قربانت![]()
tazeh dareh hal mideh gushie!!!!!agha tu memory card ye fili hast be nameh KJAVA(albateh hidden)ke man 2 tapikayeh ghabl khundam ke bayad bazi va barnameharo rikht unja...ama man nemidunam koleh foldere bazio bezaram unja ya ye filesho ya filio ke pasvandesh JAR hast va ba winrar baz misharo....fek konam in akharieh bashe vali aa bayad hamunjuri bezaram ya ba winrar bazesh konam...mamnun misham
Last edited by solo_88; 10-02-2007 at 22:54.
تازه حال های بعدی مونده![]()
ببین باید اون فایلی که پسوندش jar است رو بریزی!!! بعد هم از طریق گوشت نصبش کنی؟؟!!!
(اول باید فایل زیپ شده رو در کامپیوتر استخراج کنی(extract) بعد اون فایل جار رو بریزی تو گوشیت!!!)
Agha kheili mamnoon.....man eshtebahi mirikhtam tu ghesmateh kjava\installed...ama alan rikhtam 2 kjava dorost shod.TANX![]()
من monster pack 0032 رو یبار نصب کردم بعدش که یه monster pack دیگه ریختم حالا هرکار میکنم دیگه 0032 رو نصب نمیکنه.ماله بقیه ام همینجوریه؟
آقا نگفتین باید language pack رو چجوری تو یک monster pack گذاش؟کسی میدونه؟
من هرکار میکنم که با skin manager رو v3x اسکین نصب کنم باز دوباره کل صفحه بهم میریزه انگار که ابعاد اسکین به گوشی نمیخوره. در ضمن هم اسکینی که انتخاب میکنم ماله v3x هم مراحل کارو درست انجام میدم!!
Agha kheili mamnoon.....man eshtebahi mirikhtam tu ghesmateh kjava\installed...ama alan rikhtam 2 kjava dorost shod.TANX![]()
سلام . .
gsm عزیز . . ممنون از اینکه در این تاپیک زحمت میکشی . .
نظر شما چیه . . نام تاپیک رو به کلوپ گوشی های موتورولا تغییر بدم . .
اگه با نظر من موافقی OK رو بده تا نام رو تغییر بدم . . اگه نه که هیچ . .
ممنون . .
موفق باشید . .
آقا حمید ، اگه بشـــــه چی میشه .
کلوپ گوشی های موتورولا .
vaaaaaaaaaaaaaaaay
البته من gsm نیستما.
Last edited by HITLER_fashist; 12-02-2007 at 02:05.
سلام حمید خان . . .
خواهش میکنم !! وظیفمونه!!!
آقا حمید با نظرت کاملا موافقم(مرسی از پیشنهادت، واقعا خوشحالم کردی) .
فکر میکنم که تغییر نام بهتر و مفید تر باشه!!!
فقط حمید جان !!! البته هر جور خودت و مدیران دیگه همچون آقا مهران صلاح میدونید!! اگه بشه این تغییر اسم
جوری باشه!! که با تاپیک های عادی فرق بکنه!! واقعا عالیه میشه !!( البته یه نظر شخصی) حتی اگه اسمش با خط bold
باشه .
به هر شکل ممنون !!! از وقتی که برای بچه های موتورولا میزاری!!!![]()
منتظر شما میمونیم!!!
یا علی
Last edited by GsM; 12-02-2007 at 02:43.
hamid جان معذرت میخوام ولی ما اینجا برگ چغندریم دیگه ؟ بر اساس قوانین جهانی فرومها هیچ کس حق نداره اسم تاپیک رو بدون اجازه کسی که اونو ساخته تغییر بده... شما که ماشاالله سه هزار خرده ای پست دادی و همکار انجمنی این چیزا رو باید خوب بدونی. به هر حال ... ما تا صفحه 50 60 این تاپیک پای ثابت بودیم و سعی میکردیم در حد توانمون کمک کنیم به بقیه ولی یه مشکلاتی برام پیش اومد که دیگه نتونستم یه مدتی بیام . الان دوباره برگشتم ولی اینجور که معلومه you forget me...
من اون موقع که تاپیک رو زدم فکر نمیکردم اینقدر استقبال بشه اسمش رو گذاشتم همه چیز درباره موتورولا v3x
ولی در کل با نظر gsm موافقم.
از اون موقع که این تاپیک رو زدم خیلی ها اومدن اینجا و من به شخصه خیلی چیزها یاد گرفتم. مخصوصا از دوست خوبم amertad که مشخص بود واقعا حرفه ایه ولی متاسفانه الان مدتهاس به اینجا سر نمیزنه... و بچه ها دیگه هم بودن. خیلی خوب داره پیش میره این تاپیک... مطمئنا اگه gsm نبود این مدتی که من نمیتونستم بیام تاپیک از رونق میفتاد. خوب من دوباره اومدم و هر روز سر میزنم . با یه سری اطلاعات جدید ...
Last edited by M.etallic.A; 12-02-2007 at 13:20.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)