کیفیت LCD سونی فوق العاده است همیشه من هم گفتم و می گم و خواهم گفت
برای تماشای فیلم و ... بهترین انتخاب سونی هست ... ولی کیفیت صدا بهترین HP ... بهترین اسپیکرهای Altec lansing رو HP میزاره روی نوت بوک هاش
کیفیت LCD سونی فوق العاده است همیشه من هم گفتم و می گم و خواهم گفت
برای تماشای فیلم و ... بهترین انتخاب سونی هست ... ولی کیفیت صدا بهترین HP ... بهترین اسپیکرهای Altec lansing رو HP میزاره روی نوت بوک هاش
HP ال سی دی های خوب و شفافی می زنه ... اما به پای سونی نمیرسه ... یکم نور صفحه کم هست قبول دارم !
این موضوع توی سری HDX کلا متفاوته و برایتنس بسیار خوب شده
من پیشنهادم اینه که این سونی رو بخرید ولی اگر تونستید کانفیگ من رو از خارجه تهیه کنید ، مهلت ندید
من كيفيت تصويرشونو ديدم!!چند پست قبل هم نوشتم.واقعا وحشتناكه كيفيتش.
به نظر من برند عالي هست asus البته چند مدل خاصش خوبن.
من خودم پيشنهاد مدل N50VN رو ميدم.
INTEL CRE2 DUO T9400 2.53
4 GB RAM
320 GB HDD
15.4 LED
NVIDIA GFORCE 9450
BLUE RAY COMBO
قيمت :1580 شده فكر كنم![]()
بهترین سونی هست و کسی هم نمیتونه رو دستش بزنه ... LED های بقیه هم به پاش نمیرسه هنوز
حرف اول شما تایید میشه .. . HP همیشه بهترین طراحی رو داره اونم به خاطر استایلیش کار کردنش ... نوت بوک هاش جذاب و طرح دارند
نرمه!
مگه سفتم میشه!
لپ تاپی که من خریدم صداشم خیلی خوبه من نمیتونم در مورد صدای اچ پی نظر بدم که میگین ولی من از صداش راضیم برای لپ تاپ خوبه بلندی خوبی داره کیفیتش که مهم ترین چیزم هست خوبه
پس فرقی نمیکنه اصلا شیر مهم نیست یه جورایی!
کارایی گرافیک اصلا میاد پایین بره روی اون!
lcd خیلی خوبی داره من خیلی حساسم روی این موضوع ولی تا حالا نتونستم ایرادی پیدا کنم از توش خوراک بازی و فیلم هست مخصوصا بازی فول اچ دی خیلی حال میده
راستی رفیق گلم فکر کنم لپ تاپ من روش xp نصب نشه اول پرسو جو کن چون تو نیاز داری دردسر نشه برات تو سایتش فقط درایو ویستا هست![]()
كلا در مورد صدا چند شركت هستند كه بيشتر كار ميكننلپ تاپی که من خریدم صداشم خیلی خوبه من نمیتونم در مورد صدای اچ پی نظر بدم که میگین ولی من از صداش راضیم برای لپ تاپ خوبه بلندی خوبی داره کیفیتش که مهم ترین چیزم هست خوبه
شركت Altec Lansing آمريكايي با ASUS و HP همكاري ميكنه كه كيفيت خوبي ارائه كرده
شركت Harman Kardon با Toshiba كه مدلهاي Qosmio واقعا عالي هستند
لپ تاپ هاي سوني برخي سري ها هم با آمپلي فايرهاي تمام ديجيتال S-Master سوني ساخته ميشن و كيفيت خوبي دارند مثل برخي مدلهاي سري AR , AW
دل هم سريهاي Inspiron و XPS صداي خوبي دارند
دوستانی که سری FW سونی رو استفاده می کنن؟
می خواستم ببینم سنگینی این لپ تاپ چقدر تاثیر گذار هست؟
آیا میشه تو خونه تو دست گردوندش، یا براحتی بردش محل کار و آوردش خونه؟
خیلی حیف شد که سری BZ گرافیک قویی نداره :(
سلا دوستان...کسی میدونه لپ تاپ مدل های بالا تر از aw 170 سونی تو ایران کجا گیر میاد؟پایتخت اینا که ندارن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)