تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 91 از 332 اولاول ... 4181878889909192939495101141191 ... آخرآخر
نمايش نتايج 901 به 910 از 3311

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2014

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی ™...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013

پيش فرض

دو تصویر از بخش Training بازی .

.
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    Pes 2014 Highlights demo - Part 2
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 6 کاربر از ™... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه maximiliyanus's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

لینک دانلود مستقیم لطفا اگه میشه سپاس

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

با تشکر فراوان از دوستان عزیز که زحمت اخبار پیرامون بازی رو کشیدن دست بوس همه بچه های مودب و باحال انجمن بخصوص برو بچه های PES و فیفا باز هستم که همیشه نظرات قابل احترام و فنی دارن و توی محیط باز عقایدشون رو میگن به خاطر میارم که سال 2008 سر تاپیک فیفا 09 اولین و تنها اخطارم توی این فروم رو از حسین Sam Fisher گرفتم که باعث و بانیش همون فضای پر از تعصب و حاشیه سازی برای یوزرها بود و من هم اون زمان نتونستم از شر این حاشیه ها در امان باشم ولی امروز خوشحالم که همگی با دیدی وسیع و خیلی فنی مسائل رو تحلیل می کنن امروز خیلی ها کنسول دارن و PC های گیمینگ قوی که می تونن بازی ها رو بهتر زیر ذره بین قرار بدن. خیلی خوشحالم که دوستان عزیزم محمود، مهدی، امین و سایرین هستند که تاپیک بیهوده نباشه و اخبار مفیدی رو قرار می دن که هزاران فارسی زبان می تونن از مطالب قشنگشون استفاده کنن دست همگی رو می بوسم و سپاسگزارم... بی صبرانه منتظر بازی هستم گرچه می دونم شاید خیلی کم تر از سال های قبل برسم که پای گیم بشینم ... من تنها ویدیوی گیم پلی که از بازی دیدم همونی هست که یکی دو هفته پیش اومد و بازی بایرن مونیخ بود همون کافی بود که بدونم با چه گیم پلی متحول شده روبرو هستم تقریبا تمام رفتارهای بازیکنان از جمله دریافت اول حمل توپ و ضربه به توپ دستخوش تغییرات اساسی شده... دوستانی که این تغییرات رو مشاهده نکردن دلیلش اینه که شاید مدتهای زیادی هست که نسخه 13 رو بازی نکردن و حضور ذهن کافی برای متمایز کردن گیم پلی های نسخه 13 و 14 ندارن نمیشه از الان گفت که این گیم پلی جدید تا چه حد برامون مقبولیت خواهد داشت اما حداقل مشخصه این انیمیشن ها به زیبایی و جذابیت بازی کمک بزرگی کردن و گام بلندی برای نمای بازی برداشتن و کم کم سیمولیشن کونامی از فوتبال داره تکمیل میشه... از حضور لایسنس شده تیم های ایرانی هم واقعا لذت بردم و خوشحالم... موفق و پیروز و سربلند و از همه مهمتر گیمر باشید

5. 15 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مــــــــشهد

پيش فرض

برای کامپیوتر کی میادش دوستان ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

از اینکه دوست خوبمون آرمین جان (spaniuly)بالاخره به این تایپ سر زد واقعا خوشحالم ایشالا بتونیم از تحلیلها و مطالب آموزنده و مفید ایشان و سایر دوستان استفاده ببریم چون جاشون برای من بعنوان یه کاربر نسبتا قدیمی واقعا خالی بود

8. 2 کاربر از dik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوستان عزیزی که دمو را بازی کرده اند واقعا بازی قشنگتر شده و صدای تماشاگرها و عکس العملشان جذابتر شده یا نه لطفا توضیح کامل دهید

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

دوستان عزیزی که دمو را بازی کرده اند واقعا بازی قشنگتر شده و صدای تماشاگرها و عکس العملشان جذابتر شده یا نه لطفا توضیح کامل دهید
    قسمت صدا گذاری بازی به کل دگرگون شده و وجو ورزشگاه در بازی عالیه . کیفیت انیمیشن و عکس العمل تماشاگر ها هم اصلا قابل قیاس با سال های قبل نیست و پیشرفت چشمگیری کرده . من هنوز نسخه دمو رو بازی نکردم و صحبت هایی که در این جا نوشتم با توجه به نقد های سایت های بازی و کسایی که نسخه دمو رو بازی کردن گذاشتم و اگه نسخه دمو رو بازی کنم میتونستم بهتر و پر جزئیات تر در این مورد صحبت کنم .

11. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه romell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

برای کامپیوتر کی میادش دوستان ؟
    نسخه دمو که برای کامپیوتر نمیاد ،البته نسخه دمو همزمان با ریلیز نهایی بازی عرضه میشه و همچنین انتشار نسخه نهایی هم اوایل مهر هستش و اگه اشتباه نکنم 2 مهر به بازار عرضه میشه ...........

13. 2 کاربر از romell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه dr_shahrooz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پرسنالیتی یا همون شخص گرایی در PES با عنوان Player ID هستش که من تو نسخه 13 مثلا وقتی با بازیکنی مثل Xavi پا به توپ بودم واقعا اون رو لمس میکردم . مثلا تو حفظ توپ و توی چرخشها بسیار خوب عمل میکرد و بازیکنان حریف نمیتونستن به سادگی توپ رو بگیرن . فکر میکنم این قابلیت تو PES بهتر کار شده .
    .
    .
    .
    .
    .
    .
    .

^^
    شهروز جان personality+ رو در اصل کونامی چندین سال پیش مطرح کرد ولی خب نه با این اسم.پرسنالدی یا همون شخصیت گرایی و خصوصیت بازیکنا کاملا در بازی تاثیر داره حتی بیش از نسخه فیفا.اینو مخصوصا میشه در مقابل هوش مصنوعی حس کرد.
    مثلا یادمه pes6 وقتی توپ به رونالدینیو میرسید مدام دریبل میزد! یا مثلا اتوئو سریع استارت میزد ، یا جرارد با توب اصلا ور نمیرفت و سریع پاس میداد و ....
    در حالی که تو فیفای نسل حاظر خیلی کم میشه دید.مثلا موقعی که با بارسا بازی داری میبینی که مسی خیلی کم دریبل میزنه یا اصلا همش سانتر میکنه.البته تو فیفا 13 بهتر شده.
    من از نسخه 10به بعد pes بازی نکردم یافقط 5 مین pes 12 ،نمیدونم اینجا باید دوستان تایید کنن که این ویژگی آیا در سری های بعدی تقویت شده یا نه.ولی من یادمه تاثیرش خیلی زیاد تر بود

اون نحوه دریبل زنی که شما گفتی برمیگرده به انیمیشن بازی.پرسنالدی پلاس در مورد اینیستا میشه مثلا حفظ توپ زیاد یا دریبلینگ عالی ، که باید از هوش مصنوعی انتظار داشته باشیم این حرکات رو انجام بده.

الانم در مورد انیمیشنهای بازیکنان مختلف خیلی بیشتر شده.مثلا ریبری الان موقع دریبل زدن سرش پایین هست یا مولر یا اصلا رونالدو تو pes 13 انیمیشنهاش فوقالعاده واقعی بود که من دموشو بازی کرده بودم.

الانم تو فرومهای خارجی خوندم که مثلا هوش مصنوعی با پیرلو خیلی واقعی کار میکنه همش پاسهای هوایی توی عمق و .... میده.

در کل یه 3 ساعت دیگه مونده من دمو رو دانلود کنم
    شما بیشتر تاکید میکنین که مثلا اگه ژاوی توپی بیاد زیر پاش پاس زیاد میده و یا اگه مسی توپ بیاد زیر پاش دریبل میکنه و ... اینا بر میگرده به هوش مصنوعی CPU که چقد با واقعیت ها سازگار شده
    که همه ی اینا هم بخشی از همون Personality+ هست
    ولی منظور من بخش دیگه ی Personality + بود ، اونم موقعی که توپ دست مثلا رونالدو هست و باهاش Sprint میکنی و گازشو میگیری،دقیقا احساس میکنی رونالدوس که داره میدوه
    یا مثلا بازیکن های دیگه،منظورم اینه که Style دویدنشون هم عین خودشونه...من این مورد دوم رو تو PES زیاد ندیدم...

15. 2 کاربر از dr_shahrooz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Greedy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    ؟?

پيش فرض

دوستانی که میگن گیم پلی بازی تغییر آنچنانی نکرده و البته نظرشون محترم هستش ولی با این حال من چند تا ویدئو از یوتیوب از نسخه دموی پلی استیشن 3 میزارم و یقین دارم در بعضی صحنه ها از عکس العمل دروازه بان ها دهنتون باز میمونه و واقعا گیم پلی بازی تغییر نکرده ؟ من در شگفتم که این حرف رو میزنین !!!

یک ویدئوی کوتاه از عکس العمل فوق العاده دروازه بان که اشتباهش رو جبران میکنه

یک ویدئو از هایلایت های بازی واقعا عالیه خصوصا عکس العمل های بوفون که واقعا بی نظیره

دوتا هم گیم پلی ویدئو با تنظیم دوربین گیمر که خیلی تنظیم دوربینش خوبه و کیفیت انیمیشن ها بازی رو میتونین ببینین
    صحنه را دیدم
    شاهکار ساخته konami
    به خصوص این حرکت دروازبان اندر کف گذاشت ما رو
    این اعلام اسامی بازیکنا از بلندگوی ورزشگاه هم خیلی ردیف بود
    بقیه نکات هم که بچه ها اشاره کردن
    این 3 هفته هم زودتر تموم شه

17. 3 کاربر از Greedy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •