تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 111 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1110

نام تاپيک: پوشش ایرانسل

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

شهرهای تحت پوشش:تهران-تبریز-مشهد- ارومیه-مراغه-ساری-کرج-قم-اردبیل-شیراز-همدان-کرمانشاه-بجنورد-خرم اباد-مشکین شهر-گرمی-سراب-آمل-بابل-شهریار-الیگودرز-قائم شهر-سبزوار-قوچان-ایلام-میاندوآب-زنجان-بروجرد-سنندج-گرگان-ملایر-چالوس-چهاردانگه-فردوس-نکا-باقرشهر-سقز-کنگاور-اندیشه-کمال شهر-نیشابور-بهشهر-بیرجند-جویبار-تایباد-تربت جام-تربت حیدریه-شیروان-گنبدکابوس-بندرترکمن-فریدون کنار- محمود آباد-امیرکلا-کیش-ورامین-پیشوا-پاکدشت-رباط کریم-اسلام شهر-شبستر-سرپل ذهاب-قرچک-اراک-ساوه-قزوین-خوی-بابلسر-اهواز-یزد-آذرشهر-بردسکن-گناباد-نوشهر-سرخس-تنکابن-قروه-فریمان-قیدار-بانه-کامیاران-دیواندره-بیجار-مریوان-ملکان-چناران-ملارد-بناب-درگز-اهر-چناران-تویسرکان-بهار-اسدآباد-ازنا-هریس-هشترود-عجب شیر-کوهدشت-پل دختر-دورود-سرآبله-سنقر-کاشمر-شهرکرد-اصفهان-نجف آباد-خمینی شهر-فولادشهر-دره شهر-اسکو-میانه-ماه نشان-سونقور-جوانرود-خلخال-پارس آباد-اقبالیه-دزفول-رشت-انزلی-لنگرود-رودسر-آستانه-فومن-تالش-رودبار-منجیل-لوشان-املش-لاهیجان-اندیمشک-رزن-تجریش-ری-کردکوی-زرین شهر-مبارکه-بیله سوار-آشخانه-سمنان-ابهر-نمین-مرند-الشتر-میبد-هشتپر-فرخ شهر-خمین-بوستان آباد-گرمه جاجرم-کبودرآهنگ-آبادان-خرمشهر-شوش-شاهرود-لردگان-اردکان-آران وبیدگل-آبیک-یاسوج-آق قلا- کلاله- علی آباد-مینودشت-اوشنویه-پیرانشهر-سردشت-نقده-شاهین دژ-گلستان-نسیم شهر-محمدشهر-مشگین دشت-ماهدشت-شهرضا-نیر-نظرآباد-هشتگرد-
    به زودی شهرهای: تاکستان-سومعه سرا-آستارا-سیاهکل-کاشان-دلیجان-ماهشهر-مسجدسلیمان-ایذه--فلاورجان-بندرعباس-کازرون-مرودشت-بوشهر-شاهین شهر-دامغان-گرمسار-نطنز-شازند-کرمان-مهران-قصرشیرین
    اون دکل بزرگی که اول شهر گز هست و میشه اون رو ازروی پل سایت دید ماله ایرانسله؟
    آیا قرار همون شاهین شهر رو آنتن بده؟
    یا جایی تو خود شاهین شهر دارن دکل نصب میکنند؟
    با تشکر دوست عزیز

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شما خبر دارين توشيراز هنوز تو معالي آباد نيست پس اينقدر نگين شيراز هم هست من براهمين كه آنتن نميده اون را انداختم گوشه خونه چون كسي نمي خره
    1.شما که خریدی پس باید نقشه پوشش شیرازشو دیده باشی پس میدونستی آنتن نمیده پس چرا خریدی پس غر نزن!
    2.معلومه که کسی نمی خره...سیم کارت ایرانسل برای استفاده هست نه خرید و فروش تو بازار.
    3.ما بهشون گفتیم چرا پوشش شیراز زیاد نمیشه گفتن شهرداری و پیمانکارها و ... با ما همکاری نمیکنن.
    4.فلکه احسان غیر رسمی آنتن میده.ولی معالی آباد رو نمیدونم.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

دکل های اپراتور ها فرقی با هم ندارند...خودت باید بفهمی

آخر فروم باز 2299's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    همین نزدیکی

پيش فرض

1.شما که خریدی پس باید نقشه پوشش شیرازشو دیده باشی پس میدونستی آنتن نمیده پس چرا خریدی پس غر نزن!
    2.معلومه که کسی نمی خره...سیم کارت ایرانسل برای استفاده هست نه خرید و فروش تو بازار.
    3.ما بهشون گفتیم چرا پوشش شیراز زیاد نمیشه گفتن شهرداری و پیمانکارها و ... با ما همکاری نمیکنن.
    4.فلکه احسان غیر رسمی آنتن میده.ولی معالی آباد رو نمیدونم.
    عزيز من من تو بهمن خريدم حالا كه نخريدم گفتن تا 22 بهمن همه جا آنتن ميده

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

7

عزیزم منم اهواز زندگی میکنم و سیم کارتمو توی طرح انتخاب شماره طلایی ، بهمن خریدم ایرانسل گفته بود که اهواز 22 بهمن وصل میشه ولی تا الان که 16 تیرماه است هنوزم به طور رسمی وصل نشده و الانم که به طوره آزمایشی وصله آنتن دهیش توی کیان آباد و کیانپارس افتضاح است
    من که توی کیان آباد هستم داخل خونه به سختی آنتن دارم و اگر بخوام صحبت بکنم باید بروم داخل حیاط

پروفشنال A.J's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    پشت چراغ قرمز ....

پيش فرض

ولی هرچی هم که باشه با اینکه ایرانسل بدقوله ولی خداییش ایرانسل خیلی بهتر از ارتباطات سیاره
    ارتباطات سیار توی 1 یا 2 سال اول فقط توانسته بود 5 یا 6 شهر رو با آنتن دهی ضعیف تحت پوشش قرار بده ولی ارانسل در کمتر از 10 ماه توانست حدوداً 180 شهر رو تحت پوشش بده که شاید از این 180 شهر 20 یا 30 تاشون مشکله آنتن دهی داشته باشن

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

ببينيد نبايد اين قدر tci رو با ايرانسل مقايسه كنيد!
    در اينكه ايرانسل داره خوب جلو ميره كه بحثي نيست ولي الان تكنولوژي خيلي پيشرفت كرده و شبكه زير ساخت هم آماده هست و bts ها هم مكان يابي شدن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

سلام
    یک ایمیل به ایرانسل فرستادم تا ببینم کرمان کی راه می افته جوابش این بود:

مشترك گرامي

با سلام و احترام

بر طبق آخرين برنامه اعلام شده شركت ايرانسل در نظر دارد مرداد ماه شهر كرمان را تحت پوشش شبكه خود قرار دهد

با تشكر

البته اگر مثل وعده های قبلیشون نباشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شاهین شهر

پيش فرض

اون دکل بزرگی که اول شهر گز هست و میشه اون رو ازروی پل سایت دید ماله ایرانسله؟
    آیا قرار همون شاهین شهر رو آنتن بده؟
    یا جایی تو خود شاهین شهر دارن دکل نصب میکنند؟
    با تشکر دوست عزیز
    اون دکل ایرانسله فقط شهر گزرو پوشش میده ولی تا جنوب شاهین شهرهم میرسه.
    قسمت شرقی شهرهم به دلیل گذر بزرگراه اصفهان-تهران زیر پوشش رفته ولی داخل شهر کاری به اون صورت انجام نشده
    Last edited by arminarsalan; 08-07-2007 at 00:56.

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

بله...قرار بود...ولی شهرداری با ایرانسل همکاری نمیکنه...تقصیر ایرانسله؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •