من تو بازي gowمشكل دارم توي بعضي از صحنه ها انكاري pspكم مياره و بازي تيك تيك ميشه فرمت بازي iso هست ميتونه مشكل از اون باشه يا مشكل از جاي ديكس ؟
ممنون
من تو بازي gowمشكل دارم توي بعضي از صحنه ها انكاري pspكم مياره و بازي تيك تيك ميشه فرمت بازي iso هست ميتونه مشكل از اون باشه يا مشكل از جاي ديكس ؟
ممنون
فرمت بازی که فرمت استانداردی هست.
به احتمال زیاد عیب از مموری هست سرعت خواندن اطلاعات از روش پایین هست و نمیتونه جواب Psp را بده و باعث تیک زدن میشه.(کلا خرید مموری غیر ارجینال این مشکل ها را هم دارد)
شما در XMB (منوا اصلی psp) کلید Select را بزن و CPU CLOCK GAME و CPU CLOCK XMB را بزار روی حالت 333/166
باید مشکلت یکم برطرف بشود.
یک کار دیگه هم میتونی انجام بدی.
برنامه CFWE را باز کن به قسمت Configuration برو یک گزینه هست به نام Speed up ms accses بزارش روی حالت VSH & GAME (اگر نام ها را اشتباه نوشتم ببخش از حفظ گفتم)
Last edited by choory; 18-07-2009 at 01:15.
علی جان بالاخره مشکل من هم حل شد!!!!!
بالاخره هک شد......با همون عکسهای رنگی!
سلام دوستان.من بازي GodFather: Mob Wars.cso رو روي psp slim ريختم ولي وقتي اجراش ميكنم فقط صفحه ي سياه مياد.واسه psp مشكلي پيش نمياد.يعني قفل و ... نميشه فقط بازي نمياد.نميدونم شايد كلا image مشكل داشته باشه.كسي ميتونه كمك كنه ؟
خدارا شکر که مشکلت حل شد.خیلی خوشحال شدم.
همان ChichHEN رنگی؟
مشکل از چی بود.چیکارش کردی که درست شد؟
سلام.
چون بازی cso هست من هم امکان میدم عیب از ایمیج بازی باشه.اگر میتونی بازی را از یک جای دیگه تهیه کن ببین اون درسته یا نه.
شما در XMB (منوا اصلی psp) کلید Select را بزن و UMD ISO MODE را بزار روی یک از حالت ها
M33 Driver یا Sony NP9660 (با هر دو حالت امتحان کن.)
راستی ورژن فریمورت چند هست؟
Last edited by choory; 18-07-2009 at 14:10.
دوستان صدای psp شما چقدره!؟؟؟؟
زیاد یا کم !!!!؟؟
اگه میشه یه مثال بزنید!!!![]()
همينجوري كه صداش در نمياد.ولي با هدفون خيلي زياده...
اینقدره!
دقیقا از اینجا ...........................تا اینجا![]()
منظورتو میفهمم. صدای PSP نه توی Speaker و نه توی headphone زیاد نیست ولی با کیفیته.
من که وقتی آهنگ باهاش گوش میدم هیچی نمیفهمم![]()
آها دست شما درد نکنه خوب شد جوابمو دادین من فکر میکردم بانداش ضعیف شده خواستم برم رو سر فروشنده داد بزنم!!!!!!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)