تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 116 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1155

نام تاپيک: ||| راهنمایی و مشاوره خرید مناسبترین سرویس دهنده اینترنت |||

اگه نباشه جاش خالی می مونه kenshikan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

...
    کاربر بالایی هم مخالف حرفشون هستم
    باشه

...
    شما بروز رسانیم ببندی و ویندوز و برنامه هاشو اپدیتاشو غیرفعال کنی تاثیر خاصی نداره
    عجب!

...
    چونکه خود شرکتا محاسبه میزان مصرفی رو افزایش دادن یعنی اگه 1 گیگ مصرف کنید، برای شما 1گیگ هست ولی شرکت اینترنتی مثلا 1گیگ و 200 مگ محاسبه میکنه و اگر 10گیگ مصرف کنید به همین فرمول بیشتر محاسبه میکنه مثلا 12گیگ
    شگفتا

(بطور دقیق از فرمول محاسبشون اطلاع ندارم)
    که اينطور...
    با اين اطلاعات دقيق...

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

قابل توجه دوستاني که دنبال انتخاب اينترنت هستند:

جدا از بحث گرون شدن مودم ها که کار رو براي تازه واردها سخت کرده، با افزايش نرخ بسته ها، خيلي از کهنه کارهاي نسل 4 هم مجبور به عقبگرد و استفاده از دي اس ال شدن. در اين حد که اين روزها خريد نت+مودم صفر براي دي اس ال، از تمديد بسته فلان اپراتور نسل 4 ارزونتر در مياد.

قبل از اينکه سراغ يه سرويس دهنده ثابت يا همراه بريد، حتما همه هزينه هاش رو براي سال اول (سخت افزار + ترافيک مورد نياز مجموعه تون) و هزينه تمديد سال بعد رو چند بار چرتکه بزنيد.

3. این کاربر از kenshikan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mi74d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

باشه
    عجب!
    شگفتا
    که اينطور...
    با اين اطلاعات دقيق...

شما که وقت میزارید تایپ میکنید به جای "عجب شگفتا" کردن اگر اطلاعاتی موثق دارید بگید خوشحال میشیم؛
    شما ببینید مصرف اینترنت من از زمانی که سرویسم راه اندازی شده تا الان رو محاسبه کردم 38 گیگ بوده: uupload.ir/files/hnz4_11.png
    در صورتیکه 10 گیگ بیشتر یعنی 48 گیگ محاسبه کرده: uupload.ir/files/qn5j_22.png
    حالا شما بیا بگو آپدیت برنامه ها رو غیرفعال کنید تا مصرفتون 30 تا 50 درصد کاهش پیدا کنه!

5. این کاربر از Mi74d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2020

پيش فرض

شما که وقت میزارید تایپ میکنید به جای "عجب شگفتا" کردن اگر اطلاعاتی موثق دارید بگید خوشحال میشیم؛
    شما ببینید مصرف اینترنت من از زمانی که سرویسم راه اندازی شده تا الان رو محاسبه کردم 38 گیگ بوده: uupload.ir/files/hnz4_11.png
    حالا شما بیا بگو آپدیت برنامه ها رو غیرفعال کنید تا مصرفتون 30 تا 50 درصد کاهش پیدا کنه!
    دوست عزیز خب نمیشه که فقط برا شما اشتباه محاسبه کرده باشه که.
    من 4-5 تا دوست تانوما دار دارم که سرعت های مختلف -50-100-200-300 مگی دارن هیچکدومم براشون اشتباه محاسبه نمیکنه.
    برای خودمم با سرعت 16 اشتباه محاسبه نمیکنه
    حالا شما ببین احتمالا WPS مودمتون روشنه یا پسورد ضعیف داره یا اصلا آپدیت ویندوز 10 یا افیس یا هربرنامه ی دیگه که داره مصرف میکنه.
    در ضمن الان مدتیه آپلود رو هم حساب میکنن رو مصرف

7. این کاربر از شهرنوش.انوار بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Mi74d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2020

پيش فرض

دوست عزیز خب نمیشه که فقط برا شما اشتباه محاسبه کرده باشه که.
    من 4-5 تا دوست تانوما دار دارم که سرعت های مختلف -50-100-200-300 مگی دارن هیچکدومم براشون اشتباه محاسبه نمیکنه.
    برای خودمم با سرعت 16 اشتباه محاسبه نمیکنه
    حالا شما ببین احتمالا WPS مودمتون روشنه یا پسورد ضعیف داره یا اصلا آپدیت ویندوز 10 یا افیس یا هربرنامه ی دیگه که داره مصرف میکنه.
    در ضمن الان مدتیه آپلود رو هم حساب میکنن رو مصرف
    اگر پیام های قبلتر رو خونده باشید متوجه میشدید که گفتم خود شرکت ها میزان محاسبه تعرفه اینترنت رو افزایش دادند، قبلنم که شاتل و فن آوا داشتم همین گونه بود، بحث سر محاسبه اشتباه نیست، سر افزایش محاسبه میزان مصرف نت هست. خیر ربطی به wps و آپدیت ویندوز نداره؛ با محاسبه آپلود هم بازم مقدار محاسبه بالاتر از میزان مصرفه.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2017

پيش فرض

اسیاتک تو منطقه دولت تهران چطوره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنونم راهنمایی کنید vdsl کدوم شرکت ها ارایه میدن؟ اگر اطلاعی بیشتر دارید کدوم ها در مشهد ارایه میدن؟
    ممنونم راهنمایی کنید

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

باشه مهندس. جوش نزن.

اون شات هايي که شما گذاشتي بدون داشتن داده هاي ديگه از کارکرد شبکه ات، مدرک دقيق و محکمه پسند حساب نميشه. اين راه و منم رفتم. سر اين نشت و دزدي رسما با فني هاي مخابرات دست به يقه شدم. نتيجه اش اين شد اعتراف کردن روي اون هيستوگرام پنل کاربري حساب نکنيد. خودشون مي گن دکوريه و بگير نگير داره. تنها اون عدد کسري ترافيک، ملاک هست. با اون تست ها تون رو مقايسه کنيد.

ضريب داخل به خارج براي مخابرات 4 به يک هست.

بهترين روش براي فهميدن اينکه روي لينک شما دزدي ترافيک از سوي مخابرات يا کس ديگه اتفاق مي افته اينه که شما يه دستگاه ديگه يا نرم افزار مانند networx پشت مودم داشته باشي که همه ترافيکت ازش رد بشه و با گراف يا عدد نشونت بده (يا همه چي رو قطع کني و تنها با يه ايستگاه ترافيک رو وصل کني به مودم کارکدش رو چند روز اندازه بگيري)

همچنان مي گم آپديت و بارگذاري خودکار سيستم ها و اپليکيشن ها مث خوره نت رو مي خوره. دوس داشتي بدوني چن سال تجربه پشت اين حرف هست بيا پي وي.

تاريخ عضويت
    Nov 2011
    محل سكونت
    اينترنت

پيش فرض

اگر پیام های قبلتر رو خونده باشید متوجه میشدید که گفتم خود شرکت ها میزان محاسبه تعرفه اینترنت رو افزایش دادند، قبلنم که شاتل و فن آوا داشتم همین گونه بود، بحث سر محاسبه اشتباه نیست، سر افزایش محاسبه میزان مصرف نت هست. خیر ربطی به wps و آپدیت ویندوز نداره؛ با محاسبه آپلود هم بازم مقدار محاسبه بالاتر از میزان مصرفه.
    مهندس به اينقد اره و تيشه نيازي نيست. شما با چند تا دانلود از چند سايت داخل و خارج تست کن و شات بگير با عدد و رقم دقيق سرعت و آپلود و دانلودت بيار اينجا، همه دربست حرفت رو مي پذيرن.

اگه نباشه جاش خالی می مونه King Tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2014
    محل سكونت
    ایــــــــران

پيش فرض

سلام
    دوستان ممنونم راهنمایی کنید vdsl کدوم شرکت ها ارایه میدن؟ اگر اطلاعی بیشتر دارید کدوم ها در مشهد ارایه میدن؟
    ممنونم راهنمایی کنید

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •