باشه
عجب!
شگفتا
که اينطور...
با اين اطلاعات دقيق...![]()
باشه
عجب!
شگفتا
که اينطور...
با اين اطلاعات دقيق...![]()
قابل توجه دوستاني که دنبال انتخاب اينترنت هستند:
جدا از بحث گرون شدن مودم ها که کار رو براي تازه واردها سخت کرده، با افزايش نرخ بسته ها، خيلي از کهنه کارهاي نسل 4 هم مجبور به عقبگرد و استفاده از دي اس ال شدن. در اين حد که اين روزها خريد نت+مودم صفر براي دي اس ال، از تمديد بسته فلان اپراتور نسل 4 ارزونتر در مياد.
قبل از اينکه سراغ يه سرويس دهنده ثابت يا همراه بريد، حتما همه هزينه هاش رو براي سال اول (سخت افزار + ترافيک مورد نياز مجموعه تون) و هزينه تمديد سال بعد رو چند بار چرتکه بزنيد.
شما که وقت میزارید تایپ میکنید به جای "عجب شگفتا" کردن اگر اطلاعاتی موثق دارید بگید خوشحال میشیم؛
شما ببینید مصرف اینترنت من از زمانی که سرویسم راه اندازی شده تا الان رو محاسبه کردم 38 گیگ بوده: uupload.ir/files/hnz4_11.png
در صورتیکه 10 گیگ بیشتر یعنی 48 گیگ محاسبه کرده: uupload.ir/files/qn5j_22.png
حالا شما بیا بگو آپدیت برنامه ها رو غیرفعال کنید تا مصرفتون 30 تا 50 درصد کاهش پیدا کنه!
دوست عزیز خب نمیشه که فقط برا شما اشتباه محاسبه کرده باشه که.
من 4-5 تا دوست تانوما دار دارم که سرعت های مختلف -50-100-200-300 مگی دارن هیچکدومم براشون اشتباه محاسبه نمیکنه.
برای خودمم با سرعت 16 اشتباه محاسبه نمیکنه
حالا شما ببین احتمالا WPS مودمتون روشنه یا پسورد ضعیف داره یا اصلا آپدیت ویندوز 10 یا افیس یا هربرنامه ی دیگه که داره مصرف میکنه.
در ضمن الان مدتیه آپلود رو هم حساب میکنن رو مصرف
اگر پیام های قبلتر رو خونده باشید متوجه میشدید که گفتم خود شرکت ها میزان محاسبه تعرفه اینترنت رو افزایش دادند، قبلنم که شاتل و فن آوا داشتم همین گونه بود، بحث سر محاسبه اشتباه نیست، سر افزایش محاسبه میزان مصرف نت هست. خیر ربطی به wps و آپدیت ویندوز نداره؛ با محاسبه آپلود هم بازم مقدار محاسبه بالاتر از میزان مصرفه.
اسیاتک تو منطقه دولت تهران چطوره؟
سلام
دوستان ممنونم راهنمایی کنید vdsl کدوم شرکت ها ارایه میدن؟ اگر اطلاعی بیشتر دارید کدوم ها در مشهد ارایه میدن؟
ممنونم راهنمایی کنید
باشه مهندس. جوش نزن.
اون شات هايي که شما گذاشتي بدون داشتن داده هاي ديگه از کارکرد شبکه ات، مدرک دقيق و محکمه پسند حساب نميشه. اين راه و منم رفتم. سر اين نشت و دزدي رسما با فني هاي مخابرات دست به يقه شدم. نتيجه اش اين شد اعتراف کردن روي اون هيستوگرام پنل کاربري حساب نکنيد. خودشون مي گن دکوريه و بگير نگير داره. تنها اون عدد کسري ترافيک، ملاک هست. با اون تست ها تون رو مقايسه کنيد.
ضريب داخل به خارج براي مخابرات 4 به يک هست.
بهترين روش براي فهميدن اينکه روي لينک شما دزدي ترافيک از سوي مخابرات يا کس ديگه اتفاق مي افته اينه که شما يه دستگاه ديگه يا نرم افزار مانند networx پشت مودم داشته باشي که همه ترافيکت ازش رد بشه و با گراف يا عدد نشونت بده (يا همه چي رو قطع کني و تنها با يه ايستگاه ترافيک رو وصل کني به مودم کارکدش رو چند روز اندازه بگيري)
همچنان مي گم آپديت و بارگذاري خودکار سيستم ها و اپليکيشن ها مث خوره نت رو مي خوره. دوس داشتي بدوني چن سال تجربه پشت اين حرف هست بيا پي وي.
مهندس به اينقد اره و تيشه نيازي نيست. شما با چند تا دانلود از چند سايت داخل و خارج تست کن و شات بگير با عدد و رقم دقيق سرعت و آپلود و دانلودت بيار اينجا، همه دربست حرفت رو مي پذيرن.
سلام
دوستان ممنونم راهنمایی کنید vdsl کدوم شرکت ها ارایه میدن؟ اگر اطلاعی بیشتر دارید کدوم ها در مشهد ارایه میدن؟
ممنونم راهنمایی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)