پیمان عزیز خیلی ممنون بابت راهنمایی و وقتی که میذاری
من توی چند تا از این سایتهایی که گفتی عضو شدم سایت
thebox.bz هم بیشتر برای شو و برنامه های تلویزیونی و ورزشی بود و فیلمی من پیدا نکردم توش
ولی بازتوی بقیه سایتها هم
usual suspects رو پیدا نکردم ...
اگر لطف کنی و بگی توی کدوم سایت بود ممنون میشم ...
.gif)
محمد حسین جان شاید این لینکها بدردت بخورن:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:
کد:
کد:
کد:
[CODE][/CODE
من روی ورژن 1.7.5 فارسی رو نمیتونم نصب کنم دانلودش کردم توفولدر بر نامه هم بردم دوباره برنامه رو نصب کردم اما تو قسمت زبان اصلا اسم زبان فارسی یا پرشن یا ایرانی یا.... نیست که انتخاب کنم یه چیز دیگه وقتی برنامه رو نصب کردم فیلمهایی را که داشتم دانلود میکردم بر اساس درصد دریافت بصورت صعودی ردیف کرده بود اما بعداز نصب دوباره که برای زبان فارسی بود وبه نتیجه هم نرسیدم همه اش بهم خورد کسی میدونه چه کار بکنم که به حالت اول در بیاد وبصورت صعودی ویا نزولی باشه
موقعی که میخوای موتورنت رو نصب کنی فایل فارسی ساز و فایل نصب رو بزار تو یه پوشه و بعد نصبش کن میبینی که بعد از نصب گزینه persian به لیست زبانها افزوده میشه .
برای اینکه به حالت مقدار در صد دانلود شده نزولی یا صعودی لیستت رو مرتب کنی بالای اون درصدها روی تگ down کلیک کن با هر بار زدن اون لیست بصورت نزولی یا صعودی مرتب میشه ؛ ضمنا اونروز درمورد رنگ قرمز آیکونها پرسیده بودی که جوابتو داده بودم البته توضیح در مورد علت قضیه داده بودم در اصل قرمز بودن رنگ اون آیکون بخاطر ایراد در ارتباط با ترکر بوجود میاد :
What do all the status icons mean?

means the torrent is downloading

means the torrent is downloading, but there is a tracker error (see question above)

means the torrent is seeding

means the torrent is seeding, but there is a tracker error (see question above)

means the torrent is a queued download

means the torrent is a queued seed

means the torrent is a stopped download

means the torrent is a stopped seed

means the torrent is paused

means the torrent has an error (check the status column)
یا حق