برای چی میخوای عوض کنی گوشیتو؟؟؟ تو جمع بچه های سونی اریکسون که بری همشون میگن K800 خدای گوشیهاس که .... حالا چی شده میخوای با P990 عوض کنی..؟؟
برای چی میخوای عوض کنی گوشیتو؟؟؟ تو جمع بچه های سونی اریکسون که بری همشون میگن K800 خدای گوشیهاس که .... حالا چی شده میخوای با P990 عوض کنی..؟؟
مي خواستم ببينم زير 500 تومن كه قلم نوري هم داشته باشه چي بگيرم؟
مرسي
فکر کنم به لحاظ کیفیتی پشیمون بشی. چون معلوم نیست این P990 هایی که تو بازار هستن، کجایی هستن و چرا اینقدر ارزون هستن.
در هر حال اگه من بودم این کار رو نمی کردم. اگه تنوع می خوای و می خوای گوشی تاچ اسکرین بگیری، می تونی آی-میت بگیری.
باید ببینی هدفت از خرید گوشی تاچ (لمسی) چی هستش
اون چیزایی که برات مهمه رو بگو تا بروبچ بگن چی باید بخری
سلام. به عنوان تازه وارد ما رو هم تحويل بگيرين
مي خوام ان73 موزيك بگيرم ولي گير كردم با پي 990 فرانسوي كدوم رو بگيرم؟؟؟
اگر دوربین واست مهمه کا800 بگیر ! اگر سیمبیان واست مهمه p990
ان73 چی شد ؟ .... اونو فراموش کن ... یه گوشی هنگی و زشت و پر از مشکل . البته اگر میخوای عقده ای بشی ان73 شدیدا توصیه میشه !
در ضمن فرق قیمت این دوتا گوشی که گفتی حداقل 300 تومنه ... چطوریاس که بین این دوتا گیر کردی ! به نظر من یکی که عجیبه .
دوست عزیز شما اگه میشه بگو اصلا چرا میخوای گوشیتو عوض کنی تا من بهتر راهنماییت کنم.
با اینکه اختلاف قیمتشون الان زیاده اگه پولش برات مهم نیست n73me رو بگیر پشیمون نمیکنی.
اگه بیشتر توضیح میدادی که چی میخوای بهتر بود آخه قلم نوری به تنهایی نمیتونه راهنمای خوبی باشه ولی من بهت Imate jamin و p990 که الان قیمت مناسبی داره رو پیشنهاد میکنم
به نظر من اگه ميخواي عقده اي بشي n73 نگير چون وقتي دست يكي ببيني امكاناتش رو بهت نشون بده و بعد هم به علت بالا رفتن قيمتش زورت نرسه بخريش عقده اي ميشي.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)