Cracki جون این عکس مال چیه اگه سایت آدرسشو بده
Cracki جون این عکس مال چیه اگه سایت آدرسشو بده
Sasan جان درست متوجه شدی عکسی که در بالا میبینی عکس سایتی هست که من فایلم رو از طریق اون چک کردم. ولی آنتی ویر رو هم همونطور که گفتم نصب داشتم.
در این سایتی که در بالا عکسش رو میبینی میتونید فایلی را برای اسکان کردن انتخاب کرده و بهش بدید و این سایت از آخــــــــــــــرین نسخه آنتی ویروسها با آخرین آپدیتشون استفاده میکنه و فایلتون رو سکان میکنه.
و اگر آنتی ویروسهای دیگری نیز موفق به تشخیص دادن فایل مخرب شدند جلوشون مینویسه که با چه اسمی تشخیص داده.
وقتی که شما از امکانات این سایت استفاده کنید مثل این میمونه که همه آنتی ویروسهایی که اسمشون هست را به صورت غیر فعال در کنار آنتی ویروس اصلی تون دارید.
اینم سایتش
یک نکته مهم دیگه در مورد این سایت ...کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
هر وقت به این سایت سر زدید صفحه رو بیارید پایین که در اونجا نوشته Last file scanned at least one scanner .... در این قسمت آخرین اسکانی که انجام گرفته رو به شما نشون میده. چون افراد زیادی هستند که فایلهاشون رو اسکان میکنند و نتیجه اون رو همراه با عکسش قرار میده مثل همین عکسی که در پایین نمونه ش رو گذاشتم.
موفق باشید.
Last edited by Cracki; 15-09-2005 at 15:07.
NOD32 Update Generator 0.1.8
دوستان این هم برنامه ای برای علاقه مندان به نود32 مخصوصا کسانی که مثل من ازورژنی استفاده میکنند که فاقد mirror هست مثل ورژن 2.50.41
کار این برنامه اینه که ابدیت های نود 32 رادر جائی نگهداری میکنه که موقع تعویض ویندوز یا نصب دوباره نود بتونید از این ابدیتها استفاده کنید ودیگه لازم نباشه وقت زیادی جهت ابدیت این برنامه بذارید کار با اون هم خیلی ساده وراحت هست وحجمش هم 56 کیلوبایته تصویر برنامه را برای اشنائی بیشتر قرارمیدم :
![]()
لینک :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------
تا بحث سر AntiVir داغه یه سوپرایز برای دوستداران این انتی ویروس
ورژن جدید AntiVir PersonalEdition Classic 6.32.00.06
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by borzou_one; 15-09-2005 at 16:39.
بچه ها ببخشید این پست ربطی به بحثهای ما نداره به خاطر همین هم از شما معذرت میخوام ولی برای من خیلی مهم بود کسی از ***mehdi_best*** خبر نداره؟ خیلی وقته که جاش توی بحثهامون خالیه
برزو جون این نود 32 آپدیت جنریتورت خیلی حال داد
Cracki جان منم قبلا (2 هفته پیش) این کرک نورتون رو تو سیستمم این انتی ویروس ،ویروس تشخیص داد +4 تا فایل دیگه که قبلا هیچ انتی ویروسی نتونسته بود اونو تشخیص بده
...................
فکر کنم پی سی ورلد واسه مهدی بست جان فیلتر شده که خبری از ش نیست چون خودش قبلا یه مدت کم پیدا بود بهم گفته بود.
مهدی جون کجایییییییییییییییییییییی یییییییییییییییی
میل کوچولو شما کرکی رو برای نسخه AntiVir Personal Premium سراغ داری یا اینکه لینک نسخه فولش باشه.
البته تو سایت خودش لینک هر دو نسخه وجود داره ولی فقط یکیش مجانیه که الان استفاده میکنم و نسخه پـــــــرو هم که پولیه ولی هیچ کجا من کرک یا سریالی رو برای رجیستر کردنش گیر نیاوردم .
Cracki ممنون از آپلود فایل ؛
الان ببینم نود میفهمه این چیه یا نه :d
برزو جان من بازم با دانلود فایلی که معرفی کردی مشکل دارم ؛ اگه حجمش کمه زحمت آپلودش رو بکشی ....
ممنون؛
نه نود هیچی تشخیص نداد ؛ حتی برای Submit هم درخواست نکرد ؛ جالبه !
من هم دلم برای مهدی جان تنگ شده ؛ دیروز ، پریروز بعد از چند وقت یه سر کوتاه زندن ولی ...
احتمالا مشغولیات زندگی و کار و ...
Last edited by AveCina; 16-09-2005 at 00:09.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)