تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 115 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1146

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2016

پروفشنال korokodil_avareh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

کانال تلگرام کسی سراغ داره واسه هماهنگی آنلاین بازی کردن با ایرانی ها ؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

عذر خواهی رسمی KONAMI در مورد تاخیر در انتشار Data Pack بازی و همچنین نواقص آن ! .
      محتوای مخفی: ... 

“Hi PES Fans,
    There has been an issue with the latest Data Pack released October 29th, and we wanted to reach out to our fans to let you know just how we’re dealing with this current situation.
    Currently the roster update for offline play which impacts Master League, competitions and edit mode is not complete, missing the final few days of transfers. The online modes, such as ranked matches, myClub and exhibition mode using Live Updates are up to date, as they were from October 2nd – and they remain unaffected.
    We’ve received many questions regarding why offline and online are unique, and right now I wanted to explain that the systems being used for online updates are separated from offline due to the process we need to go through, with patch data including lists that needs to be checked internally and externally and may take weeks before the distribution.
    The roster issue is a priority for us to correct ASAP, but will take some weeks unfortunately. We had planned a second Data Pack for end of November which was set to include a new stadium for PS4 and Xbox One, the Maracana. However, we will not release this Data Pack without including a fix for the offline roster issue.
    Right now we have removed the planned Data Pack from our schedule so we can implement the fix required. We will then go through the process to get it out as soon as possible. We’ll update the fans on our official social channels as soon as we have information on this.
    The extra time needed will also be used to add more content into the game that wasn’t planned at this stage, such as new kits and boots, as well as any other content the time allows. We’ll provide a list of extra content once set. We appreciate this doesn’t suddenly make this situation better, but we do want to show desire to make good on the situation for the fans.
    We also want to take the opportunity to sincerely apologise to those fans affected by this issue. It’s frustrating for the fans, and for the team making the game. We assure everyone that we have learnt from this situation, and confirm designs to improve situations like these are currently being considered for future products.
    Thanks for your continued support, and sorry once again,
    PES Team”

3. 3 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

واقعاً PES گند زد...

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

بدون شک بهترین نسخه بازی طی دهه گذشته PES2016 هستش گرچه بازی مشکلاتی داره .

شما به کل همیشه از قبل انتشار بازی ساز منفیت کوک هستش !!! هنوزم انگار ول کن نیستی . ( بس که الکی ساز منفی میزنی و آیه یاس میخونی یاد گوریل انگوری افتادم ...من میدونستم ...من میدونستم ) .

در ضمن میانگین نمرات بازی 88 شد و برای اولین سال طی دهه گذشته بازی رقیب رو با اختلاف 6 نمره ( میانگین نمرات FIFA16 = 82 ) پشت سر گداشت ! این نمرات به یقین نشون دهنده کیفیت بازی هستش .

6. 4 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

بدون شک بهترین نسخه بازی طی دهه گذشته PES2016 هستش گرچه بازی مشکلاتی داره .

شما به کل همیشه از قبل انتشار بازی ساز منفیت کوک هستش !!! هنوزم انگار ول کن نیستی . ( بس که الکی ساز منفی میزنی و آیه یاس میخونی یاد گوریل انگوری افتادم ...من میدونستم ...من میدونستم ) .

در ضمن میانگین نمرات بازی 88 شد و برای اولین سال طی دهه گذشته بازی رقیب رو با اختلاف 6 نمره ( میانگین نمرات FIFA16 = 82 ) پشت سر گداشت ! این نمرات به یقین نشون دهنده کیفیت بازی هستش .
    ممنون بابت جوابت. اون مشکل هایی که میگی رو نمیشه انکار کرد که مهم ترینش دروازه بانه. می خوام بدونم واقعاً چرا Konami انقد بی مسئولیّته؟ FIFA 16 وقتی منتشر شد، چند تا مشکل داشت که مهم ترینش ضعیف بودن دروازه بان بود که سریع 2 تا آپدیت داد و رفعشون کرد. PES بعد دو ماه اومده، آپدیت داده، هیچ کاری هم نکرده به غیر از انتقال بازیکنا (اونم خیلی ناقص). FIFA 16 فقط و فقط Gameplay ـش از PES ضعیف تره؛ وگرنه همه جوره سرتره. تو PES 16 واقعاً خطا رو عالی کار کردن. الآن مثل 15 مسخره نیست که تکون بخوره، کارت زرد بده یا سوت بزنه که آقا، خطا شد؛ ولی در عوض دروازه بان رو خراب کردن. اصلاً شوت هایی گل میشه که آدم دلش میخواد مانیتورو بشکونه!!! علاوه بر اون، همون طور که قبل از انتشار بازی هم گفتم (از روی تریلرهایی که منتشر شده بود) و الآنم میگم، Gameplay رو خراب کرد PES. توی نسخه ی 2015، واقعاً Gameplay عالی بود برای PES. اگه فقط خطا گرفتن بیخود رو توی 2015 برطرف می کرد، میشد بهترین و کامل ترین PES موجود. توی نسخه ی 16 اومد خطا رو درست کنه (که کرد)، زد دروازه بانو خراب کرد؛ حالا هم بعد دو ماه معطّل کردن کاربرا رفعش نکرد.
    حالا واقعاً حق با من نیست؟

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    یگانه شهر صاحب مقبره الشعرا

پيش فرض

سلام. مشکل دفاع برای همه ـست. اوّلین آپدیت رسمی Konami هم فردا برای PES 16 منتشر میشه. پیشنهاد میدم هیچ کدوم از Patch های غیر رسمی رو نصب نکنید؛ چون خیلی از بچّه هایی که نصب کردن، مشکل داشتن. هر کدوم یه مسخره بازی دارن! تا فردا صبر کنید که آپدیت رسمی Konami منتشر شه.
    311 مگ همش ؟

مسخره کرده کونامی ؟ بعد با همین 311 مگ گیم پلی هم عوض کرده ؟
    ممنون بابت جوابت. اون مشکل هایی که میگی رو نمیشه انکار کرد که مهم ترینش دروازه بانه. می خوام بدونم واقعاً چرا Konami انقد بی مسئولیّته؟ FIFA 16 وقتی منتشر شد، چند تا مشکل داشت که مهم ترینش ضعیف بودن دروازه بان بود که سریع 2 تا آپدیت داد و رفعشون کرد. PES بعد دو ماه اومده، آپدیت داده، هیچ کاری هم نکرده به غیر از انتقال بازیکنا (اونم خیلی ناقص). FIFA 16 فقط و فقط Gameplay ـش از PES ضعیف تره؛ وگرنه همه جوره سرتره. تو PES 16 واقعاً خطا رو عالی کار کردن. الآن مثل 15 مسخره نیست که تکون بخوره، کارت زرد بده یا سوت بزنه که آقا، خطا شد؛ ولی در عوض دروازه بان رو خراب کردن. اصلاً شوت هایی گل میشه که آدم دلش میخواد مانیتورو بشکونه!!! علاوه بر اون، همون طور که قبل از انتشار بازی هم گفتم (از روی تریلرهایی که منتشر شده بود) و الآنم میگم، Gameplay رو خراب کرد PES. توی نسخه ی 2015، واقعاً Gameplay عالی بود برای PES. اگه فقط خطا گرفتن بیخود رو توی 2015 برطرف می کرد، میشد بهترین و کامل ترین PES موجود. توی نسخه ی 16 اومد خطا رو درست کنه (که کرد)، زد دروازه بانو خراب کرد؛ حالا هم بعد دو ماه معطّل کردن کاربرا رفعش نکرد.
    داداش من از دروازه بانها زیاد ناراضی نیستم
    هرچند رو شوتها ضعیفند ولی نقطه قوتی هم دارند
    مثلا وقتی خودشون خارج میشند بموقع خارج میشند و معمولا هم اشتباه نمیکنند و توپو دفع میکنند
    مشکل اصلی ر دفاع کردنه و چند تا نکته دیگر
    توی دفاع کردن وقتی مربع را برای دفع توپ میزنی جهت هرجا باشه همونطرف دفع میکنه حتی اگر مثلا جلوت هیشکی نباشه
    این هم خوبه هم بد ولی برای من که عادت نکردم بده
    نمیدونم شاید بعدا عادت کنم بهتر همب شه
    و همچنین توپگیری خیلی ضعیفه و باید خیلی دقت به خرج داد

- - - Updated - - -

سلام. مشکل دفاع برای همه ـست. اوّلین آپدیت رسمی Konami هم فردا برای PES 16 منتشر میشه. پیشنهاد میدم هیچ کدوم از Patch های غیر رسمی رو نصب نکنید؛ چون خیلی از بچّه هایی که نصب کردن، مشکل داشتن. هر کدوم یه مسخره بازی دارن! تا فردا صبر کنید که آپدیت رسمی Konami منتشر شه.
    311 مگ همش ؟

مسخره کرده کونامی ؟ بعد با همین 311 مگ گیم پلی هم عوض کرده ؟
    مثلا وقتی خودشون خارج میشند بموقع خارج میشند و معمولا هم اشتباه نمیکنند و توپو دفع میکنند
    توی دفاع کردن وقتی مربع را برای دفع توپ میزنی جهت هرجا باشه همونطرف دفع میکنه حتی اگر مثلا جلوت هیشکی نباشه

9. 2 کاربر از golmohammadi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

سلام. خب دیگه! بازم حرف من درست در اومد که دروازه بان ضعیفه!

پروفشنال Zlatan_ibra's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

با اینکه طرفدار پیس هستم و روش تعصب دارم ولی واقعا مسئولین کونامی شورش رو درآوردن....پیس16 به هیچ وجه بهترین بازی 10 سال گذشته نیست...پیس11 و 13 بهتر از این بودن تو زمان خودش
    در کل هیچکدوم از این دو بازی در حد نسل 8 نیستن

12. 2 کاربر از Zlatan_ibra بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز IRAN_KING's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

با اینکه طرفدار پیس هستم و روش تعصب دارم ولی واقعا مسئولین کونامی شورش رو درآوردن....پیس16 به هیچ وجه بهترین بازی 10 سال گذشته نیست...پیس11 و 13 بهتر از این بودن تو زمان خودش
    در کل هیچکدوم از این دو بازی در حد نسل 8 نیستن
    موافقم منم این سه نسخه بهترین میدونم 2006 2013 2015 !

14. 2 کاربر از IRAN_KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    vnt - esf

پيش فرض

2009 هم عالی بود من 3 سال بازیش میکردم.

- - - Updated - - -

2009 هم عالی بود من 3 سال بازیش میکردم.

16. این کاربر از toufan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •