تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 752 اولاول ... 4181878889909192939495101141191591 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

حـــــرفـه ای seymour's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دمت گرم من برا گیم می خوام.
    من تو شهرستان هستم اگه میشه یه سایت خوب معرفی کن که این محصولات رو داشته باشه.
    والا کلاً توصیه نمیشه وسیله ای مثل هدفون رو بصورت آنلاین بخری که نیاز به حمل به شهرستان با پست یا هر چیز دیگه داشته باشه .. اگه بتونی از همون جایی که هستی بخری، یا بیای تهران ، یا بسپاری دوستی-فامیلی بخری و واسه ات بیاره خیلی بهتره ..

بهرحال یه سرچ بزن با واژه های آنلاین و خرید توی پست هایی که من زدم (گزینه جستجو رو انتخاب کن و نام کاربری من رو بزن با این واژه ها) چندین بار در این مورد صحبت کرده ام .. اگه پیدا نکردی لینک بدم ..

برای گیم میتونی هدفون فتالیتی کریتیو رو بگیری که باید حدود 60 تومن باشه (که البته هدست هستش) .. اگه میخوای کیفیت صداش بالاتر باشه سری HQ کریتیو و لاجیتک..
    ممنون . البته منظورتون همون EP830 هست دیگه ؟؟؟
    این مدل هم مدل FAKE داره ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    قیمتش چنده ؟؟؟؟؟
    بله - همون 830 رو منظورمه که یک صفرش جا افتاد
    بله - fake اینها هم در آسیا توزیع شده -- عکسهای [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو چک کن (مقایسه اصل و fake)
    حدود 50 تومن..
    از نمایندگی بخر تا خیالت راحت باشه.

2. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز a.z.p.z's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده ؟ ... ایول ...

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

کسی نیست جواب منو بده ؟ ... ایول ...
    سلام پی اکس 100 من امروز کلا تموم کرد !!! واقعا فکر نمیکردم که اینجوری بشه من خیلی عاقلانه باهاش رفتار کرده بودم یعنی اینقدر فرهنگ دارم که درست با هدفون برخورد کنم !!! ...
    نمیدونم یعنی سن هایزر ها قدرت اتصال سیم به اون قسمت پلاستیکی جکشون اینقدر ضعیف هست که بعد 4 ماه که خیر سرم 75 تومن پول دادم براش سیمش جدا بشه ؟ ... در صورتی که وقتی تو جیب هست ممکنه تکون بخوره و سیم کج باشه از اون قسمت پلاستیکیش !!! همون هدفون ایپاد اینقدر کش اومد و پیچ خورد و ... 1 سال و خورده ای واسم کار کرد !!! بعد این 4 ماه بیشتر ...
    ........
    نمیدونم حالا برم دوباره 120 تومن پول اچ دی 555 بدم بعد 4 ماه اینجوری بخواد بشه که من پولمو از سر راه نیووردم که 4 ماه 4 ماه هدفون عوض کنم !!!
    کسی تجربه ی کار کردن باهاش رو داره و چند وقته داره ؟ ... من روز 5-6 ساعت هدفون تو گوشم هست و باهاش راه میرم و تو جیبم هست و ممکنه سیمش تکون بخوره و بعضی جاها در اثر حرکت پیچ بخوره ولی اصلا دوست ندارم همچین مشکلی داشته باشه در برابر 120 تومن پولی که باید بدم !!!!!!!! اگه اینم اینجوریه میریم یه AKG میخریم خوب !!! ...
    ممنون میشم بگید چون حسابی عصبانی شدم امروز بدون هدفون کلا همینجوری میشم !!!!
    اولاً که تسلیت میگم ..

ثانیا که خب آخه سوالت سخته ... منظورم اینه که "یه هدفون پیشنهاد کنید که ظرف 4 ماه خراب نشه" ، خب این سوال به تعداد آدمهایی که میخوان هدفون بخرن جواب داره .. من همه مارک های معتبری که توی این تاپیک درباره شون بحث شده رو خوب و مقاوم می دونم (بخصوص که شما تاکید کردی که رفتار جنتلمنی با هدفونت داشتی)، اما همونطور که گفتم میتونم چندین نفر رو نام ببرم که همون هدفون رو در کمتر از یکسال به فنا می فرستن و اتفاقاً اگه ازشون بپرسی میگن "نه بابا! باور کن کار خاصی نکردیم .. " و واقعاً هم به نظر نمیاد رفتار بدی با هدفون داشته باشن ..

تنها چیزی که می تونم بگم اینه که اولاً یه تجربه رو ملاک قرار نده (اگه اولین تجربه خرابی هدفون گرون قیمت واسه ات بوده البته) و ثانیاً اگه همچنان درصدی احتمال میدی که چنین اتفاقی برای هدفون بعدی ات هم بیفته ، تجربه نشون داده که عاقلانه تر اینه که یه هدفون ارزون تر تهیه کنی .. یا حداقل اینکه دو تا هدفون داشته باشی و برای شرایطی که خودت ذکر کردی و احتمال میدی مسبب خرابی هدفون بوده از هدفون ارزون تر و برای شرایطی که وضعیت ایستا داری و خیلی قرار نیست جابجا بشی از هدفون گرونتر استفاده کنی ...

5. 2 کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

خوب ممنون از راهنماییت ... خیر هدفونی که من پولی به نسبت زیاد براش میدم و مخصوصا که میخوام فول سایز بگیرم از اسمش معلوم هست که فقط برای منزل و تو ماشین میخوام و در این مکان ها ازش استفاده میکنم وگرنه برای ورزش و پیاده روی و دوچرخه سواری که نمیخوام فول سایز !!! ........
    البته اون پی اکس 100 هم کلا یه جک 3.5 میلیمتری استریو گرفتم و سیمرو بهش وصل میکنم یعنی درستش میکنم ولی از هیچی بهتره ! ...
    یه هدفون کریتیو دیگه هم داشتم که به قول معروف earphone بود همین بلا سرش اومده بود !!!
    و اینکه من حدود 110-115 تومن حالا کمترو زیاد تر بودجه دارم و یه فول سایز خیلی خوب تو این قیمت ها میخوام (از اول کلا باید فول سایز میگرفتم با توجه به نیازم) که الان میخوام بگیرم نظرم بیشتر روی HD555 سن هایزر هست !!! ... نظرت چیه ؟ ... چیزه دیگه ای خوب بازهم پیشنهاد داری ؟ ...
    Last edited by a.z.p.z; 23-01-2010 at 20:53.

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Sky

پيش فرض

دوستان کسی تجربه یی از HD485 داره بین این و 555 موندم تقریبا ! البته اطلاعات هر دورو خوندم گفتم نظر دوستان رو هم بدونم !
    گرچه اطلاعات به وضوح برتری 555 رو در nominal impedance و SPL نشون میدن !!! ...
    تازه یه روش هم برای عوض کردن سیم تو همون سایت خود سن هایزر گذاشته مخصوص من !!!
    و نظر خودم هم رو 555 هست هم به دلیل اطلاعات و ریویو های معتبر و هم نظر یکی دوتا از دوستان ! ...
    با این حال ...
    Last edited by a.z.p.z; 23-01-2010 at 22:03.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2006

پيش فرض

سلام سيمور عزيز. ممنون از راهنمايين راستش منم از شهرستان هستم. اگه مي‌شه يه فروشگاه آنلاين معتبر كه محصولات AKG رو داشته باشه معرفي كنيد ممنون مي شم

داره خودمونی میشه Amir Yousof's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

سلام من یک هدفون خوب بیشتر برای فیلم نگاه کردن میخوام که بیسیم باشه قیمتش هم نزدیک 80 تومن باشه خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام سيمور عزيز. ممنون از راهنمايين راستش منم از شهرستان هستم. اگه مي‌شه يه فروشگاه آنلاين معتبر كه محصولات AKG رو داشته باشه معرفي كنيد ممنون مي شم
    من فروشگاه آنلاینی که AKG بفروشه نمی شناسم .. ضمن اینکه چندین بار این رو گفته ام که دوستان شهرستانی اگه بتونن دوستی-آشنایی-فامیلی پیدا کنن که محصول رو از تهران براشون بخره و بیاره خیلی بهتره .. مطمئن تره .. و حتی ارزون تر هم تموم میشه احتمالاً ...
    خوب ممنون از راهنماییت ... خیر هدفونی که من پولی به نسبت زیاد براش میدم و مخصوصا که میخوام فول سایز بگیرم از اسمش معلوم هست که فقط برای منزل و تو ماشین میخوام و در این مکان ها ازش استفاده میکنم وگرنه برای ورزش و پیاده روی و دوچرخه سواری که نمیخوام فول سایز !!! ........
    البته اون پی اکس 100 هم کلا یه جک 3.5 میلیمتری استریو گرفتم و سیمرو بهش وصل میکنم یعنی درستش میکنم ولی از هیچی بهتره ! ...
    یه هدفون کریتیو دیگه هم داشتم که به قول معروف earphone بود همین بلا سرش اومده بود !!!
    و اینکه من حدود 110-115 تومن حالا کمترو زیاد تر بودجه دارم و یه فول سایز خیلی خوب تو این قیمت ها میخوام (از اول کلا باید فول سایز میگرفتم با توجه به نیازم) که الان میخوام بگیرم نظرم بیشتر روی HD555 سن هایزر هست !!! ... نظرت چیه ؟ ... چیزه دیگه ای خوب بازهم پیشنهاد داری ؟ ...
    من اگه بودم با توجه به سبک های مورد علاقه شما HD485 رو انتخاب می کردم .. درسته که قاعده "هرچی مدل بالاتر باشه کیفیت اش احتمالا بهتره" علی القاعده درست به نظر میاد .. اما کمپانی ها هم بیکار نمی مونن و سعی می کنن امضای هر هدفونی رو با دیگری تفاوت بدن تا تنوع ایجاد بشه برای ذائقه های مختلف .. من HD485 رو برای شخصی که به باس اهمیت میده بهتر می دونم .. در مقابل، HD555 صدای متعادل تر (به قول معروف all around تر) داره و مثلاً برای اینکه به همراه موسیقی مصارف دیگری مثل فیلم دیدن و.. هم لحاظ بشه مناسب تره ..

* اگه دوست داشتی تبادلی دوستی که با دوستان در مورد HD555 صورت گرفته رو در [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] صفحات و چند صفحه قبل و بعدش مرور کن.

11. این کاربر از seymour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام من یک هدفون خوب بیشتر برای فیلم نگاه کردن میخوام که بیسیم باشه قیمتش هم نزدیک 80 تومن باشه خیلی ممنون میشم اگه کمکم کنید .
    سونی یه مدل بیسیم داره حدود 80 تومن (اگه اشتباه نکنم IF140) که باید حدود 70 تومن باشه .. در نمایندگی هاش چک اش کن .. فیلیپس هم یه مدل داره حدود 80 تومن میتونی در پاساژ پایتخت ، بازار رضا و پاساژ ایران هر دو رو ببینی ..

توجه کن که کیفیت بیسیم ها نسبت با باسیم های هم رده قدری پایین تره .. و اگه بیسیم بودن خیلی واسه ات اولویت مهمی نیست، توصیه میشه باسیم بگیری..

آخر فروم باز prowler88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Malaysia

پيش فرض

دوستان کسی تجربه یی از HD485 داره بین این و 555 موندم تقریبا ! البته اطلاعات هر دورو خوندم گفتم نظر دوستان رو هم بدونم !
    گرچه اطلاعات به وضوح برتری 555 رو در nominal impedance و SPL نشون میدن !!! ...
    تازه یه روش هم برای عوض کردن سیم تو همون سایت خود سن هایزر گذاشته مخصوص من !!!
    و نظر خودم هم رو 555 هست هم به دلیل اطلاعات و ریویو های معتبر و هم نظر یکی دوتا از دوستان ! ...
    با این حال ...
    من هم به نوبه ی خودم تسلیت میگم و امیدوارم هر چیزی که می خری (حالا میخواد هدفون باشه یا هر چی) واست یه عمر کار کنه.
    من که خودم 485 دارم و یه چیزی حدود 3-2 ساله که دارم ازش استفاده میکنم.
    اول از همه یه مساله رو باید اینجا روشن کنم و اون اینه که اصولا هدفون های ON THE EAR مثل همین PX100 یه مقدار حساس تر هستند نسبت به بقیه و این مساله دو تا دلیل داره. یک این که جنسشون و نحوه ی ساختشون معمولا فرق میکنه و ظریف تر و حساس تر هستند. شاید یه دلیلش این باشه که اصولا باید سبک باشند تا روی سر راحت باشند. دلیل دوم هم اینه که کسی که از این هدفون استفاده میکنه دائم داره با خودش این ور اون ور میبرتش و خب در شرایط نه چندان نامساعد ممکنه قرار بگیره یا این که به سیمش فشار بیاد و غیره. خواستم اینو گفته باشم که بدونی اصولا خراب شدن هدفونت ارتباطی به سنهایزر بودنش نداره. اتفاقا سنهایزر بیشتر به خاطر کیفیت ساخت بالاش معروف هست و اگه ریویوی هدفوناش رو بخونی یا ببینی متوجه میشی که خیلی از کیفیت ساختش تعریف شده. خود من به عنوان کسی که مدت زیادیه داره از 485 استفاده میکنه کیفیت ساختش رو تحسین میکنم. اگه ابر دور گوشش یه ذره کهنه نشده بود الان عین نو بود.
    نظر محمد جان برای ما محترم و مقدمه. ولی خب نظر من اینه که اگه میتونی در حد 555 هزینه کنی همونو بگیری. چون به نظر من کیفیت صداش از 485 به طور محسوسی بالاتر بود و بیس بهتری هم داشت. جدای از این ها جنسش باز هم از 485 بهتر بود. جنس ابرش هم فرق میکنه. از نظر طراحی هم به مراتب بهتره. طراحی 485 طوریه که هدفون کاملا دایره هست و اگه گوشتون مثل من بزرگ باشه تو استفاده های درازمدت (یعنی بیشتر از چند ساعت) ممکنه یه مقدار خسته کننده باشه. ولی گوشی های 555 بیضی طراحی شده اند و کاملا گوش رو فرا میگیرند.
    یه چیز دیگه م که خب تجربه به من اثبات کرده اینه که زیاد روی مشخصات هدفون حساب باز نکن. از روی کاغذ نمیشه فهمید صدای هدفون چطوریه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 31 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 31 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •