تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 266 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 2653

نام تاپيک: کلـوپ Lenovo Z510

در آغاز فعالیت evolab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام
    من یه 10 صفحه از این بحث ها رو خوندم...دیگه خسته شدم
    به نظر شما میشه یه z510 core i7 با 8 گیگ رم و 8 ssd با صفحه ی fullhd پیدا کرد؟
    کسی به همچین کانفیگی بر نخورده تا حالا؟
    اگه با همچین مشخصاتی حالا اون fullhd هم نبود بیخیال جایی پاساژی میشناسید لطف کنید معرفی کنید...یا بی زحمت پ.خ کنید
    ممنون

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

می شه در مورد تست این کلیدا بیشتر توضیح بدین ؟!
    با نگه داشتن دکمه FN و زدن هر کدام از دکمه های F کلیدها کارهای متفاوتی نظیر کم و زیاد شدن صدا و تنظیم نور صفحه و ... را میتوانی انجام دهی.البته در حالت معمولی، عملکرد دکمه های F غیرفعال است و باید FN را بگیری تا دکمه های F کار اصلی را انجام دهند. مثلا برای refresh کردن صفحه باید FN را بگیری و F5 بزنی.

البته در تنظیمات بایوس میتوانی این حالت را تغییر بدهی.

3. این کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ و بُعد نرم‌افزاری انجمن هنر هفتم
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

درود دوستان
    من ویندوز 8 ریختم ، بعد الان هیچ جوره نمیتونم وایفای رو اکتیو کنم
    کلی درایور نصب کردم ، با FN تمامی کلید ها رو تست کردم
    هنوز میزنه no connection available
    WIFI که با دکمه های FN فعال نمیشه.
    روی آیکون شبکه کنار ساعت کلیک کنید. سمت راست یک منو باز میشود که دو گزینه WIFI و Airplane mode دارد که میتوانی وای فای را از آنجا فعال کنی.
    یا از مسیر زیر این کار را انجام بده
    Control Panel\Network and Internet\Network Connections

5. 2 کاربر از amir_t6262 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

درایور رو دوباره نصب کردین؟ اگه نه انینستالش کنید اخرین ورژنشو از سایت لنوو بگیرید و دوباره نصب کنید ببینید درست میشه یا نه
    چند بار این کارو کردم ولی نشد .

آخرین ورژنشو هم نصب کردم باز نشد .

دیگه نمیدونم چی کار کنم .

داره خودمونی میشه mbadboy7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    زیر آسمان خدا...!

پيش فرض

من نسبت به این تاپیک نامردی کردم ، لپ تاپ رو خریدمو فرار کردم انشالله از این به بعد بیشتر سر میزنم تا جایی که میتونم دوستان رو راهنمایی میکنم

سلام
    من یه 10 صفحه از این بحث ها رو خوندم...دیگه خسته شدم
    به نظر شما میشه یه z510 core i7 با 8 گیگ رم و 8 ssd با صفحه ی fullhd پیدا کرد؟
    کسی به همچین کانفیگی بر نخورده تا حالا؟
    اگه با همچین مشخصاتی حالا اون fullhd هم نبود بیخیال جایی پاساژی میشناسید لطف کنید معرفی کنید...یا بی زحمت پ.خ کنید
    ممنون
    سلام
    با کانفینگ ssd دار بگردی میتونی پیدا کنی
    صفحه FHD تو ایران نیست اگه کار گرافیکی نداری نیازی بهش نیست همین کارت رو راه میندازه
    کلا من به همه توصیه میکنم قبل از خرید لپ تاپ نیازتون رو بدونین الکی پول زیاد بابت لپتاپ ندید

8. این کاربر از mbadboy7 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mohsen_p30's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Lahijan

پيش فرض

دیگه نمیدونم! از سایت لنوو ورژن مخصوص ویندوز 8.1 رو هم دانلود کنید ببینید شاید کار کنه
    اگه نشد که ویندوزتون رو به یه تاریخی که فک میکنید برنامه کارم میکرده ریستور کنید شاید مشکل حل شد! درنهایتم تعویض ویندوز!

البته اگه دوستان راه حل بهتری سراغ دارن کمک کنن ممنوم میشم!

10. 2 کاربر از mohsen_p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Masoodegh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    بوشهر

پيش فرض

اینی که میگم از لپ تاپ منه پس ممکنه درایور تاچ پدم فرق کنه!
    برو تو درایو ویندوز و بعد Program Files ! حالا مال من تو یه پوشه به اسم Apoint2Kـه!(شاید مال تو فرق کنه!!) برو داخلشو Apointـو اجرا کن ببین میاد یا نه! اگه نیومد ببین که چیزی کم نشده باشه از اقلام داخل پوشه!!
    مال خودم:

دوستان عزیر میشه بگین FN ینی چی!!!؟ اصن فلسفش چیه!!؟ Fn درسته که این n عدده! خاهشن سوتیای جالب تر بدین!!

12. این کاربر از Masoodegh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

با سلام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارین مرحله به مرحله طی کنیم و بررسی بشه مشکل از کجاست :

1 - با فرض اینکه شما ویندوزتون 8.1 هست ، باید درایور رو از لینک زیر گرفته باشین :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2 - فایلی که در بالا دانلود می کنین ، یه فایل Self-Extract هست . یعنی یه فایل که حالت فشرده داره ، درایور هارو در پوشه ای مشخص Extract می کنه و با توجه به ID سخت افزاری ، فایل Setup درایور مورد نظر رو به صورت اتوماتیک اجرا می کنه .

اما ممکنه نرم افزار اشتباه تشخیص بده و درایور نصب نشه ( مشابه درایور synaptics در Z500 با Windows 8.1 ) لذا در این موارد بد نیست نصب رو دستی انجام بدین .

تمام درایور هایی شما از سایت لنوو دانلود می کنین ، در پوشه زیر Extract می شن :

کد:
    به مسیر بالا برین و پوشه تاچ پد رو پیدا کنین .

به این صورت می بینین که یه فایل Setup وجود داره و چندین پوشه که هر کدوم با نام درایور مورد نظر نام گذاری شده ( مثلا Synaptics ، Elan و ... ) . فایل Setup درون اون پوشه هارو یکی یکی تست کنین تا درایور مورد نظر نصب شود

14. 3 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت evolab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

من نسبت به این تاپیک نامردی کردم ، لپ تاپ رو خریدمو فرار کردم انشالله از این به بعد بیشتر سر میزنم تا جایی که میتونم دوستان رو راهنمایی میکنم

سلام
    با کانفینگ ssd دار بگردی میتونی پیدا کنی
    صفحه FHD تو ایران نیست اگه کار گرافیکی نداری نیازی بهش نیست همین کارت رو راه میندازه
    کلا من به همه توصیه میکنم قبل از خرید لپ تاپ نیازتون رو بدونین الکی پول زیاد بابت لپتاپ ندید
    من رشتم سخت افزاره ....ترم های اول هم هستم نمی دونم توو این چن سال باید با چه نرم افزارایی کار کنیم...به نظرتون صفحه غیر FHD مشکلی واسم پیش نمیاره؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه scali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی

پيش فرض

اینی که میگم از لپ تاپ منه پس ممکنه درایور تاچ پدم فرق کنه!
    برو تو درایو ویندوز و بعد Program Files ! حالا مال من تو یه پوشه به اسم Apoint2Kـه!(شاید مال تو فرق کنه!!) برو داخلشو Apointـو اجرا کن ببین میاد یا نه! اگه نیومد ببین که چیزی کم نشده باشه از اقلام داخل پوشه!!
    مال خودم:

دوستان عزیر میشه بگین FN ینی چی!!!؟ اصن فلسفش چیه!!؟ Fn درسته که این n عدده! خاهشن سوتیای جالب تر بدین!!
    این کارو انجام دادم و مشکل حل شد
    واقعا ممنون

با سلام . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بزارین مرحله به مرحله طی کنیم و بررسی بشه مشکل از کجاست :

1 - با فرض اینکه شما ویندوزتون 8.1 هست ، باید درایور رو از لینک زیر گرفته باشین :

کد:
    2 - فایلی که در بالا دانلود می کنین ، یه فایل Self-Extract هست . یعنی یه فایل که حالت فشرده داره ، درایور هارو در پوشه ای مشخص Extract می کنه و با توجه به ID سخت افزاری ، فایل Setup درایور مورد نظر رو به صورت اتوماتیک اجرا می کنه .

اما ممکنه نرم افزار اشتباه تشخیص بده و درایور نصب نشه ( مشابه درایور synaptics در Z500 با Windows 8.1 ) لذا در این موارد بد نیست نصب رو دستی انجام بدین .

تمام درایور هایی شما از سایت لنوو دانلود می کنین ، در پوشه زیر Extract می شن :

کد:
    به مسیر بالا برین و پوشه تاچ پد رو پیدا کنین .

به این صورت می بینین که یه فایل Setup وجود داره و چندین پوشه که هر کدوم با نام درایور مورد نظر نام گذاری شده ( مثلا Synaptics ، Elan و ... ) . فایل Setup درون اون پوشه هارو یکی یکی تست کنین تا درایور مورد نظر نصب شود
    راهنمایی قبلی دوستمون کارساز شد دیگه اینکارو نکردم
    ولی از شما هم بسیار ممنونم

17. 2 کاربر از scali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •