دوستانی که خریدن تا حالا گیم زدن ببینن چطوره مثل کرایسیس و ...
راستی اینی که میگن برنامه یا گیم ها فول اسکرین نمیشن چیه جریانش ، ممنون.
دوستانی که خریدن تا حالا گیم زدن ببینن چطوره مثل کرایسیس و ...
راستی اینی که میگن برنامه یا گیم ها فول اسکرین نمیشن چیه جریانش ، ممنون.
Last edited by siliopro@emeil.ir; 26-08-2013 at 15:37.
حالا نمی شه گفت آشغالالبته تعصبتونو به n550 درک میکنم
ولی خوب این لپ تاپ قیافش یه جوریه .واسه گیمرا مناسبتره.با این پیش استاد راهنمام برم با لگد میاد تو دماغم
برادر لپتاپ من امروز صبح رسید ولی کارت ضمانت سازگار توش نیست. توی فاکتور دیجی کالا زده 2سال گارانتی سازگار ولی کارتشو نذاشتن. زنگ زدم دیجی کالا میگه ممکن نیست نذاشته باشیم. میگه کل لپتاپ و متعلقاتشو برگردون دوباره چک کنیم! چه کنم من؟![]()
بالاخره رسید دستت؟مبارکت باشهفقط کاش هرچی زودتر بدون صفحه لمسی بیاد تو بازار!50 تومن که سهله ,بدون صفحه لمسی حداقل 300 تومن ارزونتره!!
عجب حالگیری ...
هزینه پست با تو هست دوباره ؟
تازه اگر کارتش نباشه و قبول کنن ، ممکنه موجودی نداشته باشن و دوباره حیرون بشی و یهو دیدی یک کانفیگ دیگه ارسال کنن .
دنبالشو بگیر ... بالاخره 2 سال مدت کمی نیست خدایی نکرده اتفاقی پیش میاد .
داداش بدون لمسشم آوردن.تو سایت آل.... .ولی 4900!!!!! برو حالشو ببر وافتخار کن که تو چه کشور ....... زندگی میکنی.به هر حال وضعیت منم مثل شماست .دنبال غیر لمسیه n550 هستم ولی نه با این قیمت
من هم از دیجی کالا سفارش دادم کنار جعبه (جعبه زرده مقوایی) چسبونده بودن منم نزدیک بود بندازم دور
من که بودم نمیفرستادم حتی اگه کارم غیر منتقی باشه.قانون که ندارن میره اونجا بجای اینکه کارت ضمانت توش بزارن کیف موسشو ور میدارن .واالا.ولی بازم تصمیم با خودتونه
خب معنی اینو گرفتم
ولی اینکه ماله n550 هست رو متوجه نمیشم!
The Asus N550JV-CN201H convinces with a decent system and gaming performance. Although the CPU significantly throttles (down to 800 MHz) under full load, you will hardly experience this in practice. The benchmark results are as expected. In addition, the notebook features a bright, contrast-rich and matte IPS display and a big storage capacity and can read Blu-ray disks. The battery life is also appropriate for a notebook with that much performance. In addition, we enjoyed the great audio system.
اون آل دیجیتال رو که بیخیال توهم میزنه!صفحه لمسی فول اچ دی 3800 تومنه بعد بدون لمسی 4900؟؟؟کانفیگ فول اچ دی بدون صفحه لمسی رو باید خود نمایندگی وارد کنه.فوقش باشه 3400
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)