گیر الکی میدن. سماجت داشته باش!
گیر الکی میدن. سماجت داشته باش!
الان اگه کد پستی و کد ملی و مشخصات رو درست کردید و یا درست بوده . همینطوری پشت سر هم درخواست بدید تا آخرش قبول کنن . من برا ترابرد از همراه اول به ایرانسل 6 بار درخواست دادم و برا هر کدوم که کد پیگیری میداد فرداش از طریق پشتیبانی انلاین ایرانسل پیگیری میکردم اگه رد شده بود باز فرداش درخواست میدادم تا اینکه دفعه اخر بلاخره قبول شد و به بار نشست . فقط شما این کارو از طریق نمایندگی انجام بدین چون اینترنتی سیم کارت جایگزین براتون دردسر درست میکنه و ممکنه به دستتون نرسه .
سرانجام بعد از نزدیک به دوماه مشکل عدم اتصال به اینترنت و دیتای موبایل من پس از بازگشت دوباره به همراه اول پس از پنج فقره شکایت به جاهای مختلف از جمله شکایت از طریق مراجعه به باجه همراه اول در مرکز مخابرات تلفن ثابت و تبت فرم شکایت به بازرسی برطرف شد.
بنده از ترابرد کردن اصلا پشیمان شدم دوماهه من نه اس ام اس دریافت میکردم نه به اینترنت مبتونستم وصل شم
والا شهرستان ما 2 تا خانم احمق و بی سواد و از خود راضی و مریض رو گذاشتن امور مشترکین تلفن همراه و ثابت که اصلا ادم نمیخواد قیافه اونها رو ببینه .
معمولا آدم های خوش برخوردی نیستن و همچنین کم سواد هستند.
اینترنت هم یکبار غیر فعال کردم و دوباره که فعال کردم درست شد. از طریق همون شماره ۸۰۸۸
بلاخره مشکلات شما هم به خیر و سلامتی تموم شد و راحت شدید . فکر کنم تجربه تلخی بود از ترابرد و هیچ وقت از یادتون نره . انشاالله مشکلات همه حل بشه و به این اوضاع ترابرد رسیدگی کنن تا مردم با مشکل مواجه نشن .
سلام
دوستان من چندین بار درخواست ترابرد از همراه اول به ایرانسل دادم که رد ده و گفتن مشخصات فردی و کدملی مشکل داره اما تو سیستم همراه اول و امور مشترکین همه چی درسته
الان اومدم باز ثبت نام کنم که با خطای زیر روبرو شدم
کد ملی و شماره همراه مرتبط نیستند.
رفتم دفاتر خدمات همراه اول کدملی درسته
امور مشتکینش رفتم درسته
اما هر بار درخواست منو رد میکنه. ایرانسل هم میگه از دست ما کاری ساخته نیست
حالا باید چیکار کنم؟
راستی تو سایت 195 دیدم یه قسمت اومده شکایت از پیام ترابرد
کسی تا حالا شکایت کرده تا ببینن پیام مزخرف همراه اول قبل از زنگ زدن قطع میشه یا نه؟
جواب همراه اول به گذاشتن طرح کنترل مصرف ازاد دیتا در اینستاگرام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
جواب همراه اول به گذاشتن طرح کنترل مصرف ازاد دیتا در اینستاگرام
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در مورد مشکل مشخصات فردی و هویتی حق با ایرانسل هستش کاری نمیتونه انجام بده اینجا باید همراه اول اطلاعات و پرونده شما رو بررسی کنه و هر مشکل و ایرادی بود رفع کنه و اطلاعات جدید شما رو در اختیار سیستم ترابرد قرار بده تا شما با پیغام : کد ملی و شماره همراه مرتبط نیستند . برخورد نکنید . برای اطمینان میتونید برید سایت رایتل و با همین شماره همراه اولتون درخواست ترابرد به رایتل رو بدید و در کمال تعجب میبینید که همون پیغام : کد ملی و شماره همراه مرتبط نیستند . میاد و مشکل به همراه اول مربوطه . شما برو بازرسی امور مشترکین تلفن همراه مخارات شهرتون و شکایت کن . نشد برو 195 شکایت کن .
در مورد پیام ترابرد خیر به جایی نمیرسه فعلا هر سه اپراتور با همکاری وزارت ارتباطات قرار گذاشتن یه پیام مشترک و کوتاه رو تا اطلاع ثانوی پخش کنن . تا مشترک تماس گیرنده از هزینه تماس باخبر بشه .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)