تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 175 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1744

نام تاپيک: FC Barcelona | آبی اناری ها |

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

چقدر بد بودیم. تیم اصلا برای این بازی متوسط آماده نبود و معلوم نبود بازیکنا چشونه. آلوز نه فقط بخاطر پاس گل بخاطر آزاد گذاشتن مهاجمین مالاگا که استفاده نکردن افتضاح بود و پیکه و متیو خیلی سنگین بودن. مهاجمم که سوارز و تا حدی نیمار و بعدا پدرو برای خودشون بازی میکردن. مربی باید بازیکنا رو آماده و در جریان بازی آروم کنه که من چیزی ندیدم. مالاگا جز دفاع پرتعداد و کمی تسلط میانه زمین هیچی نداشت. حتی یه ضربه تو چارچوب ما نمیتونستن بزنن (شانس آوردیم) و باختیم! عجیبه هربار که فرصت رسیدن به صدر رو پیدا میکنیم میبازیم. ایشالا تلافیشو سر سیتی در میاریم لیگ خیلی مونده

نیمار: مسی بزرگترین فوتبالیستی است که بازی اش را دیده ام

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

کلودیو براوو: من برابر اونها (مسی، نیمار و سوارز) به تنهایی در گذشته بازی کرده ام، اما سه تایی با هم نه. یک دروازه بان برای مهار این سه نفر باید چیکار کند. این یک چالش واقعی است. من مقابل بهترین بارسلونای تاریخ با مسی، آنری و اتوئو بازی کردم. آنها هم خیلی ترسناک بودند اما همیطور باعث انگیزه تا در برابرشان خوب کار کرد.

2015

مسی 15 گل
    بی‌بی‌سی 12 گل

2. 8 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن فوتبال خارجی romantic's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

جالبه در بازیای گذشته هر بازی حداقل یک گلمون بخاطر آفساید مردود شد. چون بازی‌ها رو برده بودیم این اشتباهات رو نادیده گرفتیم.
    اما انگار این کمدی مسخره‌ی داوری قرار نبود متوقف بشه. در بازی‌ای که کار تیم گره خورده، کمک‌داور دوم دو موقعیت حیاتی رو آفساید گرفت. اولی که یک گل صد درصد بود.

پ.ن: قرارداد آلوز به هیچ‌وجه نباید تمدید بشه. دیگه وقتشه بارسا تکلیف خودش و آلوز رو روشن کنه. الان ۴ فصله یکی از ضعیف‌ترین بازیکن‌های ترکیب اصلیه.
    شخصا بعنوان یک طرفدار دیگه کشش دیدن آلوز در لباس بارسا برای یک فصل دیگه رو ندارم.

4. 9 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

متأسفانه صدر جدول طلسم شده ! دو بازی که میتونستیم با برد بریم صدر (حتی برای یه روز) رو نتونستیم ببریم . این بازی و اون بازی قبل سفر رئال برای جام باشگاه ها . قبل بازی سیتی عجب افتضاحی شد . امیدوارم تو بازی سه شنبه اینقد بد نباشیم . طبق آخرین خبرها کمک داور گرامی هنوز داره آفساید میگیره !!! یعنی فاتحه خوند تو اسم داوری با این قضاوت شخمی ! آلوز هم با اون همه تجربه همچین اشتباهی ازش بعید بود . نمیدونم این بازیایی که خودمون باعث گل خوردمون میشیم رو چرا بعد خوردن گل اینجوری بازی میکنن !!! یه بازی هم آلبا به خودمون گل زد که اونم باختیم 1 - 0 . هردو هم تو نیوکمپ !!! به هر حال مهمترین بازی فصل رو سه شنبه داریم و باید پیروزش باشیم به هر قیمتی . بارسا

6. 3 کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

والا جریان تکراری و اعصاب خوردکن اشتباهات داوری رو چیکار میشه کرد. همین چند سال اخیر کلی به ضرر تیم شده ولی بعضی وقتا بارسا رویایی بوده مثل دوران پپ و از پسش بر اومده. بارسا نه قدرت اول اسپانیاست نه پولدارترین تیمه نه نفوذ سیاسی داره (برعکس بشه سر ایالتشو زیر آب میکنن) و نه اهل جنجاله که بخاد صداش به گوش کسی برسه یا فدراسیون و داوری رو تحت تاثیر قرار بده. الان که انواع رسانه ها هستن، چیزی که منو حیرت زده میکنه و البته باعث میشه خیلی واسه فراتر از باشگاه ارزش قائل باشم اینه که در گذشته که خبری از پوشش نبوده چه ظلمایی حتما میشده و با وجود اونا باشگاه چقدر افتخار کسب کرده. بدست آوردنش اونم با حریفی مثل تیم پایتخت حتما خیلی سخت بوده و فوق العاده ارزشمنده.

امروز یه مطلب جالب دیدم. نوشته مفصل پل اسکولز در ستون اختصاصی خودش روزنامه ایندیپندنت انگلیس تاریخ 2 روز پیش. بخشی رو به دقت ترجمه کردم، متن کامل رو میتونین در لینک بخونید. از مسی بیشتر گفته

وقتی به بردمان در برابر بارسلونا در آن بازی فکر میکنم، در مسیر دومین قهرمانی چمپیونز لیگ عصر فرگوسن، همیشه آن تکل را به یاد میاورم. بله، من تنها گل دیدار را به ثمر رساندم و یکی از گل های خوبم بود. اما آن چند ثانیه را هیچوقت فراموش نمیکنم، وقتی که بهترین بازیکن دنیا من را وادار به خطا کرد و منتظر بودم دنیا خراب شود

باید یک پنالتی برای بارسلونا در آن بازی گرفته میشد، و یک گل خارج از خانه آنها را برنده دو دیدار می کرد. اما به دلایلی داور پنالتی نگرفت، بازی ادامه پیدا کرد و حتی مسی خیلی اعتراض نکرد. تسکین خوبی برای چند لحظه بود و من به بازی برگشتم.

...

من 4 بار با مسی در دوران بازیم روبرو شدم، 2 بار در رفت و برگشت 2008 و به عنوان تعویضی در فینال 2009 و 2011، وقتی که بارسلونا ما را به راحتی هر دو بار شکست داد. مسی هفته آینده دوباره به منچستر برمیگردد تا با منچستر سیتی در مرحله 16 تیم چمپیونز لیگ روبرو شود. هیچوقت یک روز بد نیست وقتی شما میتوانید یکی از بهترین فوتبالیست های تاریخ را ببینید که کفش ورزشی اش را پا میکند.

خیلی نسبت های عالی برای توصیف مسی بکار برده شده است که شما فقط میتوانید به کلمات در وصف او اضافه کنید. اینها بعضی چیزهای کوچک است که شما وقتی در مقابل خود او بازی میکنید یاد میگیرید که در تلویزیون شاید نبینید. اول از همه او هیچوقت در زمین صحبت نمیکند. در واقع فکر نمیکنم حتی یک کلمه از او شنیده باشم. دوم، باور نمیکنید نسبت به جثه اش چقدر قوی است!

Lionel Messi and Paul Scholes in 2008

من خجالت نمیکشم که اعتراف کنم در بازی هایی که با بارسلونا داشتیم زمان زیادی فقط امیدوار بودم تا جایی که ممکن است دور از من جایگیری کند.

8. 10 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Iman-Emperatour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    Mashhad City

پيش فرض

من تا هیچ وقت بازیکنای بارسا رو اینقد آشفته ندیدم به جز تو بازی با مالاگا!
    تنها چیزی که باعث شد ما امروز زمین بخوریم غرور بود ... همیشه نمیشه هتریک کرد و گل زد
    کاش حداقل مساوی می کردیم تا نگرانیمون نسبت به نتایج رئال کمتر میشد.
    نیمۀ دوم اینقد بی دقت و عجولانه و با عصبانیت بازی کردیم که انگار چی شده..!فقط یک گل خورده بودیم. خیلی راحت می تونستیم نتیجه رو برگدونیم مثه دفعه های پیش؛اشتباهای دنی آلوز و دفاع به کنار، مسی که اصلاً انگار تو زمین نبود..اون خطاهای افتضاح هم واقعا برای نیمار و پیکه و آلبا جای تأسف داره اگه همین ده دقیقه آخر یکم با آرامش بازی می کردن اون چند تا موقعیت می تونستن گل بشن
    مالاگا تنها تیمیه که راه اذیت کردن بارسا رو بلده..بدترین موقعی که می تونستیم افت کنیم الآن بود
    الان دیگه باید به بازی سیتی فکر کنیم حسرت خورد فقط تمرکز تیمو بهم می ریزه

10. 5 کاربر از Iman-Emperatour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوست داشتم داور در اون صحنه آلبا رو اخراج میکرد. البته ضربه‌ی محکمش به بدن بازیکن مالاگا نخورد، اما کاملا قصد ضربه‌زدن داشت.
    اگر اخراج میشد برای خودش و تیم بهتر بود. باید یاد بگیرن درست باختن رو. هیچ چیزی نمیتونه این حق رو به یک بازیکن بده که با قلدری و خشونت رفتار کنه و همچین حرکت زشت و تهوع‌آوری مرتکب بشه.
    وای به حال تیمی که این حرکات برای بازیکناش عادی بشه و بدتر هم اینکه طرفدارهاش از این حرکات خوشحال بشن. (در شبکه‌های اجتماعی دیدم که بعضی‌ها با این حرکت حال کردن.)

12. 9 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای runner's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    جنت آباد

14. 4 کاربر از runner بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

آمار اینیستا در این فصل لالیگا وحشتناکه؛ صفر گل و صفر پاس گل!!!
    اینقدر تمرکز همه روی خط حمله و مخصوصا مسی بوده که انگار اینیستا هم یادش رفته باید یه تکونی بخودش بده. این وضع اصلا قابل قبول نیست. خیلی ناراحت‌کننده است که ببینی بهترین هافبک جهان اینقدر افت کرده و اصلا هم پیشرفتی تو کارش دیده نمیشه.
    دو پاس بلند مسی رو هم نتونست بزنه که به احتمال زیاد یه هافبک تهاجمی جوون و با انگیزه گلشون میکرد.
    واقعا در طول این فصل اگر تعداد دقایق خوب اینیستا رو با هم جمع کنیم شاید به ۹۰ دقیقه نرسه.
    نمیدونم چی میتونه دوباره اینی رو به روزهای خوبش برگردونه، اما این اتفاق باید زودتر بیفته. اینجوری بنظر من فوتبالش در پایان همین فصل عملا تموم میشه.
    خیلی اعصاب‌ خردکنه دیدن اینیستایی که فقط پاسای بی‌خاصیت عرضی میده، این همه هم توپ لو میده و کاملا در حاشیه بازی بارسا قرار داره.
    Last edited by romantic; 22-02-2015 at 12:10.

16. 7 کاربر از romantic بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن فوتبال خارجی hossein blak's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2014
    محل سكونت
    BRN

پيش فرض

ماسکرانو: «حریف سرسختی داریم»

هافبك آرژانتيني بارسلونا در مرحله رفت يك هشتم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به مصاف با يكي از بهترين هاي ليگ برتر انگليس خواهد رفت.

پس از صعود از مرحله گروهي به عنوان سرگروه، بارسا در روز سه شنبه به رقابت با منچستر سيتي مي پردازد. خاوير ماسكرانو يكي از بهترين ها در ليگ برتر بوده است و تجربه حضور در این لیگ را داشته، درباره من سیتی به صحبت پرداخته است.
    منچستر سيتي:

«تمركز آنها بر روي بازي هاي ليگ قهرمانان به اين دليل است كه اين بازي ها برايشان يك رقابت كليدي است و آنها هرسال براي بهتر شدن در اين رقابت ها تلاش ميكنند. اگر تيم ما بتواند شكل و فرم خود را به خوبي حفظ كند شانس خوبي براي برد خواهيم داشت. مهم ترين چيز در رفتن به بازي سبك و شكل بازي ماست».
    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    [ بارسلونا 0-1 مالاگا ]؛ پایان زودهنگام جادوها

بارسا به خاطر یک پاس اشتباه رو به عقب که دقیقه هفتم مسابقه رخ داد، در خانه غرق شد و فرصت صدرنشینی موقت در لیگ را از دست داد.

همه چیز از یک اشتباه کوچک آغاز شد. جایی که دنی آلوز پاسی رو به عقب و آرام را برای کلودیو براوو فرستاد؛ اما این پاس خطرساز شد و براوو نتوانست با خوآن می مقابله کند و این بازیکن به تنهایی تک گل مسابقه را به ثمر رساند. این شکست همچنین باعث شد تا نوار 11 پیروزی مرگبار تیم قطع شود.
    فرصت از دست رفته

منظور از «از دست رفته» فرصتی است که آبی و اناری پوشان در دیدار با حریف سرسخت خود از دست دادند. فرصتی که می توانست بارسا را حداقل امشب صدر نشین لیگ نماید. اکنون آنها تا صبح روز دوشنبه با یک امتیاز اختلاف پشت سر رئال مادرید در جایگاه دوم قرار خواهند داشت.

18. 6 کاربر از hossein blak بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

تیری آنری: رونالدو بزرگ اما مسی بهتر است

زابالتا مدافع سیتی: بارسلونا بهترین حمله جهان را دارد

20. 4 کاربر از nw_nk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •