وضعیت افتضاح .
پینگ بالا سرعت دانلود پایین.
اندیشه 128 نامحدود مرکز 7(727)
با تشکر.
هادی
با احترام
تیم مدیریت انجمن
وضعیت افتضاح .
پینگ بالا سرعت دانلود پایین.
اندیشه 128 نامحدود مرکز 7(727)
با تشکر.
هادی
ابنجا رودسر-وضعیت افتضاح سرعت دانلود 2 کیلوبایت درثانیه بابا این چه وضعشه اخه باز دیگه چرا گند زدند تو همه چیز
اندیشه حالمو داره بهم میزنه
اون کاری که داداش هادی گفت جواب داد . . .
---------- Post added at 06:11 PM ---------- Previous post was at 06:06 PM ----------
ای بابا پس افت سرعت همه جاس !! من فکر کردم ویندوز جدیدم نمیکشه باسرعت قبل دانلود کنم..
منم 128 نامحدود هستم کد 722
سرعت دانلود از سایتای ایرانی مثل مال توئه .!!![]()
این چه وضعشه؟؟؟؟!!!!تا دیروز 80 تا کمه کمش داشتم دانلود میکردم...امروز اومد رو 6
فقط اندیشه اینجوریه؟؟؟؟؟
سرعت من که مرکز 5 هستم اینطوری نیست. اینکه سرعت کلا پایینه قبول. ولی شاید سرعت همه مثه شما نباشه.
در ضمن اینکه گفتی شاید اندیشه...
آره! اندیشه خودش سرعت و کم و زیاد میکنه. ولی نه به خواست خودش (در خیلی از مواقع) وقتی بهش دستور میدن خب مجبوره.
مثلا قانونه که شرکتا به یوزر خونگی سرعت بالای 128 ندن.
مگه اندیشه بدش میاد بده؟ نه. ولی مجبوره.
سلام
اوضاع الان بهتر شده!
مشکل از پینگ بود!
پینگ الان 230
دانلود 30![]()
رفقا من تا دیروز با کانکشن کانکت میشدم ولی دیش که ویندوز عوض کردم به محض اینکه کامپیوتر روشن میشه واسه خودش کانکته !!
چیکارش کنم که ازین حالت دربیاد و با کانکشن راه بیفته ؟؟
دوست عزیز سرعت اضافه بخوره تو سر اندیشه من الان 256 دارم با 5 گیگ حجم سرعت دانلودم 2 کیلوبایت درثانیه هست دیوانه شدم بابا از صبح
کانفیگ مودم به هم ریخته...برو توو قسمت تنظیماته مودم bridge رو انتخاب کنرفقا من تا دیروز با کانکشن کانکت میشدم ولی دیش که ویندوز عوض کردم به محض اینکه کامپیوتر روشن میشه واسه خودش کانکته !!
چیکارش کنم که ازین حالت دربیاد و با کانکشن راه بیفته ؟؟
دااش آدرس جایی رو که باید برم تنظیمات مودم رو تغییر بدم رو کاملتر میگی لطفا..
ممنون..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)