بعضی از دوستان ماشالله انتظاراتی دارند بسیار بسیار فضایی ... از طرفی برخی دوستان هم اطلاعاتی اینجا Share می کنند که متاسفانه صحت نداره. چند تا سوال دارم از این دوستان ...
- آیا از ظرفیت های زیرساخت و کل پهنای باند اینترنت و دیتا این مملکت خبر دارید ؟
- به نظر شما با این ظرفیت ها میشه به هر یوزر موبایل پهنای باند 42.2Mbit/s با 3G و یا بیش از 100Mbps با LTE داد ؟
- آیا اصلا تو کشورهای اروپایی و و آمریکایی هر یوزر موبایل به صورت عملی و واقعی به این پهنای باند دسترسی داره ؟
- اصلا چند درصد یوزرها این مملکت گوشی با قابلیت پشتیبانی از نسل چهارم LTE رو دارند ؟
- فراموش نکنید نسل سومی که الان دو اپراتور ایرانسل و رایتل دارن ارائه می دن +HSPA یا 3.75G هستش و به صورت عملی دست کمی از نسل چهارم نداره.
- بعضی از دوستان گفته بودن که مصرف باتری گوشی در نسل چهارم نسبت به نسل سوم کمتره که کاملا اشتباهه !! حتی برخی تجارب ثابت کرده که دلیل نوپا بودن 4G در بسیار از مناطق و مشکلات بهینه سازی و نفوذ اون اختلالاتی داره که باعث افزایش مصرف باتری هم همیشه.
- نحوه دریافت و ارسال Pocket ها در نسل سوم و چهارم کاملا بهینه ، سریع و با خطای به مراتب کمتری نسبت به 2G و حتی 2.75G صورت می گیره. به طوری که حتی سرعت محدود شده 64Kb/s مبتنی بر 3.75G هم در عمل به مراتب سریعتر از 236Kb/s EDGE یا همون 2.75G عمل می کنه.
- هیچ جای دنیا اینترنت مبتنی بر 3G یا 4G به صورت نامحدود ارائه نمیشه !! اگرم ارائه بشه قیمت های بسیار بالایی داره ! دوستان عزیز 3G و 4G برای دانلود کردن فیلم 1080p بهینه سازی نشده !! برای این کار باید دنبال اینترنت ADSL2+ یا اتصالات پهن باند باشید !
- با همون سرعت 1Mb/s که اگر به همه یوزر ها بدن هم میشه Youtube فیلم دید ، هم با Skype خیلی راحت تماس تصویری برقرار کرد هم حتی شبکه های تلویزیونی رو با کیفیت عالی Stream کرد. دیگه پیج باز کردن که فکر نکنم مشکلی داشته باشه ! دوستان بیاید واقع گرا باشیم ! خواهش می کنم !
- دوستانی که این قدر از انتظارات فراحد زیرساخت های این مملکت دارن آیا تو منزل اینترنت 100Mb/s دارند ؟!!؟؟!!!! که حالا این قدر از اینترنت موبایل انتظار دارند ؟
منم مثل شما یه یوزر عادی هستم ! اونایی که منو می شناسند هم می دونن تو هیچ ارگان دولتی و یا این اپراتورهای موبایل نه کار می کنم نه وابستگی دارم ! فقط فعلا دارم واقعی فکر می کنم ! به من حمله نکنید لطفاً !
تو این چند ماهه داره زیرساخت های دیتا و اینترنت مملکت به سرعت رشد پیدا می کنه .... امیدوارم هر چه زود تر همه ما بتونیم خیلی سریعتر از گذشته کارهای وابسته به دنیای مجازی رو انجام بدیم .