سلام.چی کار کنم که فایر وال کسپر مثل کمودو برای دسترسی برنامه ها ازم سوال کنه؟؟؟
سلام.چی کار کنم که فایر وال کسپر مثل کمودو برای دسترسی برنامه ها ازم سوال کنه؟؟؟
عکس بالا که توسط جناب [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشته شد توجه کنید اونجا برای یک برنامه خاص و ثبت شده در نظر گرفته شده حالا اگر شما قوانین کل گروه رو فرضا گروه trusted رو ویرایش کنید و نتورک رو سوالی کنید از این به بعد اگر برنامه ای در گروه ثبت بشه ازتون سوال میپرسه.
موفق باشید
سلام دوستان.
من کاسپر رو بصورت دستی و آنلاین آپ دیت می کنم! چهجوری میشه فایل های آپ دیت رو برای دفعات بعدی نصبویندوز درجای امنی نگهداری کرد تا بعد از نصب مجدد کاسپر اینترنت سکیوریتی دیگه فایل حجیمش رو دانلود نکنم؟
مسیر زیر:
setting
update
تیک copy update to folder رو بزنید یک مسیر انخاب کنید برای بک آپ از این به بعد اپدیت ها جمع آوری میشه.
نکته مهم: با زدن این تیک شما باید یک بار دیگه تمام آپدیت ها رو از ابتدا دانلود کنید. پس اگر قادر به این کار هستید این تیک رو بزنید.
دوست عزیز نامگذاری پچ ها هیچ ربطی به ورژن نهایی برنامه نداره
پچ ها به ترتیب منتشر میشن : اول A سپس B و C و D و ... مثلا آخرین پچ برای محصولا کسپرسکی در حال حاضر پچ D هستش
http://support.kaspersky.com/faq/?qid=208284030
این پچ ها در برخی آپدیت ها گنجانده شده و با دریافت پچ مزبور با آپدیت برنامه در About برنامه نوشته میشه
اما گاها باگ ها و ایرادات برنامه کلی هستش و شرکت سازنده ناچاره با انتشار Critical Fix مشکل رو حل کنه
Critical Fix بعد از نسخه فینال عرضه میشه و ماندد پچ های معمولی با آپدیت برنامه منتقل نمیشه
بلکه باید فایل نصب برنامه رو مجددا دانلود کنید... ورژن فعلی رو حذف کرده و ورژن CF رو اضافه کنید
خیلی وقته کسپرسکی ورژن فینال 2011 رو منتشرکرده و در حال حاضر ورژن CF2 رو ارائه میکنه
در ضمن کسپرکسی همواره چند ماه پیش از سال نوی میلادی ، محصول اون سال رو منتشر میکنه
مثلا الان نسخه بتا 2012 منتشر شده تا در تابستان نسخه نهایی 2012 رو ارئه کنه
http://forum.kaspersky.com/index.php?showtopic=201728
موفق باشید
ممنون
...............
ولی پچ a رو ننوشته که!
ورژن های قبلی همه پچ هارو مینوشت!
.............
حالا با این اوصاف ورژن من نهایی هست یا نه؟؟؟ هیمنه که عکسشو گزاشتم
خب این موضوع به کمپانی کسپرکسی مربوط میشه و چون احتمالا پچ a با CF1 ادغام شده و جزو آپدیت نبوده چنین نشون میده
بهرحال اگر به لینک فوق دقت کنید آخرین نسخه کسپرکسی version 11.0.2.556 CF2 هستش
و آخرین پچ کسپرسکی هم پچ D هستش که در تاریخ 17 فوریه 2011 متشر شده (یعنی 23 روز پیش)
در خود سایت کسپرسکی آخرین نسخه پس از آپدیت اینگونه نوشته شده (Kaspersky 11.0.2.556 (b.c.d
http://support.kaspersky.com/images/home/kis2011_6017_01_en.jpg
پس چنانچه در About برنامه چنین عنوان شده شما نسخه فینال با تمام پچ های اصلاحی رو بطور کامل دارید
سلام من این ورژن اخریو نصب کردم هر چی پیدا میکنه خودش دیلیت میکنه باید چیکا کنم که ازم بپرسه ؟؟؟
سلام
این عکس ورژن من
البته من اینو خیلی وقت پیش دانلود کردم! شاید 40 روز پیش بود مطمئنم از 23 روز خیلی بیشتر بود
ورژن 2011 هم که خیلی باگ داره! اینطوری که میگن < دانلودش هم کردم ولی نصبش نکردم
ورژن11.1.400 کسپر هم که تابستون اومده بود!
2012 هم احتمالا تابستون بیاد ! ورژن نهایی رو میگم که میزاره برای دانلود عموم
اینجا هم اسم بهترین تستر های (سازندگان)کسپر رو نوشته:یعنی کسانی که کمک کردن تا ورژن نهایی به این زودی بیادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
..........................
در رابطه با
CF2 اینجا روببینید:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
از ورژن 11.2.534
این فیکس همراه کسپر بوده .
Last edited by wordship; 10-03-2011 at 18:14.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)