تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 139 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1381

نام تاپيک: آموزش فلش و نفوذ به گوشی های با Cid 49 بوسیله کابل همراه گوشی ها

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

اقايون خواهشا اگه ميدونيد اين يه سوال منو جواب بديد اون گوشيهايي كه بعد از فلش شدن با xs تو please wait گير مي كنن اگه بخوايم با فار روشون كار كنيم بازم ممكنه همون مشكل واسشون پيش بياد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان سلام
    من از روش ارائه شده در این تاپیک استفاده کردم و منوی دستگاه هم رو عوض کردم تمامی مراحل به خوبی انجام شد اما وقتی گوشی رو روشن کردم روی گوشی مینویسه لطفا سیم کارت اصلی رو داخل دستگاه بگذارید نمی دونم باید چیکار کنم گوشی من k750 است در ضمن سریال گوشی من چنج بود حالا باید چیکار کنم تا راه بیافته و یک سوال دیگه اگر از سریال من باشه و برگرشته باشه به اصلی آیا راهی داره بدون باکس دوباره سریال رو چنج کرد یا نه چون هیچ جا رو نمی شناسم که این کار رو بکنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آقا جون مادرتون به من کمک کنید کسی نیست جواب بده

داره خودمونی میشه D.M.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تو دل كوير

پيش فرض

آقا جون مادرتون به من کمک کنید کسی نیست جواب بده
    با كدوم نرم افزار كار كردي؟ اگه با فار كار مي كردي فكر كنم اينجوري نمي شد ولي نگران نباش هزينه درست كردنش زياد نيست

داره خودمونی میشه D.M.G's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2005
    محل سكونت
    تو دل كوير

پيش فرض

من خودم مي خواستم با Xs گوشيمو اپديت كنم و همه مراحل رو درست ميرفتم ولي اخر موقع روشن شدن گوشي تو Please Wait مي موند دادم فلشش كردن برام سواله كه علتش چي بود و الان مي تونم با فار پچ بهش اضافه كنم؟

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

با سلام و تشکر از توضیحات شما من همون اول گفتم که با 500 تومن دادم ریجستر دستیش کنن گفتم آیا وقتیبا برنامه Far.exe کار می کنیم و تغییر تو گوشی انجام می دیم گوشی IMEI اش میپره حالا زیاد مهم نیست چون فقت خرجش 500 تومن میشه برای ریجستر دستی راستی یه سوال دارم ایا میشه از یه IMEI که تو مخابراته برای ریجستر دستی کلی کوشی به کار برد یعنی مثلا 100 تا گوشی K750i داریم و همه اونا رو با یه کد ریجستر دستی کنیم بعد یکی منو راهنمایی کنه من چه فایل هایی رو باید دانلود کنم و چه کار کنم مشکل من CID 49 هست مال من49 بید ولا اگه 36 بود همه مراحل رو بلد بودم این آموزشی رو هم که دوست خوبمون آقا سیاوش گفته خیلی گنگه یکی بیاد به زبان ساده این رو توضیح بده و تمامی فایل ها ی مورد نیازش رو یه جا تو persiangig آپلود کنه تا مثل من بخاطر این ISP های در پیت مشکلی برای دانلود کردن نداشته باشه ممنون بای
    شما چون گوشيت k750 هستش اگه بخواهي تغييرات انجام بدي مثل تغيير منو و فضاي اس ام اس و درايو دوربين و ... هيچ مشكلي پيش نميادش نياز به رجيستر نداري چون با فايل rest فلش ميشه. موقعي سريال گوشي شما ميپره كه كامل فريم ور رو رو گوشي فلش كني يعنش هم main هم Fs و كاستوميز در اين مورد بايد ببري رجيستر كني. شما از اينجا ميتوني تمام كارايي كه ميخواي انجام بدي بقيش مثل Cid 36 ميمونه فرقي نداره :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون موقع سوالي داشتي بپرس

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

دوستان سلام
    من از روش ارائه شده در این تاپیک استفاده کردم و منوی دستگاه هم رو عوض کردم تمامی مراحل به خوبی انجام شد اما وقتی گوشی رو روشن کردم روی گوشی مینویسه لطفا سیم کارت اصلی رو داخل دستگاه بگذارید نمی دونم باید چیکار کنم گوشی من k750 است در ضمن سریال گوشی من چنج بود حالا باید چیکار کنم تا راه بیافته و یک سوال دیگه اگر از سریال من باشه و برگرشته باشه به اصلی آیا راهی داره بدون باکس دوباره سریال رو چنج کرد یا نه چون هیچ جا رو نمی شناسم که این کار رو بکنه

شما مشكلت اينه كه سريال گوشيت دستي هستش اصل نيست براي همين وقتي فلش كني سريال دستي پاك ميشه براي همين سريال خود گوشي رو نميشناسه اين خطا رو ميده بايد ببري بيرون بدي با باكس سريال دستي بدن هيچ مشكلي نداره. فقط من نميدونم چيكار كردي كه سريالت پريده چون اگه تغييرات انجام ميدادي با فايل rest فلش ميكردي مشكلي پيش نميومد

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

من خودم مي خواستم با Xs گوشيمو اپديت كنم و همه مراحل رو درست ميرفتم ولي اخر موقع روشن شدن گوشي تو Please Wait مي موند دادم فلشش كردن برام سواله كه علتش چي بود و الان مي تونم با فار پچ بهش اضافه كنم؟
    من خودم تا به حال كه خيلي گوشي فلش كردم به اين مشكل نخوردم ولي شما كارايي كه انجام دادي بگو بگم مشكل كجاست ولي شما خوب مراحل رو انجام ندادي. يه بار فايل main رو با xs فلش كن بايد درست بشه. كاستوميز گوشيت رو هم دستكاري كردي؟!!

تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

اقايون خواهشا اگه ميدونيد اين يه سوال منو جواب بديد اون گوشيهايي كه بعد از فلش شدن با xs تو please wait گير مي كنن اگه بخوايم با فار روشون كار كنيم بازم ممكنه همون مشكل واسشون پيش بياد؟
    آقا گوشي شما چيه؟؟؟ ممنون ميشم مشكلاتون رو ميگين مدل گوشيتونم ذكر كنين. شما اگه فايل rest داري ميتوني فلش كني ولي فايل main رو با xs هم ميتوني فلش كني تا بالا بيادش. وقتي گوشيت بالا نمياد همه راه هارو تست كن تا خودتم ياد بگيري هيچ مشكلي پيش نمياد

اگه نباشه جاش خالی می مونه sunrise07's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

آقا گوشي شما چيه؟؟؟ ممنون ميشم مشكلاتون رو ميگين مدل گوشيتونم ذكر كنين. شما اگه فايل rest داري ميتوني فلش كني ولي فايل main رو با xs هم ميتوني فلش كني تا بالا بيادش. وقتي گوشيت بالا نمياد همه راه هارو تست كن تا خودتم ياد بگيري هيچ مشكلي پيش نمياد
    باور كن همه راهها رو تست كردم ديگ نمي خوام گوشيمو كامل فلش كنم فقط مي خوام با فار منو اضافه كنم احتمال داره گوشيم دوباره بالا نياد؟
    w800 cid49 red db2010 r1bc002

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •