تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 212 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2114

نام تاپيک: ADSL DIDEBAN NET/ دیده بان نت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

تجهیزات دیده بانت در مخابرات که حالا یا از اسیاتک باشه یا پیشگامان فوق العاده به نویز حساسه . موقع خرید باید خیلی با پشتیبانی خط رو بالا پایین کنید تا قطعی نداشته باشین . زمانی که این مورد بر طرف شد که کار اسونی نیست شما هیچ مشکلی از نظر سرعت و‌تا حدودی پینگ نخواهید داشت . اینطور هم نباید گفت چون در فلان شرکت مثلا ۱۰ مگ آپ میشده پس اینجا هم همین باید باشه .

2. این کاربر از f_s10224 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

من 16 مگ دارم اما روی 18 بسته شده و با سرعت 2045 کیلوبایت بر ثانیه حدودا دانلود می کنم ...
    این ویدیو نشون میده که چجوری از تمام پهنای باندم استفاده میشه واسه استریم کردن از یوتیوب ...
    میشه گاها که مشکل پیدا می کنه بخصوص این ماه که مشکلات زیاد بوده اما در اکثر مواقع بدون مورد هست ، دقت کنید ممکن مرکز من اینجوری باشه و با جایی که شما هستید تفاوت کنه .
    18 مگ البته واسه 4K کافی نیست و باید مینیمم 20 باشه تا بدون مکث استریم کنه ، به هر حال این چیزی هست که من دارم در حال حاضر ......
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    تک کانکشن تا 2045 میره؟
    من خطم روی 24 مگ هست تا 2600 میره ولی گاهی میاد روی 2100

آخر فروم باز George Shelly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

یه ویدیو کلی و کوتاه درمورد کیفیت اینترنت ( پینگ ، سرعت تک ، مولتی ، پیج لود کردن ) این شرکت برای شخص من ( از این جهت که مرکز با مرکز طبیعتا فرق داره ، این چیزی هست که من دارم ) ، واسه کسانی که میخوان بدونن واقعا نتش چجوری هست با درنظر گرفتن نوسانات و ... میتونید یه برآورد کلی داشته باشید که خوب هست یا نه ...
    کش هم پاک شده بوده کاملا .

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by George Shelly; 27-04-2019 at 12:15.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

سلام دوستان. من الآن ۱۰ ماه هست مشترک این آی اس پی هستم و فقط به خاطر حجمش بوده. طی ۱ ماه اخیر با کندی های زیادی روبرو بودم و برای همین با شرکت در ارتباط بودم تا همین امروز که گفتن تا هفته آینده مشکل رفع میشه. می خواستم ببینم شما هم در مقاطع زمانی ظهر تا شب کندی سرعت داشتین و اینکه آیا فندق شکن های شما هم وصل نمیشن؟ چون با داده موبایل وصل میشن و گفتن تا هفته آینده این مشکل هم حل میشه و بخاطر جابجایی فری گیت ها بوده.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

تک کانکشن تا 2045 میره؟
    من خطم روی 24 مگ هست تا 2600 میره ولی گاهی میاد روی 2100
    نه ولی تا نزدیکش میره ...

سلام دوستان. من الآن ۱۰ ماه هست مشترک این آی اس پی هستم و فقط به خاطر حجمش بوده. طی ۱ ماه اخیر با کندی های زیادی روبرو بودم و برای همین با شرکت در ارتباط بودم تا همین امروز که گفتن تا هفته آینده مشکل رفع میشه. می خواستم ببینم شما هم در مقاطع زمانی ظهر تا شب کندی سرعت داشتین و اینکه آیا فندق شکن های شما هم وصل نمیشن؟ چون با داده موبایل وصل میشن و گفتن تا هفته آینده این مشکل هم حل میشه و بخاطر جابجایی فری گیت ها بوده.
    آره منم خیلی مشکل کندی و قطعی و سکته های ریز داشت این ماه واسم ...
    زنگ زدم به سلطانی مدیرفنیش روز سوم سال نو گفت تا آخر تعطیلات همینه ، دیگه از سمت 19هم به بعد یکم بهتر شد و الان تقریبا نرماله ولی سکته های ریز داره هنوز ...
    اقت سرعت در شب ها و افزایش پپینگ هم دارم ..

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

نه ولی تا نزدیکش میره ...

آره منم خیلی مشکل کندی و قطعی و سکته های ریز داشت این ماه واسم ...
    زنگ زدم به سلطانی مدیرفنیش روز سوم سال نو گفت تا آخر تعطیلات همینه ، دیگه از سمت 19هم به بعد یکم بهتر شد و الان تقریبا نرماله ولی سکته های ریز داره هنوز ...
    اقت سرعت در شب ها و افزایش پپینگ هم دارم ..
    دقیقا منم. من همین امروز که با آقای سلطانی صحبت کردم گفت حداکثر تلاشمون اینکه تا هفته دیگه درست بشه. امیدوارم. چون همونطور که گفتم الآن بیش از ۱ ماه هست گرفتارم. راستی فندق شکن های شما هم وصل نمیشن؟
    Last edited by alirezafaghih; 27-04-2019 at 19:03.

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دقیقا منم. من همین امروز که با آقای سلطانی صحبت کردم گفت حداکثر تلاشمون اینکه تا هفته دیگه درست بشه. امیدوارم. چون همونطور که گفتم الآن بیش از ۱ ماه هست گرفتارم. راستی فندق شکن های شما هم وصل نمیشن؟
    من تو روتر استفاده می کنم و وصل میشه ...

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

من تو روتر استفاده می کنم و وصل میشه ...

برای من پراکسی که روی سیستم میذارم وصل میشه و کار میکنه اما هیچ نرم افزار فندق شکنی درست کار نمیکنه و همچنین سرعت دانلود از سرور های خارجی افت شدید داشته که خودشون میگن از جابجایی فری گیت ها هست

تاريخ عضويت
    Jul 2015
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

برای من پراکسی که روی سیستم میذارم وصل میشه و کار میکنه اما هیچ نرم افزار فندق شکنی درست کار نمیکنه و همچنین سرعت دانلود از سرور های خارجی افت شدید داشته که خودشون میگن از جابجایی فری گیت ها هست
    من اقت ندارم تقریبا منتها پینگ در حال بالا رفتنه الان .......

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2015

پيش فرض

یه چیز جدیدی که از دیروز به مشکلاتم اضافه شده اینه که سرعت اصلا استیبل نیست. مثلا از 700 میاد روی 1 مگ و خرده ای. (سرویس من 8 مگ هست) ولی میشه گفت به طور متوسط روی 900 هست در صورتی که قبلا میانگین 1 مگ بوده. پینگ آی پی 8 هم قبلا بهم 200 تا 300 میداد الآن 160 میده

12. این کاربر از alirezafaghih بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •