تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 108 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1080

نام تاپيک: « میزگرد آقایان »

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

به آدم ها دل خوش نکنید،با تغییرزاویه خورشید تکیه بر درختی دیکر می زنند!
    Last edited by siroosmoradian; 08-06-2015 at 14:23. دليل: تغیییر متن

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دیروز تو دانشگاه از بس به یه مخاطب خاص زل زدیم بلاخره رفیقش فهمید بهش فهموند که فلانی بیش از حد داره نیگات می کنه

خدا رو شکر رفیقش فهمید خود خل و چلش که تو این n ماه نمی فهمید

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خدا رو شکر رفیقش فهمید خود خل و چلش که تو این n ماه نمی فهمید
    شايد فهميده ولي به روي خودش نياورده يا اينكه محل نذاشته يا اينكه اصن بي خيالي طي كرده !

4. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

شايد فهميده ولي به روي خودش نياورده يا اينكه محل نذاشته يا اينكه اصن بي خيالي طي كرده !
    بی خیال اون بحث ...

یعنی نمی شه من جایی نباشم و عطا اونجا نبوده یا نباشه

نکنه تعقیبم می کنی ؟

6. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یه پروژه هست من قبلا خودم فکر کنم این جا گفتم در موردش
    دوباره میگم چون یه تیم درست کردم برای این کار
    یه سری تحقیقات در مورد بیماری هایی مثل سرطان و الزایمر و بیماری های مشابه تو دانشگاه استند فورد انجام میشه این دانشگاه با همکاری سونی با هم یه سروری رو تشکیل دادن که افراد داوطلابانه عضو میشن و در زمانی که سیستم کاری انجام نمیده و کسی سرش نیست در صورت تمایل شما اون ها از قدرت پردازشی سیستمتون استفاده میکنن که تحقیقات رو پیش ببرن اسم پروژه هم folding@home هست برنامه کامپیوتر و گوشی هر دوتاش رو داره میتونید وصل بشید و کمک کنید توی روند تحقیقات من خودم وصل شدم و الان سیستمم رو لود هست شما هم اگر تمایل دارید وصل بشید
    راهنمایی های عضو شدن و ... روی سایت خودشون هست چ کاری هست که در کمتر از یک دقیقه انجام میشه قدرت سخت افزار و فشار وارده رو هم میتونید تنظیم کنید که چقدر باشه اگر نگران سخت افزارتون هم باشید که فشار بیاد و ... که این صحت نداره میتونم بگم که فشار بازی هایی که اجرا میکنیم بیشتر از فشار این برنامه هست
    اگر عضو شدید یه اسم برای خودتون انتخاب کنید و شکاره تیم رو هم بزنید 228892 اسم تیم هست
    Gaming-systems-never-die
    کسایی که دانلود شبانه دارن به نظرم کار بسیار خوبیه که انجام بدن چون به هر حال سیستمشون داره کار میکنه و فرسودگی رو داره
    کسی راهنمایی بیشتری خواست در خدمتم
    راستی اگر بخواهیم تاپیک بزنیم براش کدوم قسمت مناسبه؟

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

8. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان یرام دعا کنید امتحانم رو خوب بدم و جایی که میخواهم رشته ای که میخواهم قبول شم امروز صبح کنکور دارم
    [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52]
    یه خورده میترسم گند بزنم
    اگر امسال دولتی که میخواهم قبول نشدم سال دیگه دوباره کنکور میدم [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]

قاعده ای بین مردم رایج است همیشه میگویند ان که معروف تر است بهتر است ان که طرفدار دارد بهتر است
    اما شاید اشتباه میکنند بهترین در جای دیگر و چیز دیگر است بهترین را شما انتخاب میکنید

10. 2 کاربر از 1376MAXIMUM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

دوستان یرام دعا کنید امتحانم رو خوب بدم و جایی که میخواهم رشته ای که میخواهم قبول شم امروز صبح کنکور دارم
    [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52] [emoji52]
    یه خورده میترسم گند بزنم
    اگر امسال دولتی که میخواهم قبول نشدم سال دیگه دوباره کنکور میدم [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15] [emoji15]

همه چیز کنکور نیست برادر. بزرگتر فکر کن چیزی رو که دوست داری دنبال کن حتما موفق میشی. استرس فقط زمان رو ازت می گیره(انجمن حمایت از پشت کنکوری ها)

12. 2 کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

همه چیز کنکور نیست برادر. بزرگتر فکر کن چیزی رو که دوست داری دنبال کن حتما موفق میشی. استرس فقط زمان رو ازت می گیره(انجمن حمایت از پشت کنکوری ها)
    رفتم امروز صبح و ظهر که اومدم تا عصر جواب ها رو گذاشتن رو سایت ها و .... سوالا رو هم خود سنجش گذاشت رفتم چک کردم دیدم چیزی حدود ۱۷۰۰۰-۱۸۰۰۰ میشم یعنی فکر میکردم فوقش ۵۰۰۰ بشم
    امشب هم بابام یه چیزی گفت که به شدت بدم اومد یعنی تیکه به این سنگینی کسی تا حالا بهم ننداخته بود خیلی ناراحت و عصبانی شدم از الان برای سال دیگه دارم برنامه ریزی میکنم و میخونم مثل سگ ۱۸۵ تومان برای ازمون های سنجش میدم و شروع میکنم به خوندن از اول ماه ۴ ام تا اول ماه ۵ درس های سال دوم و سه هفته بعد درس های سوم و سه هفته بعد درس های دوسال رو باهم دوباره دوره میکنم و تو سال هم به جون درس های چهارم میوفتم و تموم میکنم تا قبل عید و دیگه فقط ازمونای امسال و کنکور ها رو میزنم
    امسال نه انتخاب رشته میکنم نه دانشگاه میرم میشینم تو خونه

پروفشنال Mehrshad-msv's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    زمین - کرج

پيش فرض

رفتم امروز صبح و ظهر که اومدم تا عصر جواب ها رو گذاشتن رو سایت ها و .... سوالا رو هم خود سنجش گذاشت رفتم چک کردم دیدم چیزی حدود ۱۷۰۰۰-۱۸۰۰۰ میشم یعنی فکر میکردم فوقش ۵۰۰۰ بشم
    امشب هم بابام یه چیزی گفت که به شدت بدم اومد یعنی تیکه به این سنگینی کسی تا حالا بهم ننداخته بود خیلی ناراحت و عصبانی شدم از الان برای سال دیگه دارم برنامه ریزی میکنم و میخونم مثل سگ ۱۸۵ تومان برای ازمون های سنجش میدم و شروع میکنم به خوندن از اول ماه ۴ ام تا اول ماه ۵ درس های سال دوم و سه هفته بعد درس های سوم و سه هفته بعد درس های دوسال رو باهم دوباره دوره میکنم و تو سال هم به جون درس های چهارم میوفتم و تموم میکنم تا قبل عید و دیگه فقط ازمونای امسال و کنکور ها رو میزنم
    امسال نه انتخاب رشته میکنم نه دانشگاه میرم میشینم تو خونه

فکر می کنید برای کسی مهمه بخونی یا نخونی. برای بابات هم مهم نیست چون مهم بود پشتت وا می استد نه عقب و جلوت! بنظرم بجای اینکه به این مفت خورا پول بد برو یه رشته ساده یا خدمت و بازار آزاد. فئقش جیبت پر شد می ری پیام نوری چیزی جوون...

15. این کاربر از Mehrshad-msv بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2015

پيش فرض

پسرکی به پدرش گفت من حوصله در خواندن ندارم!
    پدر در جواب گفت اشکال ندارد تو نخوان دیگران جای تو می خوانند!
    آنها دکتر ومهندس می شوندوتو کارگر اون وقت باید بری دور میدان بایستی ومنتظر باشی که تو را سرکار ببرند شاید درطول روز کار هم گیرت نیاد!
    از بخت بد پسرک همین هم شد.پسر درس نخواند ونصیحت پدر را گوش نکرد ویک کارگر ساده از آب درآمد،یک روز که دور میدان منتظر کار بود یک ماشین مدل بالا آمد و کارگر می خواست.چهره اش برای آقا پسر خیلی آشنا بود.کمی فکر کرد وفهمید که دوست دوران مدرسه وی می باشد.دوستش مهندس شده بود،پسرک حسرت می خورد وپشیمان بود که چه فرست های از دست داده ودیگر امکان جبران نبود.بله زندگی همش درس عبرت است وبس!
    Last edited by siroosmoradian; 13-06-2015 at 20:56. دليل: تصحیح کلمه

17. این کاربر از siroosmoradian بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •