تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 231 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2307

نام تاپيک: بحث و گفتگو در مورد قفل سی دی ها (شکستن و گذاشتن انواع قفل)

حـــــرفـه ای mehdi_7070's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

با سلام
    IRANI118 جان ! براي شكستن قفل نيازي به آنپك كردن نيست . فكر كنم با الكل بتوني . اگه نشد . من يه پروفايل برات سراغ دارم .
    ================================================== ======================
    آقا مهدی گل !
    خوب ! پس یه قفل بهت معرفی می کنم که تضمین هم داره . فکر کنم 6 ماه .
    منتظر باش ، آدرس سایت فعلا یادم نیست .
    آقای mosafer1375 !
    خوب شما توی این ده پونزده صفحه آخر یه سری بزن ، حتما پیدا می کنی .
    من هم خودم آدرس ها را براتون می ذارم اگه پیدا نکردید !!!!
    amnhck123 جان !
    شما بدون تنظیمات خاص خودتان هم امتحان کنید . شاید جواب داد . در ضمن فکر کنم در این زمینه blinde write هم بد نباشه .
    در هر صورت من معتقدم که این ورژن خیلی خوبی هست !
    ببخشید ، جواب ها یه کمی عجله ای شد ، سعی می کنم تا امروز توضیحات بیشتر را بهتون بدم .

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض دوستانی که برای قفل گذاری پرسیده بودند .

قفل هایی که اصلی بودن سی دی را چک می کنند ، نوشته محمدرضا مدیر انجمن
    اينكه برنامه نصب بتواند اصلي بودن سي دي را تشخيص دهد تنها يك دليل ميتواند داشته باشد
    اگر درون سي دي را در اين قبيل قفلها مشاهده نماييد ، يك پوشه وجود دارد كه فايلهاي قفل در آن وجود دارند.
    مشكل اين قبيل قفلها اين است كه به سادگي براي كاربران و همچنين نرم افزارهاي كپي سي دي قابل رويت هستند. حال اگر شما با كمك قابليت هاي مختلف رايت سي دي بتوانيد ابتدا فايلهاي قفل را بر روي Session ابتدايي سي دي رايت نماييد و سپس اقدام به رايت ساير فايلهاي نصاب نماييد و در كد نويسي برنامه دسترسي قفل را به آن Session خاص بر روي سي دي ارجاع دهيد ، فكر ميكنيد چه اتفاقي رخ ميدهد ؟
    منظور من رايت سي دي به صورت Multi Session ميباشد.
    حتما شما با اين قابليت رايت به خوبي آشنايي داريد و خوب ميدانيد كه با يك تنظيم جزئي ميتوان كاري كرد كه Session هاي ابتدايي درون سي دي ديده نشوند.
    اگر شما از اين سي دي هاي Multi Session با برنامه هاي عادي رايت ايميج تهيه كنيد تنها از Session انتهايي ايميج گرفته ميشود ، مگر آنكه تنظيمات برنامه تهيه ايميج را طوري تنظيم نماييد كه تمام سشنها را در نظر بگيرد.
    در مورد اين قبيل سي دي ها به نظرم استفاده از برنامه ISO Buster ميتواند كمك بسيار شاياني به فرد نمايد.
    ================================================== ===============
    قفل گذاري روي اطلاعات سيدي ها
    رمز گذاری بر روی سی دی به وسیله STEGANOS SAFE 7 که می توانید برای اجرای سی دی هایتان پسورد بگذارید .
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    قفل های حجمی
    مواد لازم:
    1- برنامه Nero
    2- يكي از برنامه‌ويرايشگر فايلهاي ISO مانند winISO,ultraISO و ......
    3- نرم افزار TZ Copy Protection كه ميتوانيد جديدترين نسخه اونرا از اينترنت جستجو كنيد

روش كار :
    1- ابتدا به سراغ برنامه WInISO رفته و يك ايمج از سي دي مورد نظر ميگيريم. براي اين كار از منوي Actions گزينه Make ISO from CDROM را انتخاب كنيد.
    2- در قسمت Option گزينه file را انتخاب كرده و روي گزينه Make كليك ميكنيم. صبر كنيد تا اميج گرفته شود.
    3- در مرحله بعد بايد ايمج گرفته شده را به فرمت BIN تبديل كنيم براي اين كار از منوي Convert گزينه ISO to BIN را انتخاب كنيد در قسمت اول فايل ايمج گرفته شده در مرحله قبل را انتخاب و در قسمت دوم محلي را كه ميخواهيد فايل مورد نظرتان در آن قرار بگيرد را انتخاب كنيد. نام فايل جديد را Image2 در نظر بگيريد. و برروي Convert كليك كنيد.
    4- بعد از اتمام كار ديگه با اين برنامه كاري نداريم اون را ببنديد.

حال بايد به سراغ برنامه TZ Copy Protection برويم. اين برنامه با قرار دادن حداكثر 4 لايه قفل ميتواند به خوبي از سي دي شما محافظت كند. برنامه را اجرا كنيد:
    1- در مرحله اول از گزينه Open فايل Image2.cue را باز كنيد.
    2- بر روي Step1 در بالاي صفحه كليك كنيد تا قفل گذاري بر روي ترك صفر ايجاد شود. بعد از كليك بر روي اين گزينه پيغامي مبني بر اينكه قفل گذاري با موفقيت انجام شد داده ميشود. بر روي OK كليك كنيد.
    3- حال براي امنيت بيشتر بايد يك سري ترك حاوي اطلاعات غير استاندارد ايجاد كنيم. در پايين صفحه بر روي Audio tracks to Add كليك كرده و عدد 32 را وارد كنيد تا 32 ترك غير استاندارد ايجاد شود. براي بالا رفتن امنيت ميتوانيد گزينه‌هايّ fix Four-Second و Use IFS (Inteleave File system) را علامت دار كنيد و سپس بر روي Step2 كليك كنيد.
    4- در اين مرحله بايد با ايجاد قفل حجمي و بالا بردن حجم برخي از فايلها مانع از كپي گرفتن اطلاعات سي دي بر روي هارد ديسك شويم براي اين كار بر روي MB در پايين صفحه كليك كنيد و در جعبه متن بالا عدد 1500 را وارد كنيد يعني ميخواهيم حجم برخي از فايلها را به 1500 مگابايت برسانيم. حال يكي از فايلهاي اصلي برنامه را انتخاب كنيد و بر روي گزينه Step3 در بالاي صفحه كليك كنيد خواهيد ديد كه رنگ فايل تغيير ميكند و در جلوي آن حجم فايل نيز به بيش از 1500 مگابايت ميرسد.
    5- از كليك كردن بر روي گزينه Step4 خود داري كنيد چرا كه اين مرحله تغييراتي بر روي سي دي ميدهد كه برخي از رايترها قابليت رايت آن را ندارند(البته به گفته سازندگان برنامه اين مرحله از امنيت فوق العاده بالايي برخوردار است . به هر حال امتخانش ضرر ندارد)
    6- تا اينجا ما توانستيم 4 مرحله قفل بر روي سي دي قرار دهيم در پايان بايد بر روي گزينه step5 كليك كنيم تا فايل حاوي قفل ما را ايجاد كند. بعد از كليك روي اين گزينه پيغامي ظاهر ميشود بر روي گزينه yes كليك كنيد. صبر كنيد تا كار برنامه تمام شود سپس همه پنجره هاي اضافي را ببنديد.

رايت روي سي دي
    برنامه نرو را باز كرده و وارد برنامه Nero Burning Rom شويد .
    1- از گزينه recorder گزينه Image Recorder را انتخاب كنيد.
    2- در پنجره اي كه باز ميشود فايل Image2.CUE را انتخاب كنيد.
    3- در پنجره بعدي نيز بايد در قسمت Write method حالت Disk-at-Once/96 را انتخاب كنيد
    4- سرعت رايت را بهتر است پايين انتخاب كنيد مثلا 12x
    5- در پايان بر روي Burn كليك كرده تا عمليات رايت سي دي انجام شود.

لينك دانلود اين نرم افزارها كه همه جا هست . اين هم لينك برنامه TZ Copy Protection :
    یه خلاقیت جدید ، سوراخ کردن سیدی
    يه فايل به هر نامي ( با حجم بالا ) درست كنين بعد قاطي فايل هاي اصلي تون رو سي دي كپي كنين .
    مثلا به همراه setup يه برنامه --- setup.dll
    برنامه ساختش و دستورش را هادي جان توي تاپيك (( قفل رايگان ايراني فرمودند )) .

بعد رايتش كنين . سعي كنيد حجمش بالا باشه . مثلا 100 مگ

بعد كه سيديتون رايت شد . اون بزاريد تو سي دي رام و سعي كنيد اون فايل باز كنيد ( پيچ هاي سي دي رام رو باز كنيد تا بتونيد مكان قرار گرفتن لنز سي دي رام رو ببينيد . بعد سيدي رو در بياريد ) . و اون محلي رو كه ديد با دقت سوراخ كنيد .

ديگه يارو اگه حرفه هم باشه مي دونه كه مثلا اگه يه فايل از ستاپ برنامه كپي نشه ستاپ كار نمي كنه و در واقع شما با اين كار به او كلك زديد
    قفل گذاری ، لینک از Nesta جان
    این هم همون اول این تاپیک معرفی شده بود ( توسط Nesta جان ) ، البته من خودم تا حالا امتحان نکردم . برای این کار نیاز به نرم افزارهای زیر دارید :CloneCD 4.0.1.9
    CCD-Lock 1.7.2 *RC1a
    Tzcopy Protection 1.0 Beta11
    Winiso 5.3
    Deamon Tools
    CDRWin 3.9a
    Clony XXL 2.0.0.6
    آدرس آموزش : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    توضیح کلی برای قفل گذاری
    شما براي قفل گذاري نمي توانيد از يك نرم افزار استفاده كنيد و تازه امنيت نرم افزاري هم بخواهيد . شكستن چنين قفل هايي آسان تر است . چون اين نرم افزار حالت عمومي دارد و حتي در دسترس قفل شكن هم هست . با پي بردن به طريقه شكستن ، تمامي سي دي هايي كه به وسيله اين نرم افزار قفل گذاري شده اند ، شكسته مي شود . نمونه بارز اين مثال همان چيزي است كه ما مثلا در الكل انتخاب مي كنيد كه قفل laser lock هست يا cd-cops و يا با نرم افزاري مي فهميم قفل اين سي دي چه نوعي هست . فكر كنم ديگه كاملا فهميده باشيد كه استفاده از نرم افزاري خاص براي قفل گذاري اشتباه محض است . و ديگر نبايد انتظار داشت كه نرم افزار شما رايت هم نشود !
    پس تكليف ما چيست ؟
    به عبارت خيلي خلاصه اين نكته را از من داشته باش : (( قفل گذاري يك تكنيك است )) و (( شكستن قفل هاي خوب نياز به تكنيك دارد )) . پس فهميديم كه ما بايد براي قفل ، روش خاصي را پيدا كنيم كه سي دي ما متمايز از سي دي هاي ديگر باشد . مثلا مي توانيم از تركيب چند نوع قفل استفاده كنيم . يا حتي خودمان قفل بسازيم . امروزه بيشتر قفل ها از نوع فعال سازي هستند كه البته امنيت بالايي دارند و از گزند افراد معمولي به دور است ، اما اين نوع قفل ها هم به وسيله كركرها باز مي شود . اگر سي دي كه شما مي خواهيد قفل گذاري كنيد و امنيت بالا هم مي خواهيد بايد شما برنامه نويس باشيد . به عبارت ديگر قفل را خودتان بسازيد . با اين كه ساختن اين نوع قفل آسان نمي باشد و هميشه احتمال شكستن آن وجود دارد ‏، اما تقريبا بهترين راه هست .
    من مي خواستم به شما بگويم كه اگر دنبال قفل قوي هستي ، پيدا نمي كني . (( گشتم نبود ، نگرد نيست ))
    CD-Lock 05.09.1 نرم افزاری برای قفل گذاری بر روی CD و DVD و سایر حافظه ها
    برای محافظت کردن از اطلاعات ارزشمند خود مخصوصا اطلاعات روی CD وDVD و فلاپی و سایر حافظه های جانبی چه می کنید ؟ آیا دنبال راهی برای قفل گذاری و غیر قابل دسترسی کردن آنها نیستید ؟

CD-Lock نام نرم افزار امنیتی جدید و کوچک و بسیار مفیدیست که امنیت هر نوع حافظه ی جانبی جدا شدنی شما را با کدگذاری آنها توسط تکنولوژی Blowfish تامین می کند . این نرم افزار که با ویندوز های 2000 و Xp سازگاری دارد , تمامی نام ها و فایلهای موجود در دیسک را کدگذاری می نماید و تنها یک پسورد کلی به شما می دهد که وقتی CD یا DVD را قرار در درایو مربوطه قرار می دهد از شما یک پسورد می خواهد و در صورت درست وارد نمودن آن شما قادر به دسترسی به اطلاعات آن خواهید بود ! این کار به گونه ای مشابه برای انواع دیگر حافظه های جانبی نیز موثر خواهد بود ! فلاپی دیسک ها و فلش دیسک های USB از این دسته اند .

برای کار با نرم افزار تنها لازم است که اطلاعاتی را که مایل به رایت آنها می باشید را در درایو CD-Writer و یا DVD-Writer خود کپی نمایید و سپس از داخل محیط CD-Lock اطلاعات را کد گذاری و سپس دستور رایت را به ویندوز بدهید ! این نرم افزار توسط Burning Wizard ویندوز به رایت محافظت شده ی اطلاعات می پردازد !

لینک دانلود : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    سریال : 6906-7831-2825-4482
    ایجاد قفل فیزیکی ( علیرضا شفائی )
    1- ابتدا قسمتي از اطلاعات مفت و به درد نخور روي سي دي رايت ميكني و ته آن را نميسوزاني تا بتوني دوباره روش رايت كني
    ( برای ساختن فایلها با حجم زیاد و البته به درد نخور به تاپیک قفل رایگان ایرانی مراجعه کنید ، آقا هادی معرفی کردند )

2- وقتي اين كار را كردي اطلاعات به درد نخورت روي سي دي شيار مياندازد! حال سي دي را وارونه روي ميز ميگذاري و خودكار بيك خود را ورميداري چون فقط بيك مثل بيك مينويسد سپس به فشار كمي به قسمت ليبل سي دي فشار مي آوري در نتيجه آن قسمت از اطلاعات مفتت را با فشار خود كار قفلي كرده اي بعني كسي نميتواند از روي آن رايت بزند
    حالا سي دي را در سي دي رايترت ميگذاري و ادامه اش را هرچي بخواهي رايت ميزنه منتهی اين بار با قفل نرم افزاري همراهش ميكني چون در غير اين صورت باز رايت زدن آسان است

پيشنهاد ميكنم كه بيش از چهار نقطه را سي دي ات فشار نياوري چون در غير آن صورت احتمال اينكه درايو بتواند آن را بخواند كم ميشود

( این کار را هم می تونید بکنید : )
    برنامه اي بنويسيد كه وجود فايلي را چك كند و اگر آن بود برنامه اجرا شود و اگر نبود اجرا نشود
    سپس آن فايل كه حكم كليد برنامه را دارد روي سي دي رايت كني و روي آن قفل بگذاري در اين صورت اگر با دردسر از سي دي رايت شود به علت وجود نداشتن فايل كليد برنامه ات اجرا نميشود

( این هم عکس که در رابطه با همین موضوع هست )
    این مطالب ادامه پیدا خواهد کرد .
    Last edited by mehdi_7070; 31-01-2006 at 15:16.

داره خودمونی میشه shahabamo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بر بر وبچ خفن قفل شكن...
    دوستان كسي ميدونه سي دي هاي قفل داري هستند كه توشون پر از فايل هاي با پسوند ck هست.اينا چه نوع قفليه و اين فايلها به چه دردي ميخورن؟يعني چه جوري كار ميكنن؟
    از همگي ممنون...

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا مهدی عزیز !
    به این لینک برو . اون قفل آخری فکر کنم بهتره . شرکتش هم پارس دیزاینه که معروف هم هست . راستی پشتیبانی و ضمانت هم داره ( تضمین امنیت ) قیمتش هم تقریبا همون چیزی بود که گفته بودی ....
    اما من هیچ قفلی را پیشنهاد نمی کنم .... اما خوب قفل را باید گذاشت ....

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

خدمت shahabamo عزیز !
    به پست قبلی من که جواب ندادی .... حتما برو بخون و جواب بده ....
    گاهی اوقات پسوند فایل مطرح نیست . من اطلاعی ندارم . این فایلها ممکنه از فایلهای خراب و به درد نخور هم باشند ، اما تا خود قفل سی دی ( طرز کار قفل ) مشخص نشه ، اظهار نظر نمیشه کرد .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdi_bjt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    شیراز

12

نقل قول نوشته شده توسط mehdi_7070
    آقا مهدی عزیز !
    به این لینک برو . اون قفل آخری فکر کنم بهتره . شرکتش هم پارس دیزاینه که معروف هم هست . راستی پشتیبانی و ضمانت هم داره ( تضمین امنیت ) قیمتش هم تقریبا همون چیزی بود که گفته بودی ....
    اما من هیچ قفلی را پیشنهاد نمی کنم .... اما خوب قفل را باید گذاشت ....

سلام
    خيلي ممنون.زحمت كشيدين.
    سايت خيلي خوبي بود.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض قفل گذاری روی سی دی ها به وسیله CopyKiller

این هم توضیحات در مورد این برنامه :
    این برنامه با ایجاد بد سکتور و نقاط غیر قابل خواندن، باعث جلوگیری از کپی سی دی بر روی هارد و همچنین کپی سی دی به صورت مستیقم خواهد شد. این برنامه در هنگام اجرا با تست قفل، سی دی اصلی را از سی دی کپی شده تشخیص میدهد و در صورتی که قفل بر روی سی دی موجود نباشد برنامه درون سی دی اجرا نخواهد شد. این برنامه قادر به محافظت از سی دی های دیتا و سی دی های صوتی میباشد. این نرم افزار به علت استفاده از Firmware خاص خود برای ایجاد بد سکتور ممکن است با برخی از رایتر های قدیمی مشکل داشته باشد.
    اگر چه امروزه با گسترش قفل های پیشرفته، ایجاد بد سکتور برای جلوگیری از کپی سی دی به یکی از روش های منسوخ شده تبدیل شده اما هنوز در برخی از موارد کاربرد های خاص خود را دارد.
    به نقل از -----------.com
    ================================================== =============== این برنامه را از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دانلود کنید .
    User-ID: 1285
    License Number: 47981
    فقط توجه کنید که قبل از اعداد یک فاصله (space) بگذارید . وگرنه فحش بدی را خواهید دید !!!!!!!!!!!
    لازم به ذکر است که این نسخه از برنامه ظاهرا به صورت trial هست . چون من توی برنامه اش هیچ چیزی ندیدم حتی بعد از رجیستر . در هر صورت داخل برنامه یک چیزهایی ذکر شده که می تونیم ازش استفاده کنیم .
    من زیاد با این برنامه کار نکردم ، اما چیزی که ازش فهمیدم این بود که اگر شاخه CopyKillerV3 را درون سی دی بریزیم ، در ابتدای رایت با bad sector مواجه هستیم که از پیشرفت کار جلوگیری می کنه .
    یه اتوران هم داره توی پوشه autorun که اول چک می کنه سی دی اصلی هست یا نه . اگه اصلی بود فایل setup.exe را اجرا می کنه . ( این یکی را امتحان نکردم )
    شماها که وقت آزادتون بیشتر هست روی این برنامه کار کنید ببینید چیزی متوجه میشید یا نه ! چون من انگلیسی ام زیاد خوب نیست .

در ضمن آقایون ببینید ورژن های قبلی این نرم افزار که قابلیت استفاده داشته باشه را پیدا می کنید یا نه !
    منتظرم ببینم توی این زمینه شماها چی کار می کنید !

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض

آقا مهدی ! قابلی نداشت . ما را بی خبر نذار .
    در ضمن اگه خواستی قفلش را بشکنی و بعد ازشون بابت تضمین پول بگیری در خدمتیم !!!!!!!!!
    ( خیلی کار خوبی کردی آواتارت را عوض کردی )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2004
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

--------------------------------------------------------------------------------

با سلام خدمت دوستان يه سوال در مورد كرك يا شكستن قفل نرم افزارهاي آموزشي داشتم آيا نرم افزارهايي كه روش كاركرد آن به اين شكل هست كه بايد نرم افزار را اجرا كرد و بعد به شما يه شماره سريال ميده كه بايد با شركت اون نرم افزار تماس بگيريد و اون شماره را بدي و بعد اونا به شما يه شماره سريال ميدن كه با اون ميشه وارد محيط نرم افزارم آموزشي شد آيا روشي براي كرك اين نوع نرم افزارها هست كه هي براي پسورد نرم افزار به شركت مربوطه تماس نگرفت ممنون از راهنمايي شما.

تاريخ عضويت
    Aug 2005

پيش فرض یه قفل شکنی ساده و جالب !

با عرض سلام
    در این پست می خوام که شما را با شکستن قفل نرم افزار قرآنی سلیم آشنا کنم .
    لازم به ذکر است که این ترفند را جناب آقای علیرضا شفائی ( Alireza_Shafaei_PCworld ) کشف کردند که من به نقل از ایشون اینجا می ذارم . امیدوارم که حال کنید
    خوب بریم سر اصل مطلب

اول سی دی ارجینال سلیم را داخل سی دی رام می ذاریم و اون را نصب می کنیم .
    بعد از اینکه سریال را به برنامه می دید ، برنامه اجرا میشه .
    نکته اصلی اینجاست که چه طوری ما این قفل را بشکنیم ؟
    بعد از نصب شما باید از پوشه dat ( شاید اسمش dat1 باشه ، ایشون دقیقا یادشون نبود ) یک کپی بگیرید .
    خوب کار این پوشه چی هست و به چه درد قفل شکستن می خوره ؟
    اگر این پوشه توی جایی که این نرم افزار نصب هست کپی بشه ، دیگه از ما سریال نمی خواد و مستقیما برنامه اجرا میشه .
    حالا یک راه پیشنهادی برای شکستن قفل سلیم :
    اول از سی دی اصلی ایمیج می گیریم . ( فکر کنم با Ultra ISO بگیرید بهتره .... )
    حالا باید این پوشه را روی سی دی قرار بدیم تا راحت تر بشه اون را کپی کرد . در اینجا می تونید یک فایل setup براش بسازید و به عنوان کرک ازش استفاده کنید .
    این فایل را روی ایمیج انتقال می دیم . ( به وسیله همون Ultra ISO )
    حالا این ایمیج را رایت می کنیم ....
    همین ! قفل سی دی سلیم شکسته شد

امیدوارم که خوشتون اومده باشه . البته من هم توی اون چیزی که ایشون برام فرستاده بود کمی دست بردم و به خدمت شما ارائه کردم .
    Last edited by mehdi_7070; 31-01-2006 at 19:46.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •