من PTE نصب کردم رو همین نسخه ۱۰ گیگی برای دوستم همه تغییراتم اعمال شد .
.
دوستانی که میگن پچ PTE با کرک سازگار نیست بعد از نصب پچ بازیو از طریق فایل اجرایی خود بازی نه اونی که PTE میسازه بصورت Run as Administrator اجرا کنید مشکل حل میشه .
من PTE نصب کردم رو همین نسخه ۱۰ گیگی برای دوستم همه تغییراتم اعمال شد .
.
دوستانی که میگن پچ PTE با کرک سازگار نیست بعد از نصب پچ بازیو از طریق فایل اجرایی خود بازی نه اونی که PTE میسازه بصورت Run as Administrator اجرا کنید مشکل حل میشه .
پچ 2.0 PTE با کمکDpFileListGeneratorاجرا میشه و مشکلی نداره ( اجرا در ویندوز 8.1 ) دقت کنید کلیه مراحل نصب پچ رو درست طبق آموزش انجام بدین . دوستانی هم که میگن PTE 2.0 نقل و انتقالاتش آپدیت نیست باز هم درست نصب نکردن ! اگرنه نقل و انتقالاتش به روز هستش .
در مورد پچ PESGalaxy هم بگم چند صفحه قبل گفتم که مشکل داره ! لا اقل برای من و چندتا از دوستان اینطور هستش ! نصب میشه اما وقتی بازی رو اجرا میکنیم بعد چند خطای مربوط به نبودن چندتا فایل ،خطای زیر رو میده ! که مربوط به قفل Denuvo میشه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راجع بهش گفتم .
دوستانی که پچ PESGalaxy رو بدون مشکل نصب کردن ویندوز چی دارن ؟!؟
ويندوز 10 نسخه 64 بيتي با اخرين اپدين و نسخه 1 و 1.10 و بازي بدون مشكل اجرا ميشه با پچ گالكسي . نسخه بازي 10 گيگي .
ویندوز 10 نسخه 64 بیتی با آخرین به روزرسانی موجود در مایکروسافت . ورژن 1.10 . هشت گیگ پچ خالص دانلود گالکسی
دوستان راه حلی برای قسمت تمرینی نبود!؟
من در نسخه 10 گیگ تست کردم تمرین بدون مشکل کار میکنه
بخش مهارتی؟....بخش آزاد کار میکنه....
+
دوستان آنلاینم میشه بازی کرد یا اون قسمت سوئیچ کار نمیکنه!؟
Last edited by Altairezio; 11-11-2016 at 22:52.
ویندوز10
پچ گلکسی واقعا عالیه
خب مشخص شد که پچ PESGalaxy در Windows 8 ,8.1 مشکل داره . واسه من که 8.1 دارم مشکل بالا رو داره و به یقین برای دوستان دیگه هم که این مشکل رو دارند Windows 8 , 8.1 و یا 7 دارند . PESGalaxy برای Windows 10 بهینه شده و بدون مشکل نصب میشه . سپاس .
مهارتی کدومه
انگلیسی بنویس تست کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)