تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 93 هستید؟

راي دهنده
126. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • تجربی

46 36.51%
  • ریاضی

58 46.03%
  • انسانی

6 4.76%
  • هنر

8 6.35%
  • سایر رشته

8 6.35%
صفحه 91 از 136 اولاول ... 4181878889909192939495101 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 1353

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 93 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

کاربر فعال انجمن آموزش عالی After4Ever's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

رفقا الان واسه دانشگاه آزادم باید علاقه مندی جدا خرید؟چجوریه؟
    نه لازم نیست همون که برای سراسری می خرید کافیه

2. 2 کاربر از After4Ever بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

توسط وزیر آموزش و پرورش تصویب شده
    تو سایت های خبری میتونی ببینی
    تو اخبار هم گفته بود
    وزير در مقامي نيست كه قانون تصويب كنه اين چيزا به عهده مجلس هست.
    اون چيزي كهفعلا قطعي هست اينه كه حداقل تا سال 96 كنكور حذف نخواهد شد . در مورد اينكه بتونن 97 حذف كنن يا نتونن هم اصلا نميشه چيزي گفت.
    از اين قوانين هم ( مخصوصا در مورد كنكور ) زياد تصويب شده اولش حذف در سال 90 بعدش 93 الانم كه به جاي حذف در 90 ميگن باقي موندن تا 96 . كنكور به اين زوديا قرار نيست حذف بشه اگه برنامه ريزي براي دانشگاه ميكنين حتما مبتني بر كنكور باشه .

4. 2 کاربر از Alireza SM بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز farzan311's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    mostly Tehran and sometimes Isfahan

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی اطلاع داره ازمون تجربی زودتر برگزار میشه یا ازمون زبان اختصاصی؟

آخر فروم باز alone one's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

نه لازم نیست همون که برای سراسری می خرید کافیه
    یعنی واسه انتخاب رشته هم مثه پیام نورو ... باید انجام بشه دیگه؟منظورم اینه سازو کار انتخاب شدنش همون سراسریه یا نه اصلا گزینشش جداست؟

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    دوستان کسی اطلاع داره ازمون تجربی زودتر برگزار میشه یا ازمون زبان اختصاصی؟
    سلام
    همواره طبق سالهای ازمون تجربی صبح و زبان عصر همان روز هست ...

8. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مُعین's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان گرامي
    يه چند تا سوال داشتم در رابطه با اين تاثير سوابق تحصيلي... که ظاهرا قرار بود تا دي ماه يا نهايتا بهمن ماه به صورت کاملا شفاف جزئيات رو ارائه بدن که ظاهرا خودشون هم موندن! و خبر خاص و دقيقي نيست!
    ممنون ميشم اگر کسي پيگير اين مساله بوده اين سوالات بنده رو نيز جواب بده!
    1)من ديپلم فني حرفه اي دارم و اصلا سوابق تحصيلي ندارم الان بنده موندم با توجه به اطلاعات کاملا ضد و نقيضي که در سايت ها و خبر گذاري ها اعلام ميشه خود نمره کنکور 75 درصد هست +25 درصد سوابق يا اينکه کنکور 100 درصد محاسبه ميشه + درصدي رو رو که شخصي از طريق سوابق تحصيلي بدست آورده جمع ميکنن و محاسبه ميکنن؟مثلا نمره 20 صد درصد نمره 18 نود درصد و...
    2)علاوه بر من اشخاصي هستن که ديپلمي غير از رشته مورد تقاضا براي کنکور دارن مثلا ديپلم تجربي دارن و ميخوان مثل من انساني امتحان بدن! اينا سوابق تحصيلي دارن ولي خب به عنوان مثال رياضي انساني و تجربي تفاوت هاي زيادي باهم دارن! ميخواستم ببينم اينا رو چطور محاسبه ميکنن؟
    3)همچنين يه سري دروسي هست که اصلا امتحانش نهايي نبوده مثل اقتصاد ؛روانشناسي و يا... اينا درصدشون چطور حساب ميشه؟
    4)اين تاثير دقيقا به چه منوال اعمال ميشه خودم ميدونم که مثلا دو نفر که فرضا ادبيات رو 50 درصد ميزنن و نمره امتحان يکي 15 بوده و ديگري 17 امتياز بيشتري نصيب دومي ميشه ولي ميخوام ببينم دو نمره تا چه حدي ميتونه تاثير گذار باشه ؟ به هر صورت هر زير گروه حدود 250 تا 300 هزار تا داوطلب داره و 1 نمره هم ميتونه خيلي تفاوت ايجاد کنه ...
    فرمولي چيزي نيست که ما خودمون محاسبه کنيم وضعيتمون رو ؟

و در کل ابهام اصلي اينجا هست که اصلا اومديم تاثير سوابق 75 درصد شد ! يعني يه زماني کنکور تاثيرش 25 درصد شد ! براي کساني که مثلا ديپلم فني دارن و اصلا سوابقي ندارن و ميخوان کنکور نظري شرکت کنن نموره کنکور رو براشون صد درصد حساب بايد بکنن طبق قانون يعني فقط نمره کنکور رو در نظر بگيرن چون اينا سوابق تحصيلي ندارن{ که مثلا بخوان 75 درصد نمره يه درس رو توي درصد اون درس در کنکور دخيل کنن}! و اين خودش يک راه دور زدن سوابق هست ديگه ! مثلا کسي ديپلم رياضي داره با معدل کتبي 10 راحت ميادديپلم کاردانش ميگيره و هنگام ثبت نام ديپلم کاردانش رو وارد ميکنه! و مياد با خيال راحت کنکور ميده ! مشکل سوابق هم نداره چون براش نمره کنکور رو به صوت خام و بدون تاثير حساب ميکنن ديگه!
    و اين طور از خيلي ها با معدل هاي ضعيف داراي سوابق تحصيلي جلو ميفته!

البته اينا فعلا فرضيه هست تا اينکه به صورت رسمي سازمان سنجش و يا آموزش و پرورش دقيقا نحوه تاثير رو بيان کنن و نه سايت گزينه دو و گاج و قلم چي!!

ممنون/.

آخر فروم باز نادر1368's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با عرض سلام خدمت دوستان گرامي
    يه چند تا سوال داشتم در رابطه با اين تاثير سوابق تحصيلي... که ظاهرا قرار بود تا دي ماه يا نهايتا بهمن ماه به صورت کاملا شفاف جزئيات رو ارائه بدن که ظاهرا خودشون هم موندن! و خبر خاص و دقيقي نيست!
    ممنون ميشم اگر کسي پيگير اين مساله بوده اين سوالات بنده رو نيز جواب بده!
    1)من ديپلم فني حرفه اي دارم و اصلا سوابق تحصيلي ندارم الان بنده موندم با توجه به اطلاعات کاملا ضد و نقيضي که در سايت ها و خبر گذاري ها اعلام ميشه خود نمره کنکور 75 درصد هست +25 درصد سوابق يا اينکه کنکور 100 درصد محاسبه ميشه + درصدي رو رو که شخصي از طريق سوابق تحصيلي بدست آورده جمع ميکنن و محاسبه ميکنن؟مثلا نمره 20 صد درصد نمره 18 نود درصد و...
    2)علاوه بر من اشخاصي هستن که ديپلمي غير از رشته مورد تقاضا براي کنکور دارن مثلا ديپلم تجربي دارن و ميخوان مثل من انساني امتحان بدن! اينا سوابق تحصيلي دارن ولي خب به عنوان مثال رياضي انساني و تجربي تفاوت هاي زيادي باهم دارن! ميخواستم ببينم اينا رو چطور محاسبه ميکنن؟
    3)همچنين يه سري دروسي هست که اصلا امتحانش نهايي نبوده مثل اقتصاد ؛روانشناسي و يا... اينا درصدشون چطور حساب ميشه؟
    4)اين تاثير دقيقا به چه منوال اعمال ميشه خودم ميدونم که مثلا دو نفر که فرضا ادبيات رو 50 درصد ميزنن و نمره امتحان يکي 15 بوده و ديگري 17 امتياز بيشتري نصيب دومي ميشه ولي ميخوام ببينم دو نمره تا چه حدي ميتونه تاثير گذار باشه ؟ به هر صورت هر زير گروه حدود 250 تا 300 هزار تا داوطلب داره و 1 نمره هم ميتونه خيلي تفاوت ايجاد کنه ...
    فرمولي چيزي نيست که ما خودمون محاسبه کنيم وضعيتمون رو ؟

و در کل ابهام اصلي اينجا هست که اصلا اومديم تاثير سوابق 75 درصد شد ! يعني يه زماني کنکور تاثيرش 25 درصد شد ! براي کساني که مثلا ديپلم فني دارن و اصلا سوابقي ندارن و ميخوان کنکور نظري شرکت کنن نموره کنکور رو براشون صد درصد حساب بايد بکنن طبق قانون يعني فقط نمره کنکور رو در نظر بگيرن چون اينا سوابق تحصيلي ندارن{ که مثلا بخوان 75 درصد نمره يه درس رو توي درصد اون درس در کنکور دخيل کنن}! و اين خودش يک راه دور زدن سوابق هست ديگه ! مثلا کسي ديپلم رياضي داره با معدل کتبي 10 راحت ميادديپلم کاردانش ميگيره و هنگام ثبت نام ديپلم کاردانش رو وارد ميکنه! و مياد با خيال راحت کنکور ميده ! مشکل سوابق هم نداره چون براش نمره کنکور رو به صوت خام و بدون تاثير حساب ميکنن ديگه!
    و اين طور از خيلي ها با معدل هاي ضعيف داراي سوابق تحصيلي جلو ميفته!

البته اينا فعلا فرضيه هست تا اينکه به صورت رسمي سازمان سنجش و يا آموزش و پرورش دقيقا نحوه تاثير رو بيان کنن و نه سايت گزينه دو و گاج و قلم چي!!

ممنون/.
    فقط دارندگان مدرك كارداني پيوسته كه اتومات ديپلم كاردانش يا فني دارن ميتونن شركت كنن و شركت دارندگان مدرك كاردانش يا فني و حرفه اي تخلف محسوب و كان لم يكن! وگرنه يكي بياد يه مدرك كاردانش ارائه بده فقط ميتونه تو كنكور كارداني پيوسته شركت كنه هرچند ديپلمش نظري بوده باشه و پيش دانشگاهي داشته رو گذرونده باشه
    خيلي افراد هستن اين كارو ميكنن!! شما خوب اون قسمتها رو متوجه نشدي.
    ضمنا در مورد چندتا سوال اولت خود سازمان سنجش هم نمي دونه چطوري محاسبه كنهچه رسد من و ما بيام بگيم! درسته فرضا يكي با ديپلم
    رياضي بياد و كنكور تجربي بده! فقط دروس عموميشون مشترك هست و اصلا منطقي نيست!معلوم نيست اين سنجش چكار داره ميكنه! تاثير معدل
    كلا خودش يه شاهكاري هست براي خودش!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام

در عید چه دروسی را مطالعه کنم ؟ باتوجه به این که در طول سال خوب درس نخوندم.

آخر فروم باز supermax15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    RASHT

پيش فرض

کی ثبت نام فنی حرفه ای شروع میشه ؟

داره خودمونی میشه sasansamiri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2013
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام

در عید چه دروسی را مطالعه کنم ؟ باتوجه به این که در طول سال خوب درس نخوندم.

برنامه روزانه داشته باش برای ساعت مطالعه نه بودجه مطالعه و اگر نمی توانی تصمیم بگیری از چی شروع کنی روی برنامه درسی پیش برو

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •