اقا من گفتم بهترین شرکت نت تو ارومیه آسیاتکه هیچکس باور نمیکرد حالا دیدید
فقط امیدوارم خراب نکنه
تا الان که حدود ۳ماه دارمش واقعا خوب بوده![]()
اقا من گفتم بهترین شرکت نت تو ارومیه آسیاتکه هیچکس باور نمیکرد حالا دیدید
فقط امیدوارم خراب نکنه
تا الان که حدود ۳ماه دارمش واقعا خوب بوده![]()
امیدوارم با زیاد شدن مشتری هاش دانلود شبانه رو بر نداره . وگرنه بازم مجبوریم تخلیه کنیم![]()
سلام همسایه بغلی ها
اگه کسی اطلاعاتی در مورد وایرلس داره یه کمکی بهمون بکنه در راه خدا
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یکی دو روزه آسیاتک داون استریم خطم رو پایین میبره ، دو خط دارم که هر دوش هم از آسیاتک هست و هر دو 4 مگابیت ، اوایل روی 4400 بسته بودن و تا 550 کیلوبایت به راحتی شب و روز دانلود میکردم ولی دو روزه که هر دو خط اکثرا بین 1800-2500 بسته شده !! بیشتر از 350 هم نمیتونم دانلود کنم ( چه شب چه روز ) ، و مهمتر اینکه سرویسی که آسیاتک ارائه میده ADSL 2 هست نه ADSL2+ ! دوستان چک کنن ببین در قسمت اطلاعات مودم نوع سرویس رو G992.5 زده یا G992.3 ؟ جی 992.5 میشه همون ADSL2+ و جی 992.3 میشه ADSL2 . گاها میبینی روی T1.143 هم میبندن . فردا باید برم نمایندگی تا رسیدگی کنن .
راستی شماره مستقیم پشتیبانی آسیاتک در ارومیه رو کسی داره ؟ ممنون
این وایرلس فک کنم برای آپارتمان ها و مجتمع های مسکونی و یا مناطقی که به تلفن دسترسی ندارن استفاده میشه . میان دکل وایرلس رو یه جا کار میذارن و بعدش توسط اکس پوینت ها و روترها به همه محیط گسترش میدن در محدوده ، بعد شما با مودمشون کانکت میشی ، این سرویس رو هم تو ارومیه پارس آنلاین و آنا اینترنت قبلا دیده بودم ارائه میدن . حالا نمیدونم این وایرلس همون باشه که بلوط ارائه میده یا نه ؟ و شاید مانند مبین نت عمل میکنه .
اگه همون سرویس باشه که برای استفاده شخصی و تنها برای یک نفر فک کنم خیلی گرون تموم میشه .
من این وایرلس رو فقط دیدم و اطلاع دیگه ای از وایرلس نوع جدید ندارم ، نظر بقیه دوستان رو جویا باشید . ممنون
Last edited by saeed774; 10-08-2015 at 11:41.
دوستان اونقد بنده به شما ارادت دارم که میخام مفتی تا بیشتر از 30 تومن برای هر ماه براتون اینترنت رایگان بدم درواقع روش بدست آوردن 30 تومن در ماه رو بهتون یاد بدم. شاید بعضیاتون راهشو میدونین ولی حیفه که بعضی ها خبر ندارن و 30 تومن هر ماه ازشون میره (یعنی بدست نمیارن)
روش: میرین تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ثبت نام میکنین و بعد با انجام این سه کار ماهی حداقل 30 تومن تو جیبتونه بدونه هیچ سرمایه اولیه. پولتون به 10 تومن رسید میتونین خیلی راحت بداشت کنین مستقیم توی کارت بانکی عضو شتاب.
اینم بگم سایت بسیار مطمئن و تست شده هست.
این سه کار رو انجام میدین:
1- تبلیغات روزانه رو میبینین (30تا) و خیلی مفت 400-500 تومن میده
2- سورف یا بازدید خودکار که لازم نیست کار خاصی انجام بدین و 400 تومن هر روز میده (مدت زمانی که همشو باید ببینین شاید بیشتر از 4 ساعت باشه ولی من یه راهی رو پیدا کردم که میشه تو زمان خیلی خیلی کمتری همشو کامل کرد اگه کسی مایل باشه بهش میگم خیلی سادست)
3- سرچ عبارات مختلف تو گوگل و کلیک بر لینک سایت مورد نظر. هر سرچ 27 تومن
4- ....
اینم لینک ثبت نام: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هر مشکلی سوالی داشتین ازم بپرسید یا تو انجمن خود سایت مربوطه مطرح کنین.
و درآخر توصیه میکنم حتما ثبت نام رو انجام بدین و سایت رو ول نکنین چون 30 تومن هر ماه پول کمی نیست!!! درضمن به فکر بیش از یک اکانت نباشید اگه میخاین بیشتر از یک اکانت باز کنین باید: 1- حساب بانکی به اسم یه نفر دیگه داشته باشین 2- با یه آی پی دو اکانت نداشته باشید یا خیلی راحت با یه فیلترشکن مشکل حله 3- با یه مرورگر اصلا دو تا اکانت لاگین نکنین بهتره ویندوز مجازی نصب بشه مطمئنتره تا یه مرورگر مختلف.
ارادت ویژه![]()
Last edited by android500; 10-08-2015 at 13:12.
شما که به اصطلاح ارادت داری لاقل لینک ِ بدون ریفر میذاشتی جناب haik1
البته لینک ریفر کار نمی کنه و هرکی بخواد کار کنه مستقیم بره خودش یوزر درست کنه و زیرمجموعه کسی نشه![]()
بنده جهت همون ارادت به شما این سایتو معرفی کردم برین پول دربیارین من الآن 4 تا اکانت دارم نیازی به ریفر ندارم
تازه زیرمجموعه کسی شدن هیچی ازت کم نمیکنه داداش گلم
Last edited by android500; 10-08-2015 at 13:45.
لینکا درست شدن معذرت![]()
زنگ بزن بگو data rate خطو ببر بالا درست میکنن
تلفن 4432221177
تلفن 2 4432246093
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)