دو تصویر از بخش Training بازی .
.
.
.
.
.
.
.
Pes 2014 Highlights demo - Part 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو تصویر از بخش Training بازی .
.
.
.
.
.
.
.
Pes 2014 Highlights demo - Part 2
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دانلود مستقیم لطفا اگه میشه سپاس![]()
با تشکر فراوان از دوستان عزیز که زحمت اخبار پیرامون بازی رو کشیدن دست بوس همه بچه های مودب و باحال انجمن بخصوص برو بچه های PES و فیفا باز هستم که همیشه نظرات قابل احترام و فنی دارن و توی محیط باز عقایدشون رو میگن به خاطر میارم که سال 2008 سر تاپیک فیفا 09 اولین و تنها اخطارم توی این فروم رو از حسین Sam Fisher گرفتم که باعث و بانیش همون فضای پر از تعصب و حاشیه سازی برای یوزرها بود و من هم اون زمان نتونستم از شر این حاشیه ها در امان باشم ولی امروز خوشحالم که همگی با دیدی وسیع و خیلی فنی مسائل رو تحلیل می کنن امروز خیلی ها کنسول دارن و PC های گیمینگ قوی که می تونن بازی ها رو بهتر زیر ذره بین قرار بدن. خیلی خوشحالم که دوستان عزیزم محمود، مهدی، امین و سایرین هستند که تاپیک بیهوده نباشه و اخبار مفیدی رو قرار می دن که هزاران فارسی زبان می تونن از مطالب قشنگشون استفاده کنن دست همگی رو می بوسم و سپاسگزارم... بی صبرانه منتظر بازی هستم گرچه می دونم شاید خیلی کم تر از سال های قبل برسم که پای گیم بشینم ... من تنها ویدیوی گیم پلی که از بازی دیدم همونی هست که یکی دو هفته پیش اومد و بازی بایرن مونیخ بود همون کافی بود که بدونم با چه گیم پلی متحول شده روبرو هستم تقریبا تمام رفتارهای بازیکنان از جمله دریافت اول حمل توپ و ضربه به توپ دستخوش تغییرات اساسی شده... دوستانی که این تغییرات رو مشاهده نکردن دلیلش اینه که شاید مدتهای زیادی هست که نسخه 13 رو بازی نکردن و حضور ذهن کافی برای متمایز کردن گیم پلی های نسخه 13 و 14 ندارن نمیشه از الان گفت که این گیم پلی جدید تا چه حد برامون مقبولیت خواهد داشت اما حداقل مشخصه این انیمیشن ها به زیبایی و جذابیت بازی کمک بزرگی کردن و گام بلندی برای نمای بازی برداشتن و کم کم سیمولیشن کونامی از فوتبال داره تکمیل میشه... از حضور لایسنس شده تیم های ایرانی هم واقعا لذت بردم و خوشحالم... موفق و پیروز و سربلند و از همه مهمتر گیمرباشید
برای کامپیوتر کی میادش دوستان ؟
از اینکه دوست خوبمون آرمین جان (spaniuly)بالاخره به این تایپ سر زد واقعا خوشحالم ایشالا بتونیم از تحلیلها و مطالب آموزنده و مفید ایشان و سایر دوستان استفاده ببریم چون جاشون برای من بعنوان یه کاربر نسبتا قدیمی واقعا خالی بود
دوستان عزیزی که دمو را بازی کرده اند واقعا بازی قشنگتر شده و صدای تماشاگرها و عکس العملشان جذابتر شده یا نه لطفا توضیح کامل دهید
قسمت صدا گذاری بازی به کل دگرگون شده و وجو ورزشگاه در بازی عالیه . کیفیت انیمیشن و عکس العمل تماشاگر ها هم اصلا قابل قیاس با سال های قبل نیست و پیشرفت چشمگیری کرده . من هنوز نسخه دمو رو بازی نکردم و صحبت هایی که در این جا نوشتم با توجه به نقد های سایت های بازی و کسایی که نسخه دمو رو بازی کردن گذاشتم و اگه نسخه دمو رو بازی کنم میتونستم بهتر و پر جزئیات تر در این مورد صحبت کنم .
نسخه دمو که برای کامپیوتر نمیاد ،البته نسخه دمو همزمان با ریلیز نهایی بازی عرضه میشه و همچنین انتشار نسخه نهایی هم اوایل مهر هستش و اگه اشتباه نکنم 2 مهر به بازار عرضه میشه ...........
شما بیشتر تاکید میکنین که مثلا اگه ژاوی توپی بیاد زیر پاش پاس زیاد میده و یا اگه مسی توپ بیاد زیر پاش دریبل میکنه و ... اینا بر میگرده به هوش مصنوعی CPU که چقد با واقعیت ها سازگار شده
که همه ی اینا هم بخشی از همون Personality+ هست
ولی منظور من بخش دیگه ی Personality + بود ، اونم موقعی که توپ دست مثلا رونالدو هست و باهاش Sprint میکنی و گازشو میگیری،دقیقا احساس میکنی رونالدوس که داره میدوه
یا مثلا بازیکن های دیگه،منظورم اینه که Style دویدنشون هم عین خودشونه...من این مورد دوم رو تو PES زیاد ندیدم...
صحنه را دیدم
شاهکار ساخته konami
به خصوص این حرکت دروازبان اندر کف گذاشت ما رو![]()
این اعلام اسامی بازیکنا از بلندگوی ورزشگاه هم خیلی ردیف بود
بقیه نکات هم که بچه ها اشاره کردن
این 3 هفته هم زودتر تموم شه![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)