تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 910 از 3195 اولاول ... 410810860900906907908909910911912913914920960101014101910 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,091 به 9,100 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    Here

پيش فرض

من برای وصل شدن به لایو مشکل دارم
    من اینترنت adsl دارم و مودمم هم asus am604
    با وایرلس با لپ تاپ کانکت میشم و میخام با lan هم با ایکس باکس کانکت شم ولی هر کاری میکنم تو تست همون اولش اصلا network کامل نمیشه

ممنون میشم راهنمایی کنید

اگه نباشه جاش خالی می مونه John Haughm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    شاهی

پيش فرض

دوستان تو این بازی Assassin's Creed من اولاشم و یه چند تا ماموریت رفتم ولی بعدش میرم پیش یاروهه نمی فهمم چی میگه کامل فقط تو این مایه ها که برو و انجامش بده رو میفهمم. همه ی View Point ها رو توی شهر ها و راهها رفتم و همه ی Save Citizen ها رو تو شهرها انجام دادم. نمیدونم چیکار باید بکنم الان.
    برای اینکه بدونین کجای بازیم اون یارو که توی قلعه س بهم چاقو هم داده که پرتاب میکنه...
    واقعا دیگه گیج شدم روی نقشه هم فقط جای یارو که توی مغازه هست و میگه برو انجامش بده هست و اون آدمایی که ازت به خاطر Save Citizen حمایت میکنن و اون گروههای راهبه ها؛ دیگه هیچی نیست و هرجایی رو صد بار رفتم و خبری نیست.
    اگه میشه راهنماییم کنین...
    ممنون

کاربر فعال انجمن آموزش عالی pedram_sad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    My Sanctum

پيش فرض

من برای وصل شدن به لایو مشکل دارم
    من اینترنت adsl دارم و مودمم هم asus am604
    با وایرلس با لپ تاپ کانکت میشم و میخام با lan هم با ایکس باکس کانکت شم ولی هر کاری میکنم تو تست همون اولش اصلا network کامل نمیشه

ممنون میشم راهنمایی کنید
    شما سوالت رو اینجا مطرح کن
    و تاپیک هم خوب بخون
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    دوستان تو این بازی Assassin's Creed من اولاشم و یه چند تا ماموریت رفتم ولی بعدش میرم پیش یاروهه نمی فهمم چی میگه کامل فقط تو این مایه ها که برو و انجامش بده رو میفهمم. همه ی View Point ها رو توی شهر ها و راهها رفتم و همه ی Save Citizen ها رو تو شهرها انجام دادم. نمیدونم چیکار باید بکنم الان.
    برای اینکه بدونین کجای بازیم اون یارو که توی قلعه س بهم چاقو هم داده که پرتاب میکنه...
    واقعا دیگه گیج شدم روی نقشه هم فقط جای یارو که توی مغازه هست و میگه برو انجامش بده هست و اون آدمایی که ازت به خاطر Save Citizen حمایت میکنن و اون گروههای راهبه ها؛ دیگه هیچی نیست و هرجایی رو صد بار رفتم و خبری نیست.
    اگه میشه راهنماییم کنین...
    ممنون
    تو تاپیک خود بازی مطرح کنید

4. 3 کاربر از pedram_sad بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

من یه سوال برام پیش اومده این audio adapter که توی پک های الیت هست یه سرش که میخوره به کنسول.اما میخوام ببینم ایا برای اون قسمتی که ورودی هست و دوتا کابل صدا واردش میشه باید خودمون کابل تهیه کنیم دیگه درسته؟چون با کابل کومپوزیت و کومپوننت که نمیشه چون اگه یه سرش که کابل های صدا رو داره وصل شه به این سر دیگش حتما باید وصل بشه به 360 که نمیشه درسته؟
    -----------------------------------------------------------------------------------------------------
    مشکل دیگه ای که دارم اینه که اسپیکر من هیچ جای ورودی نداره اینام که تو تصویره سیمهای باندها هست و سیم پاور اینم عکسش
    کد:
    فقط سه تا فیش از پشتش اومده بیرون اومده اینم عکس این سه(نارنجی-مشکی-سبز)
    کد:
    حالا من چجوری میتونم اینو به 360 وصل کنم؟
    مسئله مهمتر برام اینه که وقتی وصل میکنم تفکیک صدا هم داشته باشم مثلا الان که وصل کردم به سیستم وقتی دارم فوتبال بازی میکنم از باند جلو صدای گزارشگر میاد از باندهای دیگه صدای تماشگر ها و به هیچ وجه صدای گزارشگر به غیر باند جلویی تو هیچ باندی نمیاد که صدا ها قاطی بشه مثلا وقتی یکی از تمشاگرا صوت میزنه از سمت چپ صدا میاد یا مثلا چیزای دیگه در کل منظورم اینه که میخوام صدا روی 360 هم اینجوری باشه باید چیکار کنم؟

پروفشنال tommy vercetti's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    سرزمین پارس

پيش فرض

سلام ... ببخشید درسته که دیگه جاسپر ها خراب نمی شن ؟؟؟؟... کسی از دوستان هست که جاسپرش 3 چراغه شده باشه ؟؟؟

خیلی ممنون
    Last edited by tommy vercetti; 16-09-2009 at 12:17.

آخر فروم باز kiuna's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ناکجا اباد

پيش فرض

پایین ترین قیمت پریمیوم الان چنده ؟

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

پایین ترین قیمت پریمیوم الان چنده ؟
    پریمیوم دیگه تولید نمیشه... اگر هم تو بازار ایران پیدا کنید احتمالاً هم قیمت الیت خواهد بود!.

آرکید 280 هزار تومان.
    الیت 390 هزار تومان.

متاسفانه فعلا دزد بازار هست؛ اگر میتونید تا فصل پاییز صبر کنید.

9. 3 کاربر از p3yman_xl بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه moeenn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض انواع مختلف ایکس باکس

سلام.
    من چند تا سوال در مورد ایکس باکس داشتم.
    1-لطفا انواع مختلف انرا همراه با کارایی هایشان و مقدار هارد دیسک و همچنین قیمت توضیح دهید.
    2-تلویزیون من سامسونگ ال سی دی سری 6 هستش که وقتی اونو خریدم فروشنده به من یه سینمای خانگی داد.ولی دی وی دی پلیر این سینمای خانگی پورت hdmi نداره.و با چند تا فیش و سیم دیگه به غیر از hdmi به تلویزیون وصل شده.میخواستم بدونم اگه من بخوام ایکس باکس بخرم باید کابل hdmi رو فقط به تلویزیون وصل کنم یا باید به سینمای خانگی هم وصل کنم؟و چون سینمای خانگی من پورت hdmi نداره من چی کار کنم؟
    3-الان قیمت بازی های ایکس باکس چقدر هستش؟

با تشکر

داره خودمونی میشه shetmobile's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    ESFAHAN

پيش فرض

سلام.
    1-لطفا انواع مختلف انرا همراه با کارایی هایشان و مقدار هارد دیسک و همچنین قیمت توضیح دهید.
    2-تلویزیون من سامسونگ ال سی دی سری 6 هستش که وقتی اونو خریدم فروشنده به من یه سینمای خانگی داد.ولی دی وی دی پلیر این سینمای خانگی پورت hdmi نداره.و با چند تا فیش و سیم دیگه به غیر از hdmi به تلویزیون وصل شده.میخواستم بدونم اگه من بخوام ایکس باکس بخرم باید کابل hdmi رو فقط به تلویزیون وصل کنم یا باید به سینمای خانگی هم وصل کنم؟و چون سینمای خانگی من پورت hdmi نداره من چی کار کنم؟

با تشکر
    سلام دوست عزيز
    با احازه بزرگتر ها
    1- صفحه اول را بخوانيد
    2-شما وقتي با كابل hdmi ايكس باكستونو به تلويزيون وصل كرديد بايد با استفاده از تبديل صداي موجود در پك الايت كابل نوري ( اپتيكال فكر كنم اسمش همين باشه) به تبديل وصل كنيد و سر آن كابل را به سينماي خانگي تان وصل كني
    3- 2000 الي 5000 بستگي به كيفيتش داره

12. 2 کاربر از shetmobile بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    TEHRAN

پيش فرض

سلام.

با تشکر
    شما پست اول رو بخونی جواب سوال اولت رو بدست میاری

سوالت درباره ی تلویزیون رو هم فکر کنم باید در این تاپیک طرح کنی:
    کد:
    قیمت ها رو هم پست قبل رو بخونید متوجه میشید
    موفق باشید

14. 4 کاربر از XBOX LIVE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •