تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 103 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1027

نام تاپيک: ✪ بحث و مشاوره انیمه

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

قراره برای 2016 یه انیمه‌ی جدید بر اساس مانگای Berserk ساخته بشه و داستانش حول کتاب اول مانگا (Black Swordsman)
    باشه. در سری 1997 داستان انیمه در قسمت اول و تا حدودی قسمت 25 از این کتاب گرفته شده بود (باقی هم از کتاب 4 تا 10 و بعد کتاب 12 و 13 بوده با تغییرات زیاد و حذف بسیاری از صحنه‌های خشن و چند شخصیت). اطلاعات بیشتری در مورد این اقتباس جدید پیدا نکردم ولی امیدوارم سریال باشه چیزی کم نذاره و حتی ادامه پیدا کنه.

ممنون، بیاد و ادامه پیدا کنه خیلی خوبه
    مانگای قوی ای داره واقعا

--------------------------------

برای دانلود این لایو اکشن ها با حجم مناسب و کم شده جایی رو سراغ دارن دوستان؟

من خودم تا به حال لایو اکشن چیزی رو ندیدم

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی از ادامه انیمه Attack on Titan خبری نداره؟بالاخره ادامش ساخته میشه یا نه؟

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام دوستان
    کسی از ادامه انیمه Attack on Titan خبری نداره؟بالاخره ادامش ساخته میشه یا نه؟
    سلام
    فصل دوم تایید شده و برای 2016 ساخته می‌شه اما چه فصلی پخش بشه دقیقاً معلوم نیست شاید تابستان...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

4. این کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام
    فصل دوم تایید شده و برای 2016 ساخته می‌شه اما چه فصلی پخش بشه دقیقاً معلوم نیست شاید تابستان...

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    ممنون دادا
    واقعا بهترین انیمه ای که تا حالا دیدم.انشالله هر چه زودتر ادامش بیاد.

داره خودمونی میشه iljimae1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

درود

بزرگان، چندي پيش، بعد از ايام متمادي و گذشت چند ماه و اندي بالاخره انيمه Monster را پيدا نموده و شروع به ديدن نمودم.هم اكنون چند اپيزود ابتدايي را نظاره نموده ام و در پي اپيزودهاي بعدي هستم. و بسي انيمه جالب ناكي است، تا به انتهايش كه ببينيم چه مي شود. و در پي اين موضوع اينجا آمدندي تا پيشنهاد تماشاي اين انيمه را به شما بدهم. باشد كه شادي و خرسندي دوستان را فراهم آورد.

سپاسگذارم و تا درودي ديگر بدرود
    Last edited by iljimae1; 13-02-2016 at 01:02.

7. 2 کاربر از iljimae1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

درود

بزرگان، چندي پيش، بعد از ايام متمادي و گذشت چند ماه و اندي بالاخره انيمه Monster را پيدا نموده و شروع به ديدن نمودم.هم اكنون چند اپيزود ابتدايي را نظاره نموده ام و در پي اپيزودهاي بعدي هستم. و بسي انيمه جالب ناكي است، تا به انتهايش كه ببينيم چه مي شود. و در پي اين موضوع اينجا آمدندي تا پيشنهاد تماشاي اين انيمه را به شما بدهم. باشد كه شادي و خرسندي دوستان را فراهم آورد.

سپاسگذارم و تا درودي ديگر بدرود
    یه 17 - 18 قسمت ازش دیدم یهو متوجه شدم دیگه نمیبینمش

9. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام دوستان

کسی انیمه ی Cowboy Bebop رو دیده؟
    داستانش چیه؟
    ارزش دانلود و نگاه کردن داره آیا؟

ممنون از اساتید

حـــــرفـه ای Legend's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    Endadah

پيش فرض

درود بر دوستان انیمه دوست !

بنده فقط یه انیمه دیدم، اونم دث نوت هست که واقعا هیچجوره نمیتونم لذتش رو توصیف کنم . .

از 3 سال پیش که دیدمش تا الان پیگیر نسخه بلوری اش بودم ! امروز خوندم که گویا بالاخره قراره 1 مارس 2016 نسخه بلوری بیاد . .

میخواستم ببینم خبر موثقه؟ چون یادمه یه دوره ای میگفتند که اصلا نمیشه نسخه بلوری داد و نسخه مادر رزولوشنش در حد DVD بوده و ...

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    ممنون، شاد باشید
    با همین دث نوت خیلی‌ها انیمه‌بین شدن و البته خیلی هم هستن که فقط همین انیمه رو دیدن، یعنی از ساحل جلوتر نرفتن
    منم جای دیگه این خبر رو دیدم: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    اون صحبت که کیفیت نسخه مادر در حد DVD بوده هم از جانب Rip کننده‌ها بوده، که با هر حجمی هم پیدا می‌شد باز در حد همون کیفیت سابق بود!
    هیچ وقت هم کیفیت BR نیومد، که حالا با این خبر می‌شه امیدوار بود که کمی هم روی رندر دیجیتال کار کنند.
    به عنوان مثال این دو پست رو مشاهده کنید: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] امیدوارم اینطور بشه.
    سلام مجدد !

امیدوارم تعطیلات به همه خوش گذشته باشه و سیزده به در خاطره انگیزی داشته باشید !

پیرو پست قبلیم خواستم اطلاع رسانی کنم که نسخه بلوری منتشر شد و کیفیتش به نظرم واقعا عالی شده !

فقط یه سوال زیرنویس رنگی برای این انیمه کسی کار کرده؟ آخه نسخه ای که من گرفته بودم اگه اشتباه نکنم برای فروم انیمه پارادایس بود با زیرنویس هارد ساب رو فایل MP4 . . و رنگ زیرنویس برای L و Light با بقیه کارکتر ها فرق میکرد . . ایده جالب و به جایی بود !

ممنون، شاد باشید

12. 2 کاربر از Legend بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Animation Deliberation Morteza4SN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2005
    محل سكونت
    Violet Orient

پيش فرض

سلام دوستان

کسی انیمه ی Cowboy Bebop رو دیده؟
    داستانش چیه؟
    ارزش دانلود و نگاه کردن داره آیا؟

ممنون از اساتید
    سلام. کابوی بیباپ جزو انیمه‌های محبوب خیلی‌هاست و ارزش دیدن داره...
      محتوای مخفی: معرفی انیمه 
    Cowboy Bebop [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

انیمه 26 قسمتی محصول 1998 استودیوی Sunrise Inc

در سال 2022 انفجار در یک گذرگاه فضایی بشدت به ماه آسیب میرسونه که باعث میشه زمین به خاطر بمباران شهاب سنگ ها تخریب بشه و دیگر برای سکونت مناسب نباشه . درنتیجه بسیاری از ساکنان زمین سیارات دیگر رو برای زندگی انتخاب می کنند.
    داستان انیمه در سال 2071 میگذره زمانیکه کل منظومه شمسی از طریق دروازه های هایپر اسپیس قابل دسترس شده ، مریخ به قطب جدید تمدن بشری تبدیل شده و اتحادیه تبهکاری بین سیاره ای هم در دولت و سیستم پلیس فضایی نفوذ داره . در این بین یک سیستم جایزه بده با حال و هوای وسترن راه افتاده که برای دستگیری فراری ها ، تروریست ها و سایر مجرمین جایزه تعیین میکنه . انیمه هم حول محور همین جایزه بگیرها میگذره که اصطلاحا کابوی نامیده میشن .
    داستان در مورد چند جایزه بگیره که با سفینه ای به نام Bebop سفر میکنن و با کمک هم برای دستگیری مجرمین و رسیدن به جایزه های اعلام شده تلاش میکنن. ابتدا جت که صاحب بیباپ هست با اسپایک شریک میشه و در ادامه یک سگ و دو دختر به اونها اضافه میشن که هر کدام در زمینه هایی مهارت دارند.

در طول داستان با گذشته ی اعضای بیباپ به صورت فلاش بک آشنا میشیم . گذشته ی اسپایک بخش اصلی داستان است ، جت در گذشته افسر پلیس بین سیارات بوده ، گذشته ی مبهم فی و بدهی های ریز و درشتش ، دوران کودکی اد ، در کنارش هم ماجراهایی که گروه در تعقیب خلافکارها باهاش مواجه میشه رو شاهد هستیم.

به ترتیب از راست به چپ : این ـ اد ـ فی ـ اسپایک ـ جت

Spike Spiegel
    عضو سابق اتحادیه جنایتکاری اژدهای قرمز بوده . در مبارزه با سلاح گرم ، مبارزه تن به تن و خلبانی مهارت بالایی داره ، یک فضاپیمای تک نفره قرمز خوشگل به اسم اره ماهی 2 داره . خاطرات خوبی از دورانی که در اتحادیه عضو بوده نداره به خصوص رابطه ی عاشقانه ای که با زنی به اسم جولیا داشته . عکس العمل های سریعش در شرایط مختلف باعث میشه اگر در کاری فقط یک شانس داشته باشه هم برای انجام کارش کافی باشه که البته از اعتماد به نفس بالای او هم ناشی میشه.
    اسپایک از سه چیز متنفره ؛ بچه ، سگ و زنی که رفتار مردانه داره و خب با هر سه تای اینها هم سرو کار داره !

Jet Black

جت قبلا افسر پلیس بین سیارات (ISSP) و به سگ سیاه معروف بوده یعنی وقتی کسی رو گاز بگیره دیگه محاله کسی از دستش در بره ! انصاف و حس وظیفه شناسیش بسیاری از رفتارهاش رو تحت تاثیر قرار داده حتی خشونتش ، بعد از اینکه متوجه فساد و ناکارآمدی ISSP میشه از این نیرو کنار میکشه و شکار مجرمین برای جایزه رو تنها راه عدالت میدونه . ، بازوی چپش یک عضو مکانیکی پیشرفته است که در مرور گذشته ی جت متوجه علتش میشیم . به جز بیباپ یک فضاپیمای زرد رنگ به اسم Hammerhead هم داره .

Faye Valentine
    فی عشق پول و جایزه که البته فقط با قمار در کازینو سرمایه گذاریش میکنه ، افسونگری بعلاوه مهارتش در تقلب ازش یک برنده بی رقیب ساخته اما با این حال همیشه ی خدا با معضل بدهی های ریز و درشتش به بقیه روبروست ! تبحر خاصی در باز کردن انواع قفل ها داره . یک فضا پیمای آبی با امکاناتی جالب به اسم دم قرمز هم داره . گذشته و اسم اصلی فی در هاله ای از ابهام قرار داره که در ادامه بهش پرداخته میشه .

Edward
    یه دختربچه است ولی اسم و رفتارش یه کم برعکس و غیرعادی نشون میده. یه هکره که به اسم رادیکال ادوارد شناخته میشه با قدی نسبتا بلند که خب مثل شلنگه و انعطاف زیادی هم داره . اسم کاملش Edward Wong Hau Pepulu Tivruskii 4th هست البته بعدا معلوم میشه اسم واقعیش Françoise Appledelhi هست . باباش رو هم گیج میکنه بقیه که جای خود دارن . بیشتر وقت با سگ گروه یعنی Ein سروکله میزنه .

یکی از بارزترین ویژگی های این سری انیمه موسیقی متن زیبای اون هست . تم جاز و بلوز آهنگ ها که از همان ابتدا خودنمایی میکنه بعلاوه استفاده از موسیقی منحصر در قسمت های مختلف به خوبی در ذهن ثبت میشه . آهنگسازی بر عهده خانم Yoko Kanno بوده که از سوابقش میتوان آهنگسازی برای سری Macross و Ghost in the Shell رو ذکر کرد .
    نهایتا میشه گفت همه چیز در کلیت انیمه در بهترین حالت خودش هست ، زیاده روی نداره و در حد معقول و متعادل به نظر میرسه . دیالوگ های حسابشده و در بعضی موارد با مفاهیم زیبا و فلسفی سطح کیفی روایت رو بالا برده . اکشن ها هیجان خوبی ایجاد میکنه . بعضی قسمت ها در عین پیچیدگی ساده تر از چیزی که منتظرش هستید تمام میشه ولی در مجموع ترکیب همه اینها تجربه خوبی از دیدن یک سریال انیمه به جا میگذاره و در ادامه میتونید فیلم این انیمه که محصول 2001 هست رو هم ببینید . من نسخه دوبله انگلیسی رو دیدم.

سلام مجدد !

امیدوارم تعطیلات به همه خوش گذشته باشه و سیزده به در خاطره انگیزی داشته باشید !

پیرو پست قبلیم خواستم اطلاع رسانی کنم که نسخه بلوری منتشر شد و کیفیتش به نظرم واقعا عالی شده !

فقط یه سوال زیرنویس رنگی برای این انیمه کسی کار کرده؟ آخه نسخه ای که من گرفته بودم اگه اشتباه نکنم برای فروم انیمه پارادایس بود با زیرنویس هارد ساب رو فایل MP4 . . و رنگ زیرنویس برای L و Light با بقیه کارکتر ها فرق میکرد . . ایده جالب و به جایی بود !

ممنون، شاد باشید
    سلام ایام به کام
    ممنون بابت اطلاع‌رسانی. خیلی وقته منتظرم به این بهانه بازم انیمه Death Note رو بینم
    تا جایی که من دیدم اون زیرنویس فقط در همون هاردساب قرار گرفت و جداگانه منتشر نشد!

14. 3 کاربر از Morteza4SN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

سلام. کابوی بیباپ جزو انیمه‌های محبوب خیلی‌هاست و ارزش دیدن داره...

پس حتما باید ببینمش

ممنون و متشکر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •