تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 148 اولاول ... 4181878889909192939495101141 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1478

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی Manchester United FC | فصل 2013-2014

اگه نباشه جاش خالی می مونه manchester fan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

پ.ن: یکی دیگر از آنتی یونایتدی های صداو سیما = مزدک میرزایی
    حالا این به کنار این استاد عاشق ییا توره هست و فک کنم ایشون برترین بازیکن تاریخ میدونه

مضحک ترین قسمتش این بود که خریدای منچستر داشت با السیتی مقایسه میکرد و میگفت سیتی موفق تره ... فک میکنم ایشون اطلاع نداره که السیتی بیشترین خرج تو تیمای اروپایی میکنه و قبل از رفتن رئیس هم نتایج دوتیم کاملا مشخصه و بازیکنایی که میخره و نیمکت نشینشون میکنه

ولی شاید امیدمون تو لیگ از دست داده باشیم و ساندرلند هم ببریم بازم فینال کار سختی جلو السیتی داریم ولی میشه به چمپینز لیگ امید داشت
    تیم اونجا شخصیت متفاوتی داره و قطعا با این نتایج تمرکز کامل تیم میره برای اونجا

2. 7 کاربر از manchester fan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

WorkHard / P!ayHard pcforlife's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009
    محل سكونت
    S t r e t f o r d   E n d

پيش فرض

مرسی داداش حسین عزیز
    ممنون که در کنار انتقاد از تیم همیشه حمایت هم میکنی
    برای من یکی باعث دلگرمی هستی
    لطف داری دادا... مخلصیم
    .
    .
    .
    در اینکه عملکرد فنی ضعیف تیم،شرایط باشگاه و کلا نبود فرگی و این فصل عجیب غریب دست به دست هم داده که ما چیزی رو تجربه کنیم که تا حالا تجربه نکردیم، قابل توجیه نیست... اما فرصت دادن و صبور بودن بحثش جداست... من چند وقته نسخه ترجمه شده کتاب سر الکس (اتوبیوگرافی من) رو گرفتم و میخونم... بعضی از مطالبش مربوط به زمان الان ماست... سوای اینکه پیشنهاد میکنم حتما مطالعه این کتاب رو از دست ندید، دعوت میکنم بخش زیر که از پیشگفتارش که تایپ کردم رو بخونید:

پس از خداحافظی در ماه می 2013،خاطرات زیادی از مقابل چشمانم عبور کرد.مثل دور سوم جام حذفی باشگاه های انگلیس در مقابل ناتینگهام فارست در ژانویه 1990 که آن گل مارک رابینز هنگامی که شغل من در معرض خطر قرار داشت، راه ما را به مسابقات نهایی هموار ساخت، چرا که یک ماه کامل را بدون برد در تمامی بازی ها به سر برده بودیم و اعتماد به نفس من کمی کاهش پیدا کرده بود.
    بدون پیروزی من در جام حذفی بر کریستال پالاس پس از قریب چهار سال از حضور من، شک های جدی نسبت به شایستگی من برای این شغل ابراز میشد. هرگز نفهمیدم تا چه حد به اخراج شدن نزدیک بودم، چرا که این تصمیم هیچ گاه در هیئت مدیره منچستریونایتد مورد پافشاری قرار نگرفت. ولی بدون آن پیروزی در ومبلی، از حجم جمعیت کاسته میشد و بی علاقگی میتوانست بر باشگاه غالب شود.
    بردن جام حذفی باشگاه های انگلیس به ما فرصت نفس کشیدن داد و این احساس مرا عمق بخشید که این باشگاه، یک باشگاه خارق العاده برای بردن جام هاست. برده شدن در مسابقات اف ای کاپ در ومبلی سرآغاز موفقیت های زیادی شد که از پی یکدیگر می آمدند. ولی صبح روز بعد از پیروزی ما، یک روزنامه این مطلب را نوشت که من هرگز فراموش نکردم: "بسیار خوب، ثابت کردی که میتوانی از پس مسابقات حذفی بربیایی. حالا به اسکاتلند برگرد."

4. 9 کاربر از pcforlife بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال +ali's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013

پيش فرض

دوست عزیز در پایان بازی تعداد موقعیت های گل را شما دیدید؟

چند تا چلسی داشت چند تا یونایتد؟

دوست من شما آمار آخر بازی رو نگاه میکنید یا خود بازی رو؟
    توصیه میکنم یک بار دیگه خود بازی رو ببینید نه آمار آخر بازی رو که به جای تشخیص و محاسبه موقعیتهای جدی گل تعداد شوتها رو حساب میکنن

6. 5 کاربر از +ali بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام

اواخر نیمه ی دوم مزدک حرف جالبی زد ؛ این تیم درون زمین فقط لباسهاش شبیه منچستر یونایتده !

اشتباه اول رو مویس وقتی انجام داد که خیلی سریع خواست تا به همه بفهمونه که رئیس جدید اون هست ، و برای این کار هم کل کادر فنی سرالکس رو به سمت درب خروجی هدایت کرد ، کادری که اگر میموندن در کنار مویس مطمئنا اوضاع بهتری داشت یونایتد به نسبت الان در زمان مشابه .

مربی هایی در اشل مورینیو ، هیدینک ، کاپلو ، کارلتو و ... اگر همچین تغییری ایجاد کنن به محض ورود به تیم جدید ، مشکل چندانی پیش نمیاد چون تجربه ی زیادی دارند و وزن زیادی هم دارند به تنهایی ، اما همچین حرکتی از طرف مویس به نظر من خیلی زود بود ، کما اینکه خود سرالکس هم بعد از مدتی اقدام به ایجاد تغییرات در تیم و بازیکنها کرد .

توی بازی امروز که من دیدم ، طرح و برنامه ی مشخصی وجود نداشت برای حمله و اصرار های بیجا برای بردن بازی به کناره ها هم نتیجه ای نداشت اون هم در برابر خط دفاع مستحکم و سرزن چلسی .

البته اگر اون اشتباه وحشتناک چک منجر به گل میشد شاید یونایتد میتونست به بازی برگرده و یه بازگشت یونایتدی رو شاهد باشیم ، اما متاسفانه تیم فعلی اون قدر خوب نیست که حتی بتونیم بهش امیدواری صد در صدی داشته باشیم .

در کل من فکر میکنم پرونده ی لیگ برتر امسال برای یونایتد بسته شده ، و حالا مویس باید روی گرفتن سهمیه تمرکز بکنه تا تجربه ی بیشتری بدست بیاره در تیم و بتونه تیم بهتری رو برای فصل آینده راهی مسابقات بکنه .

در مورد اخراج ویدیچ هم به نظرم اگر اخراج هم نمیشد اتفاق خاصی در نتیجه ی بازی حاصل نمیشد .

8. 9 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز REZAHOSEYNGANI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

با رفتن مربی دروازه بانهامون ده خیا خیلی افت کرده

10. این کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه manxxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    Guess

پيش فرض

به نظر من اگر دو مهاجم اصلیمون بازی میکردن، اونوقت اینجا از ضعف های کلیدی چلسی صحبت می کردیم.
    متاسفانه از زمان شروع فصل سه تا مصیبت دست از سرمون برنداشته : بد شانسی،مصدومیت،اشتباهات داوری،که این آخری کم کم داره از حالت عادی خارج میشه.
    مهم نیست. داستان حالا حالاها ادامه داره به نظر من آینده تو مشت یونایتده.

12. 4 کاربر از manxxx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

از دیشب که تلگراف( یکی از معتبرترین روزنامه های انگلستان ) خبر پیشنهاد یونایتد برای ماتا رو گذاشت تقریبا کل شبکه های اجتماعی پر شده از نظرات در مورد این انتقال
    و کلا خیلی شایعه زیاد شده در مورد ماتا مسئولین یونایتد هم خیلی سریع تکذیب کردن پیشنهاد رسمی رو ولی در مورد این که پیشنهاد می دن یا نه جوابی ندادن
    امیدوارم مثله قضیه فابرگاس و ... نشه هرچند مستقیما به سیستممون نمی خوره ولی می تونه همون تاثیری رو داشته باشه که اوزیل تو آرسنال داشت
    از طرفی برای چلسی هم معامله بدی نیست پول خوبی گیرشون میاد و یونایتد هم این فصل رقیب مستقیم محسوب نمی شه
    Last edited by shakerifar; 21-01-2014 at 13:44.

14. 5 کاربر از shakerifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

اینقدر خرید نکردیم از هر خریدی استقبال میشه

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

محرومیت ۳ جلسه‌ای ویدیچ پابرجا ماند

نمانیا ویدیچ که در دیدار این هفته منچستریونایتد مقابل چلسی از زمین مسابقه اخراج شد نمی‌تواند در سه دیدار آینده تیمش به میدان برود.
    یونایتدها برای بخشش وی درخواستی را به اتحادیه فوتبال انگلیس فرستاده بودند اما این درخواست رد شد
    تا ویدیچ بازی با ساندرلند در نیمه نهایی جام اتحادیه و دیدار با تیم‌های کاردیف سیتی و استوک سیتی رد لیگ برتر انگلیس را از دست بدهد.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

************************************************** **

منچستریونایتد به خرید ماتا نزدیک‌تر شد

خوان ماتا که از زمان حضور ژوزه مورینیو روی نیمکت مربیگری چلسی، جایگاه ثابت خود در این تیم را از دست داده است به احتمال زیاد راهی منچستریونایتد خواهد شد.

آقای خاص چندی پیش در مصاحبه‌ای گفته بود هیچ بازیکنی را به فروش نمی‌رساند مگر اینکه خود بازیکن این را از باشگاه بخواهد.
    در حال حاضر ماتا به دلیل بازی‌های کمی که در ترکیب آبی‌های لندن انجام می‌دهد نگران این است که جایگاه خود در ترکیب تیم ملی فوتبال اسپانیا در جام جهانی پیش رو را نیز از دست بدهد.

منچستریونایتد هم که از تابستان به دنبال خرید ماتا بوده با توجه به شرایط پیش آمده قدم دیگری برای خرید این بازیکن برداشته است.
    ماتا سال 2011 با قراردادی 23.5 میلیون پوندی از والنسیا به چلسی آمد اما اکنون سران این تیم برای صادر کردن اجازه خروج این بازیکن 45 میلیون پوند درخواست کرده‌اند.
    به نظر می‌رسد منچستریونایتد هم با انتقال ماتا با این مبلغ مشکل چندانی ندارد.
    نماینده‌های این باشگاه طی دو روز گذشته در لندن حضور داشته‌اند و برای نهایی کردن قرارداد ماتا در پنجره نقل و انتقال‌های ژانویه تلاش می‌کنند.

گفتنی است ماتا پیش از آمدن مورینیو و در دو فصلی که در ترکیب چلسی به میدان رفت موفق شد عنوان بهترین بازیکن فصل این تیم را از آن خود کند.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

17. 4 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    تــــــــهران

پيش فرض

خبر اومده خوده سرالکس واسه خرید ماتا وارد عمل شده.

فلایین و رونی و ونپرسی به تمرینات بازگشتند...

19. 4 کاربر از REZAHOSEYNGANI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •