اينترنت پايش كه ١٢٨ هست ماهي ١٢٥٠٠ هم گرونه هم سرعتش كمه به جاش پوشش بهتري داره فعلا ولي همراه اول سرعتش عاليه قيمتشم خيلي خوبه ١٠٠٠٠ تومن ولي هنوز پوشش ضعيفه
Sent from my iPhone 5s using Tapatalk
اينترنت پايش كه ١٢٨ هست ماهي ١٢٥٠٠ هم گرونه هم سرعتش كمه به جاش پوشش بهتري داره فعلا ولي همراه اول سرعتش عاليه قيمتشم خيلي خوبه ١٠٠٠٠ تومن ولي هنوز پوشش ضعيفه
دوستان هیچ راهی نیست بسته فعلی رو بشه کامل غیر فعال کرد تا بسته جدید خرید؟
بسته فعلی حجمش تموم شده و فقط بسته mms ش مونده و گفته تا فلان تاریخ فعاله و نمیتونی بسته دیگری سفارش بدی...
راحلی هست؟
+
سرعت اوایل خوب بود 2 مگ بر ثانیه الان رو بهترین حالت 300 کیلوبایت بر ثانیه اونم H+ هست اصلا 3G نیست گرگان!
اوایل 3g میومد سرعتش 2 مگ بود!
الان H+ شده سرعتش بالاتر از 300 نمیره ولی بعضی مواقع 3g میزنه که حالت قطع و وصل داره
برا همین گفتم...
پوشش انتنش چطوره؟ همه جا انتن داری؟ منم میخوام بسته بزنم نمیدونم پوشش کامله یا نه!؟
پوشش که چند جا بودم خوب بود.
ولی قطعی زیاد داره! بعد وقتی رو wcma تنظیم میکنی کلا انتن 0 میشه کسی هم زنگ بزنه میگه در دسترس نیستی!
فكر كنم شما رو اتوماتيك بذاريد جاهايي كه 3g نيست خودش ميره رو 2g و ديگه آنتنتون نميره
روي آيفون كه رو 3g ميذارم اگر آنتن بره ميره رو 2g و مشكلي از بابت نداشتن آنتم ندارم
راستي با 3g به راحتي وايبر و فيس تايم صوتي و حتي تصويري انجام ميدم
h+ از h بالاتره
و h از 3g .
تری جی سرعتش حدود 600 700 کیلو بیت و کسی به فکر تری جی نیست هدف ایرانسل توی نسل سوم رسیدن به h+ که تا حدود 20 30 مگ میرسه من خودم تاحالا تجربه حدود 10 مگش رو توی خلوتی شبکه داشتم 3 نصف شب
ضمنا گوشیهای هم توی سرعت دانلود و آپلود تاثیر دارن مثلا ان 82 من نهایتا تا 3 مگابیت میکشه 603 نوکیا 14 مگ و مدیاپدم 42 مگ
تو گوشي من 3g سرعتي حدود ٧-٨ مگابيت ميده حدود ٩٠٠ كيلوبايت بر ثانيه تستشم صفحه قبل گذاشتم پس اينكه گفتيد 3g حدود 600-700 كيلوبيت ميده درست نيست الان براي همراه اول حدود ٧-٨ مگابيت ميده و دقيقا عبارت 3g هم رو گوشيم نشون داده ميشه و نه h و h+
و اتفاقا h تو ايرانسل رو يه گوشي ديگم دارم تو محدوده ما كه اصلت سرعت خوبي نداره و در حد همراه اول نيست
مدل گوشیها با هم فرق می کنه و الا تکنولوژی تری جی بالای یک مگ نمید. اینا استاندارداش فرق می کنه.
مطمئن باش کم کم 3.5 هست نه 3 و البته رایتل روی سیم کارتش نوشته 3.75
ضمنا اونیم که شما گفتید دلیل نمیشه باید پهنای باند هم تامین باشه معنای h+ اینه که شما تا 20 مگ هم مثلا می تونی بگیری البته اگر دهنده ای باشه مثل خط ای دی اس ال نویز پایینه که مثلا تا 20 مگ میکشه اما دلیل نمیشه شما با 20 مگ دانلود کنی کلی اما و اگر داره
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)