این پست ممکنه کمکتون کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پست ممکنه کمکتون کنه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشکر کمه
واقعا عالی بود
دفعه دیگه خواستم خرید کنم حتما این موارد رو رعایت میکنم
من واسه مادرم می خوام یه موبایل بخرم یعنی خودش میخواد بخره یه موبایلی که سرجش خوب باشه.یعنی بشه باهاش تو اینترنت سرج کرد و هم تلفن باشه.
نظرتون چیه تو دست مادرم جا میگیره نوت 3؟ از دستش نمیفته زمین ضربه بخوره؟ یک زن 45 ساله
دوستانی که مدل 9005 این گوشی رو دارند در کل کل ازش راضی اند مشکل هنگی و داغی و شارز باطری سریع خالی کرند نداره؟
ممنون
بنظرم این مدل عالیه.
چون کلی کاستوم رام و کاستوم کرنل براش موجوده.
فقط موقع خرید لیبل عرب یا اروپا خرید بکنید و لیبل عرب بخرید بهتره ولی دو نوع لیبل عرب موجوده و اون مدل که بصورت : SM-N9005***XSIاخرش باشه یعنی مدل اینترنشنال امارت و اگر کشور دیگه ای هم سفر بکنید و سیم کارت دیگری بگذارید / گوشی قفل نمیشه
دوستان چند روزی گشتم واسه مدل n9005 از نوع xsi ولی پیدا نکردم به نظرتون چیکار کنم؟
سلام دوستان منم این گوشیو بی سر و صدا خریدم همه چی عالی ولی احساس میکنم صفحه نمایشش کمی تیره س یعنی رنگ های سیاه و تیره رو خیلی غلیظ نشون ميده من انتظار داشتم تصویر شارپ تر و روشن تر باشه ولی نور صفحه بیشتر ملایم هست تا شارپ...نظر شما چیه؟
توی DISPLAY مود رنگ ها رو عوض کنید
مثلا بزارید بیسیک یا آمولید
نميدونم دارم اشتباه میکنم یا نه ولی احساس میکنم صفحه نمایش گوشیم بیش از حد داره رنگ سیاه رو غلیظ نشون ميده بطوریکه مثلا اگه داری فیلمی میبینی با اینکه تمام رنگا به بهترین کیفیت نشون ميده ولی مثلا اگه به پرده تیره تو تصویر باشه فقط سیاهی پرده رو نشون ميده یا تو محیطی تاریک فقط سیاهی نشدن میدهد یا نیمرخ صورت کسی اگه به طرفش سایه باشه بشدت تیره نشون ميده
در کل رنگ سیاه خیلی غلیظ و آزاردهنده شده برام
من تمام تنظیماتش دست زدم و فیلمهای دیگر هم امتحان کردم ولی تقریبا همه یکسان همينجورن چی کار کنم تا مطمئن بشم برنامه خاصی نداره ؟
سلام
من حدود دو هفته قبل یک گوشی نت3 گرفتم زود باطری خالی می کنه در عرض 6 ساعت 80 درصد خالی میکنه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)