تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: شبکه مورد تایید شما کدام یک است؟

راي دهنده
600. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • IR-TCI

240 40.00%
  • Taliya

101 16.83%
  • Iran Cell

259 43.17%
صفحه 91 از 93 اولاول ... 418187888990919293 آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 925

نام تاپيک: IR-TCI , Taliya , Iran Cell

آخر فروم باز Greatone's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    In My Mind

پيش فرض

من ثابت کد 2 دارم ... ولی اونجوری که دیدم و شنیدم تالیا انتن دهیش خیلی قویه...

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

با این اوصاف همراه اولیها ام ام اس و اینترنت رو باید بزار دم کوزه ابشو بخورن.

پروفشنال arman4459's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2004
    محل سكونت
    در کشور عشق

پيش فرض

البته اینجور نظر سنجی ها خیلی ارزش زیادی ندارن ... خصوصا نظر سنجی های اینترنتی که گروه خاصی از جمعه رو در بر می گیره نه مشت نمونه خروار رو ... فکر کنم که تو این مورد شما با من هم عقیده هستین که این یک نظر سنجی نسبی هستش ...

اما با همه اینها این نظر سنجی یه اشکال اساس داره ... معمولا ( نه دقیقا) اونایی که ایرانسل دارن به ایرانسل رای میدن و اونایی که همراه اول دارن به همراه اول ....

چون مشترکین همراه اول حدود 20 میلیون و ایرانسل حدود 4 میلیونه ( تا مهرماه 86) ... به دلیل مشترکین بیشتر همراه اول تعداد آرای اونها بصورت میانگین حساب نمیشه و رای بیشتری براشون منظور میشه ...

یعنی این نظر سنجی وقتی درسته که هر دو اپراتور مثلا 20 میلیون مشترک ( یا به هر تعداد مساوی) داشته باشن...

یا به تعداد مساوی از اونها تو نظر سنجی بشه ... مثلا 1000 نفر از همراه اول و 1000 نفر از ایرانسل ...

این مطلب رو به لحاظ قوانین آماری گفتم حالا خیلی گیر ندین ...

راستی با این حساب آماری که گفتم باید درصد ایرانسل رو در عدد 4/20 ضرب کنیم که خیلی زیادتر میشه ولی بی خیال
    از اینطرف دارندگان ایرانسل بیشتر نسل جوان هستند که تو اینترنت و فرومها زیاد میان پس این به اون در ...

اصلا چی شد !!!!!!!!!!!!!!
    همه حرفات مورد تایید عزیزم ضمنا بگم با همه این حرف آقایون بازم ایرانسل بالاتره.تازه مطمئن باشید اگه سنگ اندازی مخابرات بزاره مشترکین ایرانسل روز به روز بیشتر میشه.

حرف اخر

مخابرات 14 سال فعالیت:18 میلیون مشترک ایرانسل فقط و فقط 10 ماه فعالیت:4 میلیون مشترک

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

من ثابت کد 2 دارم ... ولی اونجوری که دیدم و شنیدم تالیا انتن دهیش خیلی قویه...
    من خودم چند ماهی تالیا داشتم (البته پارسال)، آنتنش هیچ وقت پر نمیشه ولی باهمون نصفه میشه تماس گرفت، اس ام اس ها هم عادیه، توی خیلی از شهرها هم آنتن نمیده !

پروفشنال farhadsafiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    ستاره سوم p30world

پيش فرض

سلام

فکر کردی یا این سیستم در پیتی مخابرات میتونه Gprs را ارائه کند.

اگر هم بتواند به ایرانسل نمیرسد. ایرانسل حتی از دایلاپ هم سریع تره.

کـاربـر بـاسـابـقـه mohammad hamed's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2004
    محل سكونت
    بهشهر

پيش فرض

الان که میگن مناقصه اینترنت اپراتور اول را صاایران برنده شد.
    صاایران هم که یکی از بزرگترین سرمایه گذاران ایران سل هست.من که نمی دونم چه خبره

پروفشنال jackhammer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

با این اوصاف همراه اولیها ام ام اس و اینترنت رو باید بزار دم کوزه ابشو بخورن.
    همه حرفات مورد تایید عزیزم ضمنا بگم با همه این حرف آقایون بازم ایرانسل بالاتره.تازه مطمئن باشید اگه سنگ اندازی مخابرات بزاره مشترکین ایرانسل روز به روز بیشتر میشه.

حرف اخر

مخابرات 14 سال فعالیت:18 میلیون مشترک ایرانسل فقط و فقط 10 ماه فعالیت:4 میلیون مشترک
    سلام

فکر کردی یا این سیستم در پیتی مخابرات میتونه Gprs را ارائه کند.

اگر هم بتواند به ایرانسل نمیرسد. ایرانسل حتی از دایلاپ هم سریع تره.
    قربون ایرانسل با این اینترنتش.
    توی این مدت که من ایرانسل داشتم از 7 روز هفته 5 روزش قطع بود.همون ایرانسل و مشترکاش که اینترنت دارن برای مملکت کافیه.
    و درضمن
    کیفیتی که شبکه ی مخابرات داره خیلی خیلی بهتر از ایرانسله.
    حداقل زیر آنتنش که وایسی وصل میشه به شبکه مخابرات.نه مثل ایرانسل حتی زیر آنتنش وصل میشه به شبکه مخابرات.

نصیحت من به شما:
    گول تبلیغهای ایرانسل رو نخورید.اون اینترنتشم حداقلش برای من که 5 روز از 7 روز هفته برای 8 ماه قطع بوده.
    مکالمه و اس ام اس هم که به سلامتی تعطیل.
    مخابرات رو بچسبید که کیفیت و پوشش و سرویس های اون رو هیچ جا پیدا نمیکنید.اینترنتشم بالاخره راه میفته.

من که امروز یه دولتی ثبت نام کردم.ایرانسل رو هم میرم پس میدم یا شایدم بدمش به این نون خشکیا.

پروفشنال TheMohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Tehran, Iran موبایل:Nokia E65

پيش فرض

توی این مدت که من ایرانسل داشتم از 7 روز هفته 5 روزش قطع بود.همون ایرانسل و مشترکاش که اینترنت دارن برای مملکت کافیه.
    و درضمن
    حداقل زیر آنتنش که وایسی وصل میشه به شبکه مخابرات.نه مثل ایرانسل حتی زیر آنتنش وصل میشه به شبکه مخابرات.

نصیحت من به شما:
    گول تبلیغهای ایرانسل رو نخورید.اون اینترنتشم حداقلش برای من که 5 روز از 7 روز هفته برای 8 ماه قطع بوده.
    مخابرات رو بچسبید که کیفیت و پوشش و سرویس های اون رو هیچ جا پیدا نمیکنید.اینترنتشم بالاخره راه میفته.

من که امروز یه دولتی ثبت نام کردم.ایرانسل رو هم میرم پس میدم یا شایدم بدمش به این نون خشکیا.
    سروش جان توی تنظیمات کاربری ، محل سکونتت رو وارد کن یا موقعی که داری اینا رو مینویسی اسمی از شهرتون هم ببر !!!
    سیم کارت ثبت نامی هم احتمالا آذر میرسه

اگه نباشه جاش خالی می مونه M Like Mother's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

و درضمن

نصیحت من به شما:

اگه واقعا سیم کارتت اونجا انقدر به درد نخوره ... و اگه می خواهی بدی به نون خشکی ها .... جدی میگم بده به من .. من یه نفر رو می شناسم تو تهران خیلی به دردش میخوره و حسابی دعات می کنه ... جدی می گم اگه برات مثل یه تیکه آهنه بیا این ماه رمضونی یه کار خیر انجام بده ... راستی سیمت اعتباریه؟

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

این عکس تو انجمن متفرفه بود گفتم اینجا هم بزارم. راستی خیلیها از کیفیت صدای تالیا تعریف میکنند. نظر شما چیه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •