با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند مشکل سراسریه و خارج از شبکه شاتل هست ظاهرا مشکلات همیشگی زیر ساخت هست...![]()
با پشتیبانی تماس گرفتم گفتند مشکل سراسریه و خارج از شبکه شاتل هست ظاهرا مشکلات همیشگی زیر ساخت هست...![]()
الان نیازی به پرداخت مجدد هزینه نیست.
تا پایان قرارداد این دوره با همون شرایط استفاده خواهید کرد.
پس از اتمام دوره برای تمدید مجدد اون بسته ترافیک تشویقی اضافه میشه. فعلا تا اتمام دوره به دانلود رایگان ادامه بدید
خوشا به حال کسانی که از ابتدای آذر دوره یک ساله تمدید کردن
سرویس آرت 2 رو روچند میبندند؟ممنون میشم اگه جواب بدین
من 28 آبان ثبت سفارش کردم برای آرت یک
چرا هیچ خبری به من نمیدن؟؟
البته مرکز مخابراتیمون نبوته گفتن شلوغه باید صبر کنی
چند روزززز؟؟؟
آرتها معمولا روی همون سرعتی که ذکر شده درسایت بسته میشه حدود 1.5مگ میبندن
پورت نداره مرکز مخابرتی شما
بهت پیشنهاد می کنم یه آشنا یا واسطه تو نمایندگی شاتل گیر بیاری چون زمان این انتظار گاهی تا 1سال و بیشتر هم می تونه برسه...
سلام
سرویس Art 1 داشتم حدوداً 20-21 گیگ ترافیک مصرف کردم، هنوز محدود نشده بودم که دیشب یک ماه به اتمام رسید، حدس میزدم اگه همین سرویس تمدید کنم دیگه این ماه محدود میشم
سرویس عوض کردم اکو گرفتم
در کل برای اطلاع رسانی دوستان خواستم بگم سرویس آرت راضی کننده است بد نیست، سرعت دانلودم 70-100-120 متغیر بود
موفّق باشید
Last edited by keyvan13611361; 02-12-2014 at 13:51.
دیشب مشکل داشت (Update) اگر همچنان صفحه پنل کاربری برای شما باز نمیشه کلیدهای ترکیبی Ctrl+F5 زمانی که صفحه پنل براتون باز شده بگیرید مشکلتون حل میشه
آقا این شاتل هم به جمع شرکت های دغلباز اینترنت اضافه شد,
عوضی های حقه باز با حقه کثیفشون چند ماه پیش مشترک هاشون رو با یه طرح از پیش برنامه ریزی شده از 512 کشوندن به 1 مگ به بهانه اینکه زیر 512 دیگه شبانش پولی شده و با دادن هزینه بیشتر سرویستون رو تغییر بدین به 1 مگ که شبانش رو رایگان باقی میزاریم!!
حالا که مشترکاشون هزینه بیخودی 1 مگ رو که سرعتش هییییییچ فرقی با 512 نداره رو پرداخت کردن شاتل نقشه بعدی پلیدش رو اجرا کرد و سرعت های بالاتر از 1 مگ رو هم شبانه رایگانشون رو برداشت و پولی کرد. مطمئنم نقشه های بدتر از اینها هم در آینده نزدیک تو برنامه هاشون هست که بر سر مشترک های بیچارشون بیارن.
یعنی بی شرم تر و کلاه بردارتر از این شرکت ها وجود نداره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)