تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 175 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستانی که خریدن تا حالا گیم زدن ببینن چطوره مثل کرایسیس و ...
    راستی اینی که میگن برنامه یا گیم ها فول اسکرین نمیشن چیه جریانش ، ممنون.
    Last edited by siliopro@emeil.ir; 26-08-2013 at 15:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

لنوو به نظر من اشغاله این لپتاپش
    شما حاضرید این لپتاپو بخرید
    حالا نمی شه گفت آشغال البته تعصبتونو به n550 درک میکنمولی خوب این لپ تاپ قیافش یه جوریه .واسه گیمرا مناسبتره.با این پیش استاد راهنمام برم با لگد میاد تو دماغم

داره خودمونی میشه جواد . وکیلی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    قوچان

پيش فرض

هورااااااا هوراااااااا
    لپتاپمو گرفتم اینم عکساش
    قابل توجه دوستانی که میگن بک لایت نداره

اینم گارانتیش
    برادر لپتاپ من امروز صبح رسید ولی کارت ضمانت سازگار توش نیست. توی فاکتور دیجی کالا زده 2سال گارانتی سازگار ولی کارتشو نذاشتن. زنگ زدم دیجی کالا میگه ممکن نیست نذاشته باشیم. میگه کل لپتاپ و متعلقاتشو برگردون دوباره چک کنیم! چه کنم من؟

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

من الان دستم رسيدفول اچ ديتاچIPSقصد دخالت ندارم اما واقعا صفحه بقيه لپ تاپ ها در مقابل فول اچ دي با IPS يه آشغالهالان جلو دستمه كيف ميكنم با كيفيت صفحهاگرچه كانفيگ من تاچ هم هست اما من به شخصه ترجيح ميدادم مثلا 50 تومن كمتر ميدادم تاچ نمي بود
    بالاخره رسید دستت؟مبارکت باشه فقط کاش هرچی زودتر بدون صفحه لمسی بیاد تو بازار!50 تومن که سهله ,بدون صفحه لمسی حداقل 300 تومن ارزونتره!!

5. این کاربر از 3aman021 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

برادر لپتاپ من امروز صبح رسید ولی کارت ضمانت سازگار توش نیست. توی فاکتور دیجی کالا زده 2سال گارانتی سازگار ولی کارتشو نذاشتن. زنگ زدم دیجی کالا میگه ممکن نیست نذاشته باشیم. میگه کل لپتاپ و متعلقاتشو برگردون دوباره چک کنیم! چه کنم من؟
    عجب حالگیری ...
    هزینه پست با تو هست دوباره ؟
    تازه اگر کارتش نباشه و قبول کنن ، ممکنه موجودی نداشته باشن و دوباره حیرون بشی و یهو دیدی یک کانفیگ دیگه ارسال کنن .
    دنبالشو بگیر ... بالاخره 2 سال مدت کمی نیست خدایی نکرده اتفاقی پیش میاد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

بالاخره رسید دستت؟مبارکت باشه فقط کاش هرچی زودتر بدون صفحه لمسی بیاد تو بازار!50 تومن که سهله ,بدون صفحه لمسی حداقل 300 تومن ارزونتره!!
    داداش بدون لمسشم آوردن.تو سایت آل.... .ولی 4900!!!!! برو حالشو ببر وافتخار کن که تو چه کشور ....... زندگی میکنی.به هر حال وضعیت منم مثل شماست .دنبال غیر لمسیه n550 هستم ولی نه با این قیمت

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من هم از دیجی کالا سفارش دادم کنار جعبه (جعبه زرده مقوایی) چسبونده بودن منم نزدیک بود بندازم دور

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

من که بودم نمیفرستادم حتی اگه کارم غیر منتقی باشه.قانون که ندارن میره اونجا بجای اینکه کارت ضمانت توش بزارن کیف موسشو ور میدارن .واالا.ولی بازم تصمیم با خودتونه

داره خودمونی میشه lord Asghar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

به نظرتون تاچ پد لپتاپ y510p یمقدار اذیت نمیکنه؟اخه چرا باید انعطاف پذیر باید باشه؟
    راستی نگفتید میشه یه ساب ووفری چیزی به y510p وصل کرد؟
    یه برچسب فارسی هم حالا میزنیم به کیبورد

نه مثل اینکه y510p همچین perfect نیست.بی زحمت اینو میشه بطور کامل ترجمه کنید؟من یه جاهایشو نتونستم ترجمه کنم
    Turbo Boost allows for automatic overclocking so the cores run faster than their base operating frequency. In ideal conditions, this increase is more than 1 GHz - but unfortunately, the IdeaPad Y510p suffers from a less-than-perfect implementation of the technology. As long as only one core is under load, everything is fine: 3.3 GHz are close to the upper Turbo Boost limit. When more than one core is tasked or the GPU is stressed, the clock speed drops to only 2.4 GHz. While this technically cannot be called throttling, it is still rather disappointing.

Some of the older Clevo barebones (for example the Schenker XMG A502) had a similar problem. The lack of Turbo Boost becomes noticeable during CPU-intensive games and benchmark tests. During daily use, this loss of performance might not be apparent - the Core i7-4700MQ is sufficiently powerful even without the Turbo - but some users will not consider the IdeaPad Y510p at all for the above
    حالا بگزریم که سری MQ ضعیفتر از HQ هست
    خب معنی اینو گرفتم
    ولی اینکه ماله n550 هست رو متوجه نمیشم!
    The Asus N550JV-CN201H convinces with a decent system and gaming performance. Although the CPU significantly throttles (down to 800 MHz) under full load, you will hardly experience this in practice. The benchmark results are as expected. In addition, the notebook features a bright, contrast-rich and matte IPS display and a big storage capacity and can read Blu-ray disks. The battery life is also appropriate for a notebook with that much performance. In addition, we enjoyed the great audio system.

آخر فروم باز 3aman021's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش بدون لمسشم آوردن.تو سایت آل.... .ولی 4900!!!!! برو حالشو ببر وافتخار کن که تو چه کشور ....... زندگی میکنی.به هر حال وضعیت منم مثل شماست .دنبال غیر لمسیه n550 هستم ولی نه با این قیمت
    اون آل دیجیتال رو که بیخیال توهم میزنه!صفحه لمسی فول اچ دی 3800 تومنه بعد بدون لمسی 4900؟؟؟کانفیگ فول اچ دی بدون صفحه لمسی رو باید خود نمایندگی وارد کنه.فوقش باشه 3400

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •