تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 138 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1373

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Chelsea F.C | آبی های لندن | فصل 2013-2014

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

کلآ تیم جوگیری داریم نمیدونم دقت کردین یا نه

آدم میمونه 6 تا زدن به آرسنال و دبل کردن سیتی رو ملاک قرار بده یا باختن به استوک و کریستال پالاس و استون ویلا و ....

همین تیمی که امروز با فضاحت باخت حالا یهو میره سه روز دیگه پاریسنت ژرمن رو تو پاریس میزنه

خلاصه بد اوضاعیه .... قهرمانی لیگ رو کلآ دیگه بهش فکر نمیکنم چون حس میکنم حقمون نیست وقتی جلوی یه سری تیم درپیت امتیاز میدیم

CL رو هم به نیمه نهایی برسیم برای من کفایت میکنه

این چند هفته هم امیدوارم سریع بگذره تا از شر یه سری بازیکنا راحت شیم فقط تو نقل وانتقالات

یه اتوئو بود که اومده بود رو فرم که اونم مصدوم شد

2. 9 کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز SA3EDLORD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

به نظر من اگه امروز لیورپول بتونه تاتنهام رو ببره درصد قهرمانیش از همه تیم ها بیشتره به خصوص اینکه هر دو بازیش با من سیتی و چلسی تو آنفیلد برگذار میشه .
    الان طرفدارای چلسی باید امیدوار باشن این بازی رو لیورپول ببازه ( که احتمالش کمه ) اگه نباخت باید امیدوار باشن که حتما بازی با سیتی رو مساوی کنن و چلسی حتما لیورپول رو ببره. اینطوری چلسی میتونه قهرمان بشه البته اگر دوباره به تیم های پایین جدول امتیاز نده

4. 3 کاربر از SA3EDLORD بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

درسته مورینیو مدام میگه ما از کورس عقب موندیم ولی قهرمانی دقیقا در هفته ی اخر مشخص میشه...سیتی و چلسی و لیورپول هم به ترتیب شانس های قهرمانی هستند...بی تجربگی لیورپول شاید کار دست این تیم بده هر چند شایسته ترین تیم هست.

6. این کاربر از soheilnouri بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Sepehr SS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام بر همه دوستان
    متاسفانه یه مدتی در خدمتتون نبودم و نتونستم زودتر از این شاهکارهای استاد مورینیو رو تحلیل کنم. واقعا من تو عمرم، تیم به این پر نوسانی ندیده بودم، به آرسنال 6 تا میزنه ولی به کریستال پالاس میبازه!!!!! تیمهای مورینیو همیشه تو بازی های بیرون خونه جلوی تیمهای ضعیف و متوسط مشکل دارن و هیچ وقت هم فکری برای این مسئله نکرده این آقا. همیشه هم وقتی گل اول رو بخوره بیرون خونه، به احتمال 90 درصد اون بازی رو میبازه. متاسفانه امسال بعد از چندین سال، برای اولین بار چلسی هیچ جامی رو نمیبره که اینم از ثمرات بازگشت استاد مورینیو هستش. خدا رحم کنه به این تیم جلوی PSG، فقط امیدوارم آبروداری کنن و گلبارون نشن. قهرمان این فصل هم سیتی میشه متاسفانه با این که واقعا حق لیورپوله ولی همون بی تجربگی که سهیل هم بهش اشاره کرد، احتمالا مانع قهرمانی لیورپول بشه. آدم از دیدن بازی لیورپول، لذت میبره، کاش تیمهای مورینیو هم یک دهم لیورپول، قشنگ بازی میکردن. فصل بعد هم این آقا نتیجه نگیره و جام نیاره، آبراموویچ به احتمال خیلی زیاد بیرونش میکنه.

آخر فروم باز stealer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    esf

پيش فرض

مورينيو: بازيکنانم به قدر کافي انگيزه دارند

آقاي خاص استمفوردبريجي‌ها معتقد است شاگردانش براي رويارويي با پاري سن‌ژرمن آماده و باانگيزه هستند.

ژوزه مورينيو معروف به آقاي خاص اعتقاد دارد شاگردانش براي رويارويي با پاري سن ژرمن در بازي رفت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا به قدر کافي انگيزه داشته و ديگر نيازي نيست که به شاگردانش ميل جنگيدن ببخشد.

به نقل از فارس، وي در مصاحبه اي درباره بازي چهارشنبه شب در ورزشگاه پارک دوپرنس اظهار داشت: فکر نکنم لازم باشد براي آن بازي کار خيلي زيادي انجام دهم. خود همين رويارويي با پاريسي ها به قدر کافي انگيزه نبرد به چلسي مي دهد.

او ادامه داد: مسلما اين نبردي بزرگ است که در ورزشگاهي عظيم انجام مي شود و ميزبان نيز کيفيت بالايي دارد. ضمن آنکه داوري مامور قضاوت است که در شرايط عادي باعث نمي شود حاشيه وارد بازي شود.

مورينيو در مورد تيمش عنوان کرد: به گمانم تيم با شرايطي خوب وارد بازي خواهد شد. بازيکنانم در بهترين شرايط هستند و به همين خاطر تصور مي کنم مي توانند در آنجا بازي خوبي انجام دهند.

به باور اين مربي پرتغالي احتمال حضور ساموئل اتوئو در بازي چهارشنبه شب وجود دارد اما اشلي کول به بازي نخواهد رسيد.

9. 4 کاربر از stealer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز 30vil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Teh

پيش فرض

اتوئو ديدار چلسي با پاري‌سن‌ژرمن را از دست داد

باشگاه فوتبال چلسي روز سه شنبه از غيبت ساموئل اتوتو مهاجم کامروني مقابل پاري سن ژرمن خبر داد.

آبي پوشان چلسي روز چهارشنبه در ديدار رفت مرحله يک چهارم نهايي ليگ قهرمانان اروپا در پاريس به مصاف پاري سن ژرمن مي روند.

اين مهاجم 33 ساله که اين فصل در ليگ قهرمانان اروپا سه گل ( 11 گل در رقابت هاي مختلف ) به ثمر رسانده است و حدود 10 روز مقابل آرسنال ( 6 - 0 ) مصدوم شد، در فهرست 19 نفره چلسي براي سفر به پاريس قرار نداشت.

فرناندو تورس اسپانيايي که او نيز سه گل اروپايي در کارنامه خود دارد مي تواند جاي ساموئل اتوئو را پر کند.

اشلي کول هم که از ناحيه زانو مصدوم است، در اين ديدار غايب خواهد بود.

نمانيا ماتيچ صرب و محمد صالح ديگر غايبان چلسي را تشکيل مي دهند.

ورزش3

11. 3 کاربر از 30vil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    S.h.i.r.a.Z

پيش فرض

سلام

فردا بازی سختی برابر پاریسی ها داریم بخصوص خط حمله اش
    چیزی که ضمن بازی خوب در بازیهای لیگ قهرمانان مهم هست تجربه هم هست
    خط دفاع و هافبکمون خوبه و دروازه بان عالی مون پیتر چک
    فقط امیدوارم حالا که اتوئو نیست از دمبا با به جای تورس استفاده کنه چون واقعن تورس غیرمفید بوده این فصل
    تجربه ثابت کرده اگر بتونیم سریع گل بزنیم مثه حالت شوک به تیم رقیب هست و احتمال پیروزی مون هست
    فقط باید مراقب شوت های کاوانی و زلاتان باشند
    به امید پیروزی و صعود به جمع 4 تیم

13. 3 کاربر از brad pitt بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این کورتوا واقعا عالیه. به همه توصیه میکنم برن بازی دیشب اتلتیکو - بارسا رو ببینن تا بفهمن کورتوا چه بازیکنیه. اگه مورینیو، کورتوا رو بفروشه، خودم هر جور شده میرم لندن و مورینیو رو ترور میکنم.

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

این کورتوا واقعا عالیه. به همه توصیه میکنم برن بازی دیشب اتلتیکو - بارسا رو ببینن تا بفهمن کورتوا چه بازیکنیه. اگه مورینیو، کورتوا رو بفروشه، خودم هر جور شده میرم لندن و مورینیو رو ترور میکنم.
    کورتوآ گفته هفته دیگه تصمیمش در مورد تمدید با چلسی اعلام میکنه

اگه خودش نخواد تمدید کنه کاری از دست باشگاه بر نمیاد

16. این کاربر از MORINIO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

کورتوآ گفته هفته دیگه تصمیمش در مورد تمدید با چلسی اعلام میکنه

اگه خودش نخواد تمدید کنه کاری از دست باشگاه بر نمیاد
    تنها دلیلی که برای عدم تمدید قراردادش هست، اینه که میخواد تو چلسی دروازه بان اول باشه و نه ذخیره بشه برای چک. اگه تمدید نکنه یعنی باشگاه بهش گفته که حاضر نیستن کورتوا رو به جای چک بزارن یعنی موندن یا نموندن کورتوا کاملا به خود باشگاه بستگی داره. همونطور که چک، ده سال پیش اومد و کودیچینی رو که اون موقع یکی از بهترین دروازه بان های اروپا بود، ذخیره کرد الان هم کورتوا باید جانشین چک بشه و تا ده سال آینده، دروازه چلسی رو بیمه کنه. امیدوارم آبراموویچ خودش تو این قضیه دخالت کنه و نزاره مورینیو، آینده باشگاه رو نابود کنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •