عذر خواهی رسمی KONAMI در مورد تاخیر در انتشار Data Pack بازی و همچنین نواقص آن ! .
محتوای مخفی: ...
واقعاً PES گند زد...
بدون شک بهترین نسخه بازی طی دهه گذشته PES2016 هستش گرچه بازی مشکلاتی داره .
شما به کل همیشه از قبل انتشار بازی ساز منفیت کوک هستش !!! هنوزم انگار ول کن نیستی . ( بس که الکی ساز منفی میزنی و آیه یاس میخونی یاد گوریل انگوری افتادم ...من میدونستم ...من میدونستم) .
در ضمن میانگین نمرات بازی 88 شد و برای اولین سال طی دهه گذشته بازی رقیب رو با اختلاف 6 نمره ( میانگین نمرات FIFA16 = 82 ) پشت سر گداشت ! این نمرات به یقین نشون دهنده کیفیت بازی هستش .
ممنون بابت جوابت. اون مشکل هایی که میگی رو نمیشه انکار کرد که مهم ترینش دروازه بانه. می خوام بدونم واقعاً چرا Konami انقد بی مسئولیّته؟ FIFA 16 وقتی منتشر شد، چند تا مشکل داشت که مهم ترینش ضعیف بودن دروازه بان بود که سریع 2 تا آپدیت داد و رفعشون کرد. PES بعد دو ماه اومده، آپدیت داده، هیچ کاری هم نکرده به غیر از انتقال بازیکنا (اونم خیلی ناقص). FIFA 16 فقط و فقط Gameplay ـش از PES ضعیف تره؛ وگرنه همه جوره سرتره. تو PES 16 واقعاً خطا رو عالی کار کردن. الآن مثل 15 مسخره نیست که تکون بخوره، کارت زرد بده یا سوت بزنه که آقا، خطا شد؛ ولی در عوض دروازه بان رو خراب کردن. اصلاً شوت هایی گل میشه که آدم دلش میخواد مانیتورو بشکونه!!! علاوه بر اون، همون طور که قبل از انتشار بازی هم گفتم (از روی تریلرهایی که منتشر شده بود) و الآنم میگم، Gameplay رو خراب کرد PES. توی نسخه ی 2015، واقعاً Gameplay عالی بود برای PES. اگه فقط خطا گرفتن بیخود رو توی 2015 برطرف می کرد، میشد بهترین و کامل ترین PES موجود. توی نسخه ی 16 اومد خطا رو درست کنه (که کرد)، زد دروازه بانو خراب کرد؛ حالا هم بعد دو ماه معطّل کردن کاربرا رفعش نکرد.
حالا واقعاً حق با من نیست؟![]()
داداش من از دروازه بانها زیاد ناراضی نیستم
هرچند رو شوتها ضعیفند ولی نقطه قوتی هم دارند
مثلا وقتی خودشون خارج میشند بموقع خارج میشند و معمولا هم اشتباه نمیکنند و توپو دفع میکنند
مشکل اصلی ر دفاع کردنه و چند تا نکته دیگر
توی دفاع کردن وقتی مربع را برای دفع توپ میزنی جهت هرجا باشه همونطرف دفع میکنه حتی اگر مثلا جلوت هیشکی نباشه
این هم خوبه هم بد ولی برای من که عادت نکردم بده
نمیدونم شاید بعدا عادت کنم بهتر همب شه
و همچنین توپگیری خیلی ضعیفه و باید خیلی دقت به خرج داد
- - - Updated - - -
داداش من از دروازه بانها زیاد ناراضی نیستم
هرچند رو شوتها ضعیفند ولی نقطه قوتی هم دارند
مثلا وقتی خودشون خارج میشند بموقع خارج میشند و معمولا هم اشتباه نمیکنند و توپو دفع میکنند
مشکل اصلی ر دفاع کردنه و چند تا نکته دیگر
توی دفاع کردن وقتی مربع را برای دفع توپ میزنی جهت هرجا باشه همونطرف دفع میکنه حتی اگر مثلا جلوت هیشکی نباشه
این هم خوبه هم بد ولی برای من که عادت نکردم بده
نمیدونم شاید بعدا عادت کنم بهتر همب شه
و همچنین توپگیری خیلی ضعیفه و باید خیلی دقت به خرج داد
سلام. خب دیگه! بازم حرف من درست در اومد که دروازه بان ضعیفه!![]()
![]()
با اینکه طرفدار پیس هستم و روش تعصب دارم ولی واقعا مسئولین کونامی شورش رو درآوردن....پیس16 به هیچ وجه بهترین بازی 10 سال گذشته نیست...پیس11 و 13 بهتر از این بودن تو زمان خودش
در کل هیچکدوم از این دو بازی در حد نسل 8 نیستن
موافقم منم این سه نسخه بهترین میدونم 2006 2013 2015 !
2009 هم عالی بود من 3 سال بازیش میکردم.
- - - Updated - - -
2009 هم عالی بود من 3 سال بازیش میکردم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)