تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 910 از 3745 اولاول ... 410810860900906907908909910911912913914920960101014101910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,091 به 9,100 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه amir_82111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام وضعیت پینگ من چطوره بچه ها

پینگت خیلی عالیه.. از پینگ اینترنت کره هم بهتره ....

2. این کاربر از amir_82111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن اینترنت misam5526's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مخابرات مگه به کسی 2 مگ نا محدود هم میده ؟! ، مخابرات تو تهران نامحدود ه و از قطعی ها و کیفیت پایین و پشتیبانی داغون که بگذریم ، نهایت 1 مگ میده به ملت. کلا کیفیت ش هم خیلی افت کرده. از دوستان مخابرات دار بپرسی کامل شرح حال میدن !
    ============
    این سرعت پایین باز شدن سایت ها و غیره هم مربوط به سراسر کشور هست مثل اینکه. من هم رو شاتل تست کردم هم رو مبین نت. بعضی سایت ها رو مبین نت کلا باز نمیکنه !! ، مثلا صبح سایت همشهری آنلاین و یکسری دیگه از سایت ها باز نمیشدن اصلا. معلوم نیست سر این اینترنت بدبخت چه بلایی آوردن.
    بله .... مخابرات کرمانشاه 2 مگ نامحدود میده 77 تومن ... گرفتنشم خیلی عادی و راحته

خیلی جالبه برام که اسیاتک در مورد کیفیتبخواد خودش رو به رخ بکشه خصوصاً با سرویسای برنزیش !!...

خود منم 512 نامحدود از مخابرات گرفتم 25 تومن ...سرعت دانلودم هم بین 70-80 (میانگین 75) هست و راضیم !

4. 2 کاربر از misam5526 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

این هم وضعیت پینگ الان 256 نامحدود مخابرات قزوین-کل روز همینطوریه

پروفشنال xaxi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Hotel California

پيش فرض

الان چالاک 10 گیگ دارم !

سرعتش 200 - 300 kb ه ! صفحه های وب هم خوب باز میکنه !

به نظرتون میرزه از ماه بعد 512 نامحدود نقره ای بگیرم ؟؟

7. این کاربر از xaxi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه OnlyRealMadrid's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    Tehran - NezamAbad

پيش فرض

هیچ وقت یک ساله یا 6 ماهه نخرید چون اصلا معلوم نیست چی میشه الان من اگه 1 ساله گرفته بودم کلی ضرر میکردم با این کاهش سرعت
    همه سرویس ها کاهش سرعت دارن. منم داتکم با همین سرعت کمش بد باز نمیکرد صفحه ها رو، اما الآن افتضاحه. مخصوصا با قند شکن و مخصوصا برای سایت ف.ی.س.ب.و.ک . متاسفانه وسعم نمیرسه ماهی 103 تومان بدم، پس مجبورم یجوری بدم که شامل تخفیف 24% بشم

من شهرستانم... قبلا 2 مگ محدود داشتم که 3 ماهه اول روز و شب سرعتم 450 بود یعنی از دستشون در رفته بود واین 2 ماه آخر سرعت افتضاح بود و مجبور شدن برنزی 512 بگیرم و اصلا راضی نیستم چون سایت خیلی دیر باز میشه و سرعتم واسه دریافت وبکم پایینه...
    و سرعت دانلودم رو 60 کیلو ثابته و این نسبت به مخابرات پایینتره ... فک کنم مخابرات 80 میده ....

خب سرویس های برنزی بدرد نمیخورن. نه مخابرات افتضاحه. من خیلی تحقیق کردم. مرغ همسایه رو غاز ندونید. همه ناراضی هستن از مخابرات. دوست خودم مخابرات داره. یه بار که یادمه با قند شکن، با اینترنت 512، سرعت دانلودش به 10 رسید و بعدش که قند شکن رو بست، شد 48. مخابرات افتضاحه

سلام به همگی
    من تازه رفتم تمدید کنم دیدم قیمت ها کولا تغییر کرده .
    وسرویس های جدید اضافه شده .

میخواستم اگر امکانش هست راهنمایی کنید .

(1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی (429000 ريال + آبونمان)
    (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود بی کران برنزی (739000 ريال + آبونمان)

به ترتیب چه سرعت دانلودی میدهند .؟

سرویس 2048 نقره ای من فردا یا پسفردا وصل میشه، هر موقع وصل شد، کیفیتش تو این تاپیک میگم به همه

این سرعت پایین باز شدن سایت ها و غیره هم مربوط به سراسر کشور هست مثل اینکه. من هم رو شاتل تست کردم هم رو مبین نت. بعضی سایت ها رو مبین نت کلا باز نمیکنه !! ، مثلا صبح سایت همشهری آنلاین و یکسری دیگه از سایت ها باز نمیشدن اصلا. معلوم نیست سر این اینترنت بدبخت چه بلایی آوردن.

100% تایید میشه

در آخر باید بگم که من تو خیلی از فروم ها و خیلی از نت ها رو تحقیق کردم که آخرش به آسیاتک رسیدم. من وقتی هر چیزی میخوام بخرم، اول خیلی در موردش تحقیق میکنم. مثلا در مورد گوشی و یا یه زمانی ریش تراش پاناسونیک LV-81 میخواستم که اون موقع 500 تومان بود و الآن شده 1 میلیون و 100 و مثل چی پشیمونم که نگرفتمش. الآنم شده بهترین ریشتراش موجود در دنیا. پس هیچوقت بدون تحقیق کاری نمیکنم. اینم با این همه تحقیق، بازم ریسک نکردم و 1 ماهش رو گرفتم تا امتحانش کنم

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

دوستان مگه بر اساس همین مصوبه 152 که زده 6 گیگ رو نباید هر گیگ 3.5 حساب کنه؟ پس چرا برا من 4.5 حساب میکنه؟

کاربر فعال انجمن اینترنت ShadowDragon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

سلام به همگی
    من تازه رفتم تمدید کنم دیدم قیمت ها کولا تغییر کرده .
    وسرویس های جدید اضافه شده .

میخواستم اگر امکانش هست راهنمایی کنید .

(1024) - اینترنت پرسرعت چابک نامحدود بی کران برنزی (429000 ريال + آبونمان)
    (2048) - اینترنت پرسرعت کیمیا نامحدود بی کران برنزی (739000 ريال + آبونمان)

به ترتیب چه سرعت دانلودی میدهند .؟

دومی هم نهایتش 150-160

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

همه سرویس ها کاهش سرعت دارن. منم داتکم با همین سرعت کمش بد باز نمیکرد صفحه ها رو، اما الآن افتضاحه. مخصوصا با قند شکن و مخصوصا برای سایت ف.ی.س.ب.و.ک . متاسفانه وسعم نمیرسه ماهی 103 تومان بدم، پس مجبورم یجوری بدم که شامل تخفیف 24% بشم

خب سرویس های برنزی بدرد نمیخورن. نه مخابرات افتضاحه. من خیلی تحقیق کردم. مرغ همسایه رو غاز ندونید. همه ناراضی هستن از مخابرات. دوست خودم مخابرات داره. یه بار که یادمه با قند شکن، با اینترنت 512، سرعت دانلودش به 10 رسید و بعدش که قند شکن رو بست، شد 48. مخابرات افتضاحه

سرویس 2048 نقره ای من فردا یا پسفردا وصل میشه، هر موقع وصل شد، کیفیتش تو این تاپیک میگم به همه

100% تایید میشه

در آخر باید بگم که من تو خیلی از فروم ها و خیلی از نت ها رو تحقیق کردم که آخرش به آسیاتک رسیدم. من وقتی هر چیزی میخوام بخرم، اول خیلی در موردش تحقیق میکنم. مثلا در مورد گوشی و یا یه زمانی ریش تراش پاناسونیک LV-81 میخواستم که اون موقع 500 تومان بود و الآن شده 1 میلیون و 100 و مثل چی پشیمونم که نگرفتمش. الآنم شده بهترین ریشتراش موجود در دنیا. پس هیچوقت بدون تحقیق کاری نمیکنم. اینم با این همه تحقیق، بازم ریسک نکردم و 1 ماهش رو گرفتم تا امتحانش کنم
    شما جستجو هاتون رو بر چه اساسی انجام دادی؟ پینگ؟ آسیاتک رو 350 ه که نیاز به توضیح نداره!!!!
    سرعت؟ دو مگش به جای 256 داره 150 تا به کاربر میده! که اینم ناگفته پیداست!!
    وصل بودن؟ وقتی دو سه بار مودم رو روشن کردی یه مدت معطل شدی که چراغت روشن شه به این نتیجه میرسی اصلا نباید مودم رو خاموش کرد ( البته این اشکال خیلی کم پیش میاد!)

وضع مخابرات کرمانشاه: سرعت دانلود همونیه که باید باشه، 128 با 16 و دو مگ با
    256

دلیل رفتن از مخابراتم این بود که تو دی ماه پورتمو عوض کردن که data rate خطم دست شه، درست نشد هیچ، snr خطم از 28 رفت رو 16 down و 6 up!

دلیل دوم هم این بود که 36% تخفیف یکساله داشت، که ورداشته شد! برای 24% هم کسی نمیاد یکساله بگیره... مگه مطمئن باشه خیلی وقتش زیاده و از سرعت خاص، تو کل سال استفاده میکنه....مثلا تو فصل امتحانات 128 هم زیاده
    Last edited by ShadowDragon; 16-03-2013 at 10:48.

تاريخ عضويت
    Aug 2012
    محل سكونت
    DALARAN ARENA

پيش فرض

دوستان مگه بر اساس همین مصوبه 152 که زده 6 گیگ رو نباید هر گیگ 3.5 حساب کنه؟ پس چرا برا من 4.5 حساب میکنه؟

زنگ بزن واحد فروش درستش کنن...
    جالبه مخابرات کرمانشاه قیمت یک گیگ رو 4 تومن زده، و پنج گیگ رو 15 و ده گیگ رو 20 تومن!
    این درسته! مشکل اینجاست اینی که قیمت میزاره نمیفهمه معنی یک گیک چیه! فکر کنم پیش خودش فکر میکنه یک ترابایت! یا شایدم چون 800-900 تا فلاپی رو پر میکنه!!!

ویرایش: آسیاتک درست حساب کرده! تا گیگ پنجم رو با قیمت 4500 میفروشه و گیگ ششم رو به قیمت دوم!
    جالب اینجاست که باید 25% حجم بیشتری جهت ارسال بده! میده؟ 1 گیگ بخری 1280 مگ میده؟
    Last edited by ShadowDragon; 16-03-2013 at 11:18.

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

زنگ بزن واحد فروش درستش کنن...
    جالبه مخابرات کرمانشاه قیمت یک گیگ رو 4 تومن زده، و پنج گیگ رو 15 و ده گیگ رو 20 تومن!
    این درسته! مشکل اینجاست اینی که قیمت میزاره نمیفهمه معنی یک گیک چیه! فکر کنم پیش خودش فکر میکنه یک ترابایت! یا شایدم چون 800-900 تا فلاپی رو پر میکنه!!!

ویرایش: آسیاتک درست حساب کرده! تا گیگ پنجم رو با قیمت 4500 میفروشه و گیگ ششم رو به قیمت دوم!
    جالب اینجاست که باید 25% حجم بیشتری جهت ارسال بده! میده؟ 1 گیگ بخری 1280 مگ میده؟
    الان بالاخره درست حساب کرده یا نه
    6 گیگ رو زده 27 تومن 27/6=4.5 در حالیکه باید 6*3.5=21 باشه
    ولی واقعا کسی که این قیمت هارو تنظیم کرده خیلی ریاضیش بد بوده چون 5*4.5=22.5 یعنی اگه یه گیگ کمتر بخری باید بیشتر پول بدی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •