تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 307 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3062

نام تاپيک: شروع کار با لینوکس

داره خودمونی میشه H_E_A's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

بنده علاقه بسیار زیادی به لینوکس دارم و دوست دارم شروع کنم...
    بیشتر هم علاقه به یادگیری مسائل شبکه ، کار با سرورها ،نفوذ به سرورها ، امنیت سرورها دارم...
    البته می دونم راه زیادی در پیش دارم اما برام مهم نیست.
    می خواستم بپرسم بهترین توزیع لینوکس برای کاری که من می خوام انجام بدم به نظر شما چی هستش؟
    ubuntu می تونه جوابگوی نیازهای من باشه؟
    خوشحالم كه ميخواي كار با لينوكس رو شروع كني (تازه بعد از كار با لينوكس لذت استفاده از كامپيوتر رو مي فهمي)
    خوب بهتره اول شروع به كار و ياد گرفتن لينوكس كني و بعد وارد مسايل پيشرفته تر، اما واسه كارايي كه شما گفتيد بهترين نسخه redhat Enterprise هستش كه نسخه رايگان اون با نام Cent OS قابل دانلوده اما بهتره اول كار رو با Fedora Core آغاز كني
    Last edited by H_E_A; 24-11-2008 at 11:12.

2. این کاربر از H_E_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

راستي يادم رفت بگم
    اول اينكه اصلا لينوكس رو از ديسك زنده نصب نكن(نمي گم ديسك زنده استفاده نكن، ميگم اگه خواستي رو هارد نصب كني فقط از dvd استفاده كن) چون بتوني يه سري نرم افزار رو هم بدون نياز به اينترنت و... نصب كني
    دوم اينكه اگه بار اولته مي خواي نصب كني خييييييلييييييي مراقب باش كه همه هاردت فرمت نشه(اگه در مراحل نصب تمام راهنمايي ها رو بخوني اين اتفاق برات نمي افته)
    موفق باشي

4. این کاربر از H_E_A بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه samaneh87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

سلام
    کسی یه بسته ی tar.gz با حجم کم سراغ نداره که حتما نیاز به دستور ./configure داشته باشه وکامپایل این دستور زیاد طول نکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون

تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام
    کسی یه بسته ی tar.gz با حجم کم سراغ نداره که حتما نیاز به دستور ./configure داشته باشه وکامپایل این دستور زیاد طول نکشه؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    ممنون
    برو تو سايت sourceforge.net و يه بسته دانلود كن(سورس بسته رو دانلود كن)

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

سلام
    من می خواستم ببینم که رنگهایی که در قسمت open terminal وقتی که ls می گیریم چه معنی دارند ؟ و واسه چی رنگهای مختلفی بکگار میروند و کاربرد آنها چیست؟ رنگها عبارتند از (قرمز-آبی پررنگ -آبی فیروزه ای یا کمرنگ - سبز (زرد یا سفید یا سیاه)- قهوه ای - صورتی)
    در لینوکس توزیع پارسیکس بعد از گرفتن ال اس فایلها با رنگهای مختلف نشان داده میشوند چرا و به چه معنی هستند؟
    ممنونم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه imakbari's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان.
    من همین امروز با تبلیغاتی که از دوستام شنیدم Linux Ubuntu رو ریختم.
    5 تا DVD بود. اما برای نصب فقط از یکی از DVD هاش استفاده کرد.
    هیچ فایل Exe ای رو باز نمی کنه...
    اگه راهی پیشنهاد می کنید، لطفاً بگید.
    اگر نه لطفاً یاد بدید حذفش کنم. یا حداقل یه کار کنم که تو بوت اولش، ویستا انتخاب اصلی باشه و 8 ثانیه بعد بالا بیاد، نه اوبونتو.

حـــــرفـه ای rootnt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام
    من می خواستم ببینم که رنگهایی که در قسمت open terminal وقتی که ls می گیریم چه معنی دارند ؟ و واسه چی رنگهای مختلفی بکگار میروند و کاربرد آنها چیست؟ رنگها عبارتند از (قرمز-آبی پررنگ -آبی فیروزه ای یا کمرنگ - سبز (زرد یا سفید یا سیاه)- قهوه ای - صورتی)
    در لینوکس توزیع پارسیکس بعد از گرفتن ال اس فایلها با رنگهای مختلف نشان داده میشوند چرا و به چه معنی هستند؟
    ممنونم.
    خوب معلومه دیگه
    شما ببین چه فایلهایی رو با چه رنگهایی نشون می ده
    قرمز نشوندهنده فایلهای فشرده شده
    آبی ، دایرکتوری
    اون آبی فسفریه برای لینک هستش
    سبز فایلهای اجراییه
    زرد برای بلوکهای دیوایسهاست و توی دایرکتوری dev/ خیلی زیاده
    سفید فایلهای متنی
    سیاه ... اون سیاه نیست یعنی بیرنگ و فایلها و فرمتهایی که رنگ ندارن
    قهوه ای تا حالا ندیدم شرمنده
    صورتی یا بنفش هم برای فایلهای عکس و ویدئو هستش

حـــــرفـه ای sudotux's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    OpenSource

پيش فرض

سلام دوستان.
    من همین امروز با تبلیغاتی که از دوستام شنیدم Linux Ubuntu رو ریختم.
    5 تا DVD بود. اما برای نصب فقط از یکی از DVD هاش استفاده کرد.
    هیچ فایل Exe ای رو باز نمی کنه...
    اگه راهی پیشنهاد می کنید، لطفاً بگید.
    اگر نه لطفاً یاد بدید حذفش کنم. یا حداقل یه کار کنم که تو بوت اولش، ویستا انتخاب اصلی باشه و 8 ثانیه بعد بالا بیاد، نه اوبونتو.
    شما یک سیستم عامل کاملا متفاوت رو نصب کردید و فایل های exe به صورت پیش فرض توسط اوبونتو قابل شناسایی نیست ! اوبونتو از فایل های deb استفاده می کنه. یکی از راههای نصب برنامه در اوبونتو استفاده از برنامه ی Synaptic است. پیشنهاد می کنم آموزش زیر رو در این زمینه بخونید:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    برنامه های خیلی زیاد و خوبی برای لینوکس وجود داره که خیلی از نیازهای شما رو برآورده میکنه. سری به تالار " نرم افزار هاي گنو لينوكس " بزنید:

کد:
    برای اجرای برنامه های ویندوز در لینوکس ( اوبونتو ) باید از شبیه ساز Wine استفاده کنید که این برنامه رو میتونید از طریق Synaptic نصب کنید. همچنین تاپیک مروبط به این برنامه رو مطالعه کنید:

کد:
    برای تغییر سیستم عامل پیش فرض , این راهنما رو بخونید:

کد:
    در ضمن سوالات خود را در تاپیک اوبونتو مطرح کنید و به این نکته توجه کنید که خیلی از سوالات قبلا مطرح شده !

کد:

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

salam dustan man fonte farsi nadashtam omidvaram moshkeli bara khundanesh nadashte bashid
    aval inke man mikham karamo ba linux shuru konam va nemidunam ba kodum dovom inke aslan fekr mikonam in system amel bara barname nevisas bekhatere hamin mikham ke bedunam man ke tu barname nevisi o code gozari o ... Hichi baram nist mitunam shuru konam ya aslan bayad bikhialesh sham o ba in widows o microsoft zoghali besazam
    dovom inke age mitunam shuru konam ba kodum version va chikar konam va kasi hast ke komakam kone

mamnoon az inke vaghtetuno be man daddid thnx
    سلام ابتدا لطف کنید از فونت فارسی استفاده کنید تا هم کار ما اسان شه هم کار خودتون
    دوما این برداشت کاملا غلط هست و سیستم عامل لینوکس هم مانند دیگر سیستم عاملها کاربردهای فراوانی داره از جمله مدیریت یک دستگاه خانگی. بنابراین با خیال راحت نصب کنید.
    ولی باید توجه کنید که در ابتدا ممکن سخت بنظر بیاد چون شما به ویندوز عادت دارید و ترک عادت هم سخت هست،‌پس اگر واقعا می خواهید کار کنید باید واقعا تلاش هم کنید.
    در مورد توزیع ها با توزیع های زنده شروع کنید مانند اوبونتو، پارسیکس و یا فدورا و بعد از مدتی (۲-۳ روز)‌نصب کنید، طریقه ی نصب هم در تاپیک هر کدام از توزیع ها هست.
    موفق باشید

حـــــرفـه ای taia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    چو ایران نباشد تن من مباد

پيش فرض

khob aval ba kodum yeki az inayi ke moaefi kardi shuru konam va manzuret az tozi haye zende fekr konam in bud ke linux ro ru cd/dvd dashte basham va bedune nasb bazesh konam va bayad behetun begam ke man felan cd hichkodum av inayi ro ke goftid ro nadaram
    مشکل فونت فارسی رو حل کنید که اینطور کار همه سخت می شه در انجمن ویندوز توضیحاتش هست.
    ========
    در مورد سی دی هم شما چه سی دی در حال حاضر دارید؟
    آیا دسترسی به اینترنت پر سرعت دارید؟ یا خیر؟
    من به شخصه پارسیکس و یا اوبونتو را معرفی می کنم.
    اگر می تونید دانلود کنید که هیچ در غیر اینصورت باید سی دی و یا دی وی دی آنها رو بخرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •