تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 473 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 4726

نام تاپيک: تمام سوالات, مشكلات و بحث هاي انواع مختلف گوشيهاي سوني اريكسون در اينجا

آخر فروم باز mrmostafa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006

پيش فرض

سلام به همهگي
    1- ميخواستم ببينم با كا 800 بخواهيم شب عكس بندازيم چطوري ميشه چراغش رو هم روشن كرد روشن تر باشه مثل كا750 و w810 كه خودشون دارن تو منو دوربين. اين سوني اريكسون مسخره كرده تو يكي ميذاره تو يكي بر ميداره
    2- ميخواستم ببينم چطوري ميشه براي مموري پسورد گذاشت اصلان نداره نوكيا از اين نظر ها خوبه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

بعضي بازيها در گوشي سوني اريكسون 510 بزگتر از صفحه نمايش ميباشند و در صفحه جا نميشوند لطفا ارائه طريق نمائيد

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

گوشي سوني اريكسون 510 بعضي بازيها را بزرگتر از صفحه پخش ميكنه لطفا ارائه طريق نمائيد

آخر فروم باز Mehdi_Full's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط bahramsarchami
    سلام دوستان
    من تازه یک گوشی سونی اریکسون W810i گرفتم . دو سوال راجع به این گوشی دارم که اگه منو راهنمایی کنین ممنون میشم:
    1_ در قسمت تنظیمات دفترچه تلفن وقتی میخوام تماس با کلیه ورودیها و یا خروجیها را مسدود کنم پسورد میخواد که من 4تا صفر میزنم ولی قبول نمیکنه . من چه عددی باید وارد کنم؟
    2_ مسیج هایی که میاد فونتشون (نسبت به گوشیهای نوکیا) ریزه . میشه کاری کرد که فونت مسیج ها درشت نشون داده بشه؟
    ممنون
    1- مگه شما كد پيش فرضشو عوض كردي ؟ ( 1-2-3-4 ) رو هم امتحان كن
    2- خير نميشه

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mrmostafa
    سلام به همهگي
    1- ميخواستم ببينم با كا 800 بخواهيم شب عكس بندازيم چطوري ميشه چراغش رو هم روشن كرد روشن تر باشه مثل كا750 و w810 كه خودشون دارن تو منو دوربين. اين سوني اريكسون مسخره كرده تو يكي ميذاره تو يكي بر ميداره
    2- ميخواستم ببينم چطوري ميشه براي مموري پسورد گذاشت اصلان نداره نوكيا از اين نظر ها خوبه
    من با كا 800 كار نكردم ولي اينو امتحان كن
    وقتي روي عكس هستي اگه جوي استيك رو به سمت راست بگيري نور رو بيشتر ميكنه
    توي Setting (تنظيمات) هم روي Ture on night mode كليك كن كه براي عكس گرفتن توي شب هست و يه گزينه ديگه هم براي روشن كردن فلاش هست كه بعيد ميدونم اينو نداشته باشه كه اسمش هم Turn on light هست كه با زدن اين گزينه فلاش دوربين روشن ميشه البته شايد اين مورد اسمش عوض شده كه شما پيداش نميكني يه كمي بهش ور بري پيدا ميشه
    روي مموري هم نميشه پسورد گذاشت فعلا
    نقل قول نوشته شده توسط saeidiqa
    بعضي بازيها در گوشي سوني اريكسون 510 بزگتر از صفحه نمايش ميباشند و در صفحه جا نميشوند لطفا ارائه طريق نمائيد
    دوست من عضويت جديدت رو تبريك ميگم
    شما اگه بازيهاي مخصوص كا 510 رو دانلود كني به اين مشكل برنميخوري شما بازي يه مدل گوشي ديگه رو دانلود كردي كه اگه اون گوي ال سي ديش بزرگ باشه تو گوشي شما اندازش بيشتر ميشه

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام ... من كمك فوري مي خام ... خواهش مي كنم از اونايي كه در مورد موبايل اطلاعاته بالاييي دارن يا كاشون تعمير موبايله يا از خرابي موبايل سر در ميارن به من كمك كنن .. من يك گوشي سوني اريكسون كا 750 خريدم بعد از 1 هفته كه دستم بود يك روز ديدم كه خط هاي آبي رنگه كنار صفحه كه مربوط به خط دادن گوشي هست رفت و اصلا ديگه خط نميداد .. اول فكر كردم سيم كارتم سوخته ... اما عوض كدم و يك سيم كارته ديگه كه سالم بود گذاشتم بازم خط نميداد . فهميدم مشكل از گوشي هست .. اونو به محلي كه خريده بودم بر دم چون گارانتي بود .. گفن گوشي زمين خورده اما من بهشون گفتم كه زمين نخورده اما باز مي گفتن زمين خورده . مي خواستم اگه كسي مي تونه راهنماييم كنه خواهشن كمكم كنه و بگه ايا ذاخل تنظيماته گوشي دست خورده يا اشكال از يكي از قطعاته گوشيه .. چون به طرز واقعا عجيبي گوشيه من اينطوري شد و ديگه اصلا خط نداد ...خواهش ميكنم كمكم كنيد چون گوشي من يك ماهه كه حرابه و گارانتي هم هنوز نتونسته كاري بكنه ... ممنونم ....
    Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط arsalan_paradox
    سلام ... من كمك فوري مي خام ... خواهش مي كنم از اونايي كه در مورد موبايل اطلاعاته بالاييي دارن يا كاشون تعمير موبايله يا از خرابي موبايل سر در ميارن به من كمك كنن .. من يك گوشي سوني اريكسون كا 750 خريدم بعد از 1 هفته كه دستم بود يك روز ديدم كه خط هاي آبي رنگه كنار صفحه كه مربوط به خط دادن گوشي هست رفت و اصلا ديگه خط نميداد .. اول فكر كردم سيم كارتم سوخته ... اما عوض كدم و يك سيم كارته ديگه كه سالم بود گذاشتم بازم خط نميداد . فهميدم مشكل از گوشي هست .. اونو به محلي كه خريده بودم بر دم چون گارانتي بود .. گفن گوشي زمين خورده اما من بهشون گفتم كه زمين نخورده اما باز مي گفتن زمين خورده . مي خواستم اگه كسي مي تونه راهنماييم كنه خواهشن كمكم كنه و بگه ايا ذاخل تنظيماته گوشي دست خورده يا اشكال از يكي از قطعاته گوشيه .. چون به طرز واقعا عجيبي گوشيه من اينطوري شد و ديگه اصلا خط نداد ...خواهش ميكنم كمكم كنيد چون گوشي من يك ماهه كه حرابه و گارانتي هم هنوز نتونسته كاري بكنه ... ممنونم ....
    Email: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوست من عضويت جديدت رو تبريك ميگم
    والا نميشه بگي مشكل از گوشي باشه شايد مشكل از شبكه باشه
    با اينحال گوشيت رو يه مستر ستينگ و مستر ريست كن ببين درست ميشه يا نه

آخر فروم باز GsM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Mehdi_MaX
    فكر كنم گوشيت دبليو 900 بود
    معني پيغامت اينكه به شبكه دسترسي نداري
    حالا يا سيم كارتت سوخته يا براش مشكلي پيش اومده و يا اينكه مشكل رجيستر گوشي رو داري
    سيم كارتت رو روي يه گوشي ديگه امتحان كن
    يه سيم كارت ديگه هم بزار رو گوشي خودت تا گوشيت تست بشه
    ببين كدومش جواب ميده بعد نتيجش رو بگو

سيم كارت كه سالم ولي هر سيم كارتي رو مي زارم رو گوشي جواب نميده.در ضمن به مخابرات هم اطاع داده دوستم

آخر فروم باز majjidd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2004
    محل سكونت
    مـــــشـــــهـــــد

پيش فرض

سلام
    من گوشی w800 دارم بعضی وقتها یکدفگی انتن صفر میشه و گاخی وقتها که بفیه گوشیها آنتن نمیده مال من آنتنش پر
    مشکلش چیه ؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    تــهرانـــ

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط majjidd
    سلام
    من گوشی w800 دارم بعضی وقتها یکدفگی انتن صفر میشه و گاخی وقتها که بفیه گوشیها آنتن نمیده مال من آنتنش پر
    مشکلش چیه ؟؟؟؟
    اين ميتونه مشكل شبكه باشه نه گوشي مال من هم بعضي مواقع همينجوري ميشه كه بايد با همين مخابرات فعلي باهاش ساخت

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •