تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 910 از 2365 اولاول ... 410810860900906907908909910911912913914920960101014101910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,091 به 9,100 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام
    تو این رنج به نظر من تفاوتی ندارن.

ماشین؟دینام؟باطری؟کابل و کلا اکسسوری؟
    البته من فکر میکنم ندید کمبود برق رو دارید.[/QUOTE]
    ماشین 206، معمولی خودش،80 آمپر، سیستم منه: speaker JBL P953 هدیونیت kenwood X8009U AMP برای باند sound stream pca 2.360 subwoofer alpain SWR-1042D apm sub kenwood-8104D mono باکس سیلد 30 لیتر برای استیج جلو میخواستم کامپوننت بگیرم.

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

با سلام

می خواستم بدونم ساب لوله ای بهتره یا مکعبی ؟

الان یه ساب maxeeder دارم . به نظرتون فرقی می کنه با jbl1214 ؟ از لحاظ بیس و کوبیدن ؟

کابر فعال انجمن لوازم صوتی و تصویری ghahremanimehdi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    !ashfield

پيش فرض

نه دادا ..
    6975 اصلی ..یکی از فامیل ا قیمت داد 380تومن
    ورژن 2 اش رو به من داد 185تومن
    امارش رو گرفتم..که یه وقت چینی و قلابی و متفرقه نباشه

صدا و بیس ش مغز رو خالی میکنه !! بدون آمپ !
    حدود 6-7 ماه پیش که من 6975V2 خریدم دو نوع داشت درجه یکش 240 بود درجه دوش 120 تومن الان درجه یکش تو بازار نیست و به ندرت پیدا میشه باشه هم حدود 400-450 هستش اون مدلی هم که الان تو بازار هست 185 تومن درجه دوش هست که اصلا بدرد نمیخوره. من خودم اصلیش رو دارم با آمپ و هدیونیت پایونیر صدای بدی در نمیاره و نسبت به قیمتش کاملا قابل قبوله حتی بعدش آدیو سیستم CO609 انداختم ولی صداش از 6975V2 با همون آمپ و هدیونیت بدتر بود این بود که دوستان گفت آمپ درست حسابی میخواد آدیو سیستم بعدش هم آمپ 7205 کنوود گرفتم و با اونم جواب نگرفتم این شد که کلا آمپ 7205 و 609 رو باز گردم گذاشتم تو جعبه اش و همون پایونیر 6975V2رو بستم.به نظر من 6975V2 اون مدل اصلیش نسبت به قیمتش صدای بدی نداره ولی من اگر جای شما بودم به جای پول دادن به کواکسیال ، یه کامپوننت و آمپ 4 کانال خوب مینداختم.

4. 3 کاربر از ghahremanimehdi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام محمد جان،
    آقا ممنون از وقتی که گذاشتی برای جواب

تازه متمجه امضات شدم. چند تا سؤال دیگه:
    1- سابت نرمه؟ Delay نداره؟ توی کیک ها سریع عمل میکنه یا عقب میمونه؟
    2- پخشت چند رنگ دقیقا برای بک لایت داره؟ منظورم رنگ زمینه پنل و دکمه هاست که مولتی کالر هست و قابل انتخابه از منوها
    فنی تر:
    3- تیوتر رو باید هم راستای گوش خودم نصب کنم یا میشه کنار آیینه بغل ها یا روی در هم نصب کرد.
    4- محل نصب کراس اوور ها باید نزدیک کامپ باشه یا برای تمیزی کار روی برد کنار آمپیلی نصب بشه؟
    5- در مورد پروسسور و نتوورک اطلاعاتی داری؟

بازم ممنون.
    خواهش
    وظیفم بود
    1- من باکسم رو سیلد ساختم برای اینکه صداش نرم بشه و اعصاب خورد کن و خشک نباشه ، مگه میشه ساب Delay داشته باشه؟؟!؟!؟!؟ من که ندیدم ! آمپت خوب باشه فکر کنم مشکلی نداشته باشی
    2- والا نشمردم ولی 6-7 رنگ داره غیر از یخی
    3-4-5- در مورد کامپ خیلی اطلاعات ندارم . شرمندم اینو دوستان و اساتید راهنمایی کنند بهتره

خواهش
    موفق باشید

6. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

سلام دوستان

پخش 2550پایونیر
    و یه جفت باند 6975پایونیر بستم

یه امپ 4 کانال ، تا سقف 300تومن معرفی کنید .. که بیس نرم ، بدون ویبره بگیرم ازش
    مرسی
    سلام و ارزوی خرسندی برای دوستان انجمن
    برای این اسپیکر شما بهتره مثل بنده به یک دوکانال قوی مثل gm-5400 اکتفا کنید که صدای واقعی6975 ها باشید البته اگر اصل و سری آخر باشد.

عرض سلام خدمت اعضا و مدیران عزیز! من به تازگی یه پراید 131 گرفتم ، از اول روش پخش نداشت و 77 تومن قراراه جاش بدن که پیشکش! می خواهم یه پلیر بگیرم ترجیحا هم فقط فلش خور اما نه از چینی تقلبی ها! اگه چیزیو میشناسین معرفی کنین لطفا!
    از اون مهم تر! هر چی می گردم همه پلیر ها ، هم پایونییر هم جی وی سی حداکثر 20 وات RMS خروجی می دن برای 4 تا باند! خیلــــــی کم نیس؟ من ریو دوستم باند های فابریکش 35 وات RMS قدرت داره اما الان همه پلیر ها زده 50 وات max یا 20-25 وات rms! یعنی بدون آمپلیفایر بیشتر از باند های فابریک پراید (25 RMS) نمی شه صدا گرفت؟ حتی با پلیر های پایونییر و جی وی سی؟ پس چرا یه ضبط فابریکی ریو باندای روش 70 وات max نیرو داره حتی بدون خرخر تا آخر میشه زیاد کرد! lممنون میشم کمک کنین اساتید!
    ضمن تبریک گفتن بخاطر خرید خودرو باید توضیحاتی در مورد این سوال داده شود که در ادامه میگویم.
    محمد جان تا حدودی توضیح دادند خدمت شما.
    اسپیکر ها به دلیل سنسیتوتی بالایی که دارند و با توجه به تستی که کمپانی انجام میده از قبل ، بر روی خودرو نصب و با هدیونیت هم سطح مچ میشوند.
    وات های ذکرشده مثل 70 وات در اصل مکسیموم وات در لحظه هست (پیک) و یا اینکه برای جلب نظر هستند. توجه به این کنید که وات نونیمال اسپیکر که با rms نشان داده میشود محدود به 20 تا 25 وات میشود ، که در اسپیکر های دیگه این وات بر اساس کوءل و وزن دیافراگم و اسپایدر و دیگر قطعات تغییر میکند.
    سلام منم يه لگن ( همون پرايد ) گرفتم. مي خوام پخش بزارم .... باند مي خوام پايونيير 6975 v2‌بگيرم ....... قيمتش تو تهران چنده ‌؟ اينجا يزد ميدن 450

يه پخش هم مي خوام يخرم ... 2550 يا 3450 خوبه ؟ مي خوام بعدا اگه خواستم بتونم ساب اضافه كنم ... راستي يه پخش نداريم كهخ سي دي نخوره پول سي دي نديم ‌؟ قيمت اين دو مدل پخش تو يزد ميگفتن 300 - 345 ... تهران هم همين حدوده ؟‌سايت پايونيرشاپ كه خيلي كمتره .. ازش اينترنتي بحرم ؟‌
    راستي براي اين باند بايد حتما امپ هم نصب كنم يا ان پخشه جواب ميده ؟ البته با توجه به پست قبلي مثل اينكه جواب نميده ....
    ممنون ميشم راهنماي كنيد
    تبریک برای خرید خودرو انشاا.. که شما دو عزیز با خودروهای خود روزهای خوب و ایام دلنشینی داشته باشید.
    6975 وی 2 400 هزار تومان هستند.
    در مورد خرید 2 مدل پخش ذکر شده باید خدمتتون عرض کنم که براای سیستم بستن خیر مناسب نیستند به دلیل خروجی های کم و تنظیمات سطح پایین.
    پخش های پایونییر مدل های 7350 و 8350 سی دی نمیخورد که با پیشوند mvh خوانده میشوند.
    از برند آلپاین هم اگر هزینه میخواهید کنید بالای 1 میلیون x303 و x305 بدون سی دی مباشند.
    هرچند که خرید یک پخش یو اس بی خور تمام مشکلات شما را حل میکند.

نه دادا ..
    6975 اصلی ..یکی از فامیل ا قیمت داد 380تومن
    ورژن 2 اش رو به من داد 185تومن
    امارش رو گرفتم..که یه وقت چینی و قلابی و متفرقه نباشه

صدا و بیس ش مغز رو خالی میکنه !! بدون آمپ !
    اصل نیست عزیز اصل ها فقط برای سال 86 به قبل هستند که دیگه تولید نشدن و مابقی همه ساخت کشور چین هستند که به نام اصل فروخته میشنود.
    ورژن 2 هم یحتمل یا خرید قبل بوده یا درجه 2 که با این تفاصیر خریدش منطقی نیست.
    اگر واقعا 6975 اصل میخواهید یک جفت استوک موجود هست به قیمت 330 هزار تومان که خیلی از وی 2 درجه 1 بهتر میباشد.
    marshal me-x400 1200 watt
    یا
    Pioneer GM-5500T

امپلی برای
    (ضبط پايونير 7150) (باند كنوود اكس 718)
    چه باطری نیاز داره؟؟؟؟ باطری خودم 55 هست نو هست ایا باید عوض کنم
    5500 انتخاب منطقی تری هست.
    سلام دوستان
    من یه امپ میخواسم بگیرم اگر میشه راهنماییم کنید که چی بهتره؟
    پخشم 7250 پایونر
    باندم 6993 پایونر(این مدل امپ خور هست؟؟)
    بله آمپ میخورند و بهترین آمپ برای این اسپیکر انتخاب از آمپ های 60 وات الی 80 واتی هست.
    با سلام

می خواستم بدونم ساب لوله ای بهتره یا مکعبی ؟

الان یه ساب maxeeder دارم . به نظرتون فرقی می کنه با jbl1214 ؟ از لحاظ بیس و کوبیدن ؟
    ساب شما از برند فرعی میباشد و انتخاب این ساب انتخاب پسندیده ای نبوده بله تفاوت دارند صدای جی بی ال به مراتب بهتر و دقت بیشتری دارد.
    باکس های لوله ای فقط و فقط حجم مشخص دارند و برای یک ساب خاص ساخته نشده اند لذا برای همین اکثر افراد باکس های معمولی دست ساز میسازند و ابتدا قبل از شروع ساخت با استفاده از مشخصات ساب باکس رو طراحی میکنند.

فنی تر:
    3- تیوتر رو باید هم راستای گوش خودم نصب کنم یا میشه کنار آیینه بغل ها یا روی در هم نصب کرد.
    4- محل نصب کراس اوور ها باید نزدیک کامپ باشه یا برای تمیزی کار روی برد کنار آمپیلی نصب بشه؟
    5- در مورد پروسسور و نتوورک اطلاعاتی داری؟

بازم ممنون.
    با اجازه محمد عزیز
    تیوتر های بهتر هست در پشت آینه ها نصب گردند.اگر امکان ساخت قاب و حوصله ی اینکارو ندارید بهتره بر روی داشبورد و کنار ستون های ماشین گذاشته شوند.
    کراس اوور ها زیاد فرقی ندارند کجا نصب بشوند بهتر هست که کنار کامپ ها اگر جایی بود نصب گردند به دلیل سیم کشی و درد سر های آن.
    در مورد نتورک چه اطلاعاتی میخواین دقیقا؟
    Last edited by mohamad reza_2010; 23-01-2013 at 21:08.

8. 4 کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه m.aa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    فردیس

پيش فرض

خواهش
    وظیفم بود
    1- من باکسم رو سیلد ساختم برای اینکه صداش نرم بشه و اعصاب خورد کن و خشک نباشه ، مگه میشه ساب Delay داشته باشه؟؟!؟!؟!؟ من که ندیدم ! آمپت خوب باشه فکر کنم مشکلی نداشته باشی
    2- والا نشمردم ولی 6-7 رنگ داره غیر از یخی
    3-4-5- در مورد کامپ خیلی اطلاعات ندارم . شرمندم اینو دوستان و اساتید راهنمایی کنند بهتره

خواهش
    موفق باشید
    سلام محمد جان
    اختیار داری آقا لطف میکنی جواب میدی.

Delay رو نمیدونم درست گفتم یا نه. منظورم اون حالتیه که با توجه به صدای باندها انتظار داری الان یه کیک از سابت بنوی ولی با یه کم تأخیر میرسه به گوشت. انگار کوب های آهنگ از خود آهنگ جا میمونن. البته شما که باکس کار کردی و دستت برای صدای نرم یا خشک و قدرتی بازه. ولی من میخوام Free Air کار کنم و موندم چه سابی انتخاب کنم

بازم ممنون از اینکه وقت گذاشتی و جواب دادی

(راستی ما نفهمیدیم چطور میشه از یک کاربر بابت پستش تشکر کرد؟)

با اجازه محمد عزیز
    تیوتر های بهتر هست در پشت آینه ها نصب گردند.اگر امکان ساخت قاب و حوصله ی اینکارو ندارید بهتره بر روی داشبورد و کنار ستون های ماشین گذاشته شوند.
    کراس اوور ها زیاد فرقی ندارند کجا نصب بشوند بهتر هست که کنار کامپ ها اگر جایی بود نصب گردند به دلیل سیم کشی و درد سر های آن.
    در مورد نتورک چه اطلاعاتی میخواین دقیقا؟
    ممنون از جواب
    من روی داشبوردم از این نمدا انداختم. پس یا باید رو ستون ها نصب کنم یا رو ینه به قول شما. فقط میخوام تا حد امکان از بیرون دید نداشته باشه. احیانا رو سقف نمیشه گذاشت (از داخل)
    در باره نتوورک یه جا شنیدم میخوام در حد تعریف بدونم چی هست. ضمنا این پروسسور برام مهم تره بدونم چیه. میگن بعضی پخش ها بدون پروسسور مفت گرونن ؟!!

بازم ممنون از اینکه جواب دادین

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

یعنی به نظرتون این سابمو با یه jbl1214 تعویض کنم ؟ فقط واسم بیس مهمه و اینکه کوبیدنش بیرون ماشین هم حس بشه .
    این ساب jbl با آمپلی Cadence خوب مچ میشه ؟

Last edited by madrid1990; 23-01-2013 at 23:22.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

دوستان سلام
    هیچی جوره از سیستم ماشین سر در نمیارم
    ماشینم پراید 2گانه - موجودیم تقریبا 700 تومنه -
    هم ضبط میخوام - هم یک جفت باند - هم آمپیلی
    حالا اگه شد ساب که چه بهتر اگه نشد چند وقت دیگه میزارم
    با این شرایط شما چیو پیشنهاد میکنید؟

آقایی میکنه هرکی جواب مارو بده

اگه نباشه جاش خالی می مونه mohamad reza_2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    ورامین

پيش فرض

دوستان سلام
    هیچی جوره از سیستم ماشین سر در نمیارم
    ماشینم پراید 2گانه - موجودیم تقریبا 700 تومنه -
    هم ضبط میخوام - هم یک جفت باند - هم آمپیلی
    حالا اگه شد ساب که چه بهتر اگه نشد چند وقت دیگه میزارم
    با این شرایط شما چیو پیشنهاد میکنید؟

آقایی میکنه هرکی جواب مارو بده
    ورودتون را به فروم تبریک میگویم وحید جان
    با این بودجه فقط میتونید یک پخش مناسب + یک اسپیکر خوب خرید کنید.
    پخش رو میتونید از برند پایونیر و کنوود انتخاب کنید.
    اسپیکر هم میتونید در صورت امکان آکبند بخرید اگر مشکل مالی ندارید چون قیمتا به شدت بالا رفته و یا اینکه دست دوم تهیه کنید.
    یعنی به نظرتون این سابمو با یه jbl1214 تعویض کنم ؟ فقط واسم بیس مهمه و اینکه کوبیدنش بیرون ماشین هم حس بشه .
    این ساب jbl با آمپلی Cadence خوب مچ میشه ؟

بله اگر ساب از سری GTO جی بی ال باشد و اصلی باشد 100 درصد بهتر خواهد بود از برند بی نام و نشانی مثل مکسیدر که تازه 1 و نیم هست وارد شده و جالبتر اینکه سایت این برند بعد از ورود این برند راه اندازی شد در سطح نت!!!
    در مورد ساب و آمپ کدنس باید مشخصات آمپ رو ذکر کنید.
    Last edited by mohamad reza_2010; 24-01-2013 at 00:25.

13. این کاربر از mohamad reza_2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeid.BN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

دوستان سلام

به نظر شما کلا" چی کار میشه کرد.

خیلی ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •