تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 96 اولاول ... 4181878889909192939495 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 957

نام تاپيک: تاپیک هواداران تیم ملی آلمان | این گروه خشن

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

به نظر من اغراق نیست. کرامر بعد از ضربه صورتش به شدت سرخ شد و از نحوه ی نگاه کردنش با چشمای خیره و حرکاتش و عدم تعادلش میشد درک کرد تا چه حد
    از حالت عادی خارج شده بود.. بعد از اون ضربه ی شدید فکر میکردم گردنش شکست

البته این سوال که در مورد فینال بودن یا نبودن مسابقه پرسیده ، یه حالت موقتی هست که برای مدت کوتاهی انسان درکش رو از جایی که درش قرار داره
    از دست میده و فکر میکنه موقعیتی که درش قرار داره واقعی نیست و رویاس، خصوصن موقعیتهایی که خوشایند هستن. نمیدونم این حالت اسم خاصی داره
    یا نه ولی برای خودم زیاد پیش اومده. (اولین باری که روی سواحل شنی قدم میزدم این احساس رو داشتم)

Rizzoli داور بازی فینال تو مصاحبه با La Gazzetta dello Sport صحبت های قابل تاملی در مورد برخورد کرامر با گارای گفته.
    "بعد از بخورد با گارای، کرامر پیش من اومد و پرسید ' این مسابقه فینال هست؟ ' "
    " اول فکر کردم که داره شوخی می کنه ولی او دوباره سوالش رو تکرار کرد و گفت: 'من واقعا باید بدونم که این واقعا مسابقه فینال هست؟' "
    "وقتی بهش گفتم آره او متعجب شد و ادامه داد که : 'ممنون مهم بود که بدونم.' سپس به شواین اشتایگر توصیه کردم که او رو تعویض کنند."

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه farshidmm's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان این کلیپو ببینید...

اسمش: آلمان وارد می شود.

.
    .
    البته باید قبل از فینال اینو میذاشتم.
    این کلیپ رو دوستان قبلا گذاشته بودن ولی کسانی که ندیدن ببینن جالبه

----

الان هم آلمان و هم بایرن 4 ستاره شدن
    از این اواتار هم میشه استفاده کرد در آینده

و نکته جالب دیگه اینه که هم آلمان و هم بایرن تعداد قهرمانی ها و نایب قهرمانی هاشون در همه تورنمنت های معتیر مساوی شد
    آلمان 4 قهرمانی و 4 نایب قهرمانی جهان داره همینطور 3 قهرمانی و 3 نایب قهرمانی اروپا
    بایرن هم 5 قهرمانی اروپا داره و 5 نایب قهرمانی اروپا

4. 10 کاربر از farshidmm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

در مورد کرامر توی خبرها داشتیم که نیم ساعتی که توی زمین بوده رو به طور کلی فراموش کرده اون بخش از حافظش رو به خاطر برخورد شدید با گارای از دست داده و بازی رو از نیمه دوم دیده:

I don’t know anything at all about the first half. I thought later that I left the game immediately after the tackle.
    I have no idea how I got to the changing rooms. I don’t know anything else. In my head, the game starts from the second half
    [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]

برای اینکه به یادش بیاد، می تونه در خواست ویدئو چک کل بازی رو بده

+

یک ویدئو از خوشحالی های بازیکنان (کلوزه، گوتزه، وایدنفلر و ....)در برلین که یک آهنگ آلمانی رو اجرا می کنن که راجع به رقص Gaucho (معادل CowBoy) هست که در ARD و ZDF پخش شده. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    Last edited by City 17; 18-07-2014 at 16:03. دليل: تصحیح لینک

6. 11 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

یک ویدئو از خوشحالی های بازیکنان (کلوزه، گوتزه، وایدنفلر و ....)در برلین که یک آهنگ آلمانی رو اجرا می کنن که راجع به رقص Gaucho (معادل CowBoy) هست که در ARD و ZDF پخش شده. [ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ]
    من تمام این خوشحالی هاشون رو ضبط کردم که گروه گروه میومدن و هرکدوم یه حرکتی میزدن
    ولی حجمش زیاد شد دیگه نشد آپلود کنم

8. 5 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

در مورد کرامر توی خبرها داشتیم که نیم ساعتی که توی زمین بوده رو به طور کلی فراموش کرده اون بخش از حافظش رو به خاطر برخورد شدید با گارای از دست داده و بازی رو از نیمه دوم دیده:
    حالا تو شلوغی ها کلا یادمون رفت این بنده خدا!!!

موقع تعویض قیافش قشنگ تابلو بود حتی تعادل درست حسابی هم نداره و درست نمیتونست راه بره و جهت یابی کنه!

10. 2 کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

اوزیل با جایزه قهرمانیش کار بسیار قشنگی کرده و هزینه عمل 23 کودک بیمار رو پرداخته.
    گفته قبل قهرمانی 11 نفر رو ساپورت کرده بود ولی وقتی قهرمان شدن چون همه ی تیم در این قهرمانی سهیم بودند، تعداد رو به 23 رسونده بود یعنی تعداد بازیکن های آلمان در جام جهانی.
    کلا این دوره آلمان ها چه داخل زمین و چه خارج از اون قهرمان بودند
    واقعا چطور میشه عاشق این تیم نبود؟
    +
    بچه ها به نظرتون بهترین بازیکن آلمان تو فینال چه کسی بود؟

12. 11 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن مشکلات نصب و اجرای بازیها clau's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    rasht

پيش فرض

قضیه این رقص 6نفره بازیکنای تیم ملی آلمان در برگشت به کشورشون چی بوده اینقد حاشیه بوجود آورده

گفتن آرژانتینیا رو مسخره کردن با این کارشون
    به مذاق خیلی ها خوش نیومده بود این حرکت

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

اوزیل با جایزه قهرمانیش کار بسیار قشنگی کرده و هزینه عمل 23 کودک بیمار رو پرداخته.
    گفته قبل قهرمانی 11 نفر رو ساپورت کرده بود ولی وقتی قهرمان شدن چون همه ی تیم در این قهرمانی سهیم بودند، تعداد رو به 23 رسونده بود یعنی تعداد بازیکن های آلمان در جام جهانی.
    کلا این دوره آلمان ها چه داخل زمین و چه خارج از اون قهرمان بودند
    واقعا چطور میشه عاشق این تیم نبود؟
    +
    بچه ها به نظرتون بهترین بازیکن آلمان تو فینال چه کسی بود؟
    نویر هم یک بنیاد خیریه برای کودکان احداث کرد...

قضیه این رقص 6نفره بازیکنای تیم ملی آلمان در برگشت به کشورشون چی بوده اینقد حاشیه بوجود آورده

گفتن آرژانتینیا رو مسخره کردن با این کارشون
    به مذاق خیلی ها خوش نیومده بود این حرکت
    مثل اینکه میخوندن: گاچو ها(کابویهای آمریکای جنوبی) چجوری رفتند...اینطوری اینطوری(بازیکنها با سری پایین) .... آلمانها چطوری رفتند اینجوری اینجوری (بازیکنها سربلند)

این چیزی که من فهمیدم...باز اگه دوستی بهتر میتونه ترجمه کنه اون جملات رو خیلی ممنون... از خیلی ها هم پرسیدم صدجا هم کامنت دادم آقا نکته این رقص رپ چی بود که شما لینکش کردید نه نشر کردن و نه توضیحی ندادند...بحث اینه این یک رقص شادی و تفریحی بوده یا نژادپرستانه...

پس: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هیاهوی بسیار برای هیچ...

این هم باز الان دیدم:
    به گزارش وبلاگ کانون هواداران بایرن مونیخ در ایران، امروز اتحادیه فوتبال آلمان در واکنش به موج ضد آلمانی ایجاد شده در کشور آرژانتین بخاطر رقص جنجالی گائوچوز 6 تن از بازیکنان تیم ملی آلمان در جریان جشن قهرمانی این تیم در برلین اطلاعیه ای صادر کرد.

در این اطلاعیه آمده است که مطلقا این رقص توهین به بازیکنان آرژانتینی نبوده و ما برای همه کشورها احترام خاصی قائل هستیم.
    آقای والگانگ نیرسباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان به این موشوع اشاره کرد که در این رقص هیچ توهین و تمسخری مشاهده نکرده و این صرفا یک رقص سنتی آلمانی بوده است.بازیکنان آلمان هیچ بازیکن و هیچ کشوری را به تمسخر نگرفته اند "
    این اظهارات پس از این مطرح شد که ویکتور مورالس گزارشگر معروف آرژانتینی بازیکنان آلمان را بخاطر این حرکت به قول خودش جنجالی ، یک مشت نازی کثیف خواند.

الیور بیرهوف نیز در دفاع از بازیکنان آلمان عنوان داشت : "آن حرکت یک تصمیم لحظه ای بود و در اوج هیجان بازیکنان تصمیم به چنین کاری گرفتند و هدفشان به هیچ عنوان به تمسخر گرفتن آرژانتینی ها نبود. بازیکنان آلمان روحیه ورزشکاری دارند و چنین اتهاماتی به هیچ عنوان به آنها وارد نیست "

+یک توضیح اضافه کنم...بطور کلی آلمانها بعلت جنگ دوم جهانی و آمریکاییها بعلت برده داری و سپس تبعیض علیه سیاهان، بیشتر از سایرین در مورد رفتارهای نژادپرستانه در چشم هستند...حالا اگر اسکلت نیمار رو به شکلی که آرژانتینیها درست کردن چندهوادار آلمان درست میکردند بدون شک ابعاد بیشتری میافت...بنابراین مثل معمول اوقات توقع بوده در این کری خواندنها(از نظر من) بیشتر از دیگران احتیاط پیشه کنند تا برداشت ریسیستی از رفتارشون نشه.

15. 12 کاربر از Arash4484 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای City 17's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    HEV suit

پيش فرض

مثل اینکه میخوندن: گاچو ها(کابویهای آمریکای جنوبی) چجوری رفتند...اینطوری اینطوری(بازیکنها با سری پایین) .... آلمانها چطوری رفتند اینجوری اینجوری (بازیکنها سربلند)

این چیزی که من فهمیدم...باز اگه دوستی بهتر میتونه ترجمه کنه اون جملات رو خیلی ممنون... از خیلی ها هم پرسیدم صدجا هم کامنت دادم آقا نکته این رقص رپ چی بود که شما لینکش کردید نه نشر کردن و نه توضیحی ندادند...بحث اینه این یک رقص شادی و تفریحی بوده یا نژادپرستانه...
    این همون ویدئویی هست که چند تا پست بالاتر گذاشته بودم، یه مراسم سنتی توی آلمان موقع خوشحالی. ترجمه و توصیف عینا همونی هست که توضیح دادی. منتها سوء تفاهمی که این حرکت درست کرده (چیزی که اون موقع پیش بینی نمیشد) این هست که آرژانتینی ها اینجا خودشون رو گاچوها می بینن (چون این کلمه اصالتا از امریکای جنوبی میاد)، در صورتی که اولا این آهنگ ارتباطی به آرژانتین نداره و به خاطر قهرمانی هست، آرژانتین صرفا یک بازی بوده و تموم شده و ثانیا این مراسم از قدیم در آلمان اجرا میشده، Bild در همین مورد گفته "رقص گاچو یک چیز انحصارا آلمانی هست و هرگونه برچسب زدن به اون رو کوته بینانه هست"
    +
    ولفگانگ نیرزباخ رئیس فدراسیون فوتبال آلمان هم گفته این مراسم به پیشنهاد تعدادی از بازیکنان (خیلی خودجوش) انجام شد و همونجوری که توی تورنومنت دیدیم (نتیجه مقابل برزیل رو در نظر بگیرید!)، آلمان از نظر رعایت اخلاق ورزشی و احترام به حریف نمونه بوده. در عین حال برای اینکه سوء تفاهمی پیش نیاد گفته که به همتای آرژانتینی خودش نامه ای می نویسه و اینکه به زودی منتظر بازی دوستانه دو تیم در دوسلدروف هست.

17. 10 کاربر از City 17 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم بردیا's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بنا بر گزارش هایی که از لحظات پیش توی نت داره سریعا انتشار پیدا میکنه،فیلیپ لام اعلام بازنشستگی از صحنه ملی رو کرده.

19. 13 کاربر از بردیا بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •