هستند، استفاده کنم. آیا کسی از دوستان روی نوا فن کلاچ نصب کرده؟ ممنون میشم راهنمایی و معرفی کنید.

فرستاده شده از P8ِ من با Tapatalk

4. 3 کاربر از شورولت بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی kcnc's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

خواهشا دوستان جواب بدید
    کمک فنر محور عقب ماشین از نوع KYB ژاپن هستش ازش راضی هستم و بدون سر نشین هم اون نرمی را داره.

6. 6 کاربر از kcnc بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر خودروهای امریکایی camaro lt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

.سوالی هم که هنوز مطرحه و پاسخی براش ندارم اینه که چرا اون پایه آب شده و اون پایه مربوط به کدام بخش می شه؟
    حالا سوال اینجاست که کسی از دوستان تجربه تعویض سویچ و کل ستون فرمان رو داره؟ چه اتصلاتی از داخل کاپوت باید باز شود؟
    با تشکر وسپاس از دوستان (دکمه تشکر کجاست؟ برای من غیرفعاله؟)
    متشکرم جناب محمد گرامی، بنده علی هستم.

دلیل بد روشن شدن و آمپر کشیدن احتمالا بخاطر یک لحظه گیر کردن اتوماتیک استارت بوده و البته تلاش در استارت زدن مداوم باعث آمپر کشیدن و سوختن یکی از پایه های مغزی سوئیچ شده و در نهایت با برق مستقیم خیلی راحت روشن شد.
    اگر شماره پایه و رنگ سیم متصل به همان پایه را پیدا کنید، توی نقشه برق شورلت احتمالا مسیر سیم مشخص و دلیل سوختن هم پیدا میشه.
    با شکستن مفتول رابط سوئیچ مکانیکی با مغزی سوئیچ الکتریکی، و خم کردن مجدد سر این مفتول، طول مفتول کم میشه و تنظیمات اون بهم میخوره، بهترین کار پیدا کردن یک مفتول سالم و جایگزین کردن هست البته باز و بسته کردن غربیلک فرمانهای دارای بشکن، دردسر زیادی داره .
    باز کردن غربیلک با استفاده از پولی کش مناسب ( دست ساز) و در ادامه باز کردن خورشیدی قفل فرمان و دسته راهنما و رسیدن به خارهای نگهدارنده سوئیچ مکانیکی هست که در این بین باید مراقب باشید تا بلبرینگ و ساچمه های زیر فرمان بهم نریزه که جا زدنش چندان راحت نیست
    .

برای تعمیر موتور کمپرسور رو که اتفاقا خیلی سالم بود و به خوبی کار می کرد و گاز خوبی هم داشت به دلیل کوتاه بودن شیلنگ های متصل به کمپرسور باز کردیم که.....
    حالا سوالات مطروحه:
    1- اغلب اوقات باید درجه فن رو رو ماکزیمم بزارم که کمپرسور راه بیوفته؟!
    2-فن در حالت کم، فقط در حالت کولر و دفوگ روشن میشه و در بقیه حالات صرفا در ماکزیمم روشن میشه و در همه حالات حالت بین ماکزیمم و مینیموم غیر فعاله. مثلا رو بخاری یا خاموشه یا ماکزیمم؟
    با تشکر از دوستان
    1. اگر منظور شما از " درجه فن" درجه تنظیم فن دمنده هوا AC که هوای کولر یا بخاری را به داخل اتاق میفرسته باشه، خیر سرعت چرخش و مقدار هوای وارد شده به اتاق خودرو ارتباطی با اتصال کلاچ کمپرسور کولر و راه افتادن آن نداره و برای روشن شدن کمپرسور کلید جداگانه ای هست که مربوط به تنظیمات دریچه ها و نحوه تقسیم باد کولر هست که با اون کمپرسور روشن و خاموش میشه.

2. اگر فن AC در تمام حالات بطور مناسب کار نمیکنه، باید در ابتدا وضعیت و نحوه رسیدن برق به فن AC را بررسی کنید. البته این فن در سرعتهای کم خیلی بی صدا عمل میکنه و باد کمی میده ممکنه تصور کنید خاموش هست و کار نمیکنه، ( بیشتر از این حالت برای بخاری استفاده میشه)

برای شروع مقاومت نصب شده در مسیر برق فن AC را باز کنید و از سالم بودن فنرهای مقاومت و اتصال داشتن اونها با پایه ها و تمیز بودن پایه ها مطمئن بشید. برای این کار از تست لامپ یا اهم متر میشه استفاده کرد.
    اگر سالم بود، سوکت متصل به این مقاومت و وضعیت برق رسانی را چک کنید. و در ادامه با تست کردن آفتمات نصب شده در مدار برق فن AC از سالم بودن این آفتمات مطمئن بشید و در صورت لزوم تعویض کنید.

بعد از انجام این کارها و احیانا تعمیرات و تعویض قطعات معیوب و نتیجه بدست آمده به مراحل بعدی میرسیم.

در مورد ترموستات متاسفانه نمونه قابل تنظیم ندیدم و مدل قدیمی که توسط تعمیرکار خرابکار ، از بین رفت ظاهرا در بازار پیدا نمیشه و همه از همین مدلی هست که خریداری کردید و اونها هم قابل تنظیم نیست و روی بیوک و نوا از همین مدل نصب شده.

قبلا از همین نمونه که دارای پیچ رگلاژ و تنظیم بود روی یک دوو اسپرو دیدم ولی در بازار پیدا نکردم.
    شاید در بازار تهران و فروشگاههای دوو پیدا بشه.
    در مورد کمپرسور کولر و نشتی ، کمپرسور کولر نوا من هم بعد از دو سال کار کردن نشتی پیدا کرد چون سالها کار نکرده و تمام اورینگها و کاسه نمدها فرسوده شده بود. امسال قصد دارم گازگیری مجدد انجام بدم ولی قبل از تعویض کاسه نمدها ، از یک روش نشت گیری که هزینه خیلی کمتری داره استفاده میکنم و اگر نتیجه نداد ، سراغ مرحله بعدی میرم.

توضیحات قبلی در مورد راه اندازی کولر شورلت نوا:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. 4 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

به غیر از یاتاقان استاتور توربین امکان داره کلاچ و فنرهای مربوطه اش خراب شده باشه سایز یاتاقان را پیدا کردم پیگیرش میشم اما اگر کلاچ توربین مشکل داشته باشه نمیدونم توی لوازم یدکی ها کیت توربین گیر میاد یا خیر؟

صدای توربین را در نت پیدا کردم که دقیقا مثل اینه با این تفاوت که صدا به این بلندی که می شنوید نیست یخورده ازاین کمتر هستش.با تشکر فراوان

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تابحال کیت تعمیر توربین اتوماتیک ندیدم و فکر نمیکنم در بازار ایران پیدا بشه و حتی در خارج از کشور هم بطور کامل تعویض میکنن چون تعمیرات پر دردسر هست و هزینه زیادی داره و نهایتا معلوم نیست خوب از آب در بیاد.

البته چون تخصص شما در تراشکاری و CNC هست از این نظر مشکلی ندارید، ولی اگر هزینه های دیگه و ریسک درست نشدن را با خرید توربین جدید مقایسه کنید بهترین کار خرید قطعه نو هست.
    در گذشته یکسری کارگاهها توربین بازسازی میکردن که اکثرا خراب از آب در میامد و مرتب باید تعویض میشد. حتی نمونه های بازسازی شده در امارات و آمریکا هم ظاهرا بگیر نگیر داره،

10. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

12. 2 کاربر از armindevile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال خودروهای آمریکائی hamid-r-s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    ایلام.درخدمتیم

پيش فرض

با سلام
    ماشین من آخرای تابستان دو سال پیش، شلنگ رابط اپراتور و رادیاتورش سوراخ شد و گاز خالی شد، تابستان پارسال هم پیش نیامد درستش کنم، امسال قسمت هایی از سیستم تهویه که داخل موتور هستن را بازسازی، سرویس و تمیز کاری کردم، در روزهای آینده هم میخوام شلنگ مذکور را بدم بسازن و کولر را هم، گاز کنم.
    احتمال نشت داشتن زیاده، سؤالم از علی آقا اینه که اون روش نشت گیری که فرمودید چه جوریه؟

و دیگه اینکه ، فرمان بشکن یعنی چه؟

14. 3 کاربر از hamid-r-s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

با سلام
    ماشین من آخرای تابستان دو سال پیش، شلنگ رابط اپراتور و رادیاتورش سوراخ شد و گاز خالی شد، تابستان پارسال هم پیش نیامد درستش کنم، امسال قسمت هایی از سیستم تهویه که داخل موتور هستن را بازسازی، سرویس و تمیز کاری کردم، در روزهای آینده هم میخوام شلنگ مذکور را بدم بسازن و کولر را هم، گاز کنم.
    احتمال نشت داشتن زیاده، سؤالم از علی آقا اینه که اون روش نشت گیری که فرمودید چه جوریه؟

و دیگه اینکه ، فرمان بشکن یعنی چه؟
    مواد نشتگیر در بازار وجود داره که برای انواع سیستمهای سرد کننده بکار میره و بخصوص برای کولر خودرو که اگر نشت کم و جزئی داشته باشه( منظور نشت به اندازه ای که مدت زمان زیادی برای خالی شدن گاز صرف بشه) استفاده میشه.
    نشتها معمولا در اورینگها و کاسه نمدها بوجود میاد و این مواد ظاهرا مثل مواد پنچر گیر خودکار عمل میکنن.
    بعضی از اونها مخلوط با گاز مناسب سیستم کولر به فروش میرسه( مثلا گاز 134a ) و بعضی دیگه بصورت خالص که برای همه نوع سیستم استفاده میشه.

کولر ماشین من بخاطر اینکه سالها کار نکرده بوده، تمام اورینگها و کاسه نمدها خشک شده بود و بعد از راه اندازی دو فصل کار کرد و بعد کم کم همه گازها از سمت کاسه نمد و اورینگ پشت پولی کمپرسور نشت کرد.

تصمیم دارم قبل از هرکار اول این روش را آزمایش کنم چون هزینه و دردسر کمتری داره چون از همین روش برای کولر پراید استفاده کردم و عالی جواب داد.

اگر فرصت کنم تا هفته دیگه گازگیری مجدد انجام میدم و البته مدتی باید بگذره تا نتیجه این روش معلوم بشه.

فرمان بشکن یا تلسکوپی ، در واقع همان فرمان قابل تنظیم هست که توی پراید و ماشینهای دیگه وجود داره و البته نمونه های مورد استفاده در خودروهای جدید کارایی خیلی زیادتری داره و به سمت جلو و عقب هم تنظیم میشه.

بیشتر خودروهای آمریکایی معمولا از فرمان تلسکوپی استفاده میکنن و ظاهرا میشه با کمی تغییر روی بیوک و نوا هم نصب کرد

16. 3 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Peyman Skylark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان.تعویض پروانه فلزی نوا با نمونه پلاستیکی با پره های کمتر رو کسی از دوستان تجربشو داشته؟
    (بخاطر صدای کمتر در دور بالا)

18. 2 کاربر از Peyman Skylark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

سلام دوستان.تعویض پروانه فلزی نوا با نمونه پلاستیکی با پره های کمتر رو کسی از دوستان تجربشو داشته؟
    (بخاطر صدای کمتر در دور بالا)
    توصیه اکید میکنم هرگز این کار را نکنید.
    سالها قبل انجام دادم ( روی کامارو 8 سیلندر) و نه تنها کارایی مناسبی نداشت، بلکه بعد از حدود 2 سال کار، یکباره شکست و تکه تکه شد !
    شانس آوردم که کنار موتور نیاستاده بودم و تکه ها به اطراف پرت شد و بازهم خوشبختانه به رادیاتور صدمه وارد نشد چون یکی از تکه ها دقیقا به لبه پایینی رادیاتور برخورد کرد و سوراخش کرد که خوشبختانه لوله پایینی کور بود و هیچ نشتی بوجود نیامد.

حقیقت اینکه صدای کمتر هم نداشت و من فقط بطور موقتی تا پیدا کردن یک پروانه اصلی سالم فلزی ،از نوع پلاستیکی استفاده کردم، وگرنه هرگز همچین ریسک خطرناکی انجام نمیدادم.

20. 5 کاربر از camaro lt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •