هاست برای میزبانی وب سایته.
Sent from my ONEPLUS A3000 using Tapatalk
هاست برای میزبانی وب سایته.
سلام، بصورت مختصر : همان سرویس میزبانی از وب سایت هاست که اطلاعات و فایل های سایت طرف قرارداد، در دیتاسنتر مبین نت نگهداری و پشتیبانی می شود
مبین نت پس کی میخواد پوشش بیشتری بده!
جاهایی که adsl پورت ها پر هستش مثل مرکز یزدان پناه باید بیاد پوشش بده همه اینجا تشنه هستند ! بعد رفتید جاهایی که adsl مرکزش 24 ساعت پورت خالی داره!
جـــــــــــــالبه
خداوکیلی کی میرسید به شهر ساوه اعصابم خورد شد خیلی پوشش شبکتون دیر دیر بروز میشه ایرانسل ظرف یه ماه کل شهرمون رو همTdکرده هم4جی
علت چشمک زدن چراغ آبی مودم LTE چیه؟
در مودم AirMaster 3000 یا (همون مودم TD-LTE) مبین نت، مشکل با Port Forwarding دارم.
سرور XAMPP نصب کردم و بعد از فوروارد 80 نتونست لوکال رو پیدا کنه
پورت XAMPP رو به 8080 و در صفحه تنظیمات هم روی 8080 بردم، باز هم نتونست
قبلا روی ADSL راحت جواب میداد، تماس گرفتم باهاشون گفتن باید از ما آی پی Valid و ثابت بخری، گفتم نمیخوام! من Dynamic DNS ست میکنم کارم راه میفته.
دوستان اگر تجربه ای دارن راهنمایی کنن ممنون میشم
---------------------------------------------------------------
کاری که انجام شده :
فایروال از بیخ غیر فعال شده.
آی پی لوکال کامپیوتر : 192.168.1.53
XAMPP PORT : 8080
در تنظیمات موردم، قسمت Service Configuration، آی پی 192.168.1.53 با پورت 8080 ثبت شده.
از طریق آی پی پابلیک مودم نمیشه به 192.168.1.53:8080 وصل شد.
Last edited by alfredooo; 09-06-2017 at 12:30.
دوست عزیز مبین نت تمام پورتها رو بسته و شما مجبورید برای پورت فورواردینگ یا DMZ آی پی ولید از شرکت خریداری کنید. البته این مشکل که من هم مواجه بودم واسه تقریبا یک و ماه و نیم قبل هست و از اون موقع به بعد که مودم رو جمع و تو کارتنش گذاشتم! تست نکردم ببینم که پورت ها رو باز کردن یا نه.
پس مبین نت واقعاً بدرد من یا کسانی که طراحی سایت وبرنامه نویسی تحت وب میکنن یا دوربین مدار بسته دارن نمیخوره!
چون کلی هم باید هزینه آی پی هم بدن!
دوستان برنامه نویس به گوش باشید
از Torrent و شبکه P2P هم دیگه نمیتونید دانلود کنید.
دوربین مدار بسته و هاست لوکال که هیچ، دانلود هم که هیچ.
من برنامه نویسم و هیچ مشکلی ندارم. پورت های ftp و sftp و ssh و cpanel استفاده میکنم. کلا تا حالا با هیچ پورتی مشکل نداشتم.
تورنت هم راحت با حداکثر سرعتی که مودم بهم میده دانلود میکنم.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)