خوشحالم باز هم سپاهان را شکست دادیم/ ثابت شد مشکلی با قطبی ندارم
هافبک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: خوشحالم با یک بازی خوب و پرگل باز هم سپاهان را شکست دادیم و در شادی هواداران سهیم شدیم.
به گزارش خبرنگار مهر، علیرضا نیکبخت واحدی که پس از پیروزی 3 بر 2 پرسپولیس مقابل سپاهان در جمع خبرنگاران سخن می گفت با بیان این مطلب افزود : پرسپولیس امروز یک تیم واقعی بود و با زدن سه گل به تیم سپاهان نشان دادیم هنوز تیم اول فوتبال ایران هستیم.
نیکبخت اضافه کرد : امروز، روز خوبی برای پرسپولیس ومن بود که توانستم سهمی در خوشحالی هواداران داشته باشم.
وی افزود : من در بازیهای قبلی نتوانسته بودم بازی های خوبی برای پرسپولیس انجام دهم چرا که بازیکن فوتبال با فراز و نشیب زیادی روبروست ولی خوشحالم که امروز با زدن دو گل به تیم مدعی سپاهان تاحدودی گذشته را جبران کنم.
وی درخصوص دعوت شدنش به تیم ملی اظهار داشت: در صورتی که به تیم ملی دعوت شوم با تمام وجود در خدمت تیم ملی خواهم بود و اگر هم دعوت نشوم همچنان در خدمت پرسپولیس هستم .
وی با تاکید بر اینکه واقعا برای کسانی که قصد دارند چنین وانمود کنند که با قطبی مشکل دارم متاسفم ، اظهار داشت : من برای این عده واقعا متاسفم چرا که هیچ مشکلی بین ما وجود ندارد . آنهایی که شایعه درگیری لفظی من با قطبی را مطرح می کنند بهتر است شادی من بعد از گلم را دوباره تماشا کنند.
نیکبخت در مورد عملکرد خط دفاعی پرسپولیس در دیدار با سپاهان گفت : ترجیح می دهم در این باره اظهارنظر نکنم . امروز پرسپولیس برد و هم برای این پیروزی بزرگ زحمت کشیدند.
هافبک پرسپولیس درباره دریافت کارت زرد اظهار داشت : صدای سوت داور را نشنیدم و به همین خاطر به توپ ضربه زدم