تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 3347 اولاول ... 41818788899091929394951011411915911091 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 33463

نام تاپيک: 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

آخر فروم باز Firebirds's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

این جا بررید یکم بگرید،
    ماشا... تو همه چی از آخر اولیم !

یه مورد جالب، سرانه متوسط اینترنت ملت توی یک سال گذشته تقریبا 1 مگ رشد کرده اونم چی اینترنت محدود نه نامحدود !

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Firebirds; 15-08-2014 at 14:12.

2. این کاربر از Firebirds بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

ببخشید دوست عزیز شما کدوم منطقه هستید و کدوم منطقه ها تست کردین آنتن 3G پیدا شد؟؟؟؟ من شاهین ویلا. میانجاده. بنیاد. باغستان. تست کردم پیدا نشد
    من سمت شهرک بنفشه نزدیک ایستگاه مترو هستم بله سرچ کردم پیدا شد سمت سرحد آباد هم تست کردم اونجا هم پیدا شد ولی دیشب تو پارکت نبوت و مهستان سرچ کردم پیدا نکرد

4. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت Le0nard0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بعضی از دوستان ماشالله انتظاراتی دارند بسیار بسیار فضایی ... از طرفی برخی دوستان هم اطلاعاتی اینجا Share می کنند که متاسفانه صحت نداره. چند تا سوال دارم از این دوستان ...

• آیا از ظرفیت های زیرساخت و کل پهنای باند اینترنت و دیتا این مملکت خبر دارید ؟
    • به نظر شما با این ظرفیت ها میشه به هر یوزر موبایل پهنای باند 42.2Mbit/s با 3G و یا بیش از 100Mbps با LTE داد ؟
    • آیا اصلا تو کشورهای اروپایی و و آمریکایی هر یوزر موبایل به صورت عملی و واقعی به این پهنای باند دسترسی داره ؟
    • اصلا چند درصد یوزرها این مملکت گوشی با قابلیت پشتیبانی از نسل چهارم LTE رو دارند ؟
    • فراموش نکنید نسل سومی که الان دو اپراتور ایرانسل و رایتل دارن ارائه می دن +HSPA یا 3.75G هستش و به صورت عملی دست کمی از نسل چهارم نداره.
    • بعضی از دوستان گفته بودن که مصرف باتری گوشی در نسل چهارم نسبت به نسل سوم کمتره که کاملا اشتباهه !! حتی برخی تجارب ثابت کرده که دلیل نوپا بودن 4G در بسیار از مناطق و مشکلات بهینه سازی و نفوذ اون اختلالاتی داره که باعث افزایش مصرف باتری هم همیشه.
    • نحوه دریافت و ارسال Pocket ها در نسل سوم و چهارم کاملا بهینه ، سریع و با خطای به مراتب کمتری نسبت به 2G و حتی 2.75G صورت می گیره. به طوری که حتی سرعت محدود شده 64Kb/s مبتنی بر 3.75G هم در عمل به مراتب سریعتر از 236Kb/s EDGE یا همون 2.75G عمل می کنه.
    • هیچ جای دنیا اینترنت مبتنی بر 3G یا 4G به صورت نامحدود ارائه نمیشه !! اگرم ارائه بشه قیمت های بسیار بالایی داره ! دوستان عزیز 3G و 4G برای دانلود کردن فیلم 1080p بهینه سازی نشده !! برای این کار باید دنبال اینترنت ADSL2+ یا اتصالات پهن باند باشید !
    • با همون سرعت 1Mb/s که اگر به همه یوزر ها بدن هم میشه Youtube فیلم دید ، هم با Skype خیلی راحت تماس تصویری برقرار کرد هم حتی شبکه های تلویزیونی رو با کیفیت عالی Stream کرد. دیگه پیج باز کردن که فکر نکنم مشکلی داشته باشه ! دوستان بیاید واقع گرا باشیم ! خواهش می کنم !
    • دوستانی که این قدر از انتظارات فراحد زیرساخت های این مملکت دارن آیا تو منزل اینترنت 100Mb/s دارند ؟!!؟؟!!!! که حالا این قدر از اینترنت موبایل انتظار دارند ؟

منم مثل شما یه یوزر عادی هستم ! اونایی که منو می شناسند هم می دونن تو هیچ ارگان دولتی و یا این اپراتورهای موبایل نه کار می کنم نه وابستگی دارم ! فقط فعلا دارم واقعی فکر می کنم ! به من حمله نکنید لطفاً !

تو این چند ماهه داره زیرساخت های دیتا و اینترنت مملکت به سرعت رشد پیدا می کنه .... امیدوارم هر چه زود تر همه ما بتونیم خیلی سریعتر از گذشته کارهای وابسته به دنیای مجازی رو انجام بدیم .
    اینقدر این وزیر و اون مسئول توی گوش ملت گفتن که همین اینترنت 512-1 مگ برای ملت کافیه از سرشون هم زیاده , خود ملت هم دیگه به همین حد راضی شدن و باورشون شده که اینترنت 1 مگ براشون کافیه برای بقیه هم نسخه میپیچن و نوع مصرف دیگران از اینترنت رو هم با نوع مصرف خودشون مقایسه میکنن و میگن چون این واسه من کافیه واسه بقیه هم باید همین کافی باشه .
    Last edited by Le0nard0; 15-08-2014 at 14:41.

6. 8 کاربر از Le0nard0 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس های 3G/4G اپراتورها saeeddeeas's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

حالا که از 1 شهریور مجوز سراسری میدن خب ایرانسل از الان بیاد همه دکلاشو نصب کنه 3 جی دیگه ای بابا میزاره تازه بعدش شرو کنه اههه

آخر فروم باز arash59b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    اکسین ــ O X I N

پيش فرض 3G & 4G Irancell / شرکت ایرانسل

حالا که از 1 شهریور مجوز سراسری میدن خب ایرانسل از الان بیاد همه دکلاشو نصب کنه 3 جی دیگه ای بابا میزاره تازه بعدش شرو کنه اههه
    همین کارو کرده و داره انجام میده
    ایرانسل و همراه اول این کار رو از دو سه سال پیش انجام دادن و اماده بودن ولی مجوز انحصاری رایتل نزاشت

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

من با سیمکارت دایمی #555* را میزنم,تعرفه های حجم بالای ایرانسل نمیاد

ناظر انجمن شبکه اینترنت dj77's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من با سیمکارت دایمی #555* را میزنم,تعرفه های حجم بالای ایرانسل نمیاد
    *
    555
    *
    2
    *
    5
    #
    بسته های جدیدی هم اضافه میشه در شهریور

اگه نباشه جاش خالی می مونه bsireza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

در خیلی از مناطق مشهد دنبال 3G گشتم ولی پیدا نکردم

12. این کاربر از bsireza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    همین جهنم

پيش فرض

*
    555
    *
    2
    *
    5
    #
    بسته های جدیدی هم اضافه میشه در شهریور
    اون گوشیم 3g ساپورت نمی کنه اما با گرفتن ussd که شما نوشتید می نویسه invalid request

14. این کاربر از brilliant1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت استان خوزستان
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

شما اگر 1مگ واقعی بگیرید که سرعت تک کانکشن و مولتی کانکشنش 128کیلوبایت باشه متوجه میشید که همه کار میشه باهاش کرد جای اینکه سرعتو ببرن بالا بیان سر کیفیت کار کنن و همین 1مگو نامحدود و با قیمت پایین و با کیفیت بالاتر بدن بیشتر طرفدار داره تا اینکه بیان سرعت 10مگابیتی محدود بدن که سه سوته شارژتون تموم بشه اینجور سرعتا فقط بدرد تاپیک speedtest میخوره

16. 2 کاربر از farshad0123 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •