دوستان من بازی Super.Stars.V8.Racing را گرفتم و نصب کردئم ولی وقتی میخام وارد بازی بشم یک ارور میده و میگه فایل x3d audio1_3.dl را نمیتونه پیدا کنه .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
دوستان من بازی Super.Stars.V8.Racing را گرفتم و نصب کردئم ولی وقتی میخام وارد بازی بشم یک ارور میده و میگه فایل x3d audio1_3.dl را نمیتونه پیدا کنه .
فکر میکنید مشکل چیه ؟
در اصل nvidiz phyx در اصل موتور بهینه شده ageia هست که بعد از خریداری توسط nvidia ارائه شد...نه بعید میدونم کار کنه وشما به احتمال زیاد به nvidia phsyx احتیاج داری....
حالا من از کجا این برنامه nvidia phyx رو پیدا کنم ؟ حجمش چقدره با دیال آپ می شه دانلود کرد ؟
من نرم افزار ageya رو تو دی وی دی خیلی از بازی هام داشتم اما nvidia رو فکر نکنم !!!
به هر حال ممنونم که به سوالاتم جواب می دین ... با تشکر .....
Last edited by MR.GAMER; 29-06-2009 at 14:56.
ببین من این بازی رو دانلود کردم و بعد که از فشردگی در آوردم ریختم توی یه پوشه همه Part ها رو و بازی رو اجرا کردم پس حتما رجیستری نمیشناستش چجوری کاری کنم که این مشکل رفع بشه ؟ممکنه در ریجستری ویندوزت کدهای بازی درست ثبت نشده باشند...اصلا بازی رو راحت بالا میاره وتوی همین ویندوز نصب کردی...در کل بهت پیشنهاد میکنم یه بار کلا بازی رو پاک کنی ودوباره نصب و پشت سرش این expansion رو نصب کنی....
برای بازی pes 2009 پچ های زیادی هست نمی دانم کدام یکی را دانلود کنم کدام یکی کامل تر هست نقل انتقال و لباس ها و لیگ ها همه درست بشن
ممنونم اگر کمک کنید
مشخصات کامل سیستم...
[/quote]
کارت گرافیکیم انبرده اینم مشخصات دیگه
در قسمت دیوایس منیجر هم این قطعه رو نشناخته ربطی به این مورد داره یا نه
البته خاستم اپدیتش کنم و از طریق اینترنت درایورش را پیدا کنم ولی نشد
اینم بگم در یک سیستم دیگه با کارت گرافیکی غیر انبرد هم این بازی را اجرا کردم بازم همین اخطارو داد
اینم توضیحات کامل خطایی که میده
ممنون
[quote=kojaiali1;3910457]در نصب پچ 1.20 این پیغام رو میده عکس :
پچ ها همه در یک قسمت هستند در فولد بازی کنار فولدر img بعد از اینکه دوبار روی آن کلیک می کنم پیغامی که در عکس را نشان می دهد البته یک مقدا جلو میره ولی بعدش پیغام میده
![]()
دوستان لطفا جواب بدین یکی کلی ذوق این بازی رو داره
the sims3 رو چه طوری باید کرک کرد؟ چون نمی دونسته کرک باید بکنه!قبل کرک کردن ارور داده گفته باید وصل شه به اینترنت 1 سری چیزا داونلود کرده بعد اونی که داونلود شده گفته cd ایراد داره و همه ی فایل ها توش نیست!
زنگ زدم بهش گفتم بره کرک رو کپی کنه!رفت تو فولدر بازی 1 فولدر داشت به اسم کرک گفتم اون جا کپی کنه ولی باز همون ارور اومد!منم تا پس فردا نمی تونم برم ببینم که براش درست کنم بازی رو هم ندارم که خودم چک کنم اگر کسی بازی رو داره لطفا بگه کرکشو رو کجاها باید کپی کرد
ممنون
بفرما............:
دوست عزیز چون کارت شما آنبرده باید با استفاده از اون سی دی مادربرد کارتو به سیستمت بشناسونیدر قسمت دیوایس منیجر هم این قطعه رو نشناخته ربطی به این مورد داره یا نه
البته خاستم اپدیتش کنم و از طریق اینترنت درایورش را پیدا کنم ولی نشد
آقا کسی جواب ما رو مرحمت نمیکنه ؟
ببین من این بازی رو دانلود کردم و بعد که از فشردگی در آوردم ریختم توی یه پوشه همه Part ها رو و بازی رو اجرا کردم پس حتما رجیستری نمیشناستش چجوری کاری کنم که این مشکل رفع بشه ؟ممکنه در ریجستری ویندوزت کدهای بازی درست ثبت نشده باشند...اصلا بازی رو راحت بالا میاره وتوی همین ویندوز نصب کردی...در کل بهت پیشنهاد میکنم یه بار کلا بازی رو پاک کنی ودوباره نصب و پشت سرش این expansion رو نصب کنی....
یه سوالی داشتم من هر وقت میرم تو تنظیمات بازی ها چنتا گزینه داره نمیدونم چیه اصلا
antialiasing
anisotropic
که
2x
4x
و...
میشه تنظیمش کرد
این همه بازی کردیم نمیدونیم چیه اینا!
کم و زیادش چه فرقی داره مثلا 2 با 8
مرسی.
=================
ادغام شود با پست قبلی
نشد ویرایش کنم
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)