پینگت خیلی عالیه.. از پینگ اینترنت کره هم بهتره ....
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
پینگت خیلی عالیه.. از پینگ اینترنت کره هم بهتره ....
بله .... مخابرات کرمانشاه 2 مگ نامحدود میده 77 تومن ... گرفتنشم خیلی عادی و راحته
خیلی جالبه برام که اسیاتک در مورد کیفیتبخواد خودش رو به رخ بکشه خصوصاً با سرویسای برنزیش !!...
خود منم 512 نامحدود از مخابرات گرفتم 25 تومن ...سرعت دانلودم هم بین 70-80 (میانگین 75) هست و راضیم !
این هم وضعیت پینگ الان 256 نامحدود مخابرات قزوین-کل روز همینطوریه
![]()
الان چالاک 10 گیگ دارم !
سرعتش 200 - 300 kb ه ! صفحه های وب هم خوب باز میکنه !
به نظرتون میرزه از ماه بعد 512 نامحدود نقره ای بگیرم ؟؟
![]()
همه سرویس ها کاهش سرعت دارن. منم داتکم با همین سرعت کمش بد باز نمیکرد صفحه ها رو، اما الآن افتضاحه. مخصوصا با قند شکن و مخصوصا برای سایت ف.ی.س.ب.و.ک . متاسفانه وسعم نمیرسه ماهی 103 تومان بدم، پس مجبورم یجوری بدم که شامل تخفیف 24% بشم
خب سرویس های برنزی بدرد نمیخورن. نه مخابرات افتضاحه. من خیلی تحقیق کردم. مرغ همسایه رو غاز ندونید. همه ناراضی هستن از مخابرات. دوست خودم مخابرات داره. یه بار که یادمه با قند شکن، با اینترنت 512، سرعت دانلودش به 10 رسید و بعدش که قند شکن رو بست، شد 48. مخابرات افتضاحه
سرویس 2048 نقره ای من فردا یا پسفردا وصل میشه، هر موقع وصل شد، کیفیتش تو این تاپیک میگم به همه
100% تایید میشه
در آخر باید بگم که من تو خیلی از فروم ها و خیلی از نت ها رو تحقیق کردم که آخرش به آسیاتک رسیدم. من وقتی هر چیزی میخوام بخرم، اول خیلی در موردش تحقیق میکنم. مثلا در مورد گوشی و یا یه زمانی ریش تراش پاناسونیک LV-81 میخواستم که اون موقع 500 تومان بود و الآن شده 1 میلیون و 100 و مثل چی پشیمونم که نگرفتمش. الآنم شده بهترین ریشتراش موجود در دنیا. پس هیچوقت بدون تحقیق کاری نمیکنم. اینم با این همه تحقیق، بازم ریسک نکردم و 1 ماهش رو گرفتم تا امتحانش کنم
دوستان مگه بر اساس همین مصوبه 152 که زده 6 گیگ رو نباید هر گیگ 3.5 حساب کنه؟ پس چرا برا من 4.5 حساب میکنه؟
![]()
اولی رو 90-110. متغیره
دومی هم نهایتش 150-160
شما جستجو هاتون رو بر چه اساسی انجام دادی؟ پینگ؟ آسیاتک رو 350 ه که نیاز به توضیح نداره!!!!
سرعت؟ دو مگش به جای 256 داره 150 تا به کاربر میده! که اینم ناگفته پیداست!!
وصل بودن؟ وقتی دو سه بار مودم رو روشن کردی یه مدت معطل شدی که چراغت روشن شه به این نتیجه میرسی اصلا نباید مودم رو خاموش کرد ( البته این اشکال خیلی کم پیش میاد!)
وضع مخابرات کرمانشاه: سرعت دانلود همونیه که باید باشه، 128 با 16 و دو مگ با
256
دلیل رفتن از مخابراتم این بود که تو دی ماه پورتمو عوض کردن که data rate خطم دست شه، درست نشد هیچ، snr خطم از 28 رفت رو 16 down و 6 up!
دلیل دوم هم این بود که 36% تخفیف یکساله داشت، که ورداشته شد! برای 24% هم کسی نمیاد یکساله بگیره... مگه مطمئن باشه خیلی وقتش زیاده و از سرعت خاص، تو کل سال استفاده میکنه....مثلا تو فصل امتحانات 128 هم زیاده
Last edited by ShadowDragon; 16-03-2013 at 10:48.
زنگ بزن واحد فروش درستش کنن...
جالبه مخابرات کرمانشاه قیمت یک گیگ رو 4 تومن زده، و پنج گیگ رو 15 و ده گیگ رو 20 تومن!
این درسته! مشکل اینجاست اینی که قیمت میزاره نمیفهمه معنی یک گیک چیه! فکر کنم پیش خودش فکر میکنه یک ترابایت! یا شایدم چون 800-900 تا فلاپی رو پر میکنه!!!
ویرایش: آسیاتک درست حساب کرده! تا گیگ پنجم رو با قیمت 4500 میفروشه و گیگ ششم رو به قیمت دوم!
جالب اینجاست که باید 25% حجم بیشتری جهت ارسال بده! میده؟ 1 گیگ بخری 1280 مگ میده؟
Last edited by ShadowDragon; 16-03-2013 at 11:18.
الان بالاخره درست حساب کرده یا نه
6 گیگ رو زده 27 تومن 27/6=4.5 در حالیکه باید 6*3.5=21 باشه
ولی واقعا کسی که این قیمت هارو تنظیم کرده خیلی ریاضیش بد بوده چون 5*4.5=22.5 یعنی اگه یه گیگ کمتر بخری باید بیشتر پول بدی![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)